Results 1 to 5 of 5
Thread: Συντροφικα.
-
10-07-2017, 19:19 #1
Συντροφικα.
Δεν θα ηταν αρκετα ενδιαφερον να γινοταν καποια διοργανωση απο τα μελη του σαιτ μια συναντηση.Εγω απο την απεξω χωρις να γνωριζω κανεναν χωρις να εχω δωσει το στιγμα μου και χωρις να ειμαι ενεργο μελος εδω μεσα πιστευω πως μια τετοια κινηση θα ηταν ενα καλο βημα για ανθρωπους που ζουνε πισω απο την πορτα.Για ανθρωπους που θα ηθελαν να μοιραστουν κοινα προβληματα.Πολλοι απο εσας ειστε φιλοι,γνωστοι.Εχει γινει ποτε καποια παρομοια δραση?Ολα απο κοντα νομιζω εχουνε μεγαλυτερο νοημα ισως ενας δεσμος αποδοχης και κατανοησης και εμπιστοσυνης θα ηταν αυτος που θα πυροδοτουσε την εναρξη της προσπαθιας και την συνεχεια της.
Εκτος απο ομαδες ψυχοθεραπειας σε ιδιωτικους και μη φορεις θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο απο εδω μεσα?
- 10-07-2017, 19:27 #2
Ναι τωρα ερχονται ολοι.Στον δρομο ειναι ερχονται.Μεχρι τις 22.7.2018 θα βρισκομαι εκει οποιος θελει περναει μια βολτα να κλαψουμε παρεα.
χα χα χαχα χα
10-07-2017, 21:28 #3
εγω να πω την αληθεια καλοκαιρι δεν μπορω με τιποτα αλλο σιγουρα η κοινωνικη μου φοβια θα μειονωταν αισθητα με ενα τετοιο ωραιο παρεακι θα ημουν περισσοτερο ο εαυτος μου ισως μου εκανε και καλο να λυθω
11-07-2017, 03:26 #4
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να γίνει. Το έχω σκεφτεί κ εγώ αλλά διάφορα μπορούν να πάνε στραβά.π.χ. Εγώ έχω κοινωνική φοβία και παρόλα αυτά νομίζω θα ήμουν κουλ να λυθώ όπως λες σε μια τέτοια φάση γιατί πάνω κάτω όλοι κάτι θα έχουν για να είναι εκεί. Αλλά δε θα έχουμε όλοι τα ίδια, ούτε θα είναι όλοι στο ίδιο λέβελ παλιοκατάστασης. Και αυτό ναι μεν μπορεί να βοηθήσει κάποιους που είναι χειρότερα, αλλά μπορεί να ρίξει κάποιους που είναι καλύτερα. Επίσης, επειδή δε θα έχουμε όλοι τα ίδια θέματα, μπορεί ο Α να μοιραστεί κάτι που θα φρικάρει τον Β, και ο Β να πει κάτι που θα φρικάρει τον Α.
Όλα αυτά φαντάζομαι προβλέπονται στα group therapies. Γι'αυτό υπάρχει πάντα ψυχολόγος που επιλέγει ποια άτομα ταιριάζουν μεταξύ τους για να κάνουν ομαδική και μετά συντονίζει κ καθοδηγεί την κουβέντα για να μην χαλάσει κανένα.
Μια άλλη λύση είναι να πεις ότι βρίσκεσαι πολύ χαλαρά κ δεν συζητάς για ψυχολογικά αλλά πας απλά για να γνωριστείς κ να περάσεις καλά. Όμως αν ας πούμε είμαστε όλοι άγνωστοι και δεν βρούμε κ πολλά κοινά μεταξύ μας, τότε πάλι τα ψυχολογικά μας θα καταλήξουμε να συζητάμε.
Δεν ξέρω.. από τη μία πολύ ενδιαφέρον αλλά από την άλλη φοβάμαι κ τα παραπάνω (μπορεί να φταίει η κοινωνική φοβία)
17-08-2017, 03:40 #5
Καινούρια στη παρεα αλλα ωραία σαν ιδέα!!!
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
Tags for this Thread
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή