Δεν έχω φίλους! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Επιμένω ότι η μοναξία είναι επιλογή.... η ταμπέλα σοβαρές ψυχικές διαταραχές είναι απλώς μία ταμπέλα που κάποιοι κρύβονται πίσω της. Επίσης, αυτό που λες είναι εξαιρετικά ρατσιστικό...γκετοποιείς μία ομάδα ανθρώπων επειδή έχουν ένα ψυχικό νόσημα; Θα περιθωριοποιούσες ποτέ μία ομάδα διαβητικών;
    Για την γκετοποιηση συμφωνω, αλλα επειδη οι περισσοτεροι το βλεπουν ετσι σαν τον κυριο δεν ειναι ευκολο για εναν σοβαρα πασχοντα ψυχικα να κανει φιλους!!!!!! Η τον απομακρυνουν η του φερονται ασχημα!!!!!!!!! Τα λεω απο προσωπικη πειρα!!!!!!!

Member
    Καταλαβαίνω ότι υπάρχει και ο παράγοντας τύχη αλλά όση τύχη και να έχει κανείς, π.χ αν κάθεται όλη μέρα σ' ένα σπίτι κλεισμένος δεν πρόκειται τίποτα να του χτυπήσει την πόρτα και τίποτα να του συμβεί. Τύχη ξέρεις τι σημαίνει; Κερδίζω το λόττο!! Αυτό είναι καθαρή τύχη. Τύχη επίσης είναι να γλιτώνει κανείς τη τελευταία στιγμή από του χάρου τα δόντια.
    Όλα τα άλλα εμείς τα καθοδηγούμε.
    Αν δεν προσπαθήσεις να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς, δεν πρόκειται να γνωριστείς με καινούργιους ανθρώπους. Είναι όντως κλισέ, αλλά ισχύει...τι να κάνουμε!! Επίσης έχω ακούσει πολλούς που κοινωνικοποιούνται μέσω internet, αλλά σε αυτό δεν ξέρω να σου πω δεν το έχω κάνει, δηλ. να σου πω sites κλπ.

Επίσης μη σε απασχολεί πια τι κάνεις σωστά και τι είναι λάθος. Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Λίγη χαλαρότητα θέλει η ζωή και όλα έρχονται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Cat View Post
    Καταλαβαίνω ότι υπάρχει και ο παράγοντας τύχη αλλά όση τύχη και να έχει κανείς, π.χ αν κάθεται όλη μέρα σ' ένα σπίτι κλεισμένος δεν πρόκειται τίποτα να του χτυπήσει την πόρτα και τίποτα να του συμβεί. Τύχη ξέρεις τι σημαίνει; Κερδίζω το λόττο!! Αυτό είναι καθαρή τύχη. Τύχη επίσης είναι να γλιτώνει κανείς τη τελευταία στιγμή από του χάρου τα δόντια.
    Όλα τα άλλα εμείς τα καθοδηγούμε.
    Αν δεν προσπαθήσεις να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς, δεν πρόκειται να γνωριστείς με καινούργιους ανθρώπους. Είναι όντως κλισέ, αλλά ισχύει...τι να κάνουμε!! Επίσης έχω ακούσει πολλούς που κοινωνικοποιούνται μέσω internet, αλλά σε αυτό δεν ξέρω να σου πω δεν το έχω κάνει, δηλ. να σου πω sites κλπ.

Επίσης μη σε απασχολεί πια τι κάνεις σωστά και τι είναι λάθος. Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Λίγη χαλαρότητα θέλει η ζωή και όλα έρχονται.
    Πολύ ωραία αυτά που είπες!

Εγώ όλο κλαίγομαι γιατί δεν πάει τίποτα καλό στην ζωή μου.

μου μεταφέρανε το θέμα μου και που μου το πήγανε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Για την γκετοποιηση συμφωνω, αλλα επειδη οι περισσοτεροι το βλεπουν ετσι σαν τον κυριο δεν ειναι ευκολο για εναν σοβαρα πασχοντα ψυχικα να κανει φιλους!!!!!! Η τον απομακρυνουν η του φερονται ασχημα!!!!!!!!! Τα λεω απο προσωπικη πειρα!!!!!!!
    μιας και που λες βλακειες, εγω που δεν ειχα ποτε φιλους και φιλες μπορω να σε βεβαιωσω οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν ξερουν πως να συναψουν κοινωνικες σχεσεις με αλλους ανθρωπους αλλοι λογω συναισθηματικων προβληματων μαλλον οπως εγω γιατι δεν εχω παει ποτε σε καποιον ειδικο να ξερω με βεβαιοτητα, αλλοι παλι λογω καποια αδυναμιας οπως αυτισμο, χαμηλο iq, asperger και δεν ξερω και γω τι αλλο.
    το πως καταλαβατε οτι κανω ρατσιστικα σχολια κτλ ειναι ενα θεμα και αυτο, μαλλον οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται

Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Πολύ ωραία αυτά που είπες!

Εγώ όλο κλαίγομαι γιατί δεν πάει τίποτα καλό στην ζωή μου.

μου μεταφέρανε το θέμα μου και που μου το πήγανε?

Αυτό είναι το λάθος σου, ότι κλαίγεσαι. Όλοι έχουμε δυσκολίες, σχεδόν σε κανέναν μας δεν πάνε όλα καλά στη ζωή μας. Με τη δική σου λογική θα έπρεπε να βάζαμε το κεφάλι κάτω και να κλαίμε τη μοίρα μας.

Για αρχή αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις να σκέφτεσαι. Διότι όσο σκέφτεσαι, τόσο σε παίρνει από κάτω. Κάνε μικρά πράγματα που σ' ευχαριστούν και προσπάθησε να μπλοκάρεις κάθε αρνητική σκέψη.

Senior Member
    Δεν έχω φίλους , με έχουνε εγκαταλείψει ΟΛΟΙ. Τόσα χρόνια από τα 24 σου - τώρα είμαι 41- κανείς δεν με κάνει παρέα. Τι συμβαίνει γιατί όλα τόσο χάλια σε μένα??? Ούτε φίλους , ούτε τίποτα δεν έχω..... Δεν έχω με κάποιον να βγω. Δεν μπορώ να βρω νέους φίλους και να δικτυωθώ. Οι παλοιοί φίλοι μου έχουνε ξεφύγει εντελώς εδώ και πολλά χρόνια είναι που κάνανε τις δικές τους οικογένειες και δεν νοιάζονται για μένα καθόλου, αδιαφορία πλήρη αν είναι δυνατόν. Μπορεί να τρομάξανε όταν μάθανε από μένα ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου και τώρα να με σιχαίνονται δεν ξέρω τι να πω πάντως με αφήσανε μόνη μου και να πεθάνω ούτε θα ενδιαφερθούνε. Πλήρη αναισθησία σαν να πέθανα για αυτούς. Τους απογοήτευσα για κάτι δεν ξέρω. Πραγματικά είμαι πολύ κρίμα.
    Γεια σου δελφινη.ηθελα να σου πω το ποσο περιπλοκο θεμα ειναι το θεμα της φιλιας.για μενα σαν γιωργος το σωστο ερωτημα ειναι οχι δεν εχω φιλους/ες.αλλα ποσοι απτους φιλους μου ειναι αληθινοι φιλοι.και πιστεψε με μπορει ενας ανθρωπος να εχει 100 φιλους και απτους 100 μονο οι δυο να ειναι πραγματικοι φιλοι και σε καποιες περιπτωσεις κανενας.επισεις π.χ καποιος ανθρωπος μπορει να εχει αληθινους φιλυς και αυτο να φθαρει με τη παροδο του χρονου(οπως στη περιπτωση μου)τα τελευταια 2-3 χρονια αισθανομε οτι με φτυνει ο παιδικος μου φιλος ο κολλητος μου.το πραγματικο λογο δεν το ξερω.και μπορει να μην το ξερει και ο ιδιος αισθανομε οτι κατι εσπασε στη φιλια μας.ειμαστε ακομα φιλοι αλλα οχι οπως πριν.

Senior Member
    Επισεις μπορει καμια φορα με τα προβληματα της καθημερινοτητας να μην εχουμε το καταλληλο χρονο και διαθεση για τους φιλους μας και να μην σημαινει οτι απαραιρετητα οτι δεν τους αγαπαμε οπως πριν

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    μιας και που λες βλακειες, εγω που δεν ειχα ποτε φιλους και φιλες μπορω να σε βεβαιωσω οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν ξερουν πως να συναψουν κοινωνικες σχεσεις με αλλους ανθρωπους αλλοι λογω συναισθηματικων προβληματων μαλλον οπως εγω γιατι δεν εχω παει ποτε σε καποιον ειδικο να ξερω με βεβαιοτητα, αλλοι παλι λογω καποια αδυναμιας οπως αυτισμο, χαμηλο iq, asperger και δεν ξερω και γω τι αλλο.
    το πως καταλαβατε οτι κανω ρατσιστικα σχολια κτλ ειναι ενα θεμα και αυτο, μαλλον οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται
    Ρε δεν μας παρατας λεω εγω;

Senior Member
    Μιας και οι περισσοτεροι δεν ξερετε, γιατι δεν ειστε σοβαρα ψυχικα αρρωστοι, το να κανει καποιος ψυχικα αρρωστος παρεα με εναν υγιη ειναι παρα πολυ δυσκολο η μονο προβληματα μπορει να του προκαλεσει!! Ο λογος ειναι πρωτον οπως ειπα γιατι μπορει ο αλλος να απομακρυνθει με το που μαθει η ψυλλιαστει ασθενεια και ο δευτερος ειναι οτι και να μεινει θα φερεται πολυ ασχημα!!!!!!!! Το ξερω εκ πειρας και δεν αλλαζω με τιποτα γνωμη. Δεν ζουμε σε κοινωνια αγγελων, πιο πολυ διαβολων θα ελεγα εγω. Κι εσεις για βαλτε κατω με το μυαλο σας θα κανατε παρεα με εναν βαρια ψυχικα αρρωστο; Και αν λεγατε ναι, θα ησασταν η εξαιρεση και φαινεται και απο το οτι μπηκατε στο φορουμ και ειστε πιο ανοιχτομυαλοι αυτα ειχα να πω εγω ειναι πονος μιας ζωης ολα αυτα που λεω δεν τα λεω για την πλακα μου!!!!!!!!!!!! Μου 'χει τυχει μπροστα σε κοσμο να μου πεταξουν νερο, να με πουν το χειροτερο σκουπιδι της πολης και αλλα εκατομμυρια τοσα!!!!!!!!!

Senior Member
    Έκανα 1 χρόνο γυμναστήριο και κατάφερα να βάλω και 2 κιλά. Μα πόσο άχρηστη μπορεί να είμαι?????
    αμα τρως θα βαλεις κιλα δελφινακη τη να σου κανει λιγη γυμναστικη στη διατροφη ειναι ολο το ζητημα

Senior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Ρε δεν μας παρατας λεω εγω;
    γιατι να σε παρατησω;;;;εδω, θα με υπομενεις ωσπου να βαρεθω να γραφω και εσυ να με διαβαζεις::

Senior Member
    δελφινακη καποιο λαθος κανεις με τις παρεες γενικα πρεπει να σε ξερω πρωσοπικα για να σου πω απο το τσατ δεν γινεται...... καποιο λαθος κανεις παντως εγω μια χαρα φιλους εχω και ξερουν οτι κανω θεραπεια για ψυχωση, τωρα βεβαια γυναικα δεν εχω, αλλα ουτε και δουλεια, στην ηλικια που ειμαι πρεπει να εχεις επαγγελμα να βγαζεις λεφτα να κανεις οικογενεια, εγω ανεργος με χαρτζιλικι απο οικογενεια πως να ανοιξω δικο μου σπιτι......
    δεν μας ειπες με το ποσοστο αναπηριας που εβγαλες επιδομα πηρες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    δελφινακη καποιο λαθος κανεις με τις παρεες γενικα πρεπει να σε ξερω πρωσοπικα για να σου πω απο το τσατ δεν γινεται...... καποιο λαθος κανεις παντως εγω μια χαρα φιλους εχω και ξερουν οτι κανω θεραπεια για ψυχωση, τωρα βεβαια γυναικα δεν εχω, αλλα ουτε και δουλεια, στην ηλικια που ειμαι πρεπει να εχεις επαγγελμα να βγαζεις λεφτα να κανεις οικογενεια, εγω ανεργος με χαρτζιλικι απο οικογενεια πως να ανοιξω δικο μου σπιτι......
    Θα κανεις πολλες υποχωρησεις λογικα για να εχεις φιλους η δεν θα τους εχεις πολυ καιρο η θα σε ξεραν πριν την ψυχωση!!!! Η απλα εισαι τυχερος και γνωρισες καλα ατομα, η γενικη πραγματικοτητα ομως δεν ειναι ετσι!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    Δεν νομιζω οτι κανει καποιο λαθος το δελφινακι η ειναι αυτα που σου ειπα η σε σενα δεν φαινεται η ψυχωση ενω σε μενα πχ και στο δελφινακι φαινεται.

Senior Member
    Το ιδιο δυσκολο ειναι για ολους το να βρει αληθινους και σωστους φιλους ακομα και για αυτους που η κοινωνια τος θεωρη υγιειης

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast