Μακριά από το safe area. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Ένα τέταρτο η μισώ λεξοντανιλ μια φορά το τρίμηνο σε περίπτωση που βλέπω ότι δεν την παλεύω για εμένα είναι οκ. Τα έχω μαζί μου ένα χρόνο τώρα για σιγουριά και ζήτημα να έχω πάρει τρεις φορές και πριν το πάρω μιλάω στο τηλ. με τον καρδιολόγο μου. Επίσης αυτή η ποσότητα σε τέτοια χρονική απόσταση δεν κάνει κακό πάρα μόνο με βγάζει από την δύσκολη θέση. Φοβάμαι τα φάρμακα όσο και τον διαολο και είναι τόσο μεγάλος ο φόβος μου που πιστεύω ότι αν πάρω θα κάνω παρενέργειες μόνο και μόνο επειδή θα το σκέφτομαι τόσο έντονα. Για την ψυχοθεραπεία πραγματικά λυπάμαι αλλά και τις τέσσερις φορές που έκανα δύο μέρες μετά κατέληξα στα επείγοντα με κρίσεις πανικού. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσω πάλι άμεσα
    Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τα φάρμακα. Έχω πάρει και γω και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Προκειμένου να βοηθήσεις τον εαυτό σου θα πρέπει να ξεπεράσεις τους φόβους σου. Άλλωστε θα σε παρακολουθεί και ο ψυχίατρος. Και να θυμάσαι ο συνδυασμός ψυχοθεραπείας-φαρμάκων είναι ο πιο αποτελεσματικός για την αντιμετώπιση των περισσότερων προβλημάτων και ασθενειών.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τα φάρμακα. Έχω πάρει και γω και δεν το μετάνιωσα ποτέ. Προκειμένου να βοηθήσεις τον εαυτό σου θα πρέπει να ξεπεράσεις τους φόβους σου. Άλλωστε θα σε παρακολουθεί και ο ψυχίατρος. Και να θυμάσαι ο συνδυασμός ψυχοθεραπείας-φαρμάκων είναι ο πιο αποτελεσματικός για την αντιμετώπιση των περισσότερων προβλημάτων και ασθενειών.
    Σε ευχαριστώ katerina. Θα δω πως θα πάει και αναλόγως θα πράξω. Εύχομαι καλή συνέχεια και να έρθει γρήγορα η στιγμή που δεν θα τα χρειάζεσαι άλλο! Σε ευχαριστώ και πάλι για τα μηνύματα σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Σε ευχαριστώ katerina. Θα δω πως θα πάει και αναλόγως θα πράξω. Εύχομαι καλή συνέχεια και να έρθει γρήγορα η στιγμή που δεν θα τα χρειάζεσαι άλλο! Σε ευχαριστώ και πάλι για τα μηνύματα σου
    Να σαι καλά! Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!

Page 2 of 2 FirstFirst 12