Stedon ή Tavor ?? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Senior Member
    Άννα είμαι εδώ για να σου πω μην το κανεισ γτ κ πως δεν έχει αυτή είναι η μοίρα μας κ πρέπει να το αποδεχτεισ όταν ξεκινάς τόσο λαθοσ σε μικρή ηλικία δηλαδή εγώ που δούλευα κι εσένα που σε άφησαν στη γιαγιά δυστυχώς μετά τίποτα δε διορθώνεται είσαι πιο δυνατή από μένα τα παιδιά ίσως καταλάβουν στα τριάντα τους τότε καταλαβαίνουν όλοι έχε ελπίδα μέσα σου κ αποδεξου στωικά ότι σου συμβαίνει αυτή είναι η λύση να το αποδεχτεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Και πρέπει να αποδεχτεισ ότι έχουμε άλλες δυνάμεις κ άλλες ικανότητες εμείς για αυτό είσαι πετυχημένη έτσι κούκλα ψυχραιμία κ χαλάρωσε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Κι όμως είναι παρακινδυνευμένο. Εφόσον γνωρίζουμε τις συνέπειες καλό είναι να αποφεύγονται τέτοιοι συνδυασμοί.
    Ποιες συνεπειες , 6 χρονια τοκανα , με πολλα ζαναξ , και μπολικο άλκοολ .......ο πρωτος που επρεπε να παθει κατι , ημουν εγω , ε , δεν επαθα ................το μονο που συμβαινει ειναι οτι και τα δυο συστατικα συναινουν προς την ιδια κατευθυνση , την ηρεμια /αγχολυση , κοιμομουν ατελειωτες ωρες ......

Banned
    Quote Originally Posted by AN NA View Post
    Πέρνω εδω και 5χρόνια αντικαταθληπτικα και αντιψυχωτικά. Σε δύσκολες στιγμες ο γιατρος μου είπε να παίρνω και ένα stedon. To τελευεταιο διάστημα, οι συνθηκες ζωης μου δυσκολεψαν υπερβολικά και κατέληξα να παίρνω 4-5 stedon μαζί και να τα καταπίνω μ ένα ποτηρι αλκοολουχο ποτό. Το είπα στο γιατρο μου και μου άλλαξε τα stedon σε tavor 2.5. Ξέρω ότι είναι λάθος ο συνδιασμός χαπιων με αλκοολ (δεν είμαι αλκοολικη) αλλά μόνο έτσι καταφερνω να ηρεμησω λιγο και να κοιμηθώ καποιες ώρες. Φέρνω στο μυαλο μου συνέχεια την 37χρονη κοπέλα που πηδηξε απο τη βεράντα φωνάζοντας "Αντε γεια"..μακαρι να είχα το θάρρος της !!
    Γεια σου Αννα. Απο την εμπειρία μου, ο ασθενής δεν μπορεί να ξέρει παντοτε αν αυτό που σκέφτεται που αισθάνεται είναι κάτι ακίνδυνο η αν πρεπει να το παρακολουθήσει. Υπαρχουν άνθρωποι που δεν πάνε ποτε στο γιατρό, ακόμα και όταν έχουν συμπτώματα, ενω άλλοι με το παραμικρό δεν προβληματίζονται καθόλου. Κατευθείαν στο γιατρό, για διάγνωση.

Banned
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Τα παίρνεις με αλκοόλ;;!! Χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω αλλά είναι τρομερό λάθος. Σε παρακαλώ μην ξαναπιείς καθόλου αλκοόλ ενώ παίρνεις φάρμακα. Αν θέλεις τόσο πολύ να πιείς πρέπει να περιμένεις 3-4 ώρες τουλάχιστον αφότου πάρεις το φάρμακο. Ο συνδυασμός είναι πολύ επικίνδυνος και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη μνήμη και στην αντίληψη. Άλλωστε δεν πρέπει να δίνουμε ηρεμιστικά σε μεθυσμένο γιατί κινδυνεύει να πάθει μέχρι και ασφυξία. Γενικά μην το ξανακάνεις ποτέ. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι απρόβλεπτα και επικίνδυνα!!!
    Πολύ σωστο αν μια φορά δεν έγινε τίποτε, δεν σημαίνει οτι η επόμενη θα είναι το ίδιο. Αλκοόλ συν αγχολυτικα δεν ισούται με ύπνο. Ουτε βοηθάει σε τίποτα. Μάλλον είναι κατάσταση κωματοδης. Γιατί φοβάσαι το νοσοκομειο. Αν νοιωθεις οτι βρίσκεσαι σε Αδιέξοδο, είναι μια προσωρινή λύση. Απ οτι καταλαβαίνω είσαι μονη σου σε αυτό τον αγώνα. Σε καταλαβαίνω. Μήπως χρειάζεται μια διακοπή, χρονο για να σκευτεις; Πρεπει να βρεις τον κατάλληλο γιατρό, να σε καταλάβει και να έχει την γνώση να σε βοηθήσει. Αμα τον βρεις έκανες την μισή δουλεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ποιες συνεπειες , 6 χρονια τοκανα , με πολλα ζαναξ , και μπολικο άλκοολ .......ο πρωτος που επρεπε να παθει κατι , ημουν εγω , ε , δεν επαθα ................το μονο που συμβαινει ειναι οτι και τα δυο συστατικα συναινουν προς την ιδια κατευθυνση , την ηρεμια /αγχολυση , κοιμομουν ατελειωτες ωρες ......
    Ακόμα και αυτό παρενέργεια είναι, το να κοιμάται κάποιος τόσες πολλές ώρες. Όλοι οι ειδικοί φωνάζουν να μη συνδυάζονται. Κάτι θα ξέρουν.

Page 2 of 2 FirstFirst 12