Δικιά μου, δικιά σου... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 69
    Senior Member
    ελπιζω για πλακα να εβαλες τα ερωτηματικα....

Senior Member
    ναι...αλλά καλού κακού ας μη χρησιμοποιούμε τη λέξη ποτέ! Τίποτα δεν είναι απόλυτο...

Εγώ είπα άτομα, γιατί αυτό δεν είναι προνόμιο των γυναικών.
    Υπάρχουν άνθρωποι που είναι κομπλεξικοί και ανασφαλείς και μέσα απ\' τη ζήλια για έναν φιλο/η, προσπαθούν να προσεγγίσουν είτε αυτόν/η που θέλουν, είτε αυτόν/η που έχουν.
    Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα γι αυτό.
    Το θέμα είναι πως μεγαλώνοντας αρχίζουμε και διακρίνουμε τέτοιου είδους \"μπουμπούκια\" και τα απομακρύνουμε, χωρίς φυσικά να πέσουμε στο επίπεδο τους....

Senior Member
    Γεια σου φιλε, καταρχας εχω βρεθει σε παρομοια θεση με σενα κ ξερω οτι ειναι μπελας η ολη φαση στην αρχη ειπες οτι η Σοφια εδειξε ενδιαφερον για το φιλο σου. Σε εσενα εδειξε κανα σημαδι οτι σε γουσταρει? Ο φιλος σου ειναι κανονικος φιλος σου ή ενα <<φιλαρακι>>? γιατι αν ειναι κολληταρι, ισως να κανεις μαλακια...(αν φυσικα τη γουσταρει για κατι παραπανω απο μερικα πηδηματα)Κατι αλλο.Πως γινεται να ειναι ωραια η Μαρια αλλα παρ ολα αυτα να μη τη βλεπεις ερωτικα? Επισης τι ειναι αυτο που σε ελκυει τοσο στη Σοφια? Οσον αφορα τις ανοιχτες σεξουαλικες συζητησεις εμενα δε μου λενε τπτ, πλεον οι περισσοτερες γκομενες μιλανε πολυ ανετα για το σεξ, τις σχεσεις τους κλπ σε αλλους ανδρες...(εμενα προσωπικα αυτο με χαλαει αν τη γκομενα τη βλεπω για κατι σοβαρο...)

Senior Member
    Originally posted by Phil_85
    Κατι αλλο.Πως γινεται να ειναι ωραια η Μαρια αλλα παρ ολα αυτα να μη τη βλεπεις ερωτικα?
    Γιατί βρε Phil,είναι υποχρεωτικό όποια ωραία δει να την βλέπει και ερωτικά?Μπορεί να είναι όμορφη αλλά να μην είναι ο τύπος γυναίκας που να τον ελκύει.

Senior Member
    ΣΩΣΤΑ. AΡΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΚΥΕΙ. ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Εγώ θα έλεγα το αντίθετο.Οτι πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που σε ελκύει ένα άτομο.Κάποια στοιχεία δηλαδή που να σε τραβάνε σε κάποιον.Αν δεν σε ελκύει ο άλλος τότε απλώς δεν έχεις βρει κάτι ιδιαίτερο σ\'αυτόν που να σε τραβάει,σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια πάντα.

Senior Member
    ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΛΚΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΛΚΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΟΡΙΣΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Τελικά τι έγινε Paul? Ενέδωσε η Σοφία?

Senior Member
    Ιδού η απορία!

Senior Member
    χαχα!εσείς είστε πιο ανυπόμονοι κι από μένα ωρέ!!!

χθες το βράδυ δε βγήκαμε τελικά, οπότε \"έχει ο...πώς τον είπαμε?\"

όσο για τον Phil_85 που ρώτησε, η Σοφία είναι αρκετά αινιγματική οπότε δεν μπόρεσα να καταλάβω πολλά...

και μια άσχετη ερώτηση-αίνιγμα που με ταλαιπωρεί καιρό:

ο κώλος κάνει το κολάν ή το κολάν τον κώλο?

(του στυλ, η κότα κάνει το αυγό ή το αυγό την κοτα)

Senior Member
    Originally posted by OneiroPauL
    ο φίλος μου λέει να στήλω μνμ στη Σοαφία ποιόν από τους 2 γουστάρει...να το κάνω???

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ
    Αχ αυτή η νέα γενιά με τις τεχνολογίες και τα κινητά και τα σμσ και τα μσν κτλπ κτλπ κτλπ. (πάει ο καιρός που μία στο μήνα βρήσκαμε ευκαιρία να πάρουμε τηλέφωνο και να μιλήσουμε ελεύθερα με \"το πρόσωπο\")

Βρεεεε τσουρουφλιστείτε λίγο.
    Καείτε λίγο.
    Βουτήξτε λίγο στα νερά της ανυπομονησίας.
    Μη τα περιμένετε όλα εδώ και τώρα.
    Οι σχέσεις δεν είναι σαν να παραγγέλνεις σε ταβέρνα.
    \"Ναι παρακαλώ τι έχετε για μένα? Αα δε μου αρέσει, δεν θα πάρω αυτό. Κάτι άλλο έχετε?? Ωραία, ναι ναι παρακαλώ να το φέρετε τώρα γιατί βιάζομαι\"
    Κάντε και λίγο φλερτ, κόρτε ή όπως το λέτε τεσπα σήμερα.
    Το να ανακαλύπτεις τον άλλον έχει και αυτό την μαγεία του.

(Εξαρχής θα σου έλεγα \"ΟΧΙ μη στείλεις κανένα μύνημα\" αλλά μου πήρε μερικές σειρές παραπάνω να το πώ με τον τρόπο μου)
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    justme πόσο χρονών είσαι?

Senior Member
    δεν έστηλα εννοείται!όσο για την εποχή μας που λες το φλερτ δεν έχει αλλάξει, απλά τα σμσ διευκολύνουν ορισμένες φορές τη διαδικασία...δε σημαίνει ότι βασιζόμαστε σε αυτα και μόνο...

Senior Member
    χθες βρεθηκα με τη Μαρία και μετα πήγαμε να βρούμε τη Σοφία η οποία μου υποσχέθηκα μια ολόκληρη μέρα μαζί γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει μαζί μας μετά!

Έτσι κι εγώ της έστηλα σήμερα οτι πρέπει να αποφασίσει ποια θα είναι η μέρα που θα περάσουμε μαζί...

κι απάντησε μετα από ώρα οτί κατα πεπμτη παρασκευη γιατί εχει δουλειες...

εν αναμονή!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast