Results 1 to 15 of 58
Thread: σουρβαιβορ?
-
11-07-2017, 17:45 #1
σουρβαιβορ?
Παιδια οσο αστειο και αν ακουστει.Χωρις να ειμαι της τηλεορασης.Δεν παρακολουθω ποτε απο μικρος.Οποτε βλεπω πλανα απο σαρβαιβορ με πιανει μια ηρεμια μια χαρα σαν να με βαζει σε ταξιδι ολο αυτο το χρωμα που χτυπαει στο ματι μου.Πως ειναι δυνατον να το βλεπω και να νοσταλγω?Μηπως ακομα δεν εχω βρει το προτυπο μου?Γιατι αυτο μπορει να δικαιολογιθει για τα παιδακια που το βλεπουν.Δεν εχω κανεναν ηρωα καμια σχεση.Απλα οποτε το βλεπω νιωθω ενα περιεργο συναισθημα.Ισως πισω απο αυτο ειναι οτι μου λυπει??Η παρεα η πλακα η ανταλλαγη αποψεων το συναισθημτικο δεσιμο?Δεν ξερω αληθεια.Αλλα με αγγιξε οσο χαζο και αν ακουγεται.Περιμενα την στιγμη αφου σχολαγα να μπει το προγραμμα να λιωσω με ενα παφο στο χερι.Οποιος εμπενε σπιτι μου χαζευαμε παρεα.Ολα τα ιδανικα που θα ηθελα να εχω μεσα απο μια απλη τελειως σκηνικη παρουσια.
- 11-07-2017, 17:57 #2
Αυτό θέλανε να κάνουν να σας σηκώσουν από το καναπέ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-07-2017, 18:01 #3
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
11-07-2017, 18:02 #4
και εγω το γουσταρα πολυ δεν εχασα επεισοδιο αλλα και εκει μπηκα στη θεση του ντανου και ειπα με τοσους ρουφιανους δεν θα την παλευα καστανο
11-07-2017, 18:05 #5
Δεν καταλαβαινω τι λετε.Σεργιο ειναι λιγο ακραια αυτα που λες κατα την γνωμη μου.Ενα μικρο παραδειγμα της κοινωνιας μας ηταν ολο αυτο.
Γιατι εξω τι κανεις?Δεν κυνηγας το 500αρι?Δεν παλευεις να το αποκτησεις?
11-07-2017, 18:07 #6
Ο ντανος δεν ειχε σχεση με αυτους σε οτι εχει να κανει με δυναμικη.Αντε πες μαριος.Αλλα ο μαριος μου φαινοταν μουναπανακος απο την αρχη δεν ξερω γιατι.Και ξαναλεω δεν το εβλεπα για τον ντανο η για τον μισθοφορο.Το εβλεπα για αυτα που εβγαζε προς τα εξω.Εγω με τις συμπεριφορες ειχα κολλημα.Μου αρεσε να βλεπω και να κρινω καταστασεις και αντιδρασεις.Να κρινω με βαση το πως θα χειριζομουν εγω μια κατασταση.
11-07-2017, 18:09 #7
It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
11-07-2017, 18:11 #8
Πάντως ακραίο δεν ηταν αυτό που είπα εκτός κ αν το ειπές με δόση σαρκασμού.
Ακραίο ηταν το θράσος να μας πασαρουν κατανάλωση έτσι χωρίς ίχνος κριτικής σκέψης απο μερικούς.
Ορίστε πάρτε σανό σαν να έλεγαν.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
11-07-2017, 18:19 #9
Δεν ξερω ποια κοινωνια οριζεις εσυ ως ικανη.Εγω παντως τετοια κοινωνια ποτε μου δεν γνωρισα.Γνωρισα ομως στιγμες γλυκες στιγμες που διναν εναν τονο χαρουμενο σε αυτην την μιζερια.Σε αυτο το χαος.
11-07-2017, 18:27 #10
Σίγουρα όχι την κοινωνία της μπότας στον σβέρκο του αδύναμου, της αναξιοπρέπειας, της υπερκατανάλωσης, των πισωπλατων μαχαίρωμα των, του ακραίου ανταγωνισμού κ των καροτων που μας πασαρουν για να κυνηγάμε σαν ινδικά χοιρίδια.
11-07-2017, 18:29 #11
Ε ποτε δεν ηταν ετσι?
11-07-2017, 18:31 #12
Με τέτοια ερωτήματα δεν αλλαζεις.
11-07-2017, 18:43 #13
Δεν θελω να αλλαξω.Αλλα μεσα σε αυτο που ονομαζουμε κοινωνια για να στο θεσω ποιο απλα.Εγω ειμαι ενας ευαισθητος.Για ποια αλλαγη μου μιλας αγορινα μου?Δεν θελω να αλλαξω την κοινωνια.Αλλα τους ανθρωπους που την περιβαλλουν.Εχω χεσμενο το κατεστρημενο τους.
Και ξερεις ΤΙ?Δουλευω σε μια αξια περιοχη.Νεα σμυρνη την λενε.Εκει οι ανθρωποι περνουν τις οικογενεις τους τρωνε πετανε τα μισα και φευγουν για ενα ποτακι παρακατω.Εγω οταν τελειωνω την δουλεια μου παω και αφηνω ενα σουβλακι στου θειο που ειναι με τρυπια παπουτσια.Δινω το σουβλακι που δικαιουμε καθε βραδυ.Δεν ηθελα να το πω.Αργοτερα μπορει να νιωσω ντροπη γιατι τετοια δεν τα λενε.Αλλα επειδη μου μιλας για αλλαγη καθε φορα που του δινω το σουβλακι και του λεω καληνυχτα νιωθω καλα.Δεν ξερω αν αυτο ειναι στα ιδανικα που πιστευεις!Σιχενομαι να περναω εξω απο εκκλησιες να βλεπω ανθρωπους στην ζητα και γιαγιαδες στην τσιτα και στην μασα.ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΥΡΟ ΜΟΥ.Ε προσπαθω οσο μπορω να βοηθαω αυτους που εχουν αναγκη ΑΝΑΓΚΗ.
11-07-2017, 18:45 #14
Και αυτο το λεω λογο της ανωνιμιας.Γιατι η μαγκια ειναι να μην φαινεσαι σε κατι τετοια.Να πατας τον εγωισμο σου.Παντα προσπαθω οταν κανω αυτην την κινηση να την κανω γρηγορα οχι σαν κατι αλλες που κοιτανε την στιγμη που θα περασει ο κοσμος να τους κοιταξει.
Το κανω για αυτον και για εμενα.Αυτος ειμαι.
11-07-2017, 18:47 #15
Η αλλαγή έρχεται απο τον καθένα ξεχωριστά.
Δεν θα κρινώ εσένα κ την στάση σου για το αν είναι καλη η οχι αλλά το να μη αμφισβητούμε κάποια πραγματα δεν ξέρω τι αποτέλεσμα μπορεί να φέρει.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία