τι να κάνω? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Αυτο δεν σημαινει πως γινεται καποιος να μην εχει τιποτα και να μεινει με τιποτα στη τελικη. Αυτα με τον ωναση παρηγορια στον αρρωστο ειναι. Το οτι τους βρηκαν δυστυχιες τους ωνασηδες δεν σημαινει οτι θα ειμαι εγω οπωσδηποτε καποτε ευτυχισμενη...
    Δηλαδη εσυ τι θες να μου πεις οτι ειναι καθαρα θεμα χρονου; Γιατι εγω εχω ανθρωπους στο μυαλο μου σε μεγαλη πια ηλικια στη ζωη τους που εχασαν το τραινο για οσα ηθελαν.
    Και αυτα δεν τα λεω για να ειμαι απαισιοδοξη η μιζμιζα...τα λεω για να ειμαι ρεαλιστρια. Καλο ειναι να αποζηταμε κατι καλυτερο στη ζωη μας αλλα προσωπικα προτιμω να ειμαι ετοιμη και για το ενδεχομενο οτι στο τελος θα παρω να μην πω τι θα παρω και θα μεινω με απωθημενα. Δεν ειναι καθολου ευχαριστο αλλα δεν ξερω...μου φαινεται πιο ρεαλιστικο σκεπτικο.
    Με την δικη σου λογικη ολοι καποτε καταφερνουν αυτα που θελουν στη ζωη. Ε αμα τα καταφερνουν ολοι με φοντο ποιανων τις αποτυχιες τα καταφερνουν; Για να τα καταφερει ο ενας πρεπει να αποτυχει καποιος αλλος...
    Δεν το είχα σκεφτεί έτσι...
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Miliva21
    Guest
    Ναι μαριαννα...γντ να εισαι σε σχεση και να μη πατας λικε...εγω στον πρωην μου περασαν εξι εφτα μηνες που δν του πατουσα λικε......

Επισης πολλοι οπως κανουν σκρολ στην αρχικη σελιδα του φβ πατανε ασυναισθητα λικε "χωρις ΚΑΝ να ξερουν που πατανε....και σιγουρα δν θυμουνται πού πατανε......." το λικε δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ.....ειναι μια πλακα...αλλα ψαχνεις να πιαστεις απο οπου βρεις γτ στη προκειμενη περιπτωση θες να αντικαταστησεις τον πρωην σου....

Εδω σε πηδανε για τη πλακα τους....
    Σου πουλανε φουμαρα γ τη πλακα τους.....
    Σε φλερταρουν γ τη πλακα τους.....
    Στο λικε θα κωλοσουν?????
    Αφου ουτε καν ο ιδιος επιχειρησε να σου μιλησει.......

Κανε οτι νομιζεις αλλα μετα αμα γινει κτ επιπολαιο απο τη πκευρα του μην απογοητευτεις.....επισης μου φαινεσαι μικρη..
    Μην εισαι προθυμη να μασεις οτι σου πουν........θα το φας το κεφαλακι σου...αλλα αμα δεν παθεις δεν θα μαθεις....

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Χαχα ναι όπως εγώ που όταν με ρωτούν ζώδιο κ ωρόσκοπο λέω λέων με λέων κ μου λένε αποκλείεται.
    Δεν ξέρω τι ακριβως περιμένουν κ αν ζοριζουν το μυαλό τους να καταλάβουν πως ένας χαρακτήρας δεν περιορίζεται στα διάφορα χαρακτηριστικά των ζωδίων.

Μου ειπαν κ το κορυφαίο ο Ωροσκόπος είναι μετα τα 30
    Οπτ να περιμένω να γίνω δυναμικός,εξωστρεφής κ να αποζητω να είμαι το επίκεντρο σαν τον ήλιο [emoji14]
    Καλά, αν είναι να με κρίνουν οι γυναίκες με βάση το ζώδιό μου, παίζει να είμαι αντίγραφο του Τζόρτζ Κλούνει (Ταύρος)...!

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Καλά, αν είναι να με κρίνουν οι γυναίκες με βάση το ζώδιό μου, παίζει να είμαι αντίγραφο του Τζόρτζ Κλούνει (Ταύρος)...!
    Εμενα ο τζορτζ κλουνει ποτε δεν μου αρεσε.......ομως σχεδον παντα τυχαινε να με ελκυουν ταυροι...xD αφου πιασαμε τα ζωδια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Εμενα ο τζορτζ κλουνει ποτε δεν μου αρεσε.......ομως σχεδον παντα τυχαινε να με ελκυουν ταυροι...xD αφου πιασαμε τα ζωδια
    Ποιο θεωρείς το χειρότερο μειονέκτημα ενός Ταύρου;
    Έτσι, να έχουμε να λέμε, κι ας βγήκαμε off-topic...

Miliva21
    Guest
    Ποιο θεωρείς το χειρότερο μειονέκτημα ενός Ταύρου;
    Έτσι, να έχουμε να λέμε, κι ας βγήκαμε off-topic...
    Χαχαχαχαχα.....δν ξερω αν τλκ οντως το ζωδιο ταιριαζει ασορτι με τον ανθρωπο ...αλλα δν ξερω επισης γτ πολλες φορες επεφτα σε ταυρους....ειτε γ σχεση ειτε γ φλερτ...ειτε αυτοι σε μενα.....δεν ξερω γ μειονεκτημα....ισως ενα θα πω.....θεωρητικα οτι ειναι ξεροκεφαλοι .....

Senior Member
    Χαχαχαχαχα.....δν ξερω αν τλκ οντως το ζωδιο ταιριαζει ασορτι με τον ανθρωπο ...αλλα δν ξερω επισης γτ πολλες φορες επεφτα σε ταυρους....ειτε γ σχεση ειτε γ φλερτ...ειτε αυτοι σε μενα.....δεν ξερω γ μειονεκτημα....ισως ενα θα πω.....θεωρητικα οτι ειναι ξεροκεφαλοι .....
    Χαχαχα! Αλλά η φίλη μας η Μαριάννα που είναι, για να επανέρθουμε στο θέμα;
    Ή μήπως το κατάλαβε ότι βιάστηκε να ερμηνεύσει τις προθέσεις του φλέρτ της;

Miliva21
    Guest
    Χαχαχα! Αλλά η φίλη μας η Μαριάννα που είναι, για να επανέρθουμε στο θέμα;
    Ή μήπως το κατάλαβε ότι βιάστηκε να ερμηνεύσει τις προθέσεις του φλέρτ της;
    Ας ελπισουμε οτι καταλαβε πως το λικε απο μονο του δεν δειχνει καποια σοβαρη ενδειξη ενδιαφεροντος....και να ειναι πιο ψιλιασμενη...να χαλαρωσει κ να βρει ξανα τον εαυτο της κ την αυτοεκτιμηση της που ισως να εχει " κατεβει "εξαιτιας του πρωην της ....

Senior Member
    Ας ελπισουμε οτι καταλαβε πως το λικε απο μονο του δεν δειχνει καποια σοβαρη ενδειξη ενδιαφεροντος....και να ειναι πιο ψιλιασμενη...να χαλαρωσει κ να βρει ξανα τον εαυτο της κ την αυτοεκτιμηση της που ισως να εχει " κατεβει "εξαιτιας του πρωην της ....
    Κοίταξε, επειδή μπορεί να ξαναμπει και να διαβάσει τα καινούργια πόστ που γράψαμε όσο έλειπε, εγώ έχω να της πω το εξής: Λογικό να θέλει λίγο ενδιαφέρον και λίγη παρηγοριά τώρα που είναι φρεσκοχωρισμένη, αλλά αυτή βιάζεται να τον προλάβει, λες και ψάχνει νύφη το αγόρι που τη φλέρταρε... Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται! Όλα θέλουν τον καιρό τους, υπομονή, αυτοσεβασμό και αξιοπρέπεια.

Καλή τύχη Μαριάννα και καλή σταδιοδρομία στις σπουδές σου!

Senior Member
    μιλαμε για λαικ και τωρα που το σκεφτομι την πρωην μου την εριξα κανοντας λαικ σε ολες τις της φωτο της κινησα την περιεργεια καλυτερα αλλα ημουν και ατομο που δεν χαλβαδιαζα με λαικς σε γενικες γραμμες ημουν σοβαρος και μετρημενος οχ ο λιγουρης που χασαμε ηταν η εξαιρεση οχι ο κανονας τωρα ξερω οτι αναιρω αυτο που γραφω παραπανω αλλα ετσι ειναι η πραγματικοτητα πωωωωω τι αναμηνησεις κακο να εχεις δυνατη μνημη και να ζεις με τις ωραιες αναμνησεις

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    μιλαμε για λαικ και τωρα που το σκεφτομι την πρωην μου την εριξα κανοντας λαικ σε ολες τις της φωτο της κινησα την περιεργεια καλυτερα αλλα ημουν και ατομο που δεν χαλβαδιαζα με λαικς σε γενικες γραμμες ημουν σοβαρος και μετρημενος οχ ο λιγουρης που χασαμε ηταν η εξαιρεση οχι ο κανονας τωρα ξερω οτι αναιρω αυτο που γραφω παραπανω αλλα ετσι ειναι η πραγματικοτητα πωωωωω τι αναμηνησεις κακο να εχεις δυνατη μνημη και να ζεις με τις ωραιες αναμνησεις
    Μα ετσι ειναι...δν ειπαμε οτι αποκλειουμε απολυτα το ενδεχομενο να του αρεσει ........αλιμονο να ξεραμε τί εχει καθενας στο κεφαλι του .......

Ομως η μαριαννα ειναι σαν να προσπαθει να βγαλει απο τη μυγα ξυγκι.....μερικα λικε της εκανε ο τυπας και ειναι προβληματισμενη .....για να μην απογοητευτει της τα λεμε αυτα....να ειναι καπως πιο επιφυλακτικη.....και αν οντως θελει θα φανερωθει.........

Junior Member
    παιδια διαβασα τα μηνυματα σας κι εχω καταληξει στο οτι εχετε δικιο , α και μιας που λεμε για ζωδια ειναι αιγοκερως χαχαχαχ :P

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by mariannap4 View Post
    παιδια διαβασα τα μηνυματα σας κι εχω καταληξει στο οτι εχετε δικιο , α και μιας που λεμε για ζωδια ειναι αιγοκερως χαχαχαχ :P
    Σαν εμενα.......αλλα μη δινεις σημασια δν πεφτουν παντα μεσα

Banned
    Ναι μαριαννα...γντ να εισαι σε σχεση και να μη πατας λικε...εγω στον πρωην μου περασαν εξι εφτα μηνες που δν του πατουσα λικε......

Επισης πολλοι οπως κανουν σκρολ στην αρχικη σελιδα του φβ πατανε ασυναισθητα λικε "χωρις ΚΑΝ να ξερουν που πατανε....και σιγουρα δν θυμουνται πού πατανε......." το λικε δεν σημαινει ΤΙΠΟΤΑ.....ειναι μια πλακα...αλλα ψαχνεις να πιαστεις απο οπου βρεις γτ στη προκειμενη περιπτωση θες να αντικαταστησεις τον πρωην σου....

Εδω σε πηδανε για τη πλακα τους....
    Σου πουλανε φουμαρα γ τη πλακα τους.....
    Σε φλερταρουν γ τη πλακα τους.....
    Στο λικε θα κωλοσουν?????
    Αφου ουτε καν ο ιδιος επιχειρησε να σου μιλησει.......

Κανε οτι νομιζεις αλλα μετα αμα γινει κτ επιπολαιο απο τη πκευρα του μην απογοητευτεις.....επισης μου φαινεσαι μικρη..
    Μην εισαι προθυμη να μασεις οτι σου πουν........θα το φας το κεφαλακι σου...αλλα αμα δεν παθεις δεν θα μαθεις....
    Εντάξει υπάρχουν και οι ηλίθιοι άντρες, δεν είμαστε όλοι έτσι. Και εγώ καμιά φορά πατάω λάικ και στο ινσταγκραμ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την γουστάρω. Εδώ υπήρχε κορίτσι που της έκανα λάικ και σταμάτησα να της κάνω, για πολλούς λόγους, δεν το σκεφτόμουν, δεν έμπαινα και πολύ στο fb και μου στέλνει ξαφνικά μήνυμα, να την κανω λάικ στη φωτογραφία. What?? Εκείνη μου είπε ότι μαζεύει τα λάικ σε κάθε φωτο για να δει κατά πόσον την συμπαθούν. Επειδή βέβαια άμα δεν της έκανα λάικ, δεν θα κοιμόταν το βράδυ, της έκανα σε φωτογραφίες που μου είπε εκείνη, για να είμαι ήρεμος και εγώ και εκείνη. Δηλαδή τι τρέλα και αυτή με τα λάικ;

Banned
    Έρωτας μέσα από φωτογραφίες προφίλ και λάικ, δεν έχω καταλάβει τι έρωτας είναι αυτός; Δηλαδή εγώ που είμαι ρομαντικός και έχω σκεφτεί να πάρω στο πρώτο κορίτσι μου (όταν κάνω σχέση), κόκκινα τριαντάφυλλα (αντί για λάικ), είμαι ο χαζός της υπόθεσης;;

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast