η απο πανω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟ ΘΕΜΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Junior Member
    ευχαριστω για ολες τις απαντησεις!

Senior Member
    down της έχεις μιλήσει της απο πάνω με ξεκάθαρο τρόπο για όσα σε ενοχλούν ?

Αν όχι , είναι το πρώτο βήμα και καλό θα ήταν να το κάνεις (κατα τη γνώμη μου) .

Ομως , υπάρχουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν απο λόγια . Και να ήταν λίγοι , θα ήταν καλά !!!!!!!!!!!

Δυστυχώς έχω βιώσει καταστάσεις οπου η ευγενική προσέγγιση δεν είχε κανένα αποτέλεσμα και μόνο ο φόβος (που άλλος γείτονας χρησιμοποίησε) έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα .

Junior Member
    Αυτο νοιωθω..οτι προφανως το κανει απο καποιο σημειο κι επειτα επιτηδες και εαν τις μιλησω δε θα σταματησει.Δε μπορω να καταλαβω γιατι τοσο μισος η ισως τοσο πλακα να το πω? Να δει αντιδρασεις μου?Γιαυτο και εγραψα εδω,να καταλαβω τη ψυχολογια της μα γιατι το κανει
    Το να τις κανω εκφοβισμο με αστυνομιες η να αρχισω αντιποινα πχ κι ας ειμαι απο κατω με μουσικη στι διαπασων και τερμα( και ναεχω φυγει ομως απο το σπιτι για καφε )απογευμα ωρα οχι κοινης ησυχιας εκεινη δε μπορει να κανει κατι επισης,ισως να σταματησει το θορυβο αλλα υποτιθετε ειμαστε πολιτισμενοι ανθρωποι..τι στο καλο τοσο ζωα ειναι?και ποια η αντιμετωπιση

Senior Member
    Αν αρχίσεις πόλεμο μαζί της νομίζω θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.Αν το κάνει δηλαδή για να σου σπάσει τα νεύρα και κάνεις κι εσύ το ίδιο τότε δε νομίζω ότι θα σταματήσει.

Junior Member
    ωχ παναγια μου..ΤΣΟΚΑΡΑ εννοει ο down,χαχαχα

Senior Member
    Α όλα και όλα δεν είναι τσόκαρα οι τακουνοπαντόφλες με την φούντα.....

(down, σορρυ δε μπορώ να κρατηθώ. Βρίσε με, πες με ότι θέλεις αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ και να εκφράσω σοβαρή άποψη)
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    down συγνώμη , αλλα δεν έχω καταλάβει ακόμη αν έχεις κάνει το πρώτο βήμα που προτείνω . Της έχεις μιλήσει ξεκάθαρα για το πρόβλημα ?

Senior Member
    Originally posted by justme
    (down, σορρυ δε μπορώ να κρατηθώ. Βρίσε με, πες με ότι θέλεις αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ και να εκφράσω σοβαρή άποψη)
    Ε εντάξει,είναι ένα διαφορετικό προβληματάκι..Οχι σαν τα σοβαρά προβλήματα που έχουμε συνηθίσει εδώ μέσα.Λογικό είναι να το βλέπουμε με χιούμορ.Δες το έτσι κι εσύ down και μην σκας και πολύ.

Junior Member
    προσπαθω να το δω με χιουμορ,αλλα παρολα αυτα ειναι προβλημα που μπορει να οδηγησει σε μεγαλυτερα αν δε το χειριστω σωστα,ναι τις μιλησα το μεσημερι που συνηθος συναντιομαστε οταν παμε και φερνουμε τα παιδια απο τα σχολεια..ειπε απλα:δε ξερω ακουγετε τοσο πολυ??? -Ναι ακουγετε και σορρυ αλλα δε μπορει να διαβασει κι η μικρη ξερεις..
    Αντε να δουμε παει να σπασει πλακα με μενα η να δει αντοχες και αντιδρασεις η απλα ετυχε..ισως ειμαι και καχυποπτη αλλα δε νομιζω γιατι απλα το ιδιο μου ειπε της κανανε οποτε?Αμα ξερεις το πονο και τον γνωρισεις..συνηθος δε κανεις το αλλο στον ιδιο και τον καταλαβαινεις..κι οσα διαβασα εδω μεσα και φυσικα και τα θεωρω σοβαρα αλλα περαστικα ομως..απο τετοια λουκια ολοι περναμε κατα καιρους και προσωπικα μετα τη γεννηση του δευτερου παιδιου ειχα κι εγω ενα περιστατικο καταθληψης να σερνομαι μιλαμε αρρωστη που δεν ειχα τιποτα ομως αυτο γινετε?Κι ομως εγινε.Εφφεχορ και συνηλθα...Αργει να περασει ομως,,ενας χρονος και παραπανω ισως μεχι να ξαναβρω την ισσσοροπια μου,κι ενας φοβος μ το ξαναπαθω να με διαπερνα καπου καπου...συνηθος τη παταμε,οι τυπικοι και καλοπροερετοι που και ομως ευτυχος..δεν εγινα ομοια με τα ζωα που μας κυκλωνουν παρολα αυτα και πλεον τα κοιτω ολα οχι οπως πριν σαν οτι να γινοτανε να ημουν εγω η φταιχτρα..αλλα καλοπροεραιτα
    Ε ναι αλλα αυτο με τη παντοφλα με το τακουνακι δεν αντεχετε..καλου κακου αν δε στρωσει θα βαλω καμμια μουσικη στη διαπασων ενω διαβαζουν τα δικα της μικρα να καταλαβει.Πολεμος δυστυχος αν δε περνουν απο λογια,ενα καρο λεφτα μου στοιχισε το σπιτι κι εβαλα και τζακι η ερμη να μη το χαρω?? μα τι μας λεει...

Senior Member
    Originally posted by down
    τις μιλησα το μεσημερι που συνηθος συναντιομαστε οταν παμε και φερνουμε τα παιδια απο τα σχολεια
    Επομένως δεν της ειχες μιλησει νωρίτερα . Θα ήταν προτιμότερο (κατα την γνώμη μου) αντι να φορτίζεσαι συναισθηματικά (ασχετα αν έχεις δίκιο ή άδικο) , να ΜΙΛΑΣ , να εκφράζεις αυτό που σε ενοχλεί με ξεκάθαρο τρόπο .
    Καταλαβαίνω οτι δεν θέλεις να είσαι αυτή που γκρινιάζει και ίσως να θέλεις ειρηνικές σχέσεις με όλους τους γειτονες , αλλα η κοινωνία μας δεν είναι αγγελικά πλασμένη . ΜΙΛΑ , λοιπον . (γενική συμβουλή)
    Για παράδειγμα , αν σε ξαναενοχλήσει μπορείς να της κάνεις και ενα τηλέφωνο και ήρεμα να της εξηγήσεις οτι ακούγεται θόρυβος στο σπίτι σου .

Senior Member
    Σε ανάλογο περιστατικό, σκυλόβρησα (όχι αυτούς, απλά σκυλόβρησα), έφερα την αστυνομία και τέλος έβαλα τον ιδιοκτήτη να τους πάει 4 ορόφους πιο κάτω.
    Είχα αρχίσει πάρα πολύ ευγενικά.
    Οικογένεια μεταναστών ήταν και όπως μου ομολόγησε αργότερα η γυναίκα, ο άντρας της πίνει φέρνει κι άλλους να πιούνε όλοι μαζί και δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν. Ήταν ανυπόφορο. Κάθε βράδυ.

Πάντως ακόμα και τώρα, έχουμε καλή σχέση και με χαιρετάνε και τους χαιρετάω. Κι όταν το παιδάκι τους ήθελε βοήθεια να βάλει το conn-x εμένα φωνάξανε και εννοείται ότι πήγα και το βοήθησα.
    Δεν ήθελα να τους κάνω κακό. Απλώς να σταματήσουν. Κι όταν είδα ότι ήταν πέρα των δυνατοτήτων τους (τότε δεν ήξερα για το ποτό), έπρεπε να λάβω μέτρα.

Ακόμα και να γίνεις «κακός», δυστυχώς πρέπει μερικές φορές, δεν σημαίνει ότι κόβεις την καλημέρα (αν δεν στην κόψουνε).

Junior Member
    Σας ευχαριστω για της συμβουλες!Το προβλημα λυθηκε ελπιζω οριστικα,και μαλιστα μου ειπε οτι δε καταλαβαινε οτι μπορει να ακουγετε τοσο ποια πολυ.Οι σχεσεις μας δε χαλασαν και μειναμε φιλεναδες αυτο ηθελα και σαφως απο το τροπο της φανηκε να μη το εκανε επιτηδες πραγμα που θα με πειραζε και θα χαλιομουν.Απο την αλλη δεν ηθελα να φανω υπερβολικη και τις το ειπα με καλο τροπο + χιουμορ.Ισως κι εκεινη ηταν φορτισμενη με τα δικα της προβληματα το διαστημα αυτο και δεν την ενοιαζε αν ενοχλει η οχι εμενα

Senior Member
    Που να ξέρει ότι έγιναν και θέμα σε φόρουμ τα παντοφλάκια της.. :)

Senior Member
    Μιας και λύθηκε το θέμα να τονίσω ότι δε μιλάμε για απλά παντοφλάκια...............
    ΡΟΖ ΤΑΚΟΥΝΟΠΑΝΤΟΦΛΕΣ είναι..........

Εκανα υπομονή όσο μπόρεσα.
    Πείτε μου να σκάσω σας παρακαλώ και να μη γράψω άλλο σε αυτό το θέμα.
    Δε με αντέχω να γελάω με το πρόβλημα του άλλου,..........
    been good, been bad. WILL GO ON

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast