Μύθοι και αλήθειες για τα αντικαταθλιπτικά - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast
Results 91 to 105 of 133
    Senior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    ενω ειναι διαταραχη η διαταραχη μαθησης μαθηματικων.. .
    Προφανως αναφερεσαι στη δυσαριθμησια...

Banned
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Υπαρχουν αρθρα και υπερ και κατα. Επισης το κουρασαμε πολυ με αυτη τη σεροτονινη. Οπως ειπα δεν θα γραψω κατεβατα για να πειστεις. Αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να περιορισω το ταμπου για τα φαρμακα και να ξεπερασουν οι ανθρωποι τους φοβους τους. Δε ξερω πως λειτουργει ο καθε νευροδιαβιβαστης και ουτε προκειται να μαθω αμεσα. Και δεν ειναι αυτο το θεμα μου. Αν ειναι να κοιταμε μονο τα αρνητικα και οχι τα θετικα δεν προκειται να παμε μπροστα. Απο κει και περα ο καθενας εχει τη γνωμη του και τα βιωματα του και ειναι σεβαστα. Ο καθενας μπορει να παρει φαρμακα, αλλοι θελουν αλλοι οχι. Ας κανει ο καθενας ο,τι θεωρει καλο για τον εαυτο του. Εγω περασα μια δυσκολη εμπειρια και προσπαθω να τη μοιραστω με αλλους για να παρουν δυναμη. Και στο κατω κατω ουτε οι ερευνες με αφορουν ουτε τα βιβλια. Αλλα η ψυχολογια ειναι η επιστημη που διαλεξα να υπηρετησω και δεν προκειται να φαω τη ζωη μου προσπαθωντας να βρω ολα τα αρνητικα των φαρμακων. Αλλωστε δεν θα συνταγογραφησω ποτε. Υποχρεωση μου ειναι να ξερω τα βασικα για τη ψυχοφαρμακολογια. Τα υπολοιπα ειναι κυριως δουλεια των ψυχιατρων. Αυτο που με νοιαζει ειναι να βλεπει ο αλλος τη θετικη πλευρα των πραγματων για ο,τι και να επιλεξει. Δε νομιζω να εχω να πω κατι αλλο...
    Και εγω ελπιζω να εχουν ωριμοτητα οι πασχοντες και να σταθμισουν τα συν και πλιν όχι να απορριψουν συλλήβδην τα φαρμακα. Και ελπιζω να τους βοηθησει και ο Θεος τελικα.

Banned
    ενω ειναι διαταραχη η διαταραχη μαθησης μαθηματικων.. .
    ζω για τη μερα που θα πηγαίνεις στο γιατρο και θα λες 'σημερα βαριέμαι να διαβασω και θα σου δινει χαπι που θα 'θεραπευει' την τεμπελια

Senior Member
    Προφανως αναφερεσαι στη δυσαριθμησια...
    αναφερομαι στο
    Νόσος ICD-10: F81.3 Μικτές διαταραχές των σχολικών δεξιοτήτων. Εσυ ολα αυτα τα θεωρεις διαταραχες που πρεπει να δινουν και φαρμακα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    ζω για τη μερα που θα πηγαίνεις στο γιατρο και θα λες 'σημερα βαριέμαι να διαβασω και θα σου δινει χαπι που θα 'θεραπευει' την τεμπελια
    αυτό ξαναπέστο

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Αποψη σου φιλε...αν δεν θες μην ξαναπαρεις ουτε ντεπον...μπορεις να αμφισβητεις και να λες ο,τι θες. Ευχομαι μονο να μη σου τυχει τιποτα σοβαρο και η ζωη σου να εξαρταται απο φαρμακα οπως συμβαινει σε τοσους αλλους ανθρωπους.

Senior Member
    αναφερομαι στο
    Νόσος ICD-10: F81.3 Μικτές διαταραχές των σχολικών δεξιοτήτων. Εσυ ολα αυτα τα θεωρεις διαταραχες που πρεπει να δινουν και φαρμακα?
    Ειπα εγω κατι τετοιο; Δεν ειναι ολες οι διαταραχες για φαρμακα, αλλα υπαρχουν καποιες οπου δυστυχως ειναι απαραιτητα. Αν δεν το καταλαβαινουν καποιοι δεν μπορω να κανω κατι.

Senior Member
    συνεχως επινοουν διαταραχες για να κοβουν συνταγες... τελευταια απάτη των φαρμακοεταιρειών το γυναικείο βιάγκρα για να προωθήσουν αντικαταθλιπτικο που δεν είχε την κατάληξη που ήθελαν

Banned
    Αποψη σου φιλε...αν δεν θες μην ξαναπαρεις ουτε ντεπον...μπορεις να αμφισβητεις και να λες ο,τι θες. Ευχομαι μονο να μη σου τυχει τιποτα σοβαρο και η ζωη σου να εξαρταται απο φαρμακα οπως συμβαινει σε τοσους αλλους ανθρωπους.
    ΛΕΩ είναι ανωριμοι οι ανθρωποι, δε φταιν τα εγχειρίδια , ουτε οι ψυχολογοι, τη δουλεια σας κανετε, οτι σας μαθαινουν στη σχολη. Ευτυχως εγω εχω ανοσια και στα φαρμακα και δεν με πιανει και το ματι γιατι φοραω σταυρο και γενικα τρελλος γεννηθηκα και αν αρρωστησω γνωστικος θα γινω οποτε.

Senior Member
    Ειπα εγω κατι τετοιο; Δεν ειναι ολες οι διαταραχες για φαρμακα, αλλα υπαρχουν καποιες οπου δυστυχως ειναι απαραιτητα. Αν δεν το καταλαβαινουν καποιοι δεν μπορω να κανω κατι.
    καταρχην ξεκιναμε απο τα βασικα δεν ειναι διαταραχες...ουτε για ψυχοφαρμακα ουτε για depon

Senior Member
    συνεχως επινοουν διαταραχες για να κοβουν συνταγες... τελευταια απάτη των φαρμακοεταιρειών το γυναικείο βιάγκρα για να προωθήσουν αντικαταθλιπτικο που δεν είχε την κατάληξη που ήθελαν
    Εγω αναφερομαι σε αυτες που γνωριζουμε ηδη, καποιες απο τις οποιες ειναι η ψυχωση, η καταθλιψη, οι αγχωδεις διαταραχες, η διπολικη διαταραχη, οι γνωστικες διαταραχες, ισως και οι διαταραχες υπνου. Το τι επινοουν δεν το γνωριζω.

Senior Member
    καταρχην ξεκιναμε απο τα βασικα δεν ειναι διαταραχες...ουτε για ψυχοφαρμακα ουτε για depon
    Τι ειναι τοτε;;;

Senior Member
    Τι ειναι τοτε;;;
    απανταω σε προηγουμενο σχολιο. Δεν είναι...
    οπως δεν ειναι και η διαταραχή μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας.

Senior Member
    απανταω σε προηγουμενο σχολιο. Δεν είναι...
    οπως δεν ειναι και η διαταραχή μειωμένης σεξουαλικής επιθυμίας.
    Ειπες δεν ειναι διαταραχες. Ποιες;

Senior Member
    jim7 οπως δεν μπορεις να εξηγησεις πώς ακριβως λειτουργουν τα αντικαταθλιπτικα, ετσι δεν μπορεις να εξηγησεις και για ποιο λογο βοηθανε τοσο πολυ κοσμο?
    Σε αναμονη νεας θεραπειας, στο ΤΩΡΑ που βρισκομαστε, θεωρεις οτι ειναι η φαρμακευτικη λυση που πρεπει να δοκιμαζει το ατομο με κλινικη καταθλιψη?
    Στη δικη σου περιπτωση, εφοσον εχεις πολλα συμπτωματα και υποφερεις, εχεις κατι αλλο υποψην που νομιζεις οτι θα σε βοηθησει?

Page 7 of 9 FirstFirst ... 56789 LastLast