Summertime sadness
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Summertime sadness

Oπως λεει και ο τιτλος, αλλα απο τα εφηβικα μου χρονια παντα με κατετρωγε αυτο το συναισθημα, Δεν λεω ειχα καποια διαστηματα χαρας και ξεσπασματος, παντα ομως κατω απο τη σκια του Βασιλια. Οπου βασιλιας ψυχωσικη συνδρομη παρανοικου τυπου.

Εχω βαρεθει να εχω το Βασιλια μπαστακωμενο στο σβερκο μου, παντα θα με παραμονευει. 12 χρονια δουλειας εμμισθος με το στανιο, με το παραμικρο παρανοιες.

Τελος παντων αυτα και πολλα αλλα, υπαρχουν μερες που ζοριζομαι πραγματικα κι αλλες νερακι χωρις κανενα προβλημα, οπως τους φυσιολογικους ενα πραγμα.

Το κακο με την σχιζοφρενεια ειναι ποτε δεν μπορεις να ζησεις ελευθερος, παντα υπαρχει ο φοβος της τρελας, το απροσμενο, το παραδοξο, αυτο που θα σε ταραξει περισσοτερο.

Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι καποια στιγμη οσο μπορουμε να συμφυλιωθουμε με το Βασιλια, αν και στο τελος θα μας παρει και θα μας σηκωσει.....

https://www.youtube.com/watch?v=5JMdD2adytQ

Senior Member
    Πατριδα μου ειναι εκει που μισησα και με μισησανε περισσοτερο απο οπουδηποτε αλλου......

Senior Member
    Σε καταλαβαινω γιατι περναω τα ιδια..δεν εισαι μονος σου..

Senior Member
    δυστυχως εχεις δικιο...ο φοβος της τρελλας παραμονευει παντα...με το π παω να κοιμηθω παντα ελεγχω αν ακουω τπτ..η ελεγχω τις σκεψεις μ λεω αυτο π σκεφτικες τρ ειναι παρανοικο τυπου ψυχωση?

Senior Member
    εγω νιωθω πως το καλυτερο φαρμακο για την ψυχωση ειναι να βρεις το σωστο φαρμακο.εγω το βρηκα και κανω εδω και 5 μηνες μικρα επεισοδια των 10-12 ημερων.αν σκεφτω το προηγουμενο χαος που περνουσα για χρονια νομιζω βρηκα το σωστο κοκτειλ.
    απο εκει και περα θελει ηρεμια.οσο λιγοτερο στρες τοσο καλυτερο για εμας.
    επισης χομπυ αν γινεται ομαδικα να ερχομαστε σε επαφη με αλλους ανθρωπους και ποτε δε ξερεις πως θα εξελιχθουν
    κι εγω στο κομματι με την συναναστροφη ειμαι πολυ δυσκολη.αγχωνομαι πολυ με τους ανθρωπους εκτος αν τους ξερω πολυ καλα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος