Καρδιακη ανακοπη - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 66
    Senior Member
    τιποτα δεν εχεισ μια χαρα εισαι εγγυημενο αυτα ειναι απο το λαντοζ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μηπως παιρνεις τιποτα φαρμακα; Και εχουν αυτο ως παρενεργεια;

Senior Member
    Γιατι παιρνεις ζολοφτ? Και ποσο καιρο? Αφου ειπες οτι ο ψυχιατρος σου ειπε να το κοιταξεις παθολογικα.
    Τι φαρμακο σου εγραψε ο καρδιολογος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    τιποτα δεν εχεισ μια χαρα εισαι εγγυημενο αυτα ειναι απο το λαντοζ
    Αν παιρνεις λαντοζ απο τα λαντοζ ειναι το επαθα κι εγω.

Δεν παιρνω λαντοζ.Και το ζολοφτ το παιρνω 1 μηνα και 1 μηνα πιο πριν επερνα ζαναξ τωρα μου ειπε να το ψαξω παθολογικα αλλα συνεχιζω το ζολοφτ σιγα σιγα θα το κοψω γιατι συμφωνω με τον καρδιολογο.Δεν ξερω πως λεγονται τα φαρμακα που μου δωσε παντως ειναι για να πεσουν οι παλμοι της καρδιας

Senior Member
    Δεν τα εχεις στο σπιτι σου?? Σου εγραψε β-αναστολεα? Ιντεραλ ισως?

Senior Member
    Με αυτά τα φάρμακα που σου έγραψε, μάλλον β αναστολείς σου έδωσε, θα πέσουν οι παλμοί της καρδιάς σου, θα νιώθεις την καρδιά σου να χτυπάει πιο απαλά, δεν θα τη νιώθεις να χτυπάει έντονα και δυνατά και να σε ενοχλεί. Αν δεν σε πιάσουν και δεν δεις βελτίωση στα συμπτώματα, να ξαναπάς και να του το πεις, για να σου τα αλλάξει. Έκτακτες είχες καθόλου στο χόλντερ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sosss View Post
    Δεν παιρνω λαντοζ.Και το ζολοφτ το παιρνω 1 μηνα και 1 μηνα πιο πριν επερνα ζαναξ τωρα μου ειπε να το ψαξω παθολογικα αλλα συνεχιζω το ζολοφτ σιγα σιγα θα το κοψω γιατι συμφωνω με τον καρδιολογο.Δεν ξερω πως λεγονται τα φαρμακα που μου δωσε παντως ειναι για να πεσουν οι παλμοι της καρδιας
    Μηπως φταιει το ζολοφτ τοτε η τα ζαναξ; Δεν εχει σημασια η ονομασια του φαρμακου, μπορει να ειναι οποιοδηποτε το φαρμακο αυτο που σου προκαλει αυτη την παρενεργεια!

Emconcorn λεγεται το φαρμακο και μολις διαβασα οτι δεν χοριγητε σε παιδια και εφηβους.Δεν ξερω τι να κανω

Banned
    κοιτα πανω πανω δεξια στις σημειωσεις καποιος σου εστειλε μυνηματακι

Member
    Καλησπερα,
    Μετα απο πολλα ψυχοσωματικα λογω παβελληνιων τα περισσοτερα πέρασαν.Όμως παρόλο που έγραψα πολυ καλα και περναω 100% εκει που θέλω συνεχιζω να αισθανομαι τους παλμους μου σε ολο το σωμα και ακομα και να τπυς βλεπω σε πολλα σημεια.καρδιλογικες με υπερηχο εκανα το φεβρουαριο και δεν ειχα κατι.αιματολογικες επισης το φεβρουαριο και παλι καθαρες.Λετε να επαθα κατι καρδιολογικο μεσα σε τοσο μικρο διστημα??γτ δεν μου εχει περαεει το συμπτωμα μετα απο το τελος των εξετασεων??ευχαριστω.

Φιλε μου για αναλυσε μου τι εχεις αν διαβασεις πιο πανω και εγω περιπου τα ιδια εχω

Περασα 4 μερες με το προβλημα να ηταν 2 τσακ πιο κατω αλλα βεβαια υπηρχε σημερα ξανα τα ιδια στο κρεβατο με το αισθημα παλμων οπως παλια το ιδιο δυνατο οσο ενα τυμπανο ολη τη μερα οληη δεν αντεχω αλλο αν δεν υποχορησεο το προβλημα εχω σκεφτει να αναπαυσω απο μονος μου τη ψυχουλα μου

Senior Member
    Παίρνω Zoloft και τον πρώτο μήνα είχα υπερδιέγερση και κάπως νευρικότητα. Μου το είχε πει όμως και ο γιατρός μου πως μπορεί να τα είχα αυτά στην αρχή γι' αυτό και μου είχε δώσει και τα xanax. Τα xanax στα έκοψε σταδιακά ο γιατρός σου; Το άγχος που έχεις τώρα πιστεύω πως επιδεινώνει αυτό που έχεις. Ηρέμησε και κάνε τις εξετάσεις σου. Σοβαρό πρόβλημα που είχα στο παρελθόν (εκ γενετής στην καρδιά) και μου προκαλούσε ταχυπαλμίες, αίσθημα παλμών κλπ, είχε φανεί με τον πρώτο υπέρηχο. Γνώμη μου είναι πως ο καρδιολόγος δεν έχει καμία δουλειά να σου κόβει το zoloft χωρίς την συναίνεση του ψυχιάτρου. Φέρε τους σε επαφή να ασχοληθούν με το θέμα σου, μή σου λέει ο καθένας τα δικά του.

Τι προβλημα ειχες και ειχες ως συμπτωμα το αισθημα παλμων.Οταν λεω αισθημα παλμων εννοω νιωθω τους παλμους μ σε ολο μου το σωμα 24ωρες το 24 με επικεντρο τη καρδια το στομαχι και το λαιμο

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast