Results 61 to 75 of 89
Thread: Κολλημένος με την αδερφή του
-
18-07-2017, 07:50 #61
καλα που το καταλαβες.
ακου, εισαι σε μια δυσκολη θεση.
παρολη την εγκυμοσυνη, δενε χετε και τοσο ισχυρο δεσμο, ειναι μια (σχετικα) νεα σχεση.
επιπλεον δεν εχετε δεσμευθει επισημα και μπορει να γινει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ανα πασα στιγμη.
να εισαι βεβαιοη, οτι οι μεθοδευσεις της αδερφης του (πχ, να ειναι μυστικο ακομα κι απο γονεις) αποσκοπουν στο να χωρισετε.
οσο παριστανεις την ζηλιαρα συζυγο, χωρις να εισαι καν συζυγος, το μονο που κανεις ειναι ΝΑ ΦΘΕΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ.
οσο δεν το βλεπει η δεν τον ενοχλει τον ιδιο η σταση της αδερφης του, οταν κοντραρεις, εσυ θα μενεις απεξω και οχι η αδερφη.
αν εχεις ακομα χρονο, αλλαξε σταση. δεν τα βλέπω καλα τα πραγματα.
- 18-07-2017, 08:46 #62
ΔΙΩΧΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟς ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ απο τον νομο ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΕΣΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ... αλλιως θα ειχες παρει ποδι
χρησιμοποιησε τον "ορο" που ειχε βαλει στην εταιρια για να μην ειστε μαζι. δλδ, θα παντρευτειτε, εισαι εγκυος ηδη, δεν γκομενιαζετε! πως ειναι δυνατον να μην κανει εξαιρεση για τον αδερφο της?
μπορει να παιζει κατι αρρωστημενο και να ζηλευει, μπορει και να θελει αλλη νυφη για τον αδερφο της.
παντως δεν σε θελει.
τα πολλα μηνυματακια ειναι για να τον εχει απο κοντα. προσπαθει να σας χωρισει σου λεω. μην χανεις την ψυχραιμια σου και σταματα την γκρινια
18-07-2017, 09:43 #63
νομιζω οτι ολο της το θεμα ειναι οτι δεν εχει προσωπικη ζωη και ετοιμαζεται να το εχετε "μαζι" το παιδι σας...
σας καλεσε στο σπιτι για να σας εχει απο κοντα και να μπορει να χωνεται.
εσυ χανεις ενεργεια και αξιοπιστια κανοντας χαζους καυγαδες για τα μηνυματα.
αντι να γινεσαι κακια και παραλογη, κοιτα να εξασφαλισεις αυτα που χρειαζονται και οχι να κανεις επιθεσεις στην αδερφη του και να τον θυμωνεις.
θα ζητησεις να πατε σε αλλο σπιτι για να κανετε "τα δικα σας" , οχι γιατι δεν χωνευεις την αδερφη.
η γυναικα δεν θελει σεξουαλικα τον αδεφο της. δεν ζηλευει εκεινον. αυτο που εχετε ζηλευει.
διαφορετικα θα ητανε τσι εξ αρχης η κατασταση. δεν θα ξεκινουσε τους 2 τελευταιους μηνες.
θελει να οικειοποιηθει το παιδι σου.
18-07-2017, 09:49 #64
18-07-2017, 12:44 #65Miliva21GuestΣυμφωνω με ρεμεντυ....δεν ξερω ακριβως πως αντιμετωπιζεται αυτο αλλα ισχυει οντως κ γ τη σχεση με την αδερφη αυτο το φαινομενο...το μονο σιγουρο ειναι οτι εκεινη δρα υπουλα και αν εσυ πας να τη ξεμπροστασεις.....οπως κ εκανες ηδη..θα βγεις η τρελη της υποθεσης......ειναι κατα σου ...λειτουργει εναντιον σου η αμεση επιθεση.....ο συντροφος σ εννοειται ως μαμοθρεφτο κ αδερφοθρεφτο οτι θ παρει το μερος της............γτ ετσι φαινεται οτι το προβλημα το εχεις εσυ.....
Λογικα θα επρεπε κ εσυ ν δρασεις υπογειως....να προσπαθουσες να γινεις φιλη μαζι της...(φιλη με τη βλαμμενη τωρα....???) Ναι ναι...εφοσον η βλαμμενη τυχαινει να ειναι αδερφη του κ γ να σωσεις τη σχεση σας.......κ φιλη της να γινεις..και κοπλιμεντα να της κανεις....κ να την ανεβαζεις συνεχως...και μπροστα στα ματια του συντροφου σου να της συμπεριφερεσαι σαν να ηταν η μονακριβη αδερφη σου....γτ ετσι θα ανεβαινες στα ματια του και θα τον επαιρνες με το μερος σου ....κ δεν θα μπορουσε να πει τπτ εναντιον σου γτ θα εβγαινε αυτη η τρελη εφοσον τη "λατρευεις"......και θα μπορουσες να της κανεις και κανα προξενιο στα μουλωχτα με κανεναν γ να την αποπροσανατολισεις..........
Τωρα βεβαια δν μπορεις να το κανεις αυτο γτ ανοιξες τα χαρτια σου ενω εκεινη παιζει ακομα με φυλλα κλειστα εναντιον σου....
Παντως μην απορειτε για το οτι το φαινομενο αυτο ισχυει κ γ τα αδερφια του αντιθετου φυλου...ισχυει κ παρα ισχυει...ακομα κ αν η αδερφη του ειναι μικροτερη....αν και πλ μικρη το εχω δει κ στο οικογενειακο μου περιβαλλον κ το εχω ζησει κ γω σε σχεση σε παρα πολυ ηπια μορφη......απλα οταν ακουω τετοιες περιπτωσεις ειλικρινα ντρεπομαι που ειμαι γυναικα....μονο οι γυναικες μπορουν να βγαλουν τοσο κομπλεξ και τοση ζηλια και να χειραγωγησουν τον γιο/αδερφο τους....ντροπη στο φυλο μας πραγματικα....
Απλα ξερετε γτ γντ αυτο....??? Γτ οι αντρες σε θεματα χειραγωγησης κοιμουνται ορθιοι......ενω εμεις οι γυναικες μεταξυ μας καταλαβαινομαστε...δλδ παντα καταλαβαινουμε ποτε καποια προσπαθει να δρασει πονηρα κ υπουλα γ να πετυχει κτ σε αντιθεση με το "θυμα" που δν νιωθει τπτ κ γντ σκυλακι μπροστα στη καθε καπατσα,χειριστικη..... (απλα επδ δν ειμαστε ολες ετσι....ναι μεν καταλαβαινουμε την προσπαθεια επιβολης αλλα δν μπορουμε να δρασουμε αποτελεσματικα κ στο τελος το τρωμε τ κεφαλι μας κ βγαινουμε τρελες)
Τεσπα ....πολλα ειπα....κοπελια κακοπεσες....κριμα....τωρα βεβαια αναρωτιεμαι και ποιος αντρας δεν ειναι μαμακιας στην εποχη μας....αλλα πραγματικα η αδερφη του εχει τεραστιο κομπλεξ...στη τελικη δν εισαι υποχρεωμενη να παριστανεις τπτ που δεν θελεις.......ουτε να υπακους τη καθε κομπλεξικη....προσπαθησε να αποστασιοποιηθεις κ ν εισαι ηρεμη τωρα που εισαι εγκυος ....κοιταξε τον εαυτο σου κ φροντισε τον.....
18-07-2017, 13:35 #66
Ποσό δίκιο έχεις σε όλα! Απλά δεν ξέρω μάλλον πως να συμπεριφερθω σε κάθε κατάσταση μιας και είμαι οξύθυμη και έτσι χάνω το δίκιο μου. Εκείνος αντίστοιχα μετά από οποιονδήποτε καβγά είναι αυτός που θα έρθει και θα τα έχει ξεχάσει όλα σαν να μην συνέβησαν ποτέ. Αλλά εμένα αυτό μου δείχνει ότι δεν έχει πάρει καν σοβαρά τα όσα ειπώθηκαν και απλά τα αγνοεί.
18-07-2017, 14:01 #67
18-07-2017, 15:35 #68
Ωχ, ξέρω μια ακριβώς ίδια περίπτωση. Δεν ξέρω εάν είναι ο ίδιος λόγος, αλλά ξέρω ότι η αδερφή δεν αγάπησε ποτέ, την γυναίκα του αδερφού της, γιατί ήθελε να γεράσουν μαζί και να μην παντρευτεί καμία. Τον ζήλευε, που δεν έδινε σημασία σε εκείνη και έδινε μόνο στην γυναίκα του και προσπαθούσε να τους χωρίσει. Το αποτέλεσμα; Όπου σταθούν και όπου βρεθούν καυγάδες και βρισιές, στο τέλος η αδερφή πέθανε μόνη και ακόμα και στα τελευταία της, δεν αγάπησε την γυναίκα του αδερφού της. Είναι περίεργο, που ξαναβλέπω και άλλη τέτοια περίπτωση, νόμιζα πως ήταν μεμονωμένη. Σημειωτέον πως ο αδερφός, παίρνει πάντα το μέρος της γυναίκας, του. Ακόμα του μαγείρευε του αδερφού της, για να τον αναγκάσει να μένει στο σπίτι, μαζί με την αδερφή του, με το ζόρι. Δεν έχω καταλάβει, παρ'όλο που έχει περάσει αρκετός καιρός, από τον θάνατο της αδερφής του, που οφειλόταν τέτοιο μίσος για την γυναίκα του αδερφού της. Εγώ κατέληξα από τα συμφραζόμενα, ότι επειδή η αδερφή, δεν έκανε ποτέ οικογένεια και παιδιά, τον ήθελε για να γεράσουν μαζί και να έχει ένα στήριγμα, για να μην είναι μόνη. Κατ' τα άλλα δεν βρήκα άλλο λόγο. Επίσης να πω, ότι αυτή η περίπτωση, την γνώριζα από ένα φιλικό ζευγάρι, που είχε αυτό το παραπάνω πρόβλημα, δυστυχώς.
18-07-2017, 16:08 #69
Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις και το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζει ο άντρας. Ο συγκεκριμένος που μου λες το χειρίστηκε σωστά. Δεν λέω προς θεού να παρατήσει την αδερφή του όταν εκείνη είναι μόνη κανείς δεν το θέλει αυτό αλλά όλα έχουν ένα μέτρο θεωρώ. Πέρσι το καλοκαίρι είχαμε μια παρόμοια συζήτηση με τον άντρα μου για κάποια άλλη περίπτωση και του είπα ότι όταν κάποιος δεν έχει σύντροφο κι ζει μόνος είναι λογικό να φορτώνεται στο παιδί η αδερφό/η του. Και μου απάντησε " ωχ δηλαδή να βρω γρήγορα άντρα στην αδερφή μου " και είδα στο πρόσωπο του ότι όντως το εννοούσε. Τώρα ξαφνικά πως μετά από ένα χρόνο όλα άλλαξαν δεν καταλαβαίνω. Η ουσία είναι ότι με μας η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να δεχτώ καταστάσεις και έτσι εγώ απομακρύνομαι. Όσο κ αν βλέπω πως εκείνος προσπαθεί να μην χαλάσουμε αυτό που έχουμε. Θέλω να αποφύγω να κανω οικογένεια στην οποία το ζευγάρι θα είναι αποξενωμένο και θα ψάχνει άλλους συντρόφους δεξιά και αριστερά. Δεν μου φταίει σε τίποτα το παιδί μου να πληρώσει την ανευθυνότητα αν θες των γονιών του.
18-07-2017, 17:15 #70
18-07-2017, 23:13 #71
καλα εκανες και εφυγες οπως και να χει αυτος θα ειναι μια ζωη μπουλης συγνωμη κιολας με μια χειριστικη αδερφη μην περιμενεις τιποτα καλυτερο και καμια βελτιωση καλυτερα μονη σου με το παιδι και να το βλεπει αυτη με αυτον τα σαβατοκυριακα μακρυα!!!!
18-07-2017, 23:18 #72
18-07-2017, 23:22 #73
Έχω πει ήδη 3-4 φορές ότι θέλω να χωρίσουμε και να μαζέψει τα πράγματα του να γυρίσει σπίτι του (γιατί εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία έγκυος να μετακομίζω ούτε να τρέχω να νοικιασω άλλο σπίτι). Η απάντηση του όλες τις φορές είναι ΟΧΙ και σκέφτομαι επιπόλαια και με εγωισμό. Και εκείνος έχει μάθει οι πρόβλημα υπάρχει να το λύνει και όχι να το αντικαθιστά. Δεν φεύγει λοιπόν από το σπίτι με τίποτα!
18-07-2017, 23:25 #74
18-07-2017, 23:28 #75