Καρδιακη ανακοπη - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Senior Member
    Δεν ήταν τόσο γενικευμένο. Είχα ανεπάρκεια στην αορτική βαλβίδα γιατί ανατομικά ήταν διαφορετική από το φυσιολογικό και φάνηκε αμέσως με τον υπέρηχο. Αν ο υπέρηχός σου είναι καθαρός, δεν παίζει να έχεις κάτι τέτοιο

Δεν μπορω αλλο υποφερω θελω να μπει ενα τελος σε ολα αυτα και φοβαμαι πως θα το κανω μονος δεν θελω ομως να αφησω τους γονεις μου να υποφερουν για μια ζωη

Senior Member
    κάνε εξετάσεις να αποκλείσεις τα παθολογικά αίτια και αν δεν σου βρουν τίποτα, ψάξε το σε ψυχολογικά αίτια. αν και βασιζόμενη σε αυτά που λες, που θες να μπει τέλος και σκέφτεσαι να το κάνεις μόνος, πιστεύω πως όπως και να έχει το να πας σε κάποιον ειδικό, χρειάζεται.

Τις εχω κανει ολες τις εξετασεις

Senior Member
    Όταν κάνεις όλες τις εξετάσεις και δεν σου βρίσκουν τίποτα παθολογικό, τότε βρίσκεις ένα καλό ψυχολόγο. Το επί πλέον άγχος που έχεις για το "τί έχεις" σε επιβαρύνει και σε στρεσάρει παραπάνω.

Senior Member
    το ότι αισθάνεσαι την καρδια σου να χτυπάει δεν σημαίνει ότι είναι κάτι κακό, και εγώ την αισθάνομαι, ειδικά όταν είμαι κάπου ήσυχα όπως το κρεβάτι και δεν έχει φασαρία μπορώ να την αισθανθώ να χτυπάει, αυτή είναι η δουλειά τις.
    άμα δεν χτυπούσε θα υπήρχε πρόβλημα
    λογικό δεν είναι όταν βάζεις το χέρι σου στο στήθος να ακούς την καρδια?
    πρέπει να πας σε έναν γιατρό να σου τα εξήγηση για να ηρεμήσεις.
    θα σου πρότεινα να πας σε έναν δεύτερο καρδιολόγο να σου τα πει.

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345