Results 31 to 45 of 61
Thread: τι να κάνω?
-
11-07-2017, 19:10 #31
Νταξει το λαικ μπορει να μην λεει πολλά, αλλά σιγουρα λεει κάτι ... εγω δλδ δεν μπορω να φανταστώ καποιον να τα εχει με καποια κι να μην της παταει λαικ... στο μεταξύ , παταει λαικ μολις ανεβασω κατι . Κι οχι μετα απο καποιες ωρες δλδ. Και ναι εχω ψαχουλεψει που πατάει λαικ, κυριως σε ξαδερφες του και σε συγγενεις του καθως κι στις κοπελες των αδερφων του (ειναι 3 αγόρια στην οικογένεια) .. ισως να ειναι κι στο μυαλό μου ολο αυτο, δεν ξερω :/
- 11-07-2017, 19:13 #32
Α και κατι αλλο που ξεχασα να αναφέρω, την πρωτη φορα που μιλησαμε καναμε πλακα πανω σε εναν διασημο που εχουν το ιδιο επιθετο κι γύρισε και μου ειπε σε στυλ πλακας παντα "εεε οταν θα βγουμε για καφε θα στον φερω"
11-07-2017, 19:24 #33
Έχει επικοινωνιακό γκελ το παιδί... Είδες που σου έλεγα ότι αυτός έχει εμπειρία και μπορεί να σε κάνει ο, τι θέλει;
Καλή η πλάκα και το καλαμπούρι που κάνει ο φίλος μας, αλλά θα σου δώσω μια συμβουλή: ακού 10 από αυτόν και πίστευε το 1.
Στην αρχή όλοι και όλες είναι άγγελοι με φωτοστέφανο... Μετά γίνονται διαβολάκια και μας κάνουν τη ζωή μαύρη...
Μη πέσεις με τα μούτρα όπως σου είπα και τον καψουρευτείς αμέσως, απλά να τον έχεις στη "λίστα ενδιαφέροντος"...Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
11-07-2017, 19:28 #34
Κοπελια τα ειχα με καποιον εξι χρονια και δεν μου ειχε βαλει λαικ ποτε...γενικα δεν εβαζε, ηταν μουλωχτη καριολιτσα, κανονιζε σε πμ λολ.
Δεν ξερω μου φαινεται καπως...παιδικο να το πω; Να νομιζεις οτι κατι τρέχει λογω των λαικ. Και γενικα μου φαινεται δεν ξερεις ποσο χυμα λειτουργουν οι αντρες σε αυτα...κι εγω δεν ειχα καλη εικονα ωσπου τα ειδα απο εναν φιλο. Τι ειναι το λαικ κι εσυ; Αει ειδε μια εικονα και του αρεσε. Οπως του αρεσουν αλλες 150 που που βλεπει με λαικ η χωρις, στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης η και στο δρομο..Μια φορα δεν σε θυμηθηκε να σου μιλησει μονος του ομως, δεν καιγεται να επιδιωξει κατι. Τωρα αμα του αρχισεις τα μηνυματα και να τον επιδιωκεις εσυ στο εγγυωμαι κατι θα γινει μεταξυ σας αλλα θα ειναι μαλακια, τα μουτρα σου θα φας.
11-07-2017, 19:39 #35
Εγώ δεν είμαι του Facebook, αλλά στο παρελθόν που είχα, πάντα παρατηρούσα ότι οι όμορφες με το που ανέβαζαν νέα φώτο προφίλ, έπαιρναν 200 λάικ στο τσακ μπαμ. Αυτό τι σημαίνει; Πως κάθε ένα αρσενικό λάικ πρέπει να το λάβουν σοβαρα;
Η αγάπη δεν είναι παίξε-γέλασε... Και τα χρόνια περνάνε και αν είναι να παίζουμε, θα μείνουμε χωρίς μια σοβαρή σχέση για να κάνουμε οικογένεια και παιδιά... Πολύ τραβηγμένο αυτό που λέω, 19 χρονών είναι η κοπέλα, αλλά η ζωή κυλάει σαν το νερό και αν πάει ελαφριά τη καρδία να κάνει σχέσεις έτσι επιπόλαια, θα φτάσει σε μια φάση που θα λέει: "Που πήγαν οι άντρες;"
Και αυτά τα λέει άντρας...Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
11-07-2017, 19:46 #36
Α στο καλο κι εσυ με αγχωσες σταδιαλα :P
Και δεν υπηρξα και ποτε επιπολαιη αλλα θελω τσιγαρο τωρα και το εχω κοψει χαχαχαχαχα
Νταξει μικρη ειναι η κοπελα καλα κανει οτι κανει. Απλα μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις μαριαννα μεχρι να εχεις περισσοτερες ενδειξεις...που και να εχεις και να βγαινετε κανονικα παλι πρεπει να προσεχεις...
11-07-2017, 19:55 #37
Σε άγχωσα; Μη μου πεις... Έχεις φτάσει στο σημείο να πεις "που πήγαν όλοι οι άντρες";;
Έλα, όλα τυχερά είναι... Έβλεπα μια ρωσική ταινία στην ΕΡΤ3 τις προάλλες (μ' αρέσουν οι ταινίες που δεν είναι mainstream) και κάποιος που απεχθάνονταν το τζόγο, έλεγε την εξής ατάκα σε έναν εθισμένο στο τζόγο συνταξιδιώτη του στο τρένο... "Όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα δεδομένο απόθεμα τύχης. Όσο περισσότερο το εξαντλείς αυτό το απόθεμα στη ρουλέτα, τόσο λιγότερη τύχη θα έχεις στη ζωή σου. Δε θα έχεις τύχη να ζήσεις μια όμορφη ζωή, με οικογένεια, φίλους, ευτυχία και υγεία..."
Και οι ερωτικές σχέσεις είναι λαχείο... Κάποιοι πιάνουν αμέσως την καλή (να έχεις παντρευτεί για παράδειγμα τον παιδικό σου έρωτα) και το απόθεμα τύχης τους εξαντλείται στη πορεία με διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν και κάποιοι το ξοδεύουν κάνοντας σχέσεις μέχρις ότου βρεθεί ο κατάλληλος ή η κατάλληλη. Όλα είναι σχετικά...!Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
11-07-2017, 19:59 #38
αυτο ελειπε να καναμε λαικ υποχρεωτικα στη σχεση μασ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-07-2017, 20:28 #39
Δεν πιστευω οτι ισχυει αυτο, το οτι ξοδευεις αποθεμα τυχης μεχρι να βρεθει το καταλληλο ατομο δηλαδη. Μπορει απλα καποιος να ξοδεψει ολο το ας πουμε αποθεμα και απλα να του τελειωσει χωρις να καταλαβει και κατι.
Επισης συχνα η τυχη φερνει τυχη, τα λεφτα παν στα λεφτα, τα καλα παν στα ηδη καλα και misery loves company.
Την ερωτηση που θετεις δεν την εχω κανει παντως οχι. Δεν πηγαν καπου οι αντρες, εδω ειναι. Απλα ειναι οπως ειναι και κατι δεν μου κολλαει. Εχω συμφιλιωθει με αυτο.
11-07-2017, 20:39 #40
Αν το δεις βραχυχρόνια, έχεις δίκιο. Σαν την καταλανική παροιμία: "Που πάτε λεφτά; Εκεί που υπάρχουν περισσότερα!"
Μακροπρόθεσμα όμως, ξοδεύεται η τύχη, ξοδεύονται τα λεφτά... Και ο Ωνάσης τα είχε όλα, αλλά τι το θες όταν έχεις δυστυχία και χάνεις τα παιδιά σου; Και η δυναστεία των Κένεντυ στην Αμερική τα ίδια... Για να μη μιλήσουμε για τους νεόπλουτους του 2000 που σήμερα δεν έχουν μια!
Όλα πάνε και έρχονται. Τίποτα δεν είναι μόνιμο!Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
11-07-2017, 21:03 #41
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
11-07-2017, 21:08 #42
11-07-2017, 21:11 #43
11-07-2017, 21:14 #44
Αυτο δεν σημαινει πως γινεται καποιος να μην εχει τιποτα και να μεινει με τιποτα στη τελικη. Αυτα με τον ωναση παρηγορια στον αρρωστο ειναι. Το οτι τους βρηκαν δυστυχιες τους ωνασηδες δεν σημαινει οτι θα ειμαι εγω οπωσδηποτε καποτε ευτυχισμενη...
Δηλαδη εσυ τι θες να μου πεις οτι ειναι καθαρα θεμα χρονου; Γιατι εγω εχω ανθρωπους στο μυαλο μου σε μεγαλη πια ηλικια στη ζωη τους που εχασαν το τραινο για οσα ηθελαν.
Και αυτα δεν τα λεω για να ειμαι απαισιοδοξη η μιζμιζα...τα λεω για να ειμαι ρεαλιστρια. Καλο ειναι να αποζηταμε κατι καλυτερο στη ζωη μας αλλα προσωπικα προτιμω να ειμαι ετοιμη και για το ενδεχομενο οτι στο τελος θα παρω να μην πω τι θα παρω και θα μεινω με απωθημενα. Δεν ειναι καθολου ευχαριστο αλλα δεν ξερω...μου φαινεται πιο ρεαλιστικο σκεπτικο.
Με την δικη σου λογικη ολοι καποτε καταφερνουν αυτα που θελουν στη ζωη. Ε αμα τα καταφερνουν ολοι με φοντο ποιανων τις αποτυχιες τα καταφερνουν; Για να τα καταφερει ο ενας πρεπει να αποτυχει καποιος αλλος...
11-07-2017, 21:16 #45
Χαχα ναι όπως εγώ που όταν με ρωτούν ζώδιο κ ωρόσκοπο λέω λέων με λέων κ μου λένε αποκλείεται.
Δεν ξέρω τι ακριβως περιμένουν κ αν ζοριζουν το μυαλό τους να καταλάβουν πως ένας χαρακτήρας δεν περιορίζεται στα διάφορα χαρακτηριστικά των ζωδίων.
Μου ειπαν κ το κορυφαίο ο Ωροσκόπος είναι μετα τα 30
Οπτ να περιμένω να γίνω δυναμικός,εξωστρεφής κ να αποζητω να είμαι το επίκεντρο σαν τον ήλιο [emoji14]It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti