Αρχικά καταχωρημένο από
maria4
Πρωτον, όσον αφορα τους γύρω σου που λες...ειναι φυσιολογικό να νιώθεις ετσι-μην κατηγορεις τν εαυτο σου ΚΑΙ για αυτο. Όσοι καταλαβαινουν και όσο καταλαβαινουν(γτ δεν ειναι ευκολο ετσι), δε θα νιώσουν ασχημα για σενα..αλιμονο. ΕΣΥ τωρα πρεπει να φροντισεις τον εαυτο σου κι όλα τα αλλα θα έρθουν.
Δευτερον, ξανακύλησες ναι το ξερω ειναι δυσκολο, απογοητευτηκες, έκανες προσπαθειες όπως λες και τωρα παλι τα ιδια.
Είναι κι αυτο μες στη πορεια της θεραπειας όσο κι αν δεν το βλεπεις τωρα. ΔΕΝ ειμαστε ρομποτ. Είμαστε επηρρεπεις και ξανακυλάμε..
Δες παραδειγμα αν θες εμενα κι αλλους πολλους βεβαια... 4 φορες το εχω βιωσει αυτο απαισιο πραγμα...
ΑΛΛΑ η πραγματικοτητα ποια ειναι? Ειμαι εδω και αντέχω ακομα...κάτι σημαινει κι αυτο.
Δεν ειναι ευκολο καλη μου, εδώ πεφτουν οι "υγιείς" άνθρωποι ποσες φορες, ποσο μαλλον εμεις που παλευουμε το θηριο.
Τι θελω να πω; Κι εγω σκατα ειμαι στη πραγματικοτητα. Δεν εχουμε πολλες επιλογες. Αρα; ξαναπαλευουμε..καινουρια προσπαθεια
ξανα και ξανα και ξανα. Σκοπος ειναι να μην το αφήσεις το ατιμο, σε αφήνει απο την ψευδαισθηση της ματαιοτητας και οτι δεν υπαρχει ελπιδα.
Δεν ειμαι καλυτερη-αλλα αυτη ειναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Μη ξεχνας να επισημαινεις στον εαυτο σου οτι δεν ισχυει οτι συμβαινει.
Θα μου πεις παλι τι σου λεω κι εγω τωρα; ενω τραβαω τα ιδια..και εχω πεσει ουκ ολιγες φορες..
Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να προσπαθεις να συνδεεις τα γεγονοτα με τη πραγματικοτητα. Σιγα σιγα, ένα βήμα τη φορα.
Μήπως δεν εχεις προσπαθησει τοσο; Aναθεωρεισαι τις αντιληψεις σου και την οπτικη σου για τα πραγματα...
Είμαστε ό,τι πιστευουμε. Όσο δινουμε βαση και τροφή σε ότι ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ λανθασμενα,υποφερουμε. Αν ομως αρχισεις λιγο τα αμφισβητεις ταα πραγματα, δεν νιώθεις καλύτερα; Μπορει να συμβαινει για λιγο,το ξερω. Αλλά εισαι ΕΣΥ τοτε εκει. Κρατα το αυτο και αυτο μεγαλώνει σιγα σιγα. Αυτό χρειαζεται!!
Τα λεω για να τα ακουω κι εγω αυτα χεχε