Απελπισμενοι για ερωτα αλλα χωρις το συναισθημα που θελουμε - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 188
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ τα μαθήματά μου τα πήρα εσύ μικρός είσαι ακόμα
    Ίδια ηλικία είστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ίδια ηλικία είστε.
    μπορει να εννοει μικρος οσο αφορα της γυναικες.μικρος σε εμπειριες.πολλες φορες ο ελις μιλαει μεταφορικα.απο τι εχω καταλαβη τουλαχιστον

Αλαφροισκιωτε δεν είναι τόσο απλό ή μιλιβα είναι συναισθηματική αλλά με αυτούς που γνωρίζει έχει το πάνω χέρι κι έτσι δεν ερωτεύεται όταν λέμε να ερωτευτεί θέλει έναν να τις κάνει τι ζωή πατίνι αλλά από αγάπη γίνεται αυτό
    Οποιος θεωρει αγαπη αυτο το πραγμα δεν αγαπαει τον εαυτο του. Στο ιδιο καταληγουμε.

Senior Member
    Στην Ελλάδα αυτό είναι αγάπη άμα δεν το ζησεσ δε σου φταίμε εμείς
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    στην ελλαδα πολλα πραγματα ειναι λαθος αλλα αστο αν ξεκινησουμε να τα λεμε δεν θα τελιωσουμε ουτε σε μια βδομαδα

Το να ειναι κολλημενη μια με τα κακα παιδια που της κανουν την ζωη ποδηλατο ειναι κατι που εχει παρατηρηθει σε ολες τις χωρες οχι μονο στην Ελλαδα.

Senior Member
    Δεν είναι κακα παιδιά αυτό λέμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Το να ειναι κολλημενη μια με τα κακα παιδια που της κανουν την ζωη ποδηλατο ειναι κατι που εχει παρατηρηθει σε ολες τις χωρες οχι μονο στην Ελλαδα.
    Σιγουρα.αλλα εγω δεν μιλαω μονο γιαυτο.γενικοτερα μιλαω

Senior Member
    Δεν είναι κακα παιδιά αυτό λέμε
    Τοτες τι ειναι??

Senior Member
    Είναι καλά παιδιά πιο εξελιγμένα με καλύτερο ένστικτο επιβίωσης είναι πιο δυνατοί απλά

Senior Member
    Είναι καλά παιδιά πιο εξελιγμένα με καλύτερο ένστικτο επιβίωσης είναι πιο δυνατοί απλά
    Αυτοι την αποψη δεν την ειχα σκεφτη ομολογο.

Miliva21
    Guest
    Παιδια σας ευχαριστω ολους γ τις αποψεις σας...ναταλια μου δν εχω προλαβει να διαβασω το αρθρο σου αλλα οταν ειμαι ηρεμη θα το διαβασω με.προσοχη κ θα σ πω την αποψη μου.....παντως σ ευχαριστω γ το ψαξιμο.....

Απλα απο μια ματια που εριξα θελω ν πω...οτι την.εμπειρια μ με το παιδι θα τη ζησω....εξαλλου κ αυτος χαλαρος ειναι...κ γ οσους εγραψαν οτι και καλα μη το πληγωσω και μη με ερωτευτει.....δεν καταδικαζω τπτ...και κατα δευτερον οι αντρες δεν παθαινουν τπτ ειναι σκληροπετσοι..ειτε ειναι " καλοι " ειτε ειναι "κακοι"......ολα τα αρσενικα σε γενικες γραμμες ιδια ειστε ολοι θελετε να σας κανουν τα γουστα και να μη τολμουν να σας γκρινιαξουν γ το παραμικρο............... γενικως θελω να πω οτι μπορεις ν ξενερωσεις κ με τους "καλους" και με τους "κακους"
    ....

Δεν συμφωνω μονο που λετε οτι καψουρευομαι τους κακους κ καλα.........να πω οτι ειχα ενα ιστορικο γεματο με σχεσεις με βιαιους...καταπιεστικους...κ ακοποιητικους κ δηλωνα με ολους ερωτευμενη.....να πω ναι..με.ελκυουν οι παρτακηδες....ομως προς το παρον δν ξερω...

Αλλα νμζ οτι θ ξενερωσω ευκολα αν καποιος δν μ φερεται οπως θ ηθελα...μπορει στην αρχη ν παθεις ενα σκαλωμα...του στυλ και καλα " θα σε στρωσω εγω" ...που δν γντ να αλλαξεις βεβαια κανεναν...αλλα μετα ξενερωνεις......

Εξαλλου τεινω να ειμαι της αποψης ...οτι ΟΛΟΙ μαλακες ειναι....απλα η καθεμια μας τουλαχιστον ας διαλεξει τον μαλακα που της ταιριαζει........ xD

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Παιδια σας ευχαριστω ολους γ τις αποψεις σας...ναταλια μου δν εχω προλαβει να διαβασω το αρθρο σου αλλα οταν ειμαι ηρεμη θα το διαβασω με.προσοχη κ θα σ πω την αποψη μου.....παντως σ ευχαριστω γ το ψαξιμο.....

Απλα απο μια ματια που εριξα θελω ν πω...οτι την.εμπειρια μ με το παιδι θα τη ζησω....εξαλλου κ αυτος χαλαρος ειναι...κ γ οσους εγραψαν οτι και καλα μη το πληγωσω και μη με ερωτευτει.....δεν καταδικαζω τπτ...και κατα δευτερον οι αντρες δεν παθαινουν τπτ ειναι σκληροπετσοι..ειτε ειναι " καλοι " ειτε ειναι "κακοι"......ολα τα αρσενικα σε γενικες γραμμες ιδια ειστε ολοι θελετε να σας κανουν τα γουστα και να μη τολμουν να σας γκρινιαξουν γ το παραμικρο............... γενικως θελω να πω οτι μπορεις ν ξενερωσεις κ με τους "καλους" και με τους "κακους"
    ....

Δεν συμφωνω μονο που λετε οτι καψουρευομαι τους κακους κ καλα.........να πω οτι ειχα ενα ιστορικο γεματο με σχεσεις με βιαιους...καταπιεστικους...κ ακοποιητικους κ δηλωνα με ολους ερωτευμενη.....να πω ναι..με.ελκυουν οι παρτακηδες....ομως προς το παρον δν ξερω...

Αλλα νμζ οτι θ ξενερωσω ευκολα αν καποιος δν μ φερεται οπως θ ηθελα...μπορει στην αρχη ν παθεις ενα σκαλωμα...του στυλ και καλα " θα σε στρωσω εγω" ...που δν γντ να αλλαξεις βεβαια κανεναν...αλλα μετα ξενερωνεις......

Εξαλλου τεινω να ειμαι της αποψης ...οτι ΟΛΟΙ μαλακες ειναι....απλα η καθεμια μας τουλαχιστον ας διαλεξει τον μαλακα που της ταιριαζει........ xD
    Ευχαριστουμε πολυ για την γνωμη που εχεις για τους ανδρες.χονδροπετσι και αναισθξτη ειμαστε δεν εχουμε αισθηματα το μονο που μας νοιαζει ειναι το καυλι μας και που θα το χωσουμε.

Miliva21
    Guest
    Σορρυ αλλα ηθελα να αντικρουσω το επιχειρημα....."καλος" "κακος" αντρας....λες κ ο ταχα μ καλος δεν μπορει να βγει κτ αλλο στη πραγματικοτητα και να σ κανει τη ζωη πατινι........λες κ γραφουν οι ανθρωποι στο κουτελο ταμπελα ....."ελα σε μενα ειμαι καλος δν προκειται να σ πληγωσω"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Σορρυ αλλα ηθελα να αντικρουσω το επιχειρημα....."καλος" "κακος" αντρας....λες κ ο ταχα μ καλος δεν μπορει να βγει κτ αλλο στη πραγματικοτητα και να σ κανει τη ζωη πατινι........λες κ γραφουν οι ανθρωποι στο κουτελο ταμπελα ....."ελα σε μενα ειμαι καλος δν προκειται να σ πληγωσω"
    Thank you!

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast