NEA!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32

Thread: NEA!!!

Senior Member

NEA!!!

Καθως επισκεφτηκα και αλλο γιατρο μου επιβεβαιωσε οτι δεν προκειται για κατι τοσο σοβαρο (σχιζοφρενεια) οπου με επιβεβαιωσε οτι δεν προκειται να τρελαθω ποτε!! Μπορω να πω πως εχω στρωσει αλλα οχι τελειως. Καθως μιλουσα με την αδερφη μου, μου ειπε καποια πραγματα τρομακτικα και θα ηθελα να να μοιραστω μαζι σας και να μου πειτε την γνωμη σας. Εχω μια αδερφη 29 χρονων η οποια ειχε παραισθησεις παλια. Να πω ειναι πολυ θετικος ανθρωπος ευαισθητος και γενικα ανοιχτη ενεργειακα. Μου ειπε οτι οταν ηταν 15 χρονων ειχε δει απο το παραθυρο του σπιτιου μας εναν φανταρο με ενα οπλο οπου ξεπερνουσε το υψος του. Σε γενικες γραμμες ειχε και αλλες παρομοιες εμπειριες αλλα δεν την εχει επηρεασει ουτε κοινωνικα ουτε επαγγελματικα. Απλα φοβαμαι γιατι εχω διαβασει διαφορα και εχω καποιες αμφιβολιες πανω στο συγκεκριμενο θεμα. Ισως να εμφανιστει καποια νοσος πιο μετα γιατι διαβασα οτι στις γυναικες εμφανιζεται μεχρι και στα 35 χρονια.
    Πειτε μου την αποψη σας, θελω πολυ να σας ακουσω!!!

Senior Member
    το εχω απο τα 16.ειμαι 30
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Το εχω απο τα 25 ειμαι 37
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    για την αδερφη μου τι εχετε να πειτε? Δεν ειχε ακουστικες παραισθησεις παντως!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    το εχω απο τα 16.ειμαι 30
    εσενα boo ειχε αλλαξει η συμπεριφορα σου οταν ειχες αυτα τα συμπτωματα? Πηγες απο μονη σου σε ειδικο ή σε πηγαν τα κοντινα σου προσωπα εφοσον καταλαβαν οτι χρειαζεσαι βοηθεια.

Senior Member
    ναι ειχε αλλαξει η συμπεριφορα μου.κλεινομουν πολυ στο δωματιο και σκεφτομουν αυτα τα σεναρια.στο σχολειο απο 1ο θρανιο πηγα τελευταιο και σταματησα να διαβαζω.γενικα ασπρο μαυρο πριν και μετα.
    στο γιατρο πηγα στα 24 ή 25.ως τοτε ολα μου φαινονταν φυσιολογικα
    η μανα μου με προτρεπε ολα αυτα τα χρονια να παω σε ειδικο αλλα αρνιομουν
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ναι ειχε αλλαξει η συμπεριφορα μου.κλεινομουν πολυ στο δωματιο και σκεφτομουν αυτα τα σεναρια.στο σχολειο απο 1ο θρανιο πηγα τελευταιο και σταματησα να διαβαζω.γενικα ασπρο μαυρο πριν και μετα.
    φωνες ακουγες καθε μερα?

Senior Member
    για την αδερφη μου τι αποψη εχεις?

Senior Member
    φωνες ακουσα μετα τα 23.απο τα 16 ειχα μανια καταδιωξης. γι αυτο το εχω χτισει πολλα χρονια μεσα μου αυτο γι αυτο δε μπορω να ξεκολησω.με παρακολουθουσαν και τοτε οπως κσι τωρα..
    αμα ηταν ψευδαισθηση αυτο της αδερφης σου πιστευω θα την ειχε δυσκολεψει την ζωη της πιστευω με βαση την προσωπικη μου εμπειρια..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Μπορεί η αδερφή σου να μπερδεύει κάποιο όνειρο με την πραγματικότητα.
    Αν ήταν παραίσθηση μπορεί να οφείλεται και σε άλλους παράγοντες όπως αν κάνει ναρκωτικά.
    Αν είναι κομμάτι ψυχωσης τότε υπάρχει πιθανότητα να γίνει χειρότερο μελλοντικά. Συνήθως υπάρχουν και άλλα συμπτώματα στην ψύχωση όπως περίεργες ιδέες, καχυποψία, παράνοια, μελαγχολία, εσωστρέφεια, αγχος έντονο.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Αν εχει μονο αυτο που και καλα δεν την εμποδιζει σε δουλευει ψιλο γαζι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Μπορεί η αδερφή σου να μπερδεύει κάποιο όνειρο με την πραγματικότητα.
    Αν ήταν παραίσθηση μπορεί να οφείλεται και σε άλλους παράγοντες όπως αν κάνει ναρκωτικά.
    Αν είναι κομμάτι ψυχωσης τότε υπάρχει πιθανότητα να γίνει χειρότερο μελλοντικά. Συνήθως υπάρχουν και άλλα συμπτώματα στην ψύχωση όπως περίεργες ιδέες, καχυποψία, παράνοια, μελαγχολία, εσωστρέφεια, αγχος έντονο.
    δεν ειναι οτι παθαινει συνεχεια. δεν μου ειπε για περιεγρες ιδεες η κατι τετοιο. Ναρκωτικα δεν υπαρχει περιπτωση. Γενικα ασχολειται πολυ με τον διαλογισμο και τετοιου ειδους δραστηριοτητε εχει παρει βαθμο στο reiki (οποιος γνωριζει). Το εχει συζητησει με αρκετους με τον φιλος της με φιλες της με την μανα μας.

Senior Member
    φωνες ακουσα μετα τα 23.απο τα 16 ειχα μανια καταδιωξης. γι αυτο το εχω χτισει πολλα χρονια μεσα μου αυτο γι αυτο δε μπορω να ξεκολησω.με παρακολουθουσαν και τοτε οπως κσι τωρα..
    αμα ηταν ψευδαισθηση αυτο της αδερφης σου πιστευω θα την ειχε δυσκολεψει την ζωη της πιστευω με βαση την προσωπικη μου εμπειρια..
    οταν λες καταδιωξης τι εννοεις? Γιατι και εγω σκεφτομουν οτι ολοι με κοιτανε ή οταν περπατουσα προς το σπιτι θα ηταν γειτονες στο μπαλκονι να με κοιτανε κλπ.(γιατι στην γειτονια μου με ηξεραν ολοι απο μικρο παιδι) και κυριως το παθενα οταν εκανα χρηση κανναβης

Senior Member
    Καταδίωξης είναι στην ουσία παράνοια.
    Πιστεύεις ότι θέλουν το κακό σου, οτι σε παρακολουθούν κτλ
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Καταδίωξης είναι στην ουσία παράνοια.
    Πιστεύεις ότι θέλουν το κακό σου, οτι σε παρακολουθούν κτλ
    οταν καποιος εχει ακουστικες ψευδαισθησεις ειναι συνεχομενες? Γιατι και εγω ακουω κατι περιεργους ηχους αλλα δεν μπορω να καταλαβω!!!

Page 1 of 3 123 LastLast