Results 1 to 8 of 8
Thread: Ladose -xanax
-
20-06-2017, 00:13 #1
Ladose -xanax
Καλησπέρα ... είμαι ήδη σε 4 μηνη θεραπεία με ladose .. απλά θα φανεί παράξενη η ερώτηση μου αλλά πραγματικά τι μου έχει αλλάξει ? Εννοώ σε τι ακριβώς με έχει βοηθήσει ? Το ότι δν σκέφτομαι λεπτομέρειες ? Δν καταλαβαίνω .. παλιότερα έχω κάνει κ άλλες αγωγές χώρις κανένα αποτέλεσμα ... επίσης έχω ξεκίνησει 1ή2 mg Xanax το βράδυ .. δν με ποιανει πάντα κ πολλές φορές κάνω τον ίδιο ύπνο που έκανα κ παλιότερα δηλαδή άυπνη ή ξυπνάω τα βραδιά πάλι .. να ζητήσω πιο δυνατά φάρμακα ? Να περιμένω ? Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εξάρτησης ? Το xanax με βοηθάει να με πάρει πιο γρήγορα ο υπνος όχι όμως κ να κάνω ήρεμο ύπνο πάντα .. όταν βέβαια παίρνω τα 2mg μπορώ να κοιμάμαι όλη μέρα ξυπνάω μεσημέρι βγάζω το σκυλάκι μου βόλτα κ ξανά κοιμάμαι κανένα 3ωρο .. αυτό σημαίνει ότι μου λείπει υπνος ή είναι παρενέργεια ??
- 20-06-2017, 00:29 #2
πριν τα παρεις, τι ενιωθες?
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
20-06-2017, 01:27 #3
απορώ ποιός σου έδωσε xanax για να κοιμάσαι..και μάλιστα 2mg. Φυσικά και υπάρχει όχι απλά πιθανότητα αλλά σίγουρη εξάρτηση αν πέρνεις τόσο πολύ για πολύ καιρό.
Το xanax είναι για να το πέρνουμε όταν αντιμετοπίζουμε κρίσεις άγχους-πανικού , σε ανάγκη δηλαδή, και πιο μικρές ποσότητες.
Αχ αυτοί οι ψυχίατροι..
20-06-2017, 12:46 #4
Συμφωνώ...
Αχ αυτοί οι ψυχίατροι...
Το ladose φέρνει τρομερή αυπνία και τρομερά κακή ποιότητα ύπνου αλλά δεν το αντισταθμίζεις αυτό με ζαναξ.....
Το ζαναξ απο μόνο του φέρνει όντως ύπνο αλλά επίσης κακής ποιότητας...
Το ζαναξ όπως όλες οι βένζο δεν είναι για να κοιμόμαστε αλλά πυροσβεστικά για διάστημα ΤΟ ΠΟΛΥ 15 ημερών συνεχόμενων για κρίσεις πανικού...
Συνήθως δίνουν ζαναξ μέχρι να σε πιάσει το αντικαταθληπτικό και στο άγχος...
Είναι λάθος που δίνουν ζαναξ γιατί είναι απο τα πλέον εθιστικά...
Για να κοιμάσαι ή άλλαξε αντικαταθληπτικό καθώς το λαντόζ εκτός του ότι πιάνει μόνο καταθλιψη και όχι άγχος, είναι τρομερά διεγερτικό (εμένα μου λείπει αυτή η διέγερση) όσο το έπαιρνα κοιμόμουν 5 ώρες μόνο και ήμουν στην τσίτα όλη μέρα...
Αν θες να κοιμάσαι ζήτα να σε γράψει κατασταλτικό αντικαταθληπτικό πχ σεροξατ ή ρεμερον...
20-06-2017, 14:45 #5
Έτσι είναι ..μόνο που διαφωνώ σε κάτι. Ποτέ μα ποτέ δεν θα πρότινα κάποιο ψυχοφάρμακο σε κάποιον. Πόσο μάλλον να λέμε εμείς στον ιατρό τι θέλουμε να δοκιμάσουμε επειδή μας το πρότεινε κάποιος ή το διαβάσαμε στο ίντερνετ ή σε κάποιο περιοδικό.
Για φάρμακα μιλάμε και μάλιστα ψυχοφάρμακα και δεν θα έπρεπε ποτέ μα ποτέ να "ζητάμε να μας γράψουν". Όταν μπούμε σε αυτό το τριπάκι τότε δύσκολα θα ξεμπερδέψουμε. Πρέπει να λέμε στον ιατρό τι μας συμβαίνει και τι μας ανυσηχεί και εκείνος να πράξει ανάλογα. Αν ο ιατρός μας διαπιστώσουμε οτι κάνει του κεφαλιού του και δεν μας προστετεύει και δεν μας βοηθά ..πέρνουμε γνώμη και απο άλλο ιατρό.
Είναι άλλο να μοιραζόμαστε πληροφορίες για κάποια φάρμακα και άλλο να προτίνουμε στον άλλον φάρμακα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί σε αυτό.
20-06-2017, 16:24 #6
Πολλα τα 2 mg xanax , κι εγω ετσι αρχισα , και ναμαι τωρα με 7mg /μερα , και αρκετα δυσκολα να τα κοψεις , ειναι η ευκολη λυση , και η ευκολια που γραφονται στην Ελλαδα , ειναι εκπληκτικη , στο εξωτερικο , δεν τα γραφουν καθολου ευκολα ....
21-06-2017, 00:23 #7
Το ladose δν θέλει νς το αλλάξουμε γιατί με βοηθάει στην απώλεια βάρους που παλεύω να χάσω κιλά .. καθώς έχω πολλά .. τοXanax μου το έδωσε για να με ηρεμήσει από την υπερένταση τou ladose κ επειδή όταν πέφτω για ύπνο όλες οι σκέψεις μου με κάνουν να νιώθω άγχος .. κ δν μπορώ νς κοιμηθώ .. μιλάμε για τρομερές αϋπνίες .. δν θα πω ότι το Xanax μου δημιουργεί υπνηλία απλά με θολώνει λίγο κ κοιμάμαι σχετικά πιο εύκολα .. πριν από αυτό δοκιμάσαμε διάφορους υπναγωγους που δν έκαναν δουλειά .. από τα χειρουργεία που έχω κάνει στο στομάχι δν γίνεται απορροφήσει των φαρμάκων όποτε πρέπει να είναι φαρμάκο που να διασπάται στο στόμα .. παρόλα αυτά αύριο θα το συζητήσω μαζί της γιατί ποιανω τον εαυτό μου κάθε βράδυ να πηγαίνει κ να βάζει ένα Xanax στο στόμα ..
απλά δν ξέρω αν πρέπει Μα αύξησω την δώσει τπυ αντικαταθλιπτικού γιατί βλέπω ότι κάποιες αρνητικές σκέψεις επανέρχονται πλέον ... παίζει τέτοιο θέμα ? Επίσης έχει μερικές μέρες που ξεχνούσα να τα πάρω το πρωί όπως έπρεπε τα ladose κ τα έπαιρνα μεσημέρι ... παίζει ρόλο το πως κ τι ώρα θα τα πάρεις .. αν γνωρίζει κάποιος ...
21-07-2017, 00:33 #8
@ranti
Πως τα πας με το λαντόζ;
Τι δόση παίρνεις;
Πόσο καιρό;
Τα ξαναξεκίνησα σήμερα γιατι το σιπραλεξ με εφερνε και με φερνει τρομερή καταστολή-υπνηλία-αδυναμία...
Απλά φοβάμαι μη με φέρει νεύρα...