Καρδιακη ανακοπη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66
    Πφφφ τι να πω μακαρι να βρεθει μια λυση υποφερω διχως να εχω αγχοι. πως;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sosss View Post
    Πφφφ τι να πω μακαρι να βρεθει μια λυση υποφερω διχως να εχω αγχοι. πως;
    Είσαι σίγουρος; Μήπως να το έψαχνες λίγο; Θα ένιωθες πολύ καλύτερα.

Σημερα εχω βαλει χολτερ για να δουμε

Senior Member
    εγώ όταν ξαπλώνω κουνιέται το στομάχι μου μαζί με τον χτύπο τις καρδιας μου, όταν έχει ηρεμία μπορώ να αισθανθώ την καρδια μου να χτυπάει. και τι με auto?
    στα δάχτυλα τον χεριών μου η σε σημεία που η φλέβες είναι στην επιφάνεια κοντά μπορείς να αισθανθείς τους παλμούς αν τις ακουμπήσεις

Φιλε οταν βαζεις το χερι στο στηθος τι νιωθεις γιατι Περιπου και γω αυτο εχω

Αλλα εγω το νιωθω 24ωρες το 24ωρο χτυπαει πισω στη πλατη και στο στηθος.Το νιωθω πολυ εντονα γενικα σαν να εχω καμπανες μεσα μου.Τωρα αυτη τη στιγμη καθομαι μπρουμυτα και τους νιωθω στο στηθος πλατη και λαιμο.Δεν ξερω τι να κανω εχω απογοητευτει.Γινεται ορατο και απο τους γυρω μου αφου κουνιεται η μπλουζα.Εαν δεις το στηθος μου θα νομιζεις πως ειναι λιγο πι εξω η καρδια και κανει τραμπολινο

Quote Originally Posted by Shinji View Post
    το ειχα παθει κι εγω στις πανελληνιες ειναι σιγουρα ψυχολογικο.εμενα ο παθολογος μου εδωσε κατι καραμελες για το λαιμο φαρμακα ηταν αλλα δε θυμαμαι πως τα λεγαν και μου περασε σε 2-3 μερες.αυτα
    Μπορεις να τα περιγραψεις θα μου ηταν πολυ χρησιμο

Senior Member
    Οταν ειχες κανει εξετασεις στον καρδιολογο, ειδε κατι τετοιο ο γιατρος? Αυτο που σου λενε οι γυρω σου οτι βλεπουν, το ειδε και εκεινος?

Δεν ξερω εαν το προσεξε.Γενικα τη στιγμη που παω στο γιατρο ξεχναω να του αναφερω ολα τα συμπτωματα απλα του ειπα αισθανομαι τους παλμους μου και γενικα μου ειπε εκτος απο μια μονιμη ταχυπαλμια 95με105 παλμους δεν βλεπω κατι αλλο παθολογικο τωρα περιμενω κατι εξετασεις και θα δουμε μεχρι την πεμπτη

Senior Member
    Αν φαινοταν κατι εξωτερικα θα το ειχε παρατηρησει. Γραψε ολα τα συμπτωματα που εχεις σε ενα χαρτι, ακριβως οπως τα γραφεις εδω, με λεπτομερειες για να μην ξεχνας να τα λες σε γιατρους εκεινη τη στιγμη λογω αμηχανιας. Υποθετω οτι σου εκανε ηδη καρδιογραφημα.
    Αφου ξεκαθαριζει σιγα σιγα το παθολογικο τοπιο, στη συνεχεια μπορεις να επισκεφτεις και εναν ψυχολογο να του περιγραψεις τα συμπτωματα που αισθανεσαι και τις σκεψεις σου. Μπορει να ειναι καποιο ειδος αρρωστοφοβιας λογω αγχους.
    Μπορει να εχεις καποια αγχη που δεν τα αναγνωριζεις, συμβαινει πολυ συχνα και σε πολλους ανθρωπους. Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις!

Το προβλημα ειναι οτι πηγαινω σε ψυχολογο και σε ψυχιατρο και εκεινη μου ειπαν να το ψαξω παθολογικα

Banned
    Καλησπερα φιλε και εγω ειμαι 21 και εχω 3-4 εκτατες συστολες την ημερα εχω κανει ολες τις εξετασεις και τιποτα τι ακριβως συμβαινει εσσενα?

Senior Member
    Εξετασεις για θυρεοειδη εχεις κανει? Αιματολογικες και υπερηχο?

Quote Originally Posted by LucidDreaming View Post
    Καλησπερα φιλε και εγω ειμαι 21 και εχω 3-4 εκτατες συστολες την ημερα εχω κανει ολες τις εξετασεις και τιποτα τι ακριβως συμβαινει εσσενα?
    Μπορεις να διαβασεις πιο πανω

Quote Originally Posted by savatage View Post
    Εξετασεις για θυρεοειδη εχεις κανει? Αιματολογικες και υπερηχο?
    Εχω κανει υπερηχο πιο παλια αλλα εχω κανει τωρα χολτερ καρδιογραφημα αιματολογικες και θα κανω υπερηχο θυροειδη

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast