Κολλημένος με την αδερφή του - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 89
    Senior Member
    Quote Originally Posted by neamama View Post
    Λάθος το έθεσα εγώ! Θα γίνει σίγουρα με πολιτικό απλα δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Η μέσα στον Αύγουστο η τον Σεπτέμβριο. Και τελικά εφόσον εκείνος νευριάζει δεν πρόκειται να θέσει κανένα όριο. Και δεν νομίζω ότι δεν θέλει να θέσει απλά δεν ξέρει για ποιο λόγο να θέσει όριο εφόσον όλα του φαίνονται φυσιολογικά. Και τελικά φαίνομαι εγώ η ζηλιάρα που τον δεσμεύω και τον καταπιέζω.
    καλα που το καταλαβες.
    ακου, εισαι σε μια δυσκολη θεση.
    παρολη την εγκυμοσυνη, δενε χετε και τοσο ισχυρο δεσμο, ειναι μια (σχετικα) νεα σχεση.
    επιπλεον δεν εχετε δεσμευθει επισημα και μπορει να γινει το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ανα πασα στιγμη.
    να εισαι βεβαιοη, οτι οι μεθοδευσεις της αδερφης του (πχ, να ειναι μυστικο ακομα κι απο γονεις) αποσκοπουν στο να χωρισετε.
    οσο παριστανεις την ζηλιαρα συζυγο, χωρις να εισαι καν συζυγος, το μονο που κανεις ειναι ΝΑ ΦΘΕΙΡΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ.
    οσο δεν το βλεπει η δεν τον ενοχλει τον ιδιο η σταση της αδερφης του, οταν κοντραρεις, εσυ θα μενεις απεξω και οχι η αδερφη.
    αν εχεις ακομα χρονο, αλλαξε σταση. δεν τα βλέπω καλα τα πραγματα.

Senior Member
    Και όσον αφορά τη δουλειά τον διώχνει μεν αλλά τον βοηθάει να στείλει βιογραφικά άλλου. Αυτό και αν δεν καταλαβαίνω!
    ΔΙΩΧΝΕΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟς ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ απο τον νομο ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΕΣΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ... αλλιως θα ειχες παρει ποδι
    χρησιμοποιησε τον "ορο" που ειχε βαλει στην εταιρια για να μην ειστε μαζι. δλδ, θα παντρευτειτε, εισαι εγκυος ηδη, δεν γκομενιαζετε! πως ειναι δυνατον να μην κανει εξαιρεση για τον αδερφο της?
    μπορει να παιζει κατι αρρωστημενο και να ζηλευει, μπορει και να θελει αλλη νυφη για τον αδερφο της.
    παντως δεν σε θελει.
    τα πολλα μηνυματακια ειναι για να τον εχει απο κοντα. προσπαθει να σας χωρισει σου λεω. μην χανεις την ψυχραιμια σου και σταματα την γκρινια

Senior Member
    Λίγο καιρό αφότου έμαθε για την εγκυμοσύνη και καθόμασταν εγώ αυτή και ένας άλλος συνάδερφος έλεγε οτι παιδί θα μοιάσει σε εκείνη και θα γίνει έξυπνο όπως αυτή. Γιατί λέει αν μοιάσει σε εσάς τους δυο χαθήκαμε.... και εννοούσε μυαλό όχι ομορφιά! Και φυσικά τα πίστευε δεν τα έλεγε για πλάκα
    νομιζω οτι ολο της το θεμα ειναι οτι δεν εχει προσωπικη ζωη και ετοιμαζεται να το εχετε "μαζι" το παιδι σας...
    σας καλεσε στο σπιτι για να σας εχει απο κοντα και να μπορει να χωνεται.
    εσυ χανεις ενεργεια και αξιοπιστια κανοντας χαζους καυγαδες για τα μηνυματα.
    αντι να γινεσαι κακια και παραλογη, κοιτα να εξασφαλισεις αυτα που χρειαζονται και οχι να κανεις επιθεσεις στην αδερφη του και να τον θυμωνεις.
    θα ζητησεις να πατε σε αλλο σπιτι για να κανετε "τα δικα σας" , οχι γιατι δεν χωνευεις την αδερφη.

η γυναικα δεν θελει σεξουαλικα τον αδεφο της. δεν ζηλευει εκεινον. αυτο που εχετε ζηλευει.
    διαφορετικα θα ητανε τσι εξ αρχης η κατασταση. δεν θα ξεκινουσε τους 2 τελευταιους μηνες.
    θελει να οικειοποιηθει το παιδι σου.

Senior Member
    Τις συμβουλές σας τις άκουσα προσεκτικά! Πριν λίγο λοιπόν προσπάθησα να κάνω μια συζήτηση μαζί του για το θέμα. Κατέληξε να μου λέει "τι μενος έχεις με την αδερφή μου γιατί τόσο μίσος;" καταλήξαμε λοιπόν σε τσακωμό και τώρα συνεχίζει να στέλνει μηνύματα μαζί της. Βγήκα λοιπόν και η τρελή της υπόθεσης. Δυστυχώς μια είναι η λύση ο χωρισμός. Αν δεν θέλει ο άλλος να καταλάβει τότε τσάμπα οποιαδήποτε προσπάθεια συζήτησης. Το κινητό δεν το έψαξα φυσικά και ούτε θα το κάνω. Ούτως η άλλως το αποτέλεσμα ίδιο θα παραμείνει θεωρώ! Και δεν λυπάμαι τόσο για μένα γιατί μάλλον έκανα βιαστικές κινήσεις, για το μωράκι λυπάμαι που δεν θα έχει αυτό που θεωρούμε φυσιολογικό.
    συγχαρητηρια.
    εκανες ολες τις λαθος κινησεις.
    αυτο ηθελε κι αυτη. να φαγωθειτε και να φυγεις.
    νομιζεις οτι δεν ξερει οτι καταλαβαινεςι τα μηνυματα τους?
    επιτηδες τα στελνει για να σε εκνευριζει και να χασεις την μπαλα.
    τα καταφερε απ οτι βλεπω.

Miliva21
    Guest
    Συμφωνω με ρεμεντυ....δεν ξερω ακριβως πως αντιμετωπιζεται αυτο αλλα ισχυει οντως κ γ τη σχεση με την αδερφη αυτο το φαινομενο...το μονο σιγουρο ειναι οτι εκεινη δρα υπουλα και αν εσυ πας να τη ξεμπροστασεις.....οπως κ εκανες ηδη..θα βγεις η τρελη της υποθεσης......ειναι κατα σου ...λειτουργει εναντιον σου η αμεση επιθεση.....ο συντροφος σ εννοειται ως μαμοθρεφτο κ αδερφοθρεφτο οτι θ παρει το μερος της............γτ ετσι φαινεται οτι το προβλημα το εχεις εσυ.....

Λογικα θα επρεπε κ εσυ ν δρασεις υπογειως....να προσπαθουσες να γινεις φιλη μαζι της...(φιλη με τη βλαμμενη τωρα....???) Ναι ναι...εφοσον η βλαμμενη τυχαινει να ειναι αδερφη του κ γ να σωσεις τη σχεση σας.......κ φιλη της να γινεις..και κοπλιμεντα να της κανεις....κ να την ανεβαζεις συνεχως...και μπροστα στα ματια του συντροφου σου να της συμπεριφερεσαι σαν να ηταν η μονακριβη αδερφη σου....γτ ετσι θα ανεβαινες στα ματια του και θα τον επαιρνες με το μερος σου ....κ δεν θα μπορουσε να πει τπτ εναντιον σου γτ θα εβγαινε αυτη η τρελη εφοσον τη "λατρευεις"......και θα μπορουσες να της κανεις και κανα προξενιο στα μουλωχτα με κανεναν γ να την αποπροσανατολισεις..........

Τωρα βεβαια δν μπορεις να το κανεις αυτο γτ ανοιξες τα χαρτια σου ενω εκεινη παιζει ακομα με φυλλα κλειστα εναντιον σου....

Παντως μην απορειτε για το οτι το φαινομενο αυτο ισχυει κ γ τα αδερφια του αντιθετου φυλου...ισχυει κ παρα ισχυει...ακομα κ αν η αδερφη του ειναι μικροτερη....αν και πλ μικρη το εχω δει κ στο οικογενειακο μου περιβαλλον κ το εχω ζησει κ γω σε σχεση σε παρα πολυ ηπια μορφη......απλα οταν ακουω τετοιες περιπτωσεις ειλικρινα ντρεπομαι που ειμαι γυναικα....μονο οι γυναικες μπορουν να βγαλουν τοσο κομπλεξ και τοση ζηλια και να χειραγωγησουν τον γιο/αδερφο τους....ντροπη στο φυλο μας πραγματικα....

Απλα ξερετε γτ γντ αυτο....??? Γτ οι αντρες σε θεματα χειραγωγησης κοιμουνται ορθιοι......ενω εμεις οι γυναικες μεταξυ μας καταλαβαινομαστε...δλδ παντα καταλαβαινουμε ποτε καποια προσπαθει να δρασει πονηρα κ υπουλα γ να πετυχει κτ σε αντιθεση με το "θυμα" που δν νιωθει τπτ κ γντ σκυλακι μπροστα στη καθε καπατσα,χειριστικη..... (απλα επδ δν ειμαστε ολες ετσι....ναι μεν καταλαβαινουμε την προσπαθεια επιβολης αλλα δν μπορουμε να δρασουμε αποτελεσματικα κ στο τελος το τρωμε τ κεφαλι μας κ βγαινουμε τρελες)

Τεσπα ....πολλα ειπα....κοπελια κακοπεσες....κριμα....τωρα βεβαια αναρωτιεμαι και ποιος αντρας δεν ειναι μαμακιας στην εποχη μας....αλλα πραγματικα η αδερφη του εχει τεραστιο κομπλεξ...στη τελικη δν εισαι υποχρεωμενη να παριστανεις τπτ που δεν θελεις.......ουτε να υπακους τη καθε κομπλεξικη....προσπαθησε να αποστασιοποιηθεις κ ν εισαι ηρεμη τωρα που εισαι εγκυος ....κοιταξε τον εαυτο σου κ φροντισε τον.....

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    συγχαρητηρια.
    εκανες ολες τις λαθος κινησεις.
    αυτο ηθελε κι αυτη. να φαγωθειτε και να φυγεις.
    νομιζεις οτι δεν ξερει οτι καταλαβαινεςι τα μηνυματα τους?
    επιτηδες τα στελνει για να σε εκνευριζει και να χασεις την μπαλα.
    τα καταφερε απ οτι βλεπω.
    Ποσό δίκιο έχεις σε όλα! Απλά δεν ξέρω μάλλον πως να συμπεριφερθω σε κάθε κατάσταση μιας και είμαι οξύθυμη και έτσι χάνω το δίκιο μου. Εκείνος αντίστοιχα μετά από οποιονδήποτε καβγά είναι αυτός που θα έρθει και θα τα έχει ξεχάσει όλα σαν να μην συνέβησαν ποτέ. Αλλά εμένα αυτό μου δείχνει ότι δεν έχει πάρει καν σοβαρά τα όσα ειπώθηκαν και απλά τα αγνοεί.

Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Συμφωνω με ρεμεντυ....δεν ξερω ακριβως πως αντιμετωπιζεται αυτο αλλα ισχυει οντως κ γ τη σχεση με την αδερφη αυτο το φαινομενο...το μονο σιγουρο ειναι οτι εκεινη δρα υπουλα και αν εσυ πας να τη ξεμπροστασεις.....οπως κ εκανες ηδη..θα βγεις η τρελη της υποθεσης......ειναι κατα σου ...λειτουργει εναντιον σου η αμεση επιθεση.....ο συντροφος σ εννοειται ως μαμοθρεφτο κ αδερφοθρεφτο οτι θ παρει το μερος της............γτ ετσι φαινεται οτι το προβλημα το εχεις εσυ.....

Λογικα θα επρεπε κ εσυ ν δρασεις υπογειως....να προσπαθουσες να γινεις φιλη μαζι της...(φιλη με τη βλαμμενη τωρα....???) Ναι ναι...εφοσον η βλαμμενη τυχαινει να ειναι αδερφη του κ γ να σωσεις τη σχεση σας.......κ φιλη της να γινεις..και κοπλιμεντα να της κανεις....κ να την ανεβαζεις συνεχως...και μπροστα στα ματια του συντροφου σου να της συμπεριφερεσαι σαν να ηταν η μονακριβη αδερφη σου....γτ ετσι θα ανεβαινες στα ματια του και θα τον επαιρνες με το μερος σου ....κ δεν θα μπορουσε να πει τπτ εναντιον σου γτ θα εβγαινε αυτη η τρελη εφοσον τη "λατρευεις"......και θα μπορουσες να της κανεις και κανα προξενιο στα μουλωχτα με κανεναν γ να την αποπροσανατολισεις..........

Τωρα βεβαια δν μπορεις να το κανεις αυτο γτ ανοιξες τα χαρτια σου ενω εκεινη παιζει ακομα με φυλλα κλειστα εναντιον σου....

Παντως μην απορειτε για το οτι το φαινομενο αυτο ισχυει κ γ τα αδερφια του αντιθετου φυλου...ισχυει κ παρα ισχυει...ακομα κ αν η αδερφη του ειναι μικροτερη....αν και πλ μικρη το εχω δει κ στο οικογενειακο μου περιβαλλον κ το εχω ζησει κ γω σε σχεση σε παρα πολυ ηπια μορφη......απλα οταν ακουω τετοιες περιπτωσεις ειλικρινα ντρεπομαι που ειμαι γυναικα....μονο οι γυναικες μπορουν να βγαλουν τοσο κομπλεξ και τοση ζηλια και να χειραγωγησουν τον γιο/αδερφο τους....ντροπη στο φυλο μας πραγματικα....

Απλα ξερετε γτ γντ αυτο....??? Γτ οι αντρες σε θεματα χειραγωγησης κοιμουνται ορθιοι......ενω εμεις οι γυναικες μεταξυ μας καταλαβαινομαστε...δλδ παντα καταλαβαινουμε ποτε καποια προσπαθει να δρασει πονηρα κ υπουλα γ να πετυχει κτ σε αντιθεση με το "θυμα" που δν νιωθει τπτ κ γντ σκυλακι μπροστα στη καθε καπατσα,χειριστικη..... (απλα επδ δν ειμαστε ολες ετσι....ναι μεν καταλαβαινουμε την προσπαθεια επιβολης αλλα δν μπορουμε να δρασουμε αποτελεσματικα κ στο τελος το τρωμε τ κεφαλι μας κ βγαινουμε τρελες)

Τεσπα ....πολλα ειπα....κοπελια κακοπεσες....κριμα....τωρα βεβαια αναρωτιεμαι και ποιος αντρας δεν ειναι μαμακιας στην εποχη μας....αλλα πραγματικα η αδερφη του εχει τεραστιο κομπλεξ...στη τελικη δν εισαι υποχρεωμενη να παριστανεις τπτ που δεν θελεις.......ουτε να υπακους τη καθε κομπλεξικη....προσπαθησε να αποστασιοποιηθεις κ ν εισαι ηρεμη τωρα που εισαι εγκυος ....κοιταξε τον εαυτο σου κ φροντισε τον.....
    Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές γιατί όντως τις χρειαζόμουν!!

Banned
    Καλησπέρα σε όλους

Έχω ένα ερώτημα που με βασανίζει εδώ και καιρό. Η ιστορία είναι μεγάλη αλλά θα προσπαθησω να τα πω όλα συνοπτικά. Κατ αρχήν είμαι έγκυος στον 7ο μήνα και ακόμα δεν είμαι παντρεμένη με τον σύντροφο μου. Είμαστε μαζί 1,5 χρόνο αλλά γνωριζόμαστε περίπου 4 χρόνια. Γνωριστήκαμε όταν ξεκίνησε να δουλεύει στην εταιρία της αδερφής του στην οποία δουλεύω και εγώ χρόνια. Από την αρχή της σχέσης μας συγκατοίκησαμε σπίτι του (το οποίο είναι της αδερφής του απλά του το παραχώρησε). Στον 10ο μήνα αποφασίσαμε να νοικιάσουμε δικό μας σπίτι. Έτσι και έγινε. Τότε έμεινα και έγκυος! Στην αρχή η σχέση μας ξεκίνησε κρυφά από όλους μιας και δεν επιτρεπόταν η σχέση μέσα στην δουλειά. Στην αδερφή του λοιπόν το ανακοινώσαμε 3 μήνες μετά. Εκείνη δεν το δέχτηκε και προσπάθησε με πολλούς τρόπους να μας αποτρέψει. Συν ότι απαγόρεψε στον σύντροφο μου να το ανακοινώσει στους γονείς του και γενικά "διέταξε" η σχέση μας να παραμείνει κρυφή. Για να μην τα πολυλογώ το καινούριο μας σπίτι είναι άβολο και λόγω του μωρού που θα έρθει θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε. Εκείνη λοιπόν επιμένει να γυρίσουμε στο δικό της σπίτι (με την δικαιολογία να μην πληρώνουμε ενοίκιο) και γενικά έχει άποψη για όλα. Να προσθέσω ότι είναι 36 ετών και δεν έχει σχέση εδώ και 4 χρόνια τουλάχιστον. Όλα τα υπομένω αλλά αυτό που με έκανε να στραφώ εδώ είναι το ότι ξαφνικά απέκτησε κινητό και εδώ και 2 μήνες ο σύντροφος μου και εκείνη επικοινωνούν με μηνύματα πρωί μεσημέρι βράδυ ακόμα και όταν καθόμαστε να δούμε οι δυο μας μια ταινία. Μπορεί να μην είναι παράλογο αλλά εγώ δυστυχώς έχω χάσει τον ύπνο μου. Μου θυμίζει απλά ένα ζευγαράκι που στέλνουνε καρδούλες και αγάπες ο ένας στον άλλο. Προσπαθώ να είμαι διακριτική και δεν του έχω πει τίποτα αλλά δεν ξέρω αν έχω δίκιο η άδικο. Χρειάζομαι την βοήθεια σας!!!
    Ωχ, ξέρω μια ακριβώς ίδια περίπτωση. Δεν ξέρω εάν είναι ο ίδιος λόγος, αλλά ξέρω ότι η αδερφή δεν αγάπησε ποτέ, την γυναίκα του αδερφού της, γιατί ήθελε να γεράσουν μαζί και να μην παντρευτεί καμία. Τον ζήλευε, που δεν έδινε σημασία σε εκείνη και έδινε μόνο στην γυναίκα του και προσπαθούσε να τους χωρίσει. Το αποτέλεσμα; Όπου σταθούν και όπου βρεθούν καυγάδες και βρισιές, στο τέλος η αδερφή πέθανε μόνη και ακόμα και στα τελευταία της, δεν αγάπησε την γυναίκα του αδερφού της. Είναι περίεργο, που ξαναβλέπω και άλλη τέτοια περίπτωση, νόμιζα πως ήταν μεμονωμένη. Σημειωτέον πως ο αδερφός, παίρνει πάντα το μέρος της γυναίκας, του. Ακόμα του μαγείρευε του αδερφού της, για να τον αναγκάσει να μένει στο σπίτι, μαζί με την αδερφή του, με το ζόρι. Δεν έχω καταλάβει, παρ'όλο που έχει περάσει αρκετός καιρός, από τον θάνατο της αδερφής του, που οφειλόταν τέτοιο μίσος για την γυναίκα του αδερφού της. Εγώ κατέληξα από τα συμφραζόμενα, ότι επειδή η αδερφή, δεν έκανε ποτέ οικογένεια και παιδιά, τον ήθελε για να γεράσουν μαζί και να έχει ένα στήριγμα, για να μην είναι μόνη. Κατ' τα άλλα δεν βρήκα άλλο λόγο. Επίσης να πω, ότι αυτή η περίπτωση, την γνώριζα από ένα φιλικό ζευγάρι, που είχε αυτό το παραπάνω πρόβλημα, δυστυχώς.

Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Ωχ, ξέρω μια ακριβώς ίδια περίπτωση. Δεν ξέρω εάν είναι ο ίδιος λόγος, αλλά ξέρω ότι η αδερφή δεν αγάπησε ποτέ, την γυναίκα του αδερφού της, γιατί ήθελε να γεράσουν μαζί και να μην παντρευτεί καμία. Τον ζήλευε, που δεν έδινε σημασία σε εκείνη και έδινε μόνο στην γυναίκα του και προσπαθούσε να τους χωρίσει. Το αποτέλεσμα; Όπου σταθούν και όπου βρεθούν καυγάδες και βρισιές, στο τέλος η αδερφή πέθανε μόνη και ακόμα και στα τελευταία της, δεν αγάπησε την γυναίκα του αδερφού της. Είναι περίεργο, που ξαναβλέπω και άλλη τέτοια περίπτωση, νόμιζα πως ήταν μεμονωμένη. Σημειωτέον πως ο αδερφός, παίρνει πάντα το μέρος της γυναίκας, του. Ακόμα του μαγείρευε του αδερφού της, για να τον αναγκάσει να μένει στο σπίτι, μαζί με την αδερφή του, με το ζόρι. Δεν έχω καταλάβει, παρ'όλο που έχει περάσει αρκετός καιρός, από τον θάνατο της αδερφής του, που οφειλόταν τέτοιο μίσος για την γυναίκα του αδερφού της. Εγώ κατέληξα από τα συμφραζόμενα, ότι επειδή η αδερφή, δεν έκανε ποτέ οικογένεια και παιδιά, τον ήθελε για να γεράσουν μαζί και να έχει ένα στήριγμα, για να μην είναι μόνη. Κατ' τα άλλα δεν βρήκα άλλο λόγο. Επίσης να πω, ότι αυτή η περίπτωση, την γνώριζα από ένα φιλικό ζευγάρι, που είχε αυτό το παραπάνω πρόβλημα, δυστυχώς.
    Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις και το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζει ο άντρας. Ο συγκεκριμένος που μου λες το χειρίστηκε σωστά. Δεν λέω προς θεού να παρατήσει την αδερφή του όταν εκείνη είναι μόνη κανείς δεν το θέλει αυτό αλλά όλα έχουν ένα μέτρο θεωρώ. Πέρσι το καλοκαίρι είχαμε μια παρόμοια συζήτηση με τον άντρα μου για κάποια άλλη περίπτωση και του είπα ότι όταν κάποιος δεν έχει σύντροφο κι ζει μόνος είναι λογικό να φορτώνεται στο παιδί η αδερφό/η του. Και μου απάντησε " ωχ δηλαδή να βρω γρήγορα άντρα στην αδερφή μου " και είδα στο πρόσωπο του ότι όντως το εννοούσε. Τώρα ξαφνικά πως μετά από ένα χρόνο όλα άλλαξαν δεν καταλαβαίνω. Η ουσία είναι ότι με μας η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να δεχτώ καταστάσεις και έτσι εγώ απομακρύνομαι. Όσο κ αν βλέπω πως εκείνος προσπαθεί να μην χαλάσουμε αυτό που έχουμε. Θέλω να αποφύγω να κανω οικογένεια στην οποία το ζευγάρι θα είναι αποξενωμένο και θα ψάχνει άλλους συντρόφους δεξιά και αριστερά. Δεν μου φταίει σε τίποτα το παιδί μου να πληρώσει την ανευθυνότητα αν θες των γονιών του.

Senior Member
    Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις και το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζει ο άντρας. Ο συγκεκριμένος που μου λες το χειρίστηκε σωστά. Δεν λέω προς θεού να παρατήσει την αδερφή του όταν εκείνη είναι μόνη κανείς δεν το θέλει αυτό αλλά όλα έχουν ένα μέτρο θεωρώ. Πέρσι το καλοκαίρι είχαμε μια παρόμοια συζήτηση με τον άντρα μου για κάποια άλλη περίπτωση και του είπα ότι όταν κάποιος δεν έχει σύντροφο κι ζει μόνος είναι λογικό να φορτώνεται στο παιδί η αδερφό/η του. Και μου απάντησε " ωχ δηλαδή να βρω γρήγορα άντρα στην αδερφή μου " και είδα στο πρόσωπο του ότι όντως το εννοούσε. Τώρα ξαφνικά πως μετά από ένα χρόνο όλα άλλαξαν δεν καταλαβαίνω. Η ουσία είναι ότι με μας η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να δεχτώ καταστάσεις και έτσι εγώ απομακρύνομαι. Όσο κ αν βλέπω πως εκείνος προσπαθεί να μην χαλάσουμε αυτό που έχουμε. Θέλω να αποφύγω να κανω οικογένεια στην οποία το ζευγάρι θα είναι αποξενωμένο και θα ψάχνει άλλους συντρόφους δεξιά και αριστερά. Δεν μου φταίει σε τίποτα το παιδί μου να πληρώσει την ανευθυνότητα αν θες των γονιών του.
    Λυσε μου μια απορια.πιο παλια ηταν ετσι ο συντροφος σου?δηλαδη επικοινωνουσε πρωι μεσημερη απογευμα?απο τι θυμαμε λες οχι ολα αρχισαν ξαφνικα πριν 2-3 μηνες.πιο πριν δεν σε παραξενεψε τιποτα?για της τον τελευταιο 1,5 χρονο εισται μαζι και γενικοτερα 4 χρονια γνωριζεστε.

Senior Member
    καλα εκανες και εφυγες οπως και να χει αυτος θα ειναι μια ζωη μπουλης συγνωμη κιολας με μια χειριστικη αδερφη μην περιμενεις τιποτα καλυτερο και καμια βελτιωση καλυτερα μονη σου με το παιδι και να το βλεπει αυτη με αυτον τα σαβατοκυριακα μακρυα!!!!

Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Λυσε μου μια απορια.πιο παλια ηταν ετσι ο συντροφος σου?δηλαδη επικοινωνουσε πρωι μεσημερη απογευμα?απο τι θυμαμε λες οχι ολα αρχισαν ξαφνικα πριν 2-3 μηνες.πιο πριν δεν σε παραξενεψε τιποτα?για της τον τελευταιο 1,5 χρονο εισται μαζι και γενικοτερα 4 χρονια γνωριζεστε.
    Κι όμως πιο παλιά ήταν όλα απολύτως φυσιολογικά. Βέβαια τότε η αδερφή του δεν είχε κινητο. Τώρα που πήρε ξεκίνησαν αυτά.

Member
    Quote Originally Posted by ironman View Post
    καλα εκανες και εφυγες οπως και να χει αυτος θα ειναι μια ζωη μπουλης συγνωμη κιολας με μια χειριστικη αδερφη μην περιμενεις τιποτα καλυτερο και καμια βελτιωση καλυτερα μονη σου με το παιδι και να το βλεπει αυτη με αυτον τα σαβατοκυριακα μακρυα!!!!
    Έχω πει ήδη 3-4 φορές ότι θέλω να χωρίσουμε και να μαζέψει τα πράγματα του να γυρίσει σπίτι του (γιατί εγώ δεν θα μπω στη διαδικασία έγκυος να μετακομίζω ούτε να τρέχω να νοικιασω άλλο σπίτι). Η απάντηση του όλες τις φορές είναι ΟΧΙ και σκέφτομαι επιπόλαια και με εγωισμό. Και εκείνος έχει μάθει οι πρόβλημα υπάρχει να το λύνει και όχι να το αντικαθιστά. Δεν φεύγει λοιπόν από το σπίτι με τίποτα!

Senior Member
    Κι όμως πιο παλιά ήταν όλα απολύτως φυσιολογικά. Βέβαια τότε η αδερφή του δεν είχε κινητο. Τώρα που πήρε ξεκίνησαν αυτά.
    Καλα το προβλημα δεν ειναι οτι τοτες δεν ειχε κινητο και τωρα εχει.χθες ειπες οτι δεν θελεις να κοιταξεις στο κινητο τα μηνυματα γιατι μπορει να δεις κατι που δεν θα σου αρεσει.τι πιστευης οτι μπορει να δεις???

Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Καλα το προβλημα δεν ειναι οτι τοτες δεν ειχε κινητο και τωρα εχει.χθες ειπες οτι δεν θελεις να κοιταξεις στο κινητο τα μηνυματα γιατι μπορει να δεις κατι που δεν θα σου αρεσει.τι πιστευης οτι μπορει να δεις???
    Να του λέει πχ κάτι για μένα. Δεν φαντάζομαι κάτι ιδιαίτερο. Απλά ότι κι να δω θα με επηρεάσει ακόμα και αν δεν αφορά καν εμένα .

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast