Οταν σαμποταρεις τον εαυτο σου.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 70
    Senior Member
    Σε γενικές γραμμές φίλη Stardust, φαίνεσαι πολύ εντάξει άνθρωπος. Ευγενική, συνεπής και ειλικρινής.
    Μήπως έχεις κάποιες ανασφάλειες σαν άνθρωπος;
    Ή μήπως έχεις χαρακτήρα "σπιτόγατου";

Και εμένα μου αρέσει να ακούω μουσική για παράδειγμα, αλλά να με βάλεις σε ένα κλαμπ με 200 άτομα με τέρμα τα ηχεία, τα αμφιβόλου ποιότητας ποτά, τον καπνό και το στριμωξίδι, δεν το αντέχω. Όπως και να πίνω τον καφέ μου (που σπάνια πίνω), σπίτι με την ησυχία μου αντί να είμαι σε μια καφετέρια με πολύ κόσμο γύρω μου. Συνεχώς είμαι σε μια υπερένταση σε χώρους διασκέδασης και αντί να διασκεδάζω, νιώθω ότι απλά είμαι εκεί και αναπνέω.

Δεν νιώθω άνετα σε ξένο χώρο, αλλά στο σπίτι μου νιώθω ελεύθερος και πολύ ήρεμος, όπως κάθε άνθρωπος, αλλά εγώ το νιώθω λίγο παραπάνω.

Εσύ πως νιώθεις;
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Σε γενικές γραμμές φίλη Stardust, φαίνεσαι πολύ εντάξει άνθρωπος. Ευγενική, συνεπής και ειλικρινής.

Και εμένα μου αρέσει να ακούω μουσική για παράδειγμα, αλλά να με βάλεις σε ένα κλαμπ με 200 άτομα με τέρμα τα ηχεία, τα αμφιβόλου ποιότητας ποτά, τον καπνό και το στριμωξίδι, δεν το αντέχω. Όπως και να πίνω τον καφέ μου (που σπάνια πίνω), σπίτι με την ησυχία μου αντί να είμαι σε μια καφετέρια με πολύ κόσμο γύρω μου. Συνεχώς είμαι σε μια υπερένταση σε χώρους διασκέδασης και αντί να διασκεδάζω, νιώθω ότι απλά είμαι εκεί και αναπνέω.

Δεν νιώθω άνετα σε ξένο χώρο, αλλά στο σπίτι μου νιώθω ελεύθερος και πολύ ήρεμος, όπως κάθε άνθρωπος, αλλά εγώ το νιώθω λίγο παραπάνω.

Εσύ πως νιώθεις;
    Συγγνωμη που αργησα ν' απαντησω αλλα ειχα προβλημα με το ρουτερ.
    Σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, να σαι καλα!
    Ναι σιγουρα εχω ανασφαλειες, νομιζω πανω κατω ολοι εχουμε καποια θεματακια, χεχε.
    Και σπιτογατα μπορω να γινω ανετα, μ αρεσει το σπιτι μου, ειναι η βαση μου , γι αυτο και το φροντιζω πολυ, το αγαπω και δεν με τρομαζει να μενω σε αυτο ακομα και χωρις παρεα.
    Τωρα σχετικα με τα κλαμπ, δεν ειμαι του κλαμπ γενικα, αλλα αν παω με τη παρεα που θελω και που γνωριζω πως ετσι και αλλιως θα περασω καλα, δεν θα με ενοχλησει, μια στο τοσο καλο ειναι.
    Ουτε σε ξενο χωρο νιωθω περιεργα, αλλα σιγουρα νιωθω 100% τελεια οταν ειμαι στη βαση μου/σπιτι μου.
    Εκει ηρεμω , εκει γειωνομαι!
    Ελπιζω να σε κατατοπισα καπως!
    :-)

Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Aγαπω 2cellos, οχι τοσο το συγκεκριμενο κομματι που διασκευαζουν, αλλα ναι γενικα μ αρεσουν πολυ!
    Σ ευχαριστω , να σαι καλα!!

Member
    Δεν ειμαι φαν της Rihanna, το συγκεκριμενο κομματι της δεν μου ειναι αδιαφορο, αλλα οχι απο τα αγαπημενα μου!!
    Σ ευχαριστω ομως και παλι και για τα δυο κομματια!

Member
    Τι να σου πω φίλη Stardust, εγώ έχω χάσει την πίστη μου στους ανθρώπους. Όσο πιο πολύ ανοίγεσαι, τους πιστεύεις και τους εμπιστεύεσαι, τόσο πιο πολύ πιθανό είναι να προδωθείς.

Ξέρεις γιατί οι πόρτες έχουν κλειδαριές; Για να αφήνουν έξω κάθε έναν που θα μας ενοχλήσει, κλέψει, βλάψει...
    Αν ήταν ξεκλείδωτες, θα γινόταν πάρτυ!

Έτσι και εγώ έχω βάλει "αμπάρες", από το φόβο ότι όλο και κάποια θα έρθει για να κάνει τη βόλτα της και να με προδώσει ή κάποιος δυνητικός φίλος που θα με προδώσει... Πολύ λυπάμαι, είμαι μόλις 22 και αλλεπάλληλες προδοσίες με έχουν κάνει πολύ καχύποπτο...
    Αν θελεις σου προτεινω να διαβασεις το βιβλιο "ο ιπποτης με τη σκουριασμενη πανοπλια" του Robert Fisher.
    Ειναι ενα βιβλιο που ολοι θα επρεπε να διαβασουμε και ισως εσυ εισαι και στη σωστη ηλικια.
    Δεν χανεις κατι να του ριξεις μια ματια, εχει ενδιαφερον!

https://www.politeianet.gr/books/978...anoplia-199665

Senior Member
    Άμα θες να ακούσεις τίποτα μου λες κάνω καντάδες όταν τα λέτε ωραία πέφτει καντάδα είναι εσωτερικής κατανάλωσης κ μόνο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Πιθανοτατα να εισαι ισοστρεφης......με καποια κλιση προς στην εσωστρεφεια...νταξει νορμαλ ειναι αυτο.....δεν υπαρχει ανθρωπος φυσιολογικος που να ειναι 100% εξωστρεφης ή το αναποδο....λογικο ειναι να θες χρονο γ τον εαυτο σου...θες την παρεα και τη συναναστροφη με κοσμο αλλα ουσιαστικα ισως εισαι πιο επιλεκτικη και προτιμας να μεινεις μονη αν δεν εχεις τη παρεα που πραγματικα επιθυμεις...γτ μπορει να μιλας με 100 ατομα ομως τα 5 ή τα 10 να σε γεμιζουν...δν ειναι παραλογο...συνεχισε ετσι κ μην εχεις τυψεις...κανε αυτο που θες εσυ....μπορει να μην επιδιωκεις παρα πανω πραγματα απο μια συναναστροφη οπου θα ανοιχτεις και θα μοιραστεις ιδεες με τους αλλους κ θ εχεις καινουρια ερεθισματα ομως αν σε γεμιζε κ για παραπανω παρεα θα το επεδιωκες...
    Ξερεις, ειμαι ενα παραξενο μειγμα εσωστρεφους και εξωστρεφους ανθρωπου.
    Απλα μαλλον στα 31 μου ενω μπορει να αγκαλιασω τους παντες, να ακουσω τους παντες στα προβληματα τους, να δεκτω την καθε προσωπικοτητα και να τη σεβαστω, μαλλον εχω γινει πιο αυστηρη με την επιλογη "φιλων".
    Δεν με γεμιζει για παραδειγμα το γεγονος να βγω και να κανω απλα χαβαλε με καποιους.
    Δεν με κανει να αισθανθω καλυτερα, αντιθετα αν δεν νιωθω καποια σημεια ενωσης μπορει να μη περασω καθολου καλα.
    Ενω αντιθετα με τους ναθρωπους που επιλεγω να εχω στη ζωη μου και μια ωρα να καθομαστε μαζι και απλα να μη μιλαμε (οχι να ειναι ο θαενας στο κινητο του, απλα να χαλαρωνουμε) νιωθω κομπλε.
    Τι να πω, αβυσσος η ψυχη μας, χεχε.
    Σ ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες, να εισαι παντα καλα!

Member
    Άμα θες να ακούσεις τίποτα μου λες κάνω καντάδες όταν τα λέτε ωραία πέφτει καντάδα είναι εσωτερικής κατανάλωσης κ μόνο
    Σ ευχαριστω πολυ πολυ, δεν εχω εμπειρια απο κανταδες και δεν εχω ιδεα αν μιλας σοβαρα, αλλα ειναι ομορφο να βρισκουμε τροπους να εκφραζομαστε.

Senior Member
    Εδώ κάνω καντάδες άμα βλέπω ομορφιές ρώτα καμία από τα κορίτσια να σου πει είναι εσωτερικής κατανάλωσης κ μόνο δεν ενοχλώ άλλο δηλαδή μόνο αυτό
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by StarDust86 View Post
    Συγγνωμη που αργησα ν' απαντησω αλλα ειχα προβλημα με το ρουτερ.
    Σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, να σαι καλα!
    Ναι σιγουρα εχω ανασφαλειες, νομιζω πανω κατω ολοι εχουμε καποια θεματακια, χεχε.
    Και σπιτογατα μπορω να γινω ανετα, μ αρεσει το σπιτι μου, ειναι η βαση μου , γι αυτο και το φροντιζω πολυ, το αγαπω και δεν με τρομαζει να μενω σε αυτο ακομα και χωρις παρεα.
    Τωρα σχετικα με τα κλαμπ, δεν ειμαι του κλαμπ γενικα, αλλα αν παω με τη παρεα που θελω και που γνωριζω πως ετσι και αλλιως θα περασω καλα, δεν θα με ενοχλησει, μια στο τοσο καλο ειναι.
    Ουτε σε ξενο χωρο νιωθω περιεργα, αλλα σιγουρα νιωθω 100% τελεια οταν ειμαι στη βαση μου/σπιτι μου.
    Εκει ηρεμω , εκει γειωνομαι!
    Ελπιζω να σε κατατοπισα καπως!
    :-)
    Κανένα πρόβλημα, αν και το σκεφτόμουν που χάθηκες...
    Αλλά ήσουν και με το παραπάνω συνεπής, ειλικρινής και απολογητική.

Σε ευχαριστώ πολύ για το βιβλίο που μου πρότεινες. Είναι ευκολοδιάβαστο και τώρα που είμαι σπίτι, σε μια μέρα το τελειώνω άνετα. 136 σελίδες που φαντάζομαι ότι έχουν ένα βαθύ νόημα.

Γενικά, έχω αναζητήσεις σαν άτομο και μπαινοβγαίνω στο βιβλιοπωλείο του λινκ που έδωσες (μην κάνουμε και διαφήμιση) συχνά-πυκνά και κάθε μήνα όλο και αγοράζω κάτι.

Αύριο το βράδυ, θα σου πω τις εντυπώσεις μου. It' s a promise!
    Καλό βράδυ φίλη Stardust!
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Banned

Εσύ πως νιώθεις;
    τα ηχεια οταν τα βαλεις τερμα παραμορφωνουν τον ηχο και ακουγετε ενα χρουχρουχρουχρου

Senior Member
    Γεια σου stardust! Μου δινεις την εντυπωση οτι σε μονιμη βαση σε καταπιεζει η αναγκη σου για κοινωνικη αναγνωριση. Μια μονιμη ασυνειδητη προσπαθεια να εισαι "το καλο παιδι", η αρεστη, η συμπαθητικη, η προσχαρη, αυτο που θελουν να εκλαμβανουν οι αλλοι.
    Γι' αυτο το σπιτι σου ειναι το καταφυγιο σου, επειδη εκει ξεκουραζεσαι απο την υπερπροσπαθεια που καταβαλλεις.
    Τροφη για σκεψη και αναζητηση. Εισαι "το καλο παιδι" ? Επειδη αν δεν εισαι ισως και να χρειαστει να αντιμετωπισεις το φοβο της απορριψης ή και της εγκαταλειψης?

Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Γεια σου stardust! Μου δινεις την εντυπωση οτι σε μονιμη βαση σε καταπιεζει η αναγκη σου για κοινωνικη αναγνωριση. Μια μονιμη ασυνειδητη προσπαθεια να εισαι "το καλο παιδι", η αρεστη, η συμπαθητικη, η προσχαρη, αυτο που θελουν να εκλαμβανουν οι αλλοι.
    Γι' αυτο το σπιτι σου ειναι το καταφυγιο σου, επειδη εκει ξεκουραζεσαι απο την υπερπροσπαθεια που καταβαλλεις.
    Τροφη για σκεψη και αναζητηση. Εισαι "το καλο παιδι" ? Επειδη αν δεν εισαι ισως και να χρειαστει να αντιμετωπισεις το φοβο της απορριψης ή και της εγκαταλειψης?
    Kαλη σου μερα και καλως ηρθες! :-)

Δεν θα ελεγα οτι εχω θεμα με τη κοινωνικη αναγνωριση, γιατι λογικα τα παραπονα που ακουω απο πολλους οτι δεν με βλεπουν, οτι τους "γραφω" και δεν πηγαινω στις συναντησεις, θα με εκαναν τελικα να λεω ναι, για να σωσω και καλα την εικονα μου..
    Μπα δεν νομιζω να ειναι ετσι μωρε.
    Το να ειμαι σπιτογατα μου αρεσει οχι γιατι μονη μου ειμαι ο πραγματικος εαυτος μου, αλλα γιατι στο σπιτι μου "φορτιζομαι" χεχε. Εχω τη μουσικη μου, ταξιδευω μαζι της, διαβαζω τα βιβλια μου, γειωνομαι κανονικα!
    Αυτο δεν μπορω να το κανω εξω, οχι για να μην χαλασω την εικονα μου, αλλα γιατι δεν βρισκω την ηρεμια που θελω και χρειαζομαι στο εξω.
    Ακομα και σπιτι μου ομως, με τον συντροφο μου συνεχιζω να ειμαι το θετικο ατομο, το χαμογελαστο που γνωριζουν οι αλλοι.
    Απλα εκει εχω τη πολυτελεια να βρισκομαι με μενα!
    Δεν καταβαλλω καποια υπερπροσπαθεια στον εξω κοσμο να δειξω κατι αλλο απο αυτο που ειμαι.
    Η μαλλον για να ειμαι πιο ειλικρινης και σωστη μαζι σου, αυτο αμα συμβει θα συμβει οταν δεν θα ειμαι καλα και δεν θα θελω να ριξω ή να μιζεριασω τους αλλους, αντιπαθω τη μιζερια.
    Και εννοειται εχω φαει και απορριψη στα 31 χρονια που ζω σε αυτον τον κοσμο και το εχω δεχτει σαν μεγαλο μαθημα ζωης.
    Οποτε και οι απορριψεις, καλοδεχουμενες ειναι καμια φορα
    Ασε που για μενα ο ορος "καλο παιδι" ειναι μεγααααααλη κουβεντα.
    Ολοι καλοι ειμαστε αν ειναι να το παρουμε ετσι, ο "καλος" για μενα εχει αλλη αξια, πιο βαθεια, πιο ουσιαστικη απο το να εισαι απλα μεσα στο κεφι και στο χαμογελο..
    Πολυ το μπερδευουν αλλα δεν ειναι ετσι..
    Σ ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες!
    Να σαι παντα καλα!
    Last edited by StarDust86; 14-07-2017 at 12:08.

Member
    Κανένα πρόβλημα, αν και το σκεφτόμουν που χάθηκες...
    Αλλά ήσουν και με το παραπάνω συνεπής, ειλικρινής και απολογητική.

Σε ευχαριστώ πολύ για το βιβλίο που μου πρότεινες. Είναι ευκολοδιάβαστο και τώρα που είμαι σπίτι, σε μια μέρα το τελειώνω άνετα. 136 σελίδες που φαντάζομαι ότι έχουν ένα βαθύ νόημα.

Γενικά, έχω αναζητήσεις σαν άτομο και μπαινοβγαίνω στο βιβλιοπωλείο του λινκ που έδωσες (μην κάνουμε και διαφήμιση) συχνά-πυκνά και κάθε μήνα όλο και αγοράζω κάτι.

Αύριο το βράδυ, θα σου πω τις εντυπώσεις μου. It' s a promise!
    Καλό βράδυ φίλη Stardust!
    Μη μ ευχαριστεις καθολου τωρα, το ευχαριστω να μου το γραψεις αν πραγματι το συγκεκριμενο βιβλιο σε βοηθησει λιγο.
    Και λεω λιγο, γιατι ειναι απλα ενα βιβλιο ετσι?
    Το πως θα το μεταφρασεις μεσα σου και πως θα το αποκωδικοποιησεις προσαρμοζοντας το στον εαυτο σου, ειναι δουλεια δικη σου, οχι του βιβλιου.
    Σ ευχαριστω εγω λοιπον που μπηκες στη διαδικασια εστω να το κοιταξεις!!!
    Καλη σου μερα, ελπιζω ολα να ειναι κομματακι ομορφοτερα σημερα για σενα!

Member
    Εδώ κάνω καντάδες άμα βλέπω ομορφιές ρώτα καμία από τα κορίτσια να σου πει είναι εσωτερικής κατανάλωσης κ μόνο δεν ενοχλώ άλλο δηλαδή μόνο αυτό
    Σ ευχαριστω πολυ!!! Να συνεχιζεις να κανεις ο,τι σ ευχαριστει!!!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast