ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 92 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast
Results 181 to 195 of 1368
    Senior Member
    Ok, σε ορισμένες περιπτώσεις ισχύει αυτό που λες πχ ο άντρας που στην αρχή της σχέσης είναι καλός με την κοπέλα και \" αχ ο χρυσός μου με αγαπάει πολύ και γιαυτό ζηλεύει\" και μετά απο κάμποσους μήνες της ξηγιέται ανάποδη σφαλιάρα και μαύρο μάτι απο μπουνιά \"γιατί κοίταξες λοξά εκείνο τον τύπο στο μπαρ\". Κανονικά το έντιμο θα ταν να της πει \" κοίτα κούκλα, βασίλισσα θα σ έχω αλλά θα σε δέρνω κιόλας γιατί είμαι παθολογικά ζηλιάρης\"

Ή αυτό με την παρορμητικότητα που λες΄. Οκ, καλό είναι να το πεις απο πριν \"όταν με βλεπεις έτσι, μη μου δίνεις σημασία, δεν ξέρω τι κάνω\"

Βέβαια, επιμένω ότι ο παρορμητικός και επθετικός θα φανει και χωρίς δήλωση και πολύ νωρίς μάλιστα. Αρκεί να χεις το μυαλό σου στο κεφάλι να το προσέξεις.

Senior Member
    σοφια δεν κααταλαβες, δεν εννοω οτι δεν ειναι τραγικο σαν ελαττωμα, ειναι και πολυ μαλιστα. Εννοω οτι δεν ειναι τραγικο να το πεις στον αλλον οτι εχεις αυτο το ελαττωμα. Για παραδειγμα το να πεις ειμαι εγωιστης ακουγεται \'\'καπως\'\', ενω το να πεις οτι εισαι παρορμητικος και επιθετικος πολλες φορες δεν ειναι κακο ισα ισα που δειχνεις οτι το πααραδεχεσαι κιολας και επιβαλλεται να το πεις.

Senior Member
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΠΧ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Originally posted by imagine
    Ok, σε ορισμένες περιπτώσεις ισχύει αυτό που λες πχ ο άντρας που στην αρχή της σχέσης είναι καλός με την κοπέλα και \" αχ ο χρυσός μου με αγαπάει πολύ και γιαυτό ζηλεύει\" και μετά απο κάμποσους μήνες της ξηγιέται ανάποδη σφαλιάρα και μαύρο μάτι απο μπουνιά \"γιατί κοίταξες λοξά εκείνο τον τύπο στο μπαρ\". Κανονικά το έντιμο θα ταν να της πει \" κοίτα κούκλα, βασίλισσα θα σ έχω αλλά θα σε δέρνω κιόλας γιατί είμαι παθολογικά ζηλιάρης\"

Ή αυτό με την παρορμητικότητα που λες΄. Οκ, καλό είναι να το πεις απο πριν \"όταν με βλεπεις έτσι, μη μου δίνεις σημασία, δεν ξέρω τι κάνω\"

Βέβαια, επιμένω ότι ο παρορμητικός και επθετικός θα φανει και χωρίς δήλωση και πολύ νωρίς μάλιστα. Αρκεί να χεις το μυαλό σου στο κεφάλι να το προσέξεις.
    ενταξει το να ξερεις ολα τα ελαττωματα σου ειναι θεμα αυτογνωσιας, πχ μπορει να μην ξερεις οτι εισαι παθολογικα ζηλιαρης και να το ανακαλυψεις στην πορεια. παρα πολλα βγαινουν στην επιφανεια μεσα απο μια σχεση, πραματα που πιθανον ουτε ο ιδιος δεν τα ξερες. δε μπορει να εισαι και μεντιουμ να ξερεις ολα τα αρνητικα σου στοιχεια. το θεμα ειναι αυτα που ηδη γνωριζεις για τον εαυτο σου οτι ειναι καθαρα αρνητικα να τα δουλευεις ωστε να εξαφανιστουν. Εμενα δε μου λεει τιποτα να μου πει η αλλη \'\'εχω αυτο κι αυτο το ελαττωμα\'\' χωρις να κανει κατι γι αυτο, το θεμα ειναι να το πει ωστε να μην του ερθει σαν κεραυνος εν αιθρια του αλλου μια μερα η συμπεριφορα του συντροφου του. Και συμφωνω οτι και να μη τα πεις στον αλλον θα τα ανακαλυψει μονος του, αλλα δεν ειναι εκει το θεμα γιατι λεγοντας τα σημαινει οτι εχεις μια σχετικη αυτογνωσια και οτι εισαι προθυμος να δουλεψεις πανω στα αρνητικα στοιχεια του χαρακτηρα σου, κατι που δειχνει σεβασμο στον εαυτο σου και στον αλλον.

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΠΧ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
    manthes αυτο που λες δεν ειναι καν ελαττωμα, αυτο ειναι μια συμπεριφορα απλα απαραδεκτη και ακρως εγωιστικη. Ενα τετοιο ατομο που φτανει σε τετοιο σημειο ειναι τοσο εγωιστης που το τελευταιο που θα κανει ειναι να πει τα ελαττωματα του.

Senior Member
    καλη μου susperia,

πιστεύω πως τραγικο να το πεις στον αλλο ως ελαττωμα μπορει να μη φαινεται σε μενα ή σε καποιον τρίτο.Σε καποιον που ασκει βια ειναι πιθανοτατα τραγικο να το πει, αφου πρεπει πρωτα να το δει ο ιδιος ως ελλατωμα, να το πει στον ιδιο του τον εαυτο.Μεχρι τοτε νομιζω πως δικαιολογουνται, ρίχνοντας κατηγοριες αλλου....

Senior Member
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ SUSPERIA
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    καλη μου susperia,
    βρε τι εχω παθει! το συνδρομο του αρναουτογλου πρεπει να χω κολλησει και ολοι με περνανε για γυναικα. ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΜΑΙ. το susperia ειναι το ονομα μιας παλιας ταινιας θριλερ. το τελευταιο που σκεφτομονα οταν το βαλα ειναι οτι θα με περνουσαν για γκομενα!

Originally posted by Sofia
    πιστεύω πως τραγικο να το πεις στον αλλο ως ελαττωμα μπορει να μη φαινεται σε μενα ή σε καποιον τρίτο.Σε καποιον που ασκει βια ειναι πιθανοτατα τραγικο να το πει, αφου πρεπει πρωτα να το δει ο ιδιος ως ελλατωμα, να το πει στον ιδιο του τον εαυτο.Μεχρι τοτε νομιζω πως δικαιολογουνται, ρίχνοντας κατηγοριες αλλου....
    γι αυτο λεω οτι ειναι θεμα αυτογνωσιας, αν δεν το δεις ο ιδιος οτι ειναι ελαττωμα πως θα το πεις στον αλλον? βεβαια εδω που τα λεμε αν εχει ενα τοσο χοντρο ελαττωμα σαν αυτο που αναφερεις τοτε σιγουρα πρεπει να ειναι εγωιστης για να μην το βλεπει...
    παντως και κατι αλλο που ΟΛΟΙ μας πρεπει να το σεβομαστε ειναι και το δικο μας δικαιωμα να μην ανεχομαστε τα ελαττωματα του αλλου. Αν δεν το βλεπει ο αλλος ειμαστε υποχρεωμενοι να του το πουμε και να το διεκδικησουμε κιολας.

Senior Member
    ΑΧ ΚΑΛΕ!!! ΤΟ ΞΕΡΩ... Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!

Senior Member
    Originally posted by susperia
    manthes αυτο που λες δεν ειναι καν ελαττωμα, αυτο ειναι μια συμπεριφορα απλα απαραδεκτη και ακρως εγωιστικη. Ενα τετοιο ατομο που φτανει σε τετοιο σημειο ειναι τοσο εγωιστης που το τελευταιο που θα κανει ειναι να πει τα ελαττωματα του.
    ΚΑΛΗ ΜΟΥ SUSPERIA ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.

ΠΟΙΟ ΘΡΙΛΛΕΡ ΕΙΝΑΙ; ΧΘΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ THE HILLS HAVE EYES KAI ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΟ DVD. ΣΚΕΤΗ ΠΙΚΡΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ. ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ ΟΜΩΣ. ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

Senior Member
    Θα συμφωνήσω με την Σοφία ........... Το πιο δύσκολο είναι να το παραδεχτείς στον εαυτό σου !!!!
    Είναι επώδυνο . Και πολλοί άνθρωποι το αποφεύγουν σαν την φωτιά (ενώ δεν έχουν πρόβλημα να δούν τα ελαττώματα των άλλων .)

Γι\'αυτο και βλέπεις σχεδόν ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους , να ψάχνουν τρόπους να δικαιολογήσουν την συμπεριφορά τους . (π.χ. ο επιθετικός θα πει : Μα τον ακούς τι λέει ? Με προκάλεσε .)

Επιπλέον είναι και δύσκολο να δει το ελάττωμα του , όσο το έχει . Το ελάττωμα του π.χ. ζήλεια, επιρρεάζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τα πράγματα και βγάζει το συμπέρασμα οτι δικαίως ζηλευει , αφού η άλλη το προκαλεί . (τα πάντα : σκέψεις και συναισθήματα οδηγούν στο συμπέρασμα οτι υπάρχουν λόγοι που τον οδηγούν στη ζήλεια και αυτοί οι λόγοι είναι έξω απο αυτόν και αντί να δουλέψει με τον εαυτό του και την ζήλεια του , ρίχνει το φταίξιμο στους άλλους λόγους .)

Τέλος , ακόμα και οι άνθρωποι που κάνουν αυτοκριτική και ζητούν την αυτοβελτίωση , δύσκολα θα παραδεχόταν όλα τα ελαττώματα τους ταυτόχρονα , διότι δεν μπορείς να εστιασεις ταυτόχρονα σε πολλές κατευθύνσεις .

Senior Member
    susperia, sorry!!!!!!!!!!!!!

ομως μην αναφερεις τον Αρναουτογλου σε παρακαλω....μπλιαξ!!!!!!!

Senior Member
    γι αυτο λεω οτι ειναι θεμα αυτογνωσιας, αν δεν το δεις ο ιδιος οτι ειναι ελαττωμα πως θα το πεις στον αλλον? βεβαια εδω που τα λεμε αν εχει ενα τοσο χοντρο ελαττωμα σαν αυτο που αναφερεις τοτε σιγουρα πρεπει να ειναι εγωιστης για να μην το βλεπει...
    μα η αυτογνωσια ειναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ κουβέντα...

νομιζω οτι τα χοντρα μας ελαττωματα, ειναι αυτα που μάς πονανε περισσοτερο κ δυσκολευομαστε να ομολογησουμε περισσοτερο απο άλλα.

Senior Member
    ΑΧ ΚΑΛΕ!!! ΤΟ ΞΕΡΩ... Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!
    Βλέπω αρχίζετε να εκδηλώνεστε .

\'\'Εδώ υπάρχει ενας έρωτας μεγάλος \'\' που λέει και το άσμα .

(πλάκα κάνω)

Senior Member
    SUSPERIA ΣΥΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ. αντρας ΕΙΣΑΙ;

CITROEN ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ;

Page 13 of 92 FirstFirst ... 311121314152363 ... LastLast