abilify it damn works
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Cool abilify it damn works

καλησπεραα ειμαι στην αλλαγη προς αμπιλιφαι,περασαν οι κρισεις αγχους κ οι αυπνιες και πλεον μ κανει κ κουκου στο σεξ! ενθουσιαστηκα!!και ψυχολογικα ειμαι μια χαρα..βρηκα την ''υγεια μου'' αυτα ειπα απλα να ενημερωσω

Senior Member
    Ολα καλα!!!Αφου μπορεις και διαχειριζεσε καλυτερα τα πραγματα μεγια σου και χαρα σου.!!!Δεν το ξερω το φαρμακο.Υπαρχουν παρενεργειες?
    Εχεις σκοπο να σταματησεις και το χαπι καποια στιγμη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Ολα καλα!!!Αφου μπορεις και διαχειριζεσε καλυτερα τα πραγματα μεγια σου και χαρα σου.!!!Δεν το ξερω το φαρμακο.Υπαρχουν παρενεργειες?
    Εχεις σκοπο να σταματησεις και το χαπι καποια στιγμη?
    στην αρχη οταν εκανα την αλλαγη απο ρισπερνταλ σε αμπιλιφαι με επιαναν κρισεις πανικου πολυ ισχυρες και πολλες αυπνιες για 3 μερες μετα ολα κομπλε!προς το παρον δεν εχω καμια παρενεργεια μονο π μ κοπηκε η ορεξη μαχαιρι κ αυτο ειναι καλο γιατι εδω κ ενα χρονο π κανω θεραπεια εχω βαλει 20 κιλα κ εχω χασει προς το παρων τα 5...επισης ειχα tardive dyskinesia ακουσιες κινησεις της γλωσσας των δοντιων κλπ κ τωρα καπως σταματησαν !!κ νιωθω πως στοφαρω κανονικοτερα...κ ναι λεμε να το σταματησουμε το χαπι καποια στιγμη διοτι επαθα τοξικη ψυχωση αρα περνα με τ φαρμακα αλλα φοβαμαι μηπως υποτροπιαω κ γινω χειροτεραα,,,εσυ τι εχεις?τι πινεις?

Senior Member
    Μπράβο darkprincess!! Πολυ χαιρομαι για σενα!!

Senior Member
    ωραια darkprincess απο τα σημαντικοτερα πραγματα να βρεις το φαρμακο που σου ταιριαζει........

Senior Member
    Αυτο φοβαμαι και εγω οτι επειδη νιωθεις αρκετα καλα θα δεσμευτεις.Και εγω στα ιδια βαδιζω απλα με διαφορετικη χημεια.Δεν ξερω τι εχω ουτε εχω παει ποτε σε γιατρο.Απλα να μωρε δεν θελω ουτε να σκεφτομαι πως θα ειμαι αμα σταματησω το φαρμακο.Φοβαμαι να σκεφτω αν και θα επρεπε να ''εχω τσαγανο'' και να κοψω.Αλλα δεν βλεπω επιπτωσεις για να σταματησω.Καθε μερα απλα νιωθω ανετα σε σχεση με παλια που ημουνα μεστην τρελα και την καταθλιψη.Τωρα πλεον περνω αμα λαχει το μηχανακι μου παω και κανα στρεφη πινω και καμια μπυρα.Παλιοτερα παλι πηγαινα στρεφη με κακη συνηθεια να με καταστρεφει γιατι ειχα αναγκη απο ηρεμια αφου δεν επινα το χαπι ε και πλακονομουν στο κρασι.Τωρα ειναι ποιο ηρεμα τα πραγματα.Δεν εχω σκοπο προς το παρων.Αλλα ολα πανε και ερχονται δεν ξερω τι μπορει να προκυψει.Εαν νιωθεις καλα μην μασας.Προσπαθησε να βιωνεις ολο και καλυτερες εμπειριες με βαση εσενα και πιστευω θα στρωσει καπως.

Senior Member
    Αυτο φοβαμαι και εγω οτι επειδη νιωθεις αρκετα καλα θα δεσμευτεις.Και εγω στα ιδια βαδιζω απλα με διαφορετικη χημεια.Δεν ξερω τι εχω ουτε εχω παει ποτε σε γιατρο.Απλα να μωρε δεν θελω ουτε να σκεφτομαι πως θα ειμαι αμα σταματησω το φαρμακο.Φοβαμαι να σκεφτω αν και θα επρεπε να ''εχω τσαγανο'' και να κοψω.Αλλα δεν βλεπω επιπτωσεις για να σταματησω.Καθε μερα απλα νιωθω ανετα σε σχεση με παλια που ημουνα μεστην τρελα και την καταθλιψη.Τωρα πλεον περνω αμα λαχει το μηχανακι μου παω και κανα στρεφη πινω και καμια μπυρα.Παλιοτερα παλι πηγαινα στρεφη με κακη συνηθεια να με καταστρεφει γιατι ειχα αναγκη απο ηρεμια αφου δεν επινα το χαπι ε και πλακονομουν στο κρασι.Τωρα ειναι ποιο ηρεμα τα πραγματα.Δεν εχω σκοπο προς το παρων.Αλλα ολα πανε και ερχονται δεν ξερω τι μπορει να προκυψει.Εαν νιωθεις καλα μην μασας.Προσπαθησε να βιωνεις ολο και καλυτερες εμπειριες με βαση εσενα και πιστευω θα στρωσει καπως.
    ρε φιλε παιρνεις φαρμακα χωρις να πας σε γιατρο?τι φαση?δεν ειναι καλο αυτο...στρεφι γαμαει! πηγα μια φορα οταν ηρθα αθηνα γ μπαφακι ειναι οτι πρεπει αν κ το κοψα μαχαιρι δυστυχως αυτο με τρελανε

Senior Member
    ευχαριστω παιδια!!ειμαι χαρουμενη διοτι ειδικα στο τομεα σεξ ημουν μες την απαθεια εδω κ ενα χρονο καμια επαφη...νταξει τωρα ειχα κανα 6μηνο να κανω σεξ κιολας ποιος ξερει ...αλλα ημουν πολυ ανετη κ παθιαρα π δεν ημουν ποτε εγω ετσι

Senior Member
    Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με το σεξ 9 χρονια τωρα!! Φανταζεσαι πως ειναι;; Ειχα παρει το αμπιλιφαι αλλα μου προκαλεσε αυπνιες και κρισεις πανικου οπως κι εσενα και το κοψαμε!! Μπορει ομως να μην ειχε προλαβει να δρασει, θα πω κι εγω του γιατρου μου να μου το γραψει!! Να 'σαι καλα παντα και να προσεχεις!! Και οχι μπαφους!! Αυτα απο μενα!

Senior Member
    Το βλεπω σαν το μαυρο.Το πινω χωρις να ρωταω καποιον γιατρο.Το πινω γιατι νιωθω ''καλα''.Θα μπορουσα να πινω φαρμακα με το Οκ του γιατρου αυτο ομως δεν λεει κατι.Και εγω με το μαυρο δεν τα ειχα καλα.ΔΛΔ αμα βγω εξω και ποιο δεν θα το χαρω.Ενω μεσα στην φωλια μου ειμαι ορεξατος.σκατα στα μουτρα μου.Ετσι ζω προς το παρον.Και δεν με πολυνοιαζει.

ΕΧΕΙ Κ σημαντικοτατη αντικαταθλιπτικη δραση εκτος απο αντιψυχωσικη

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΕΧΕΙ Κ σημαντικοτατη αντικαταθλιπτικη δραση εκτος απο αντιψυχωσικη
    οντως?δε το ξερα!! γιαυτο ψυχολογικα ειμαι καλα !! γιες

Senior Member
    Quote Originally Posted by darkprincess View Post
    οντως?δε το ξερα!! γιαυτο ψυχολογικα ειμαι καλα !! γιες
    Ναι οντως το εχω ακουσει κι εγω αυτο για το αμπιλιφαι.

Senior Member
    Το βλεπω σαν το μαυρο.Το πινω χωρις να ρωταω καποιον γιατρο.Το πινω γιατι νιωθω ''καλα''.Θα μπορουσα να πινω φαρμακα με το Οκ του γιατρου αυτο ομως δεν λεει κατι.Και εγω με το μαυρο δεν τα ειχα καλα.ΔΛΔ αμα βγω εξω και ποιο δεν θα το χαρω.Ενω μεσα στην φωλια μου ειμαι ορεξατος.σκατα στα μουτρα μου.Ετσι ζω προς το παρον.Και δεν με πολυνοιαζει.
    Ποιο φάρμακο παίρνεις αν επιτρέπεται;