Δεν μπορώ να συνεννοηθώ με κανέναν - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    Μαθαίνεις κ ζεις με αυτό το διαχειριζεσαι μεγαλονωντασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Πιστευω πως δεν ημαστε παντα οτι σκεφτομαστε.Αν και αλλοι λενε οτι δεν υσχηει.Αλλοι πιστευουν σε καλους και σε κακους ανθρωπους.
    Πιστευω ειναι λαθος αντιλιψη πραγματων κατι το οποιο το βρισκεις λενε στην πορεια.Αυτο ειναι σχετικο.Μα η μαγκια ειναι οπως ειπε ο ελις να μαθεις να τα διαχειριζεσαι.

Senior Member
    Να προσθέσω και κάτι άλλο Τάνια. Έχεις μια προσωπικότητα και ένα χαρακτήρα. Το πως αντιμετωπίζεις και πως θα αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις, θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό σε ότι έχεις οικοδομήσει εδώ και 21 χρόνια.

Μη νομίζεις ότι γίνεται φορμάτ, delete και σετάρισμα λειτουργικού στους ανθρώπους. Τι έννοω με ανθρώπινα λόγια; Δεν γίνεται να διαγράψεις εντελώς τον παλιό εαυτό σου και να γίνεις πλήρως διαφορετική. Μη περιμένεις να σε προγραμματίσουμε εμείς, μερικοί άγνωστοι σε αυτό που λέγεται τέλεια Τάνια.

Εσύ, αυτό που θα κάνεις, είναι να κρατήσεις όλα τα θετικά του χαρακτήρα σου, την καλοσύνη, τη δοτικότητα, το ρεαλισμό και ό,τι άλλο εσύ θεωρείς θετικό και να διορθώσεις τα λάθη και τις στρεβλώσεις. Αυτό συνήθως γίνεται.

Στο λέω αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Σιγά σιγά και ανάλογα με την περίσταση, προσάρμοσε τη συμπεριφορά σου.

Έχεις χρόνο να αλλάξεις προς το καλύτερο. Απλά, προσπάθησε και αν θες κάτι, τα ξαναλέμε.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Τι κάνεις όμως όταν αισθάνεσαι ότι δεν σε υπολογίζει κανείς, ότι δεν σε εκτιμούν, ότι δεν λαμβάνουν σοβαρά την άποψη σου? Όταν δεν σου αναγνωρίζουν τίποτα παρά μόνο αναφέρουν τα λάθη σου και τις υποχρεώσεις σου?
    Όταν και κάτι θετικό που θα σου πουν θα αμφιβάλλεις εάν σου λένε την αλήθεια ή όχι, δεν τους εμπιστεύεσαι πια. Τότε πως συνεχίζεις? Πώς αντιμετωπίζεται αυτή η κατάσταση που αφορά κάποιον με πολύ στενά συγγενικά του πρόσωπα και όχι αγνώστους.

Senior Member
    Χτιζεις απο την αρχη την αυτοεκτιμηση σου μεχρι να μη σε αγγιζει πια η γνωμη τοξικων ανθρωπων. Ειτε ειναι οικογενεια ειτε οχι.

Banned
    αυτο δε μπορει να συμβαινει που γραφεις οτι δε μπορεις να συνενοηθεις με κανενα η δε σε απασχολει να συνενοηθεις η προτημας να σαι ετσι..
    οστοσο εγω επιμενω στην αρχικη αποψη μου εσυ δε θες συνομηλιτη αλλα το μαντειο των δελφων και αυτο ειναι αυτο που προσπαθεις να αποφυγεις.

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Χτιζεις απο την αρχη την αυτοεκτιμηση σου μεχρι να μη σε αγγιζει πια η γνωμη τοξικων ανθρωπων. Ειτε ειναι οικογενεια ειτε οχι.
    αυτο που πραγματι πρεπει να χτισεις ειναι ορθη αντιληψη για το τι πραγματι πιστευει καποιος οσο ακους το ποιημα και κανεις οτι το πιστευεις.

Senior Member
    οταν σε αμφισβητουν πρεπει να ρωτας παντα γιατι πιστευεις κατι τετοιο αν δυσκολευτουν να απαντησουν παει να πει οτι μιλανε για να μιλανε αν φερουν ενα ουσιατικο αντιλογο παει να πει οτι πραγματικα θελουν να βοηθησουν σε κατι και εσυ το βλεπεις περιεργα πρεπει να δεις αν εχουν λογικη αυτα που σου λενε αν μιλανε για να μιλανε δεν πρεπει να σε ανυσηχει

Senior Member
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αυτό που κατάλαβα εγώ επειδή το συζήτησα με την οικογένεια μου, ότι και οι ίδιοι έκαναν κάποια λάθη όπως και εγώ, και τραβούσα και εγώ το σχοινί και αυτοι επέμεναν στις απόψεις τους οπότε είμασταν διχασμένοι. Τέλος πάντων κατάλαβα που ήμουν λάθος και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ.
    Τι εννοείς αλέξανδρος77 όταν λες ότι δεν θέλω συνομιλητή αλλά το μαντείο των δελφών? Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?

Page 2 of 2 FirstFirst 12