Οταν σαμποταρεις τον εαυτο σου.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 70
    Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    για εμενα εχεις την δουλεια σου εχεις ανθρωπους που σε αγαπανε ολα βαινουν καλως τα αλλα μην τα πολυψυριζεις γιατι και εγω τωρα που βρεθηκα σε δυσκολη θεση ψαχνομαι και βλεπω οτι και οι πολλες σκεψεις μαλλον τοιχους υψωνουν παρα τους ριχνουν καλυτερα να δρας χωρις να πολυσκεφτεσαι θα ηταν το ιδανικο
    H δουλεια δεν ειναι μονιμη, μη νομιζεις , οποτε ειναι κατι που σιγουρα δεν εχω δεδομενο.
    Ψειριζω πολυ τον εαυτο μου πραγματι..
    Και επισης πραγματι εχεις πολυ δικιο σε αυτο με τους τοιχους.
    Αν θελω εγω νααααα εναν τοιχο που μπορω να υψωσω και αντε να τον περασεις μετα.
    Δν το θελω ομως δυστυχως..
    Θα το παλεψουμε!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by StarDust86 View Post
    Γενικα δεν πολυ λεω τα προβληματα μου, ουτε καν στη καλυτερη μου φιλη.
    Η δικη μου αμυνα ειναι πρωτα να κλεινομαι, να το λυνω και μετα να επανερχομαι δριμυτερη, χεχε!
    (γνωριζοντας οι δικοι μου ανθρωποι ομως οτι κατι μου συμβαινει κ απλα θελω τον χρονο μου, δεν εξαφανιζομαι ετσι.)
    Αλλα ναι ειμαι τυχερη και πολυ ευγνωμον για τους ανθρωπους που εχω επιλεξει.

Αυτο ομως που μου παρουσιαζεις εσυ ειναι και λιγο καχυποψια.
    Συγγνωμη αν κανω λαθος, διορθωσε με.
    Δοκιμασε το αλλο αν θες..
    Εγω δεν ειμαι καχυποπτη καθολου, απλα δεν εχω πλεον υψηλες προσδοκιες απο τους αλλους, οποτε τα περιμενω ολα απο ολους και ειμαι καλυμμενη!
    Ναι καχύποπτος είμαι με την πλειονότητα του κόσμου, χωρίς να είμαι ξινός και νεάτερνταλ...
    Αλλά τα άτομα που έχω αγαπήσει, πολλές φορές με έχουν απογοητεύσει, γιατί είχα υψηλές προσδοκίες, επειδή έριξα κάθε άμυνα, τα εμπιστέυτηκα και τους έδωσα ο, τι καλό είχα μέσα μου.

Το κακό είναι πως κάθε μια απογοήτευση, με κάνει ακόμη πιο καχύποπτο και κλειστό... Μέχρι να ξαναέρθει ο επόμενος ενθουσιασμός και να ξαναφάω τα μούτρα μου!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Καλώς ήρθες στο κλαμπ με τις ιδιοφυιεσ τι μουσική ακούς;ελληνικά ξένα ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Ναι καχύποπτος είμαι με την πλειονότητα του κόσμου, χωρίς να είμαι ξινός και νεάτερνταλ...
    Αλλά τα άτομα που έχω αγαπήσει, πολλές φορές με έχουν απογοητεύσει, γιατί είχα υψηλές προσδοκίες, επειδή έριξα κάθε άμυνα, τα εμπιστέυτηκα και τους έδωσα ο, τι καλό είχα μέσα μου.

Το κακό είναι πως κάθε μια απογοήτευση, με κάνει ακόμη πιο καχύποπτο και κλειστό... Μέχρι να ξαναέρθει ο επόμενος ενθουσιασμός και να ξαναφάω τα μούτρα μου!
    Σε καταλαβαινω μη νομιζεις..
    Αλλα ξερεις κατι μωρε?
    Κακο σε σενα κανεις, γιατι ο αλλος την εισπραττει αυτη την ενεργεια και ισως να μη μπορει να σε πλησιασει και να ειναι σωστο διαμαντακι.
    Και οταν λεω διαμαντακι, δεν εννοω τα οσα λαμπουν, ο,τι λαμπει δεν ειναι χρυσος και το γνωριζουμε ολοι.
    Διαμαντακι εννοω ακατεργαστος ομορφος καθαρος ανθρωπος!
    Με ηρεμια και υπομονη κατι θα γινει, μη χανεις τη πιστη σου, σοβαρα!!!!

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Καλώς ήρθες στο κλαμπ με τις ιδιοφυιεσ τι μουσική ακούς;ελληνικά ξένα ;
    Ιδιοφυια σιγουρα δεν ειμαι.
    Εδω μπερδευω το δεξι με το αριστερο ωρες ωρες..
    Ακουω ελληνικα και ξενα.
    Ο,τι μπορει να με συγκινησει (δεν εννοω να με κανει να κλαψω) και να με αγγιξει.
    Αδυναμια εχω ομως στην ορχηστρικη μουσικη και στα ακουστικα κομματια.

Senior Member
    Σε καταλαβαινω μη νομιζεις..
    Αλλα ξερεις κατι μωρε?
    Κακο σε σενα κανεις, γιατι ο αλλος την εισπραττει αυτη την ενεργεια και ισως να μη μπορει να σε πλησιασει και να ειναι σωστο διαμαντακι.
    Και οταν λεω διαμαντακι, δεν εννοω τα οσα λαμπουν, ο,τι λαμπει δεν ειναι χρυσος και το γνωριζουμε ολοι.
    Διαμαντακι εννοω ακατεργαστος ομορφος καθαρος ανθρωπος!
    Με ηρεμια και υπομονη κατι θα γινει, μη χανεις τη πιστη σου, σοβαρα!!!!
    Τι να σου πω φίλη Stardust, εγώ έχω χάσει την πίστη μου στους ανθρώπους. Όσο πιο πολύ ανοίγεσαι, τους πιστεύεις και τους εμπιστεύεσαι, τόσο πιο πολύ πιθανό είναι να προδωθείς.

Ξέρεις γιατί οι πόρτες έχουν κλειδαριές; Για να αφήνουν έξω κάθε έναν που θα μας ενοχλήσει, κλέψει, βλάψει...
    Αν ήταν ξεκλείδωτες, θα γινόταν πάρτυ!

Έτσι και εγώ έχω βάλει "αμπάρες", από το φόβο ότι όλο και κάποια θα έρθει για να κάνει τη βόλτα της και να με προδώσει ή κάποιος δυνητικός φίλος που θα με προδώσει... Πολύ λυπάμαι, είμαι μόλις 22 και αλλεπάλληλες προδοσίες με έχουν κάνει πολύ καχύποπτο...

Senior Member

Senior Member

Miliva21
    Guest
    Χωρις να εχω διαβασει τα σχολια....αν καταλαβα καλα...το θεμα που σε απασχολει ειναι οτι ενω εισαι κοινωνικη και εκτιθεσαι σε κοσμο.....οτι σου αρεσει η παρεα τους αλλα μεχρι ενα σημειο...........μεχρι τη δουλεια??? και οτι εχεις και τις κλειστες σου καμια φορα ...?

Το να εχεις κ τις κλειστες σου φυσιολογικο ειναι...δεν ειμαστε κασσετοφωνακια να παταμε play και να δειχνουμε καθε μερα το ιδιο εργο.....μπορει ν εισαι κ κυκλοθυμικη (πολλοι ανθρωποι ειναι ετσι) αν δν υπαρχει συγκεκριμενος λογος της αλλαγης της διαθεσης σου....
    Εμενα απο αυτο που διαβασα μου εβγαλες την εικονα ενος ατομου που εστιαζει πολυ στο "μεσα" του και που ισως εχει μια ταση να ελεγχει τον εαυτο του και τη συμπεριφορα του ανα πασα στιγμη ....(κτ που ισως το κανω κ γω)....

Επιπλεον η εικονα π μ εβγαλες ειναι εκεινη ενος κοινωνικου ατομου που βαζει στοχους στη ζωη του και που ειναι εξωστρεφης κ θελει να συναναστρεφεται με αλλα ατομα....
    Νομιζω οτι ναι μεν εισαι εξωστρεφης....σε ζωντανευει να συναναστρεφεσαι συνεχως με νεα ατομα ομως οσο κ αν εκτειθεσαι υπαρχει κ σε σενα ενας "ιδιωτικος χωρος" λογικο μου ακουγεται αυτο.....δεν γινεται να τα βγαζουμε ολα στη φορα και να ειμαστε κεφατοι ανοιχτοι και διαθεσιμοι 24ωρες το 24ωρο....μπραβο σου που μπορεις κιολας ν εκτειθεσαι και να εισαι εξωστρεφης...δν ειναι ολοι ετσι...
    Διακρινω ομως ενα φοβο............φοβασαι οτι αν δεν εισαι παντα εξωστρεφης κ κεφατη οτι μπορει να εισαι καταθλιπτικη?!?!?! Απο το ενα ακρο στο αλλο.....γιατι τετοια ανησυχια...?

Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Τι να σου πω φίλη Stardust, εγώ έχω χάσει την πίστη μου στους ανθρώπους. Όσο πιο πολύ ανοίγεσαι, τους πιστεύεις και τους εμπιστεύεσαι, τόσο πιο πολύ πιθανό είναι να προδωθείς.

Ξέρεις γιατί οι πόρτες έχουν κλειδαριές; Για να αφήνουν έξω κάθε έναν που θα μας ενοχλήσει, κλέψει, βλάψει...
    Αν ήταν ξεκλείδωτες, θα γινόταν πάρτυ!

Έτσι και εγώ έχω βάλει "αμπάρες", από το φόβο ότι όλο και κάποια θα έρθει για να κάνει τη βόλτα της και να με προδώσει ή κάποιος δυνητικός φίλος που θα με προδώσει... Πολύ λυπάμαι, είμαι μόλις 22 και αλλεπάλληλες προδοσίες με έχουν κάνει πολύ καχύποπτο...
    Δεν ειναι κακο, να μην εισαι "ευκολος" σε ο,τι σου λενε οι αλλοι και να σε πειθουν αμεσως.
    Απλα βρε συ μη πας και στο αλλο ακρο..
    Γνωριζεις πχ μια κοπελα/εναν νεο φιλο, μην ανοιχτεις αμεσως, πες οσα και ο,τι πρεπει μονο.
    Μετα θα δεις, πως ενεργουν με τον υπολοιπο κοσμο, πως μιλανε απο τον πιο "ασημαντο" για τους ιδιους μεχρι τον πιο σημαντικο.
    Στα πιο απλα πραγματα πιστευω φαινεται η αξιοπιστια του αλλου.
    Μην ανησυχεις, ισως ειναι απλα η φαση που περνας.
    Ευχομαι ολα να πανε καλα!!!
    Να εχεις πιστη, σε θεους, ανθρωπους , στον εαυτο σου, παρτο οπως θες, προσωποποιησε το οπως θες, αρκει να εχεις πιστη!

Senior Member
    Δεν ειναι κακο, να μην εισαι "ευκολος" σε ο,τι σου λενε οι αλλοι και να σε πειθουν αμεσως.
    Απλα βρε συ μη πας και στο αλλο ακρο..
    Γνωριζεις πχ μια κοπελα/εναν νεο φιλο, μην ανοιχτεις αμεσως, πες οσα και ο,τι πρεπει μονο.
    Μετα θα δεις, πως ενεργουν με τον υπολοιπο κοσμο, πως μιλανε απο τον πιο "ασημαντο" για τους ιδιους μεχρι τον πιο σημαντικο.
    Στα πιο απλα πραγματα πιστευω φαινεται η αξιοπιστια του αλλου.
    Μην ανησυχεις, ισως ειναι απλα η φαση που περνας.
    Ευχομαι ολα να πανε καλα!!!
    Να εχεις πιστη, σε θεους, ανθρωπους , στον εαυτο σου, παρτο οπως θες, προσωποποιησε το οπως θες, αρκει να εχεις πιστη!
    Ξέρεις, πολλές φορές πέφτω μόνος μου στη παγίδα να αποδείξω ότι είμαι καλός, αξιόπιστος και έμπιστος όταν είμαι στις αρχές και ενθουσιάζομαι, έτσι ώστε ο άλλος ή η άλλη απέναντί μου, να πιστέψει σε εμένα και να πεισθεί ότι μπορεί να βασιστεί σε εμένα. Εκεί όμως την πατάω... Δεν δημιουργώ ισότιμες σχέσεις, κυρίως όταν είμαι σε ερωτικές σχέσεις. Θεωρώ ότι επειδή δίνω πολλή αγάπη, εισπράττοντας ψίχουλα, πάντα οι κοπέλες είχαν το πάνω χέρι, ακόμη και αν στις σχέσεις τους πριν και μετά από μένα, ήταν κλασσίκες σκλάβες που λιώνουν και τρέχουν πίσω από έναν άντρα (που προφανώς δεν τους δίνει το μάξιμουμ της αγάπης που θα μπορούσε να δώσει)...

Miliva21
    Guest
    Κατι που επισης θελω ν προσθεσω ξαναδιαβαζοντας το ποστ σου...ειναι μηπως τελικα εισαι εσωστρεφης....και μοναχικος ανθρωπος...μηπως καταβαθος σε γεμιζει περισσοτερο να περνας χρονο με τον εαυτο σου παρα με τους αλλους γ αυτο κιολας το αποφευγεις....??

Μηπως εχεις πλασει στο μυαλο σου εναν ιδανικο εαυτο και εχεις φορεσει το προσωπειο του ....ναι μεν σου αρεσει να γνωριζεις κοσμο...νιωθεις ανανεωμενη ......νιωθεις ευχαριστα με την εικονα της κεφατης εξωστρεφους που παριστανεις ..και που θες ν εισαι καποιες μερες ....συχνα πυκνα ...ομως τελικα οι τοσες συναναστροφες με τους αλλους σε κανουν να κουραζεσαι....νιωθεις οτι "πεφτει η μπαταρια σου"......και θες τον ιδιο ή κ διπλασιο χρονο γ να ηρεμησεις και να βρεις τον εαυτο σου ..........γτ ολο αυτο σου φαινεται επιφανειακο παρολο που το αποζητας μεχρι ενος σημειου ....γτ σε κανει να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου αλλα κ με τους αλλους...

Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Χωρις να εχω διαβασει τα σχολια....αν καταλαβα καλα...το θεμα που σε απασχολει ειναι οτι ενω εισαι κοινωνικη και εκτιθεσαι σε κοσμο.....οτι σου αρεσει η παρεα τους αλλα μεχρι ενα σημειο...........μεχρι τη δουλεια??? και οτι εχεις και τις κλειστες σου καμια φορα ...?

Το να εχεις κ τις κλειστες σου φυσιολογικο ειναι...δεν ειμαστε κασσετοφωνακια να παταμε play και να δειχνουμε καθε μερα το ιδιο εργο.....μπορει ν εισαι κ κυκλοθυμικη (πολλοι ανθρωποι ειναι ετσι) αν δν υπαρχει συγκεκριμενος λογος της αλλαγης της διαθεσης σου....
    Εμενα απο αυτο που διαβασα μου εβγαλες την εικονα ενος ατομου που εστιαζει πολυ στο "μεσα" του και που ισως εχει μια ταση να ελεγχει τον εαυτο του και τη συμπεριφορα του ανα πασα στιγμη ....(κτ που ισως το κανω κ γω)....

Επιπλεον η εικονα π μ εβγαλες ειναι εκεινη ενος κοινωνικου ατομου που βαζει στοχους στη ζωη του και που ειναι εξωστρεφης κ θελει να συναναστρεφεται με αλλα ατομα....
    Νομιζω οτι ναι μεν εισαι εξωστρεφης....σε ζωντανευει να συναναστρεφεσαι συνεχως με νεα ατομα ομως οσο κ αν εκτειθεσαι υπαρχει κ σε σενα ενας "ιδιωτικος χωρος" λογικο μου ακουγεται αυτο.....δεν γινεται να τα βγαζουμε ολα στη φορα και να ειμαστε κεφατοι ανοιχτοι και διαθεσιμοι 24ωρες το 24ωρο....μπραβο σου που μπορεις κιολας ν εκτειθεσαι και να εισαι εξωστρεφης...δν ειναι ολοι ετσι...
    Διακρινω ομως ενα φοβο............φοβασαι οτι αν δεν εισαι παντα εξωστρεφης κ κεφατη οτι μπορει να εισαι καταθλιπτικη?!?!?! Απο το ενα ακρο στο αλλο.....γιατι τετοια ανησυχια...?
    Καλως ηρθες στο ποστ μου, μεγαλη μου χαρα!!!

Ξερεις μωρε κατι?
    Το ψαχνω τοσο πολυ γιατι ειναι σαν κατι να με σταματαει, μπαμ στοπ, μεχρι εδω!
    Ειναι σαν να εχω παραλληλα τον χαρουμενο εαυτο μου, που οντως ειναι χαρουμενος δεν το παιζω και παραλληλα να θελω να ξεμακρυνω απο αυτη τη χαρα, σαν να μη μπορω να ακολουθησω φυσιολογικους ανθρωπους που βγαινουν μετα τη δουλεια για να κανουνε χαβαλε.
    Δεν ξερω πως να στο εξηγησω αληθεια.
    Γνωριζω οτι ακουγεται πολυ χαζο, αλλα το νιωθω οτι ειναι βαθυτερο, απλα δεν μπορω να το ερμηνευσω.
    Οχι δεν φοβαμαι να ειμαι καταθλιπτικη, ισως να "φοβαμαι" ή καλυτερα να βαριεμαι να καθομαι να εξηγω οτι οκ καλα ειμαι, δεν εχω κατι, δεν επεσε η διαθεση μου, απλα θελω να ηρεμησω απο την τοσο σπιντ που εχω και να βρεθω λιγο στον κοσμο μου ενω σας παρατηρω.
    Ισως καπως ετσι, αν και παλι το θεωρω επιφανειακη προσεγγιση.

Σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, να εισαι παντα καλα! :-)
    Ι

Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Κατι που επισης θελω ν προσθεσω ξαναδιαβαζοντας το ποστ σου...ειναι μηπως τελικα εισαι εσωστρεφης....και μοναχικος ανθρωπος...μηπως καταβαθος σε γεμιζει περισσοτερο να περνας χρονο με τον εαυτο σου παρα με τους αλλους γ αυτο κιολας το αποφευγεις....??

Μηπως εχεις πλασει στο μυαλο σου εναν ιδανικο εαυτο και εχεις φορεσει το προσωπειο του ....ναι μεν σου αρεσει να γνωριζεις κοσμο...νιωθεις ανανεωμενη ......νιωθεις ευχαριστα με την εικονα της κεφατης εξωστρεφους που παριστανεις ..και που θες ν εισαι καποιες μερες ....συχνα πυκνα ...ομως τελικα οι τοσες συναναστροφες με τους αλλους σε κανουν να κουραζεσαι....νιωθεις οτι "πεφτει η μπαταρια σου"......και θες τον ιδιο ή κ διπλασιο χρονο γ να ηρεμησεις και να βρεις τον εαυτο σου ..........γτ ολο αυτο σου φαινεται επιφανειακο παρολο που το αποζητας μεχρι ενος σημειου ....γτ σε κανει να νιωθεις καλα με τον εαυτο σου αλλα κ με τους αλλους...
    Το πιστευω οτι ειμαι εσωστρεφης, ναι!
    Με γεμιζει να περναω ωρες με τον εαυτο μου οντως.
    Οπως με γεμιζει το ιδιο να περναω χρονο με τους δικους μου ανθρωπου χωρις να καθομαι να εξηγω γιατι τωρα ειμαι πιο ηρεμη, πιο σοβαρη, πιο γειωμενη.
    Το κεφατη και το εξωστρεφης οντως ειμαι, ειναι ενα χαρακτηριστικο σταθερο μου που εχω οπως λεμε εισαι μελαχροινη.
    Γιατι μ αρεσει το χαμογελο, δεν αντεχω τη μιζερια, τη γκρινια! (δν θα με ακουσεις ποτε να γκρινιαξω πχ)
    Απλα νιωθω να αδειαζω συνεχως..

Miliva21
    Guest
    Το πιστευω οτι ειμαι εσωστρεφης, ναι!
    Με γεμιζει να περναω ωρες με τον εαυτο μου οντως.
    Οπως με γεμιζει το ιδιο να περναω χρονο με τους δικους μου ανθρωπου χωρις να καθομαι να εξηγω γιατι τωρα ειμαι πιο ηρεμη, πιο σοβαρη, πιο γειωμενη.
    Το κεφατη και το εξωστρεφης οντως ειμαι, ειναι ενα χαρακτηριστικο σταθερο μου που εχω οπως λεμε εισαι μελαχροινη.
    Γιατι μ αρεσει το χαμογελο, δεν αντεχω τη μιζερια, τη γκρινια! (δν θα με ακουσεις ποτε να γκρινιαξω πχ)
    Απλα νιωθω να αδειαζω συνεχως..
    Πιθανοτατα να εισαι ισοστρεφης......με καποια κλιση προς στην εσωστρεφεια...νταξει νορμαλ ειναι αυτο.....δεν υπαρχει ανθρωπος φυσιολογικος που να ειναι 100% εξωστρεφης ή το αναποδο....λογικο ειναι να θες χρονο γ τον εαυτο σου...θες την παρεα και τη συναναστροφη με κοσμο αλλα ουσιαστικα ισως εισαι πιο επιλεκτικη και προτιμας να μεινεις μονη αν δεν εχεις τη παρεα που πραγματικα επιθυμεις...γτ μπορει να μιλας με 100 ατομα ομως τα 5 ή τα 10 να σε γεμιζουν...δν ειναι παραλογο...συνεχισε ετσι κ μην εχεις τυψεις...κανε αυτο που θες εσυ....μπορει να μην επιδιωκεις παρα πανω πραγματα απο μια συναναστροφη οπου θα ανοιχτεις και θα μοιραστεις ιδεες με τους αλλους κ θ εχεις καινουρια ερεθισματα ομως αν σε γεμιζε κ για παραπανω παρεα θα το επεδιωκες...

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast