Results 31 to 43 of 43
Thread: Δεν ξερω αληθεια.
-
13-07-2017, 17:42 #31
Πως τα βλεπεις τα γεραματα ρε ελις?
- 13-07-2017, 17:44 #32
Βλεπω τον Σαββοπουλο και ανατριχιαζω με τι θαρρος και μαγκια που στεκετε στην σκηναρα!
13-07-2017, 17:52 #33
Δεν πειραζει που δεν διαχειριζομαι σωστα τα πραγματα.Δεν πειραζει που δεν νιωθω ομορφα ωρες ωρες.Ελπιζω να παραμεινω καθαρος και εγω και εσυ και οπιοι αγαπας φιλε ελις.Αν φυγω τουλαχιστον δεν πα να φυγω απερισκεπτος φοβισμενος,στεναχωριμενος, τουλαχιστον θελω να φυγω καθαρος.Δεν θελω να ξερω πως γαμησα την ψυχουλα κανενος.Ημουν και ειμαι και θα ειμαι ειρινηστης.Μου αρεσει το αγαπατε αληλους μα οχι σε αυτηντην εποχη δεν θα το φορεσω.
13-07-2017, 18:28 #34
Μαύρα κι αραχνα τα γεράματα άστο χεστο να είσαι καλά
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
13-07-2017, 18:56 #35
Θα γινεις σοφοτερος ρε παππου θα γινεις ποιο μαγκας απο τους αλλους παππουδες με τα ταττουαζ.Γιατι θα ξερεις οτι δεν περασες ευκολα.Αλλα και δεν τα παρατησες.
13-07-2017, 19:05 #36
Κι εγώ έχω τατουάζ είναι ακριβώς αυτό που ζω
13-07-2017, 19:10 #37
Οκ αλλιως το εννουσα.Και εγω εχω ταττουαζ.Εννοω κλαρινο γαμπρινο στην κοσμαρα του.Αυτο εννουσα.
13-07-2017, 19:22 #38
Οκ δε σε παρεξήγησα
13-07-2017, 19:34 #39
εγω προσπαθω να το παρω αλλιως μεσα σε ολη την μαυριλα που με δερνει οτι ολη αυτη η κατασταη που περναω ειναι μια προκληση που θα με κανει καλυτερο λιγο σκληροτερο στη ζωη λιγο πιο ανθρωπινο με τους ανθρωπους λιγο πιο ευγνωμων με οτι εχω και οτι θα καταφερω λιγο καλυτερο με τον εαυτο μου και ισως με ολα αυτα τα απο λιγο βγει κατι καλυτερο γιατι η αληθεια ειναι οτι ολα αυτα ημουν και πριν αλλα δεν τα λογαριαζα τοσο αλλα τωρα που η κοπελα πεταξε τα νοιωθω επι δεκα ασχημο πραγμα να φορας την μασκα του σταρχιδισμου να μην σε νοιαζει τιποτα και κανενας παρα μονο οτι εχεις εναν ανθρωπο να σε αγαπαει και οτι αυτος ειναι παντοτινος νοιωθω μεγαλη μοναξια με την φυγη μονο ενος ανθρωπου
15-07-2017, 18:45 #40
Sergio και εγω τα εβλεπα και που και που τα βλεπω με αυτον τον τροπο.Απλα εχουνε περασει 4χρονια απο τοτε που εναρμονιστικα με την μαυριλα και εγινα φιλος της.Μπορω να πω πως τα πρωτα 2 χρονια ελεγα πως ολα για καποιον λογο γινονται και πως σιγουρα θα αναπτυξω αλλες ικανοτητες και αλλη δυναμη μεσα απο αυτο φτανοντας στο σημερα οχι οχι τιποτα απο αυτα δεν εγινε.Απλα δεν τρομαζω σαν κοριτσακι πια.Δεν θα φρικαρω πλεον και δεν θα τα βαλω τοσο πολυ με τον εαυτο μου που δεν εδειξε τις δεξιοτητες του και αγχοθικε.Νταξη εγω το νιωθω ποιο πολυ ως απενεχοποιηση ξαναεπιστροφη στο φυσιολογικο.πιστευω ειμαι ακομα σε αυτο το σταδιο ασχετος αν μου εφαγε 2 χρονια ασταματητης τρελας αλλα τωρα αρχιζω να με αγκαλιαζω λιγο λιγο.Πιστευω ολοιτο περναμε αυτο.Ε μετα φτανεις στο σταδιο συμφιλιωσης με τον εαυτουλι και στο τελος τα βρισκεται λεγοντας ενα μεγαλο δεν πειραζει παμε παλι.Ε λογικα μετα θα πεφτεις αλλα θα ξαναδοκιμαζεις μηπως μιλας για αυτην την δυναμη?Που θα τρως σαβουρες και θα γελας?Μεγα μαγκια
15-07-2017, 18:56 #41
Σημερα μετα απο 3 χρονια καταφερα να μιλησω μαστουρομενος σε αγνωστη κοπελα.Σε μια κοπελα που ηταν πολυ ομορφη αλλα καθολου ξεκολο.Ενα κοριτσι που σεβαστικε τον λογο μου και δεν τρομαξε που εδειχνε ενδιαφερον και δεν ενιωθε να την πνιγω.Η απλα πηγα εγω με καλη διαθεση ισως αυτο να ηταν γιατι σιγουρα τα υπολοιπα ειναι στο μυαλο μου.Προσπαθω να εξικιωθω προσπαθω λιγο λιγο.Αυτο που για καποους ειναι ρουτινα καθημερινοτητα εμενα ειναι αφανταστο γιατι πολυ σπανια ειχα γυναικες στον κυκλο μου.Παντα με ψ@λαρεους χασισιδες χαχαχ.Για να βαλεις ομως μια ομορφη γυναικα στην ζωη σου και ειδικα αγνωστη νομιζω πως κατι αλλο θελει εκτος απο ενδιαφερον.Σιγουρα μια ομορφη γυναικα θα θελει εναν γεματο αντρα θαραλεο και οχι εναν που ακομα δεν ξερει τι θελει μπλα μπλα...
Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν ειδα ποτε καποια κοπελα φιλικα και μονο.Εκτος απο μια κολητη που περασαμε αλλες καταστασεις και εγινε κολητη.Παντα στις γυναικες μου εβγαινε κατι ερωτικο και δεν ξερω αν αυτοειναι καλο η κακο.Θα μου πεις κοιταςε μονο το σεξ.Δεν ξερω αν ειναι αυτο αλλα αμα ειναι σημαινει πως πρεπει να εχεις χορτασει σεξ και καλοπεραση για να προσεγγιζεις γυναικες φιλικα.Ακομη και σημερα ειχα στο πισω μερος του μυαλου μου βρε λες?Φαντασου...Χωρις να τις δειχνω κανενα απολυτος σημαδι.Σεβαστικα ΞΑΝΑΛΕΩ που μπορεσα και ανταλαξα μερικες κουβεντες χωρις να κανει η αλλη σαν να θελω να την βιαζω η να κανει λες και αυτο που γινεται δεν ειναι φυσιολογικο και πως κατι τρεχει με αυτον.Να πω πως ημουνα μονος μου οποτε ισως βοηθησε και αυτο στο να νιωθει ΟΚ και να μην το αντιλαμβανετε ως πεσιμο.Χωρις να ηταν πεσιμο ειχα οντος αποριες που θα μου τις ελυνε μονο αυτη για το θεμα που σκεφτομουνα οσο την εβλεπα να κανει την δουλεια της.
15-07-2017, 18:58 #42
Πραγματα φυσιολογικα συνηθησμενα τα κανα αρθρο ενθουσιασμου..Αλλα ναι οκ
15-07-2017, 19:43 #43
γκομενικο ειναι παντα σιγα να μην με ενοιαζε ποτε να γινω φιλαρακι με μια γυναικα νταξει μπορει να τυχει να κανεις καποιες φορες παρεα αλλα τιποτα αλλο και με την πρωην μου σιγα να μην την βλεπω φιλικα