Results 376 to 390 of 1368
Thread: ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ
-
17-04-2008, 01:12 #376
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ; ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΩ ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΡΕ;
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 17-04-2008, 01:37 #377
εχεις ανοιξει ενα τοπικ μονο για παρτη σου, αμα το εκανε ο καθενας μας φανταζεσαι τι θα γινοτανε ? εχεις σκεφτει εστω το λογο που εχεις κανει αυτο το τοπικ?αισθανεσαι μοναξια? βιαζεσαι να περασει η ωρα σου? πες μας κατι .. αν και φοβαμαι οτι η απαντηση σου θα ειναι στο στυλ \" ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ και τετοια..\" μακαρι να με διαψευσεις
17-04-2008, 01:49 #378
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΤΣΙ.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
17-04-2008, 02:03 #379
τα ιδια και τα ιδια... μπλα μπλα.. και μπλα.. να χαιρεσαι που εισαι καλα.. και μην κρινεις τοσο..
I wOnDeR....
17-04-2008, 02:07 #380
ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΣΑΝ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΤΣΑΤ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
17-04-2008, 03:12 #381
Originally posted by Lef
εχεις ανοιξει ενα τοπικ μονο για παρτη σου, αμα το εκανε ο καθενας μας φανταζεσαι τι θα γινοτανε ? εχεις σκεφτει εστω το λογο που εχεις κανει αυτο το τοπικ?αισθανεσαι μοναξια? βιαζεσαι να περασει η ωρα σου? πες μας κατι .. αν και φοβαμαι οτι η απαντηση σου θα ειναι στο στυλ \" ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ και τετοια..\" μακαρι να με διαψευσεις
17-04-2008, 03:19 #382
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΤ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ
17-04-2008, 03:27 #383
εγω τον συγκεκριμενο τον εχω αχτι γιατι μου την ελεγε που εβριζα τον Σηφη. οι βρισιες τον πειραξανε! ο σηφης που ανοιξε 2 ανουσια θεματα δεν τον πειραξε (παλι κλειδωθηκε το θεμα με τον σηφη). Απ τη μια επικρωτει ανουσια τοπικ κι απ την αλλη κατηγορει το δικο σου που εχει καλως ή κακως εναν σκοπο και ειναι ξεκαθαρος στον τιτλο του.
17-04-2008, 03:31 #384
Μέλη Online - Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 130 Επισκέπτες, 6 Μέλη και 0 Αόρατα μέλη οι οποίοι κοιτάζουν το forum
Θεοφανία, zouzounitsaaa, susperia, Mightisright, MANTHES, Lef
ΕΙΝΑΙ ONLINE ΤΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ.
ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΕΓΩ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
17-04-2008, 04:38 #385
Τι απέγιναν τα φύλλα που στιβάχθηκαν τη μέρα?
Που βγάζει η νύχτα αυτή?
Τα φώτα ανάβουν και σβήνουν,
τα αυτοκίνητα περνάν και χάνονται,
που πάνε? Σε ποια στέγη γυρνάνε?
Το αύριο ήρθε...ε και?
Η μέρα απλώνεται μπροστά σου και εσύ τη σβήνεις βιαστικά..
προχωράς...αποτελείωνεις...κ αι συνεχίζεις
Κοιτα για λίγο στον καθρέφτη το πρωί,
πάρε το δρόμο ανάποδα,
διάλεξε τυχαία έναν προορισμό,
φύγε!
Ξέχασε τα πρόσωπα που στοιχιώνουν το κρεβάτι σου,
άφησε τις κοπέλες που σε τραβάν στο χώμα,
βουτά στη θάλασσα και χάσου από δω...
τι περιμένεις?
Να ξεχαστείς σε μία χώρα που τίποτα δεν πήγε όπως το περίμενες?
Μια χώρα όπου υποθηκεύεις τα όνειρά σου?
Τι περιμένεις?
Αλήθεια περιμένεις κάτι????
17-04-2008, 10:12 #386
Originally posted by Lef
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί σε απασχολεί το ότι ο MANTHES άνοιξε αυτό το τόπικ. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να το προσπερνάς.. δεν σε πιέζει κανείς να κάνεις κλικ πάνω του και να ποστάρεις!
Προσωπικά πιστεύω ότι η ιδέα του ήταν πολύ καλή.. Μάλλον εσύ θέλεις κάτι για να περάσει η ώρα σου, δεδομένου ότι ποστάρεις κάπου που δεν σε ενδιαφέρει.
Φιλικά πάντα..
17-04-2008, 12:03 #387
ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΧΘΕΣ ΜΗΝΥΜΑ
17-04-2008, 13:17 #388
Αν αναφέρεσαι σε μένα MANTHES δεν έχω να σου απαντήσω τίποτα.Σου έχω εξηγήσει ότι δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ άλλο με κόντρες και τσακωμούς.Σταμάτα λοιπόν να πιστεύεις ότι όσοι σου λένε κάτι αρνητικό ή σου επιτίθονται είναι γιατί τους έχω επηρεάσει εγώ.Γιατί αυτό εννοούσες προφανώς.Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
17-04-2008, 13:18 #389
Και κυρίως μετά από το μήνυμα που διάβασα για το κοριτσάκι που \"έφυγε\" μου φαίνονται ακόμα πιο ανούσιοι αυτοί οι τσακωμοί...
17-04-2008, 13:20 #390
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ 2 ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΤΟΠΙΚ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΟΧΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΕΣΥ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή