Οταν σαμποταρεις τον εαυτο σου.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 70
    Senior Member
    Οπτ αν κατάλαβα καλά γουσταρεις μοναχικοτητα, δεν νιώθεις μοναξιά σου αρέσει η επαφη με τους ανθρώπους αλλά εχεις κ τα όρια σου γιατί εξαντλησαι.

Εγώ δεν βρίσκω κάτι μεμπτό.
    Εξήγησε τους ευγενικά κάτι που μπορείς να κανεις με ευκολία γιατί σε χαρακτηρίζει "σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση κ συγγνώμη που σας ρίχνω άκυρα αλλά νιώθω εξαντλημένη κ θέλω να ξεκουραστω"
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Μήπως δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι συναισθηματικά μήπως στην ανταλλαγή αυτή του πάρε δώσε κάπου κολλάς; Μην πεις ευχαριστώ συζητάμε να βγάλουμε άκρη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Έχεις καταλάβει το νόημα καλά...

Και εγώ πολλές φορές είμαι έτσι στις σχέσεις μου με τους ανθρώπους. Το κακό είναι ότι δεν έχω φιλικές σχέσεις με βάθος.
    Με άλλα λόγια, ποσοτικά έχω πολλές σχέσεις, όχι όμως ποιοτικές. Και για έναν περίεργο λόγο, όταν θαυμάζω κάποιον ή κάποια, απομακρύνεται από εμένα. Τους φαίνεται εξωπραγματικά υπερβολική η εκτίμηση που τους έχω. Αυτό με έχει πληγώσει πολλές φορές.

Αλλά και εγώ, όταν ακούω έναν καλό λόγο, πάντα σκέφτομαι: "Τι να θέλουν από εμένα;" Και γίνομαι και εγώ απορρίπτικος.
    Δεν έχω κάτι προσωπικό με κανένα, απλά θέλω να έχω την ησυχία μου και την άνεσή μου...
    Καλησπερα!

δεν θυμαμαι να εχω σκεφτει "τι να θελουν απο μενα?" γιατι το θεωρω λογικο και φυσιολογικο ο αλλος απλα να θελει τη παρεα σου.
    Αυτο δεν σημαινει οτι επιζητα να γινει και φιλος σου αναγκαστικα, μπορει απλα να του αρεσει ο χαβαλες που κανει ο αλλος.
    Γι αυτον τον λογο και ξεχωριζω και εγω τις "παρεες" που θα πιεις εναν καφε και απλα θα χαβαλεδιασεις και την φιλια που ο αλλος θα ειναι και στα καλα αλλα και στα ασχημα μαζι σου.
    Φιλες ετσι δεν εχω πολλες, δυο εχω μονο, αλλα θεωρω οτι ειναι αρκετο για τον κοσμο που ζουμε.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
    Να σαι παντα καλα!

Member
    Μμμμμμ, μπορω να πω πως ενιωσα οτι αγγιξες λιγο αυτο που νιωθω.
    Ναι καπως ετσι..
    Μου αρεσει η επαφη με τους ανθρωπους, απλα να εχω κατι να πω, το να καθομαι να λεω συνεχεια "το εμαθες?το ακουσες? εγινε αυτο και αυτο!" ειναι κατι που δεν με αγγιζει.
    Ακριβως αυτο , σαν να νιωθω εξαντλημενη.
    Ενω πχ, με τη καλυτερη μου φιλη δεν εξαντλουμαι γιατι ο,τι πουμε, ακομη και τα ψυχολογικα μας να αναλυσουμε, θα εχει κατι ουσιαστικο βρε παιδι μου!!!
    Χμ, πολυ χαιρομαι που λιγο καταφερα να σε κανω να καταλαβεις πως νιωθω!

Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Οπτ αν κατάλαβα καλά γουσταρεις μοναχικοτητα, δεν νιώθεις μοναξιά σου αρέσει η επαφη με τους ανθρώπους αλλά εχεις κ τα όρια σου γιατί εξαντλησαι.

Εξήγησε τους ευγενικά κάτι που μπορείς να κανεις με ευκολία γιατί σε χαρακτηρίζει "σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση κ συγγνώμη που σας ρίχνω άκυρα αλλά νιώθω εξαντλημένη κ θέλω να ξεκουραστω"

Member

Μμμμμμ, μπορω να πω πως ενιωσα οτι αγγιξες λιγο αυτο που νιωθω.
    Ναι καπως ετσι..
    Μου αρεσει η επαφη με τους ανθρωπους, απλα να εχω κατι να πω, το να καθομαι να λεω συνεχεια "το εμαθες?το ακουσες? εγινε αυτο και αυτο!" ειναι κατι που δεν με αγγιζει.
    Ακριβως αυτο , σαν να νιωθω εξαντλημενη.
    Ενω πχ, με τη καλυτερη μου φιλη δεν εξαντλουμαι γιατι ο,τι πουμε, ακομη και τα ψυχολογικα μας να αναλυσουμε, θα εχει κατι ουσιαστικο βρε παιδι μου!!!
    Χμ, πολυ χαιρομαι που λιγο καταφερα να σε κανω να καταλαβεις πως νιωθω!

Senior Member
    Είναι λογικό νομιζω γιατί είσαι δραστήριος άνθρωπος απο οτι φαίνεται κ θέλεις να δίνεις. Αλλά όλοι μας έχουμε τα όρια μας νομιζω.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μήπως δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι συναισθηματικά μήπως στην ανταλλαγή αυτή του πάρε δώσε κάπου κολλάς; Μην πεις ευχαριστώ συζητάμε να βγάλουμε άκρη
    Και συ το πετυχες, ναι καπως ετσι!!!
    Πολυ χαρηκα (οπως και με τον φιλο παραπανω)

Member
    Συγγνωμη παιδια κολλησε λιγο ο υπολογιστης και εκανα λαθη με τα μηνυματα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by StarDust86 View Post
    Καλησπερα!

δεν θυμαμαι να εχω σκεφτει "τι να θελουν απο μενα?" γιατι το θεωρω λογικο και φυσιολογικο ο αλλος απλα να θελει τη παρεα σου.
    Αυτο δεν σημαινει οτι επιζητα να γινει και φιλος σου αναγκαστικα, μπορει απλα να του αρεσει ο χαβαλες που κανει ο αλλος.
    Γι αυτον τον λογο και ξεχωριζω και εγω τις "παρεες" που θα πιεις εναν καφε και απλα θα χαβαλεδιασεις και την φιλια που ο αλλος θα ειναι και στα καλα αλλα και στα ασχημα μαζι σου.
    Φιλες ετσι δεν εχω πολλες, δυο εχω μονο, αλλα θεωρω οτι ειναι αρκετο για τον κοσμο που ζουμε.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
    Να σαι παντα καλα!
    Εγώ το πάω αλλιώς. Σκέφτομαι ως εξής... Για να είναι αυτός ή αυτή μέσα στο χαμόγελο και στα γλυκόλογα μαζί μου έτσι ξαφνικά, μάλλον κάτι ζητά και αυτό δεν είναι η παρέα μου. Σκέφτομαι ότι μπορώ να εξαπατηθώ, να ζημιωθώ, να δώσω χωρίς να πάρω. Και αυτό με κάνει λίγο πιο συνεσταλμένο, επειδή είμαι και λίγο αφελής σαν χαρακτήρας. Είναι μια άμυνα.

Να ευχαριστείς το Θεό που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ακούνε τα προβλήματά σου και σε στηρίζουν και δεν κάθονται να βλέπουν σε πολλοστή επανάληψη τη "Μουρμούρα"...!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Member
    Είναι λογικό νομιζω γιατί είσαι δραστήριος άνθρωπος απο οτι φαίνεται κ θέλεις να δίνεις. Αλλά όλοι μας έχουμε τα όρια μας νομιζω.
    Eυστοχο!!!
    Αρα η λεξη κλειδι "ορια"!
    Ποσο μ αρεσει να μαθαινω!

Senior Member
    Eυστοχο!!!
    Αρα η λεξη κλειδι "ορια"!
    Ποσο μ αρεσει να μαθαινω!
    Αρχίζουν οι αλλαγές μου φαίνεται!
    Όπως σου είπα, να μαθαίνεις!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Member
    Εγώ το πάω αλλιώς. Σκέφτομαι ως εξής... Για να είναι αυτός ή αυτή μέσα στο χαμόγελο και στα γλυκόλογα μαζί μου έτσι ξαφνικά, μάλλον κάτι ζητά και αυτό δεν είναι η παρέα μου. Σκέφτομαι ότι μπορώ να εξαπατηθώ, να ζημιωθώ, να δώσω χωρίς να πάρω. Και αυτό με κάνει λίγο πιο συνεσταλμένο, επειδή είμαι και λίγο αφελής σαν χαρακτήρας. Είναι μια άμυνα.

Να ευχαριστείς το Θεό που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ακούνε τα προβλήματά σου και σε στηρίζουν και δεν κάθονται να βλέπουν σε πολλοστή επανάληψη τη "Μουρμούρα"...!
    Γενικα δεν πολυ λεω τα προβληματα μου, ουτε καν στη καλυτερη μου φιλη.
    Η δικη μου αμυνα ειναι πρωτα να κλεινομαι, να το λυνω και μετα να επανερχομαι δριμυτερη, χεχε!
    (γνωριζοντας οι δικοι μου ανθρωποι ομως οτι κατι μου συμβαινει κ απλα θελω τον χρονο μου, δεν εξαφανιζομαι ετσι.)
    Αλλα ναι ειμαι τυχερη και πολυ ευγνωμον για τους ανθρωπους που εχω επιλεξει.

Αυτο ομως που μου παρουσιαζεις εσυ ειναι και λιγο καχυποψια.
    Συγγνωμη αν κανω λαθος, διορθωσε με.
    Δοκιμασε το αλλο αν θες..
    Εγω δεν ειμαι καχυποπτη καθολου, απλα δεν εχω πλεον υψηλες προσδοκιες απο τους αλλους, οποτε τα περιμενω ολα απο ολους και ειμαι καλυμμενη!

Member
    Αρχίζουν οι αλλαγές μου φαίνεται!
    Όπως σου είπα, να μαθαίνεις!
    Ναιιιι, γιουπι!!!!! :-)

Senior Member
    Καταλαβαινω απολυτα τι λες.
    Ναι τον εχω αντιληφθει αυτον τον ρατσισμο και με αντρες γνωστους μου που μιλαω.
    Αλλα οπως παντα λεω, οι αντρες ειστε απειρως πιο ευαισθητοι απο εμας, οποτε αν σας ποναει η ψυχη το βγαζετε πιο βαρεως και εξω.
    Μαλλον κατι τετοιο παιζει μωρε..

Σημειωση: δεν μιλαω με ειρωνια για την ευαισθησια αυτη που σας διακατεχει, αντιθετα σας καμαρωνω!

Σ ευχαριστω πολυ γαι την απαντηση σου, να σαι παντα καλα!!
    για εμενα εχεις την δουλεια σου εχεις ανθρωπους που σε αγαπανε ολα βαινουν καλως τα αλλα μην τα πολυψυριζεις γιατι και εγω τωρα που βρεθηκα σε δυσκολη θεση ψαχνομαι και βλεπω οτι και οι πολλες σκεψεις μαλλον τοιχους υψωνουν παρα τους ριχνουν καλυτερα να δρας χωρις να πολυσκεφτεσαι θα ηταν το ιδανικο

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast