Τι συμβαίνει? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Junior Member
    Αυτα τα συμπτωματα ειναι απλα απο το εντονο στρες πριν απο καποιο γεγονος η και ισως ακομη οταν ερθεις σε επαφη με αγνωστους η λεγομενη ντροπη ισως..αυτο δενειναι καλο οπως ξερεις,ισως και γιαυτο εφτασα να παθω και καταθλιψη μετα τη γεννηση του παιδιου μου(φορτισμενη σωματικα και ψυχικα απο νεες ευθυνες)και απο τη συνεχη πιεση πριν τοσα χρονια με αυτα τα συμπτωματα...οριστε το αποτελεσμα.Ακομα ειναι νωρις εσυ το νοιωθεις ετσι οι υπολοιποι ειναι απασχολημενοι με τα δικα τους..δε καθοντε να κοιτουν εσενα πως μιλας,περπατας φερεσε αν προσπαθεις να εισαι τελειος και τετοια...γινε ο εαυτος σου χαμογελα και ολα θαπερασουν

Senior Member
    g_alex απο αυτα που γραφεις απλα καταλαβαινω οτι εισαι πολυ αγχωδης τυπος και σου βαγαινουν αυτα τα φυσιολογικα συμπτωματα αγχους..μονο αν αυτη η κατασταση σου φαινεται χαλια και εμποδιζει τις δραστηριοτητες σου επισκεψου καποιο γιατρο.αλλιως υπαρχουν και απλοι τροποι αντιμετωπισης αυτου του αγχους που περιγραφεις!ευχομαι ολα να πανε καλα!φιλακια!

Senior Member
    καλα σου λεει η ζουζουνιτσα, μην κανεις τη μαλακια και πας σε γιατρο για τετοια απλα συμπτωματα, εκτος πια κι αν σου δημιουργουν τεραστιο προβλημα, κατι που δε νομιζω απο αυτα που περιγραφεις. να ξερεις οτι για να ξεπεραστουν τετοια προβληματα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να εκτιμησεις τον εαυτο σου, να συνηδητοποιησεις οτι δεν ειναι κανενας ανωτερος και καλυτερος σου και ως εκ τουτου μπορεις να καταφερεις τα παντα. ολα ειναι θεμα αυτοπεποιθησης, δεν υπαρχουν οι φλωροι απ τη μια και οι μαγκες απ την αλλη. ο καθενας ειναι αυτο που σκεφτεται οτι ειναι. να καταλαβεις οτι δεν εισαι αδυναμος αλλα πολυ δυνατος και μια χαρα μπορει να ανταπεξερχεσαι σε ολες τιςς καταστασεις χωρις κανενα συμπτωμα. Στα λεω εγω που εχω βρεθει στη θεση σου πιο παλια με πιο πολλα συμπτωματα αγχους και αργοτερα με ρωτουσαν πως μπορω και ειμαι τοσο ανετος και ακομπλεξαριστος με ολους και με ολα. Να σκεφτεσαι οτι ολα αυτα που περνας ειναι απλα μια σωματοποιηση του τροπου σκεψης σου. Ολα ειναι στο μυαλο μας φιλε και μπορουμε να καταφερουμε τα παντα να το θυμασαι αυτο γιατι ειναι αληθεια κι οχι λογια παρηγοριας ή του αερα.

Senior Member
    suspesia μου τι κανεις ολα καλα????μου ελειψεεεεεεεεεες!!!!!!!!φιλακ ια!!!!!

Senior Member
    καλα ειμαι βρε ζουζουνιτσα! ευτυχως τωρα ειμαι πολυ καλα, ελπιζω να παραμεινω κιολας! κι εσενα σε ακουω πολυ ανανεωμενη απ αυτα που γραφεις! νομιζες οτι ειχες διπολικη βρε επειδη ησουν δραστηρια? παντως μου μπηκαν και μενα κατι τετοιες ιδεες πριν απο σενα και σκεφτομουν να ανοιξω τοπικ πριν απο σενα!

υ.γ. σε εκραξα λιγο εμμεσα βεβαια στο αλλο τοπικ που ανοιξες αλλα το κανα απο καλη καρδια! :P

Page 2 of 2 FirstFirst 12