Results 46 to 60 of 61
Thread: Πως υπάρχουμε ακόμα?
-
19-07-2017, 07:58 #46
διπλο μηνυμα
- 19-07-2017, 08:01 #47
δεν ειπα οτι το βλεπεις για επιθετικη συμπεριφορα ενω δεν ειναι, ειπα οτι βλεπεις ασπρο- μαυρο και τσουβαλιαζεις, ενω δεν ειναι ετσι τα πραγματα. ξερω πολυ καλα τι λεω, μην διαστρεφεις τα λογια μου.
θα το κανω, πραγματικα για πολυ λιγα σημεια, γιατι εγραψες τα σεντονια σου παλι και δεν ε χω τον χρονο να ασχοληθω με ολα τα σημεια.
ανέμενε.
19-07-2017, 08:44 #48
κατ αρχας ο τιτλος σου απο μονος του, που σαν αποψη φαιΝεται κι απο αυτα που λες κι εδω και στα παρακατω, ειναι το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ και ασπρο- μαυρο.
αν καποια απο οσα περιγραφεις συμβαινουν, και στον βαθμο που συμβαινουν, γιατι δεν μπορουμε να υπαρξουμε η να εχουμε σχεσεις?
αυτο ουτε το αποδεικνυεις, ουτε ισχυει. αυταποδεικτα δεν ισχυει, γιατι ΕΧΟΥΜΕ σχεσεις.
αντε, μεγαλη η χαρη σου. στο απαντησα ολο.Last edited by Remedy; 19-07-2017 at 09:01.
19-07-2017, 09:53 #49
Τι χαζομάρες είναι αυτές πάλι?
Πάλι άρχισες τα ψυχολογικά σου Remedy? μάλλον η πολυχρονη ενασχόληση με το φορουμ εδω και τους άρρωστους που κυκλοφορουν σε έχει βαρέσει κατακέφαλα και μαλλον και η δικη σου ψυχικη υγεια δεν εχει ιδιαιτερα καλες βασεις. Ουδέποτε είχα δεύτερο προφιλ, ιδέα δεν έχω για τα άτομα που αναφέρεις για πριβε μηνυματα κλπ. Αν έχεις αποδείξεις για κάτι τέτοιο να τις παρουσιάσεις, αλλιώς απο οτι βλέπω το thread ήταν μια χαρα πριν έρθεις να το κάνεις μπάχαλο.
Κάθεσαι και γράφεις ένα κάρο ψέμματα, ιστορίες της φαντασίας σου, ενώ τίποτα δεν στέκει. Γράφεις οτι είχα βδομάδες να μπω, (είχα χρόνια να ασχοληθώ με το φορουμ, εκτός απο 1 μηνυμα πριν κανα 4μηνο περιπου), καθεσαι και στήνεις σενάρια βλακείας και τα παρουσιάζεις λες και ανακάλυψες κάτι. Και όλα αυτά μονο για να βλάψεις εμένα. Για ποιο λόγο?
Θα αναφέρω το μηνυμα σου για τους γνωστους λογους αν και οι admins ειναι κολληταρια σου απο οτι εχω καταλαβει και δεν θα ασχολουθουν ιδιαίτερα.
Το ερωτημα μου ειναι: γιατι ασχολεισαι μαζι μου? εχεις τοσο μεγαλη εμμονη με εμενα προσωπικα? γιατί βλέπω πως, φεύγω απο το φόρουμ για σχεδον 3 χρονια και με το που εμφανιζομαι, εισαι εδω ετοιμη για τις γνωστες σου κατινιες. Δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις μαλλον. Λυπαμαι.
Δεν θα ασχοληθω αλλο.
19-07-2017, 10:06 #50
ποτε δεν εφυγες απο το φορουμ.
αν εννοεις με το συγκεκριμενο προφιλ, δεν το θεωρω απουσια, οταν εμφανιζοσουν με τοσα αλλα.
το πριβε μηνυμα σου που "δεν εστειλες ποτε", ειναι ακομα στο αρχειο μου, ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ, ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.
απο αυτο και μονο αποδεικνυεται ποσα αλλα ψεματα λες.
εκτος αν τα ξεχνας κιολας.
τα περι αρρωστιας, να τα πεις στους θεραπευτες σου να σου διορθωσουν την αγωγη, μηπως νοιωσεις καλυτερα....Last edited by Remedy; 19-07-2017 at 10:30.
19-07-2017, 10:11 #51
στο θεμα σου απαντησα αναλυτικα και απεδειξα περιτρανα αυτα που σχολιασα γι αυτο. με επιχειρηματα , οχι γκρινιες οπως εσυ.
αλλα το εκανες γαργαρα, οπως κανεις παντα οταν δεν σε συμφερουν οι απαντησεις. κανεις οτι κοιτας αλλου... οι αλλοι ομως το ειδαν
19-07-2017, 10:23 #52
μα ειναι δυνατον να μιλας για κατινιες, οταν απαντας σε μελος ΔΗΜΟΣΙΩΣ, "στειλε μου πμ αν θες κουτσομπολια"?? χαχαχαχ
αυταποδεικτη κατινια, αυταποδεικτο ψεμα.
ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙΝΑΡΑ.
εκτος ν ξεχασες οτι του εγραφες με το επισημο προφιλ σου και νομιζες οτι απαντας σαν γυναικα (παλι) :)
19-07-2017, 11:19 #53
Καλησπέρα,
παρακαλώ φροντίστε λίγο το ύφος των μηνυμάτων σας, μήπως και συνεχιστεί η συζήτηση, χωρίς να χρειαστεί να κλειδώσω το θέμα ή να αρχίσω να διαγράφω μηνύματα.
Ευχαριστώ.
19-07-2017, 11:54 #54
Θα απαντήσω μόνο σε αυτό και σε τίποτε άλλο γιατί δεν γίνεται να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας και εσύ απο οτι φαίνεται έχεις το ελέυθερο εδώ να κάνεις οτι ισχυρισμους θες χωρίς αποδείξεις.
Ίσως δεν κατάλαβες τι εννοούσα με το "πριβε μηνυμα που εγραψα".
Σου έστειλα κάποτε ΕΣΕΝΑ μηνυμα για να σε ρωτήσω ποιος ειναι ο τάδε? ειλικρινα δεν το θυμάμαι. Αυτο με το οποιο δεν έχω σιγουρα καμια σχεση ειναι το ονομα του ατομου που ανέφερες. Ακόμα όμως και να σε ρώτησα καποια στιγμη "ποιος ειναι ο ταδε", που ειναι το κακο σε αυτο? Ειλικρινα...? Είναι για εσένα απόδειξη για τι ακριβως? μηπως αποδεικνυει οτι έριξα και τίποτε βόμβες στο ιρακ?
Το μυαλο σου δουλευει ως εξης:
Ειλικρινα αν εχεις τις οποιεσδηποτε αποδειξεις για οποιονδηποτε ισχυρισμο σου, γιατι δεν τις παρουσιαζεις δημοσια να τελειωσει επιτελους το ολο θεμα? Και γιατι δεν παρουσιαζεται καποιος αλλος να πει οτι τον εχω βλαψει με καποιο τροπο ή οτιδηποτε αλλο?
Με εχουν γνωρισει πολυ προσωπικα, έξω, εχουμε βρεθει κυριολεκτικα και ξέρουν το ονομα μου, που δουλευω κλπ, ατομα απο το φορουμ. Δεν εχω τιποτα απολυτως να κρυψω.
Δεν γινεται να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας, δυστυχως. Οπως δεν θα μπορουσες και εσυ αν στο εκαναν αυτο.
Αν κάποιος μια μερα αρχισει να ισχυριζεται οτι εσυ εχεις αλλα 10 προφιλ και κανει ολα τα θεματα μπαχαλο με μηνυματα γυρω απο αυτο, πως θα μπορουσες να αποδειξεις πως δεν συμβαινει αυτο? Ειλικρινα, ποιος ειναι ο τροπος για να αποδειχθει κατι τετοιο?
Το ερωτημα ομως ειναι, γιατι το κανεις ολο αυτο? Σε ενοχλησα με καποιο τροπο? Εβλαψα καποιον?
@Natalia
Για κατι τετοια περιστατικα μιλουσα λοιπον Natalia. Ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα επιθετικης συμπεριφορας για εμένα ολο αυτο.
Απο την πλευρα μου, ήμουν εδω, ξεκινησα μια συζητηση, δεν επιτεθηκα σε κανεναν, δεν προκαλεσα κανεναν, δεν ενοχλησα κανεναν, και η remedy αποφασισε να εξαπολυσει ολο αυτο το shitstorm για δικους της λογους. Και εγω τωρα ειμαι κατα καποιο τροπο αναγκασμενος απλα να κατσω και να δεχτω ολο αυτο το abuse. Βλεπεις εσύ κάποια αλλη διέξοδο?
19-07-2017, 11:55 #55
Ασε Aeon δεν πειραζει. Ασε να υπαρχει η λεκτικη κακοποιηση αδερφε, δεν τρεχει τιποτα ε?
19-07-2017, 12:31 #56
θα απαντησω μονο σε αυτο, γιατι ολα τα υπολοιπα που λες περι "προφιλ", απλα ειναι ψεματα.
δεν φταιω εγω που "δεν θυμασαι " τι γραφεις και σε ποιον, εγω απαντησα επειδη με διεψευσες. και αποδειξεις εχω, γιαυτο και κανεις κοκοκο τωρα, ενω πριν ζητουσες αποδειξεις για τα "ανυπαρκτα" μηνυματα.
δεν ειπα οτι ειναι κακο που μου ειπες τι σου ελεγε η αστερω στα πριβε μηνυματα σας και που ρωτουσες ποια ειναι. ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ?
ειπα στον σαβαταζ, οτι ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΕ ΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΝΩ ΕΣΥ ΥΠΟΝΟΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.
του απαντησες οτι αν απορει τι προσωπικα εχουμε να στειλει πριβε να του γραψεις (ΨΕΥΤΙΚΑ) κουτσομπολια.
δεν αμφισβητησε κανεις οτι εισαι κατινα, οτι λες αληθεια αμφισβητησαμε.
αν ησουν ανδρας θα του ελεγες ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι δεν ειχαμε ποτε τπτ προσωπικο δεν θα μιλουσες για πριβε κουτσομπολια σαν την τελευταια κατινιτσα.
να το πω αν δεν εγινε κατανοητο.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ δεν μου εχεις κανει σε προσωπικο επιπεδο. δεν ειπα ποτε το αντιθετο.
αυτο που δεν αντεχω σε σενα ειναι η δημοσια συμπεριφορα σου στο φορουμ, οχι ως τομετ μονο, ΣΥΝΟΛΙΚΑ.Last edited by Remedy; 19-07-2017 at 12:56.
19-07-2017, 12:50 #57
αν σε ενδιαφερει να επανερθει το θεμα, σταματα να προκαλεις με επιπλεον ψευτιες ενω εχεις πει εδω και 2 ωρες οτι δεν θα ασχοληθεις γιατι με αναγκαζεις να απανταω .
και ειδικα σταματα να κλαιγεσαι οτι αδικεισαι...
19-07-2017, 15:06 #58
Παντως δε μου εστειλε κανενα πριβε μηνυμα.
19-07-2017, 15:11 #59
19-07-2017, 15:15 #60