απογνωση....
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

απογνωση....

Καλησπερα και απο εμενα....Τον Σεπτεμβριο ξαφνικα εκει που ετοιμαζα φαγητο ενιωσα ενα δυνατο πονο στο στηθος....φοβηθηκα για καρδια το απογευμα πηγα σε καρδιολογο μου εκανε καρδιογραφημα εκανα τριπλεξ και αιματολογικες αυτα βγηκαν καθαρα ομως λιγο τσιμπιμενο το ζαχαρο και προδιαθεση........ την αλλη μερα εκει που εκλαιγα την μοιρα μου (με φοβισε το ακουσμα ζαχαρο ) ξαφνικα ενας κομπος στον λαιμο ζαλαδα ταχυπαλμια τρεμουλο..... καλεσα ασθενοφορο πηγα με οξυγονο 90....πιεση 16 να σημειωσω η ηλικια μου 37ετων.... και στο νοσοκομειο παλι καρδιολογικες εξετασεις..... καθαρες...... αυτο συνεχιστηκε καθημερινα.... ενας κομπος στον λαιμο και μη επαρκης οξυγονο..... ολοι μου ανεφεραν την κριση πανικου... επι 4 μηνες σε καθημερινη βαση τα ιδια συμπτωματα.... καποια στιγμη το δεχτηκα ομως.... Στις 13-01_2019 τα ιδια συμπτωματα και ο συζηγος μου με αποτελεσμα να βρεθουμε στο νοσοκομειο.....κατα ποσο να πιεσω το μυαλο μου οτι σε μια οικογενεια και η δυο αρρωστησαμε απο κριση πανικου? η γνωμη σας θα ηταν μια βοηθεια για εμενα αυτη την στιγμη.......ευχαριστω πολυ....

Καλησπέρα Μαρία είμαι μόλις 21 και από τα 19 περνάω όλα αυτά που λες και πολλά παραπάνω..
    Βάζω στόχους μέσα στην μέρα μου και πάντα το καταφέρνω γιατί δεν έχουμε κάτι.
    Πολλές μέρες είμαι χειρότερα και ψάχνομαι τι έχω αυτό πρέπει να διώξουμε.
    Έχεις ξεκινήσει ψυχοθεραπεία? Η κάποια αγωγή?

Junior Member
    ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΩ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΑ ΑΡΚΕΤΑ.... ΜΕ ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ.....ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΑ..... ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑΣΗ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.....ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ??ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΥΡΙΕΥΤΗ ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΑ..... ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΑ ΚΥΡΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΒΗΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ? ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΟΥ...!!!!!!!!

Δεν έχεις κολλήσει τίποτα Μαρία δεν είμαι expert σε αυτά τα θέματα αλλά σου λέω την γνώμη μου εφόσον έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις είσαι μια χαρα..και εγώ έτσι ήμουν όπως ο άντρας σου άκουγα κάποιον να φεύγει από καρδιά πονούσε η καρδιά μου την άλλη βδομάδα άκουγα για το εγκεφαλικό είχα μουδιάσματα στο στόμα στο κεφάλι και στα χέρια.. Στα λέω μόνο για να καταλάβεις πόσο δύναμη έχει το άγχος, και για την πιεση σε κρισεις πανικού ανέβαινε και εμένα 15/16.. Ξεκίνα με έναν ψυχολόγο και εσύ και ο άντρας σου και χαλάρωσε θα είσαι δίπλα στα παιδάκια σου όσες ζαλάδες και ψυχωματικα σου φέρει. Αυτά από εμένα ελπίζω να σε βοήθησα έστω κ λίγο

Junior Member
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΤΡΩΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ..... ΘΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ..... ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ!!!!!

Junior Member
    ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ? ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ 15 ΗΜΕΡΩΝ (ΚΑΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?

Εφόσον δεν έχεις λύσει το αληθινό πρόβλημα που δεν είναι η ζαλάδες ούτε οι πόνοι αλλά κάτι που σε ανησυχεί εσωτερικά ναι είναι. Δεν είμαι γιατρός εγώ σου λέω την δικιά μου γνώμη πάντα

Junior Member
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ !

Banned
    καταρχην μη κλαις τη μοιρα σου οπως λες γιατι ετσι δεν αλαζει κατι και δε θα πετυχεις τιποτα με αυτο το τροπο κανε εξετασεις αφου συμβουλευτεις γιατρο και να εισαι αισιοδοξη γιατι η μαυριλα δε βοηθαει και δεν ειναι οτι καλυτερο.