Results 1 to 3 of 3
Thread: Δεν ξερω αληθεια.
-
13-07-2017, 13:23 #1
Δεν ξερω αληθεια.
Προσπαθω να γνωρισω να ερθω κοντα στην κοπελα να την μαθω.Φιλικα καθαρα.Αλλα παντα νιωθω πως με κοιταει(χωρις να με κοιταει)σαν α τον μαλακα τι θελει τωρα αυτος.Και λεω εγω τωρα.Γιατι να κατσω να ζορισω τον εαυτο μου για μια γνωριμια.Που ουτε αναγκη την εχω.
Τι γινεται ρε φιλε τι σκατα βγαζω προς τα εξω.Ειμαι πολυ σοβαρος και παραλληλα ευγενικος.Τι θελει εξυπναδα νταιλικι θρασσος για να διξει ενδιαφερον καποια γυναικα?Τηνεχω στον εργασιακο χωρο.Προσπαθησα να της μιλησω τελειως φιλικα χωρις περιεργα βλεματα μονο και μονο για να ανταλλαξουμε μια κουβεντα.Δεν με κοιταει στα ματια και εχει ενα στυλ του τυπου ασε μας ρε μαλακα τωρα εμενα βρηκες να την πεσεις?Ετσι το αντιλαμβανομαι προς θεου μωρη που θελω να στην πεσω με τον πατερα σου ποιο διπλα.Και την στιγμη που τις μιλαω πεταγετε ενας με ενα υπερσκουτερ με φρατζαρα και τζιναρα και γυαλαρα και εγω μεστα χωματα και στον ιδρωτα.Ελαα λεει χαρουμενη.Οκ ρε κουκλαρα μου οκ απλα γινε λιγο ποιο ευγενικη.Ξερω το κουτακι σου μετριετε για χρυσο στις μερες μας μα δεν θελω να κανω καμια αγοροπωλησια Ε απλα κανω παραδιπλα και λεω καλα δεν γαμιεται.Οτι και αν νομιζει δεν γαμιεται?Ειμαι αρκετα ανασφαλης.Αλλα γιατι βγαζεις σιχαμαρα επειδη ειμαι ανασφαλης? και δεν εχω φρατζα γυαλαρα και σκουτεραρα?Οποτε ερχομαι κοντα σε γυναικα ειναι λες και την πνιγω.Μαλακα εφτασα 21 και νιωθω ακομα παιδακι μπροστα σας,Μαλακα δεν γινεται αλλο να νιωθω τοσο παιδακι.Δεν αντεχετε το να βλεπεις οτι εισαι του μπουλου αναμεσα σε ομορφες γυναικες.Τωρινες γυναικες.Και δεν ειναι ουτε πως φοβαμαι ουτε πως δεν εχω τι να πω.Μια χαρα νιωθω.Αλλα εσενα δεν σε βλεπω μια χαρα...Σε παρακαλω τουλαχιστον φερσου λιγο ποιο ευγενικα.Ξερω δεν σου λυπει τιποτα τα εχεις ολα μα ρε κουκλα μου ανθρωπος ειμαι δεν ειμαι Ε9 οποτε θες το ανοιγεις και οποτε θες το κλεινεις.Παντα νιωθω ο φιλος.Ποτε δεν ενιωσα αρχηγοπουλο...Τελειωμενακο� �.Οχι δεν ειμαι αντρας.Πνιγομε δεν μπορω...Δεν μπορω αλλο να πνυγωμαι ειμαι αντρας δεν κανει.Πρεπει σαν αντρας να τα ξερω ολα και οταν δεν ξερω κατι να κανω πως το ξερω.Ποιο πολυ καυλωνεις να βλεπεις το εγωιστικο αντρακι που δεν παραδεχετε το λαθος του γιατι ειναι αντρας και εσυ το αποδεχεσε παρα εαν σου πω πως οκ εκανα λαθος συγνωμη.Αυτοματα νιωθω πως μπενω στην κατηγορια του(σε αυτον θα δινω παντοφλα αφου το σηκωνει γιατι οχι.)
Βαρεθηκα μαλακα αχ δεν κολλαει τιποτα.Περασα την εφηβεια μου και ποπο τι σκατα εχω γινει επιτελους.Ειλικρινα δεν με καθυσηχαζει το γεγονος πως υπαρχουν και αλλοι που σκεφτονται ετσι.Βρε μπας και μοιαζω με πουστακι ψυχανομαλο?Εχω δει ομως και πουστακια να εχουνε τα καλυερα κοριτσια και γιατι ειχαν τα κοριτσια γιατι ηταν μοντερνα πουστακια.Εγω ο κοντοπιθαρος μισαλλοδοξος ψευτοευγενικος βαρεθηκα βαρεθηκα...Ευαλωτος σαν κοριτσακι τρεχω και γραφω οτι μαλακια εμφανιζεται μπροστα μου.
Ποιο ''μουνι'' ρε μαλακες θα παει με εναν που παραδεχετε πως εχει ανασφαλιες.Που το δειχνει?Ξερω πολλοι αντρες εχουνε ανασφαλιες μα δεν το δειχνουν.Μα πρεπει να εισαι ειλικρινης.Μα να χεσω εγω την ειλικρινια αμα ειναι να χασω τετοιο ''ΜΟΥΝΙ''Α τον βλακα ρε ειναι ευαισθητος.Ολα αυτα μαζι κανουν ενα βουλιμικο κοκτειλ με δωσεις ναρκωτικων.ΜΙκρουυυλις τοσο δααα αντε για καμια συζητηση 5λεπτη με το τσιγαρο μεχρι εκει δεν ειναι για παραπερα.Λογικα πεσμου που τα βλεπεις ολα αυτα?Δεν βλεπω τπτ τα νιωθω και προσπαθω να τα περιγραψω.Νιωθω νιωθω νιωθω ετσι ετσι ετσι με κραταει συνεχεια συνεχεια σφηχτα.Και αμα την δω ντρεπομαι απαπα ντρεπομαι ειναι δυνατον ποιον κοροιδευω?Εμενα η αυτην?Ελα μωρε μαλακα μασας παιξτο ΠΑΙΞΤΟ παιξτο σιγα σιγα σιγα κλαιν ρε μαλακα παιξτο οτι γαμας μουνια γαμας και δερνεις.-Μα ρε μαλακα δεν ειμαι αυτος.ΧΑΧΑ σιγα γιατι ποιος ειναι αυτους που δειχνει.-Ελα μου ντε?
Ξυπνα ρε ξυπνα αν δεν ''αλλαξεις''μια ζωη μαλακας θα μεινεις.Αντιδρας και γινεσαι ψευτης.Μετα σου αρεσει αυτο και τελικα γινεσε μαγκας επειδη αρχιζεις να το πιστευεις τελικα...Τελικα ποιον να παριστανω τι να παριστανω.Συγνωμη ειμαι λιγο σφιγμενος οταν σου μιλαω ισως και λιγο βραχνιασμενος.Μιλαω σιγα πολυ σιγα γιατι νιωθω ηρεμια.Δεν σου αρεσει ομως.Σε καμια δεν αρεσει ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.
- 13-07-2017, 13:38 #2
Κοιτα να δεις πως τελικα ολα ξεκινανε απο μεσα μου.Κοιτα να δεις οτι υπαρχουν ΤΟΟΟΣΕΣ σχεσουλες ανωριμες.Κοιτα ποσες ψευτικες σχεσεις.Και θα μου πει το κοριτσακι οταν τα βρεις με τον εαυτο σου ελα να με βρεις.Εμενα ελα να βρεις μεενα την ολοκληρομενη γυναικα που ξερεις τι ΄''θελει''Ελα ρε γιαννη ελα ρε φιλε εχεις κανει 4 σχεσεις σε 1 μηνα περνας περανει η μουρη σου αλλα δεν εισαι καλα.Δεν ξερεις τι θες.Οποτε ασε την δικαιολογια πως δεν τα εχω βρει ακομα με τον εαυτο μου.Χαιρεσαι ρε μαρακι γελας κρυφα με τα ματια μου και την ανασφαλια μου.Μα καλα τι εχει αυτος.Δεν θελω ρε μουνια να αλλαξω.Δεν ξερω για πια αλλαγη λετε.Κανενας αληθινος μεσα στον κυκλο της ηλιθιας κοινωνικης σας επικοινωνιας.δΕΝ θελω να γινω ζαρα μπερσκα τιποτα απο αυτα.Γερασα ρε μαλακα.Με γερασανε τα ψυχολογικα ρε μλακα?Οληαυτη η τρελα για ενα μουνι ρε μαλακα?Μουνι θα το λεγε ο γειτονας γιαννης.Εγω ακομα ξεγελαω τον εαυτο μου λεγοντας της ανθρωπο πρωτα πρωτα.Παλι πεφτω ομως κατω χαμο κατω κατω οταν καταλαβαινω πως ειμαι σε διαφημιση.Πως ο γιαννης ζει ακομα για την ταινια η για το διαφημιστικο με το AXE.
13-07-2017, 15:36 #3