ανεκληρωτη αγάπη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 102
    Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    και ποιος να μου δώσει το τηλέφωνο και τις να τις πω θα με πάνε μέσα μετά θα με περάσουν για ανώμαλο
    την διεύθυνση τη να την κάνω να τις κάνω καντάδα?
    Αν ήθελε μπορεί να με έβρισκε αυτή αν ήθελε η μπορεί να είναι και αυτή ντροπαλά

Γιώργο το έχω τελειώσει το σχολείο
    περιμένω να πάω στρατό μπας και κοινωνικοποιηθω
    και τη να βγω μόνος μου έξω σαν την άδικη κατάρα

ο στρατος θα σου λυσει πολλα προβληματα.εγω μετα το στρατο ειχα ξεψαρωσει παρα πολυ.και της πιο πολλες σχεσεις μετα το στρατο της εκανα.απο πρωην φιλες της μην περιμενεις να σου δωσουν τηλ.και διευθυνση.δεν θα το κανουν ποτε.τη διευθυνση αμα τη βρεις μπορεις να τριγυρνας κατα κει μηπως και τη πετυχεις.αυτο εννοει η απαγοητευμενη.
    οσο για το αν ηθελε μπορουσε να σε βρει εκεινη πιστευω οτι οσο και να ηθελε δεν θα καθονταν να σε ψαξει με τιποτα.ποτε δεν το κανουν αυτο οι γυναικες.μονο αν ειχατε μακροχρονια σχεση και ΑΝ.
    μια καλη λυση ειναι να τη ξεπερασεις.ριξτα σε αλλα κοριτσια.και μονο φιλοι να γινετε και αυτο καλο ειναι απτο καθολου.
    οπως λεει και ο φιλος αιρον γιατι ετσι μονος χωρις φιλους???

Senior Member
    Καλημέρα, Πάνο.
    Γιατί μιλάς για απογοήτευση;
    Αφού η κοπέλα δεν ήξερε καν ότι την θέλεις. δεν είναι ότι το ήξερε και σε απέρριψε.
    Εγώ θα έλεγα να μην ασχολείσαι με κάτι τόσο παλιό, αφού δεν έχεις καν στοιχεία της κοπέλας, ούτε είχατε την παραμικρή επαφή!
    Δες τι θα κάνεις από δω και πέρα, με άλλες κοπέλες.
    Προσπάθησε να κοινωνικοποιηθείς, είτε με νέες γνωριμίες (ίσως στον στρατό όπως λες), ή προσεγγίζοντας κάποιους συγγενείς. ξαδέρφια δεν έχεις?
    Δεν έχεις καμία ασχολία? δεν σπουδάζεις; Δεν δουλεύεις; Μέσα από την κοινωνικοποίηση θα έρθουν και οι γνωριμίες με κοπέλες.

Μετά, αυτά που λες με τις "μαζεμένες" κοπέλες, τα βρίσκω πολύ αγχωτικά. Εδώ δεν έχουμε βρει έστω κάποια κοπέλα να πούμε δύο κουβέντες, την θες εξ' αρχής και χαμηλοβλεπούσα;
    Χαλάρωσε λίγο και άδραξε όλες τις ευκαιρίες που μπορείς να βρείς για να συναναστραφείς άτομα της ηλικίας σου, να κοινωνικοποιηθείς κάπως, κι άσε την κριτική για τις μαζεμένες και τις ξεπεταγμένες.
    Αυτή είναι κουβέντα για πολύ αργότερα, όταν θα έχεις την πολυτέλεια να διαλέγεις. τώρα πρέπει να βγεις λίγο έξω.

Senior Member
    λαου από το δημοτικό ακόμα δεν μου έλεγαν πάμε σπίτι να κάτσουμε και στο γυμνάσιο να πάμε σε κανα ίντερνετ καφέ γενικά να βγούμε έξω, τι να έκανα να τους παρακαλούσα γονατιστος να βγαιναμε

όχι δεν σπουδάζω, ούτε δουλεύω ακόμα περιμένω να τελειώσω τον στρατό και βλέπουμε

υγ λέτε να φτιάξω κάνα fb?

Senior Member
    λαου από το δημοτικό ακόμα δεν μου έλεγαν πάμε σπίτι να κάτσουμε και στο γυμνάσιο να πάμε σε κανα ίντερνετ καφέ γενικά να βγούμε έξω, τι να έκανα να τους παρακαλούσα γονατιστος να βγαιναμε

όχι δεν σπουδάζω, ούτε δουλεύω ακόμα περιμένω να τελειώσω τον στρατό και βλέπουμε

και δεν φιαχνεις? δεν χανεις τπτ.
    πάντως το ρεζουμέ είναι να ψαχνεις τρόπους να βρείς μερικές παρέες, οχι να σκέφτεσαι την παλιά συμμαθήτρια.

Senior Member
    Καλά τα λες εσύ αντε εγώ να ξεκολλήσω
    καλά λενε οι γυναίκες φτιάχνουν τον άνδρα και αυτές τον χαλάνε

εσείς πως θα την πέφταντε σε κάποια που σας άρεσε?τι θα τις λέγατε?

και αυτό που σας είπα να στείλω μήνυμα σε μια συμμαθήτρια μου και να τις πω μήπως γνωρίζει αυτή την κοπέλα που ήταν στο γυμνάσιο και το λύκειο πως να τις το φέρω να τις στείλω αίτημα και να τις πω φάτσα φορά?

Senior Member
    Καλημερα. Αααα εσυ δεν συμμαζευεσαι! Λες θες τη γυναικα χαμηλοβλεπουσα αλλα εσυ δεν ξερεις αν την θελεις! Δηλαδη εσυ να παιζεις αλλα η αλλη να ειναι ενταξει απεναντι σου!! Μην ακους τους αλλους τι σου λενε ακου την καρδια σου. Εγω εννοουσα να παρεις το 11888 η το 11880 αλλα δεν το ειπα για να μην κανω διαφημιση! Τη διευθυνση της μπορεις να τη χρησιμοποιησεις για να της στειλεις λουλουδια. Το τηλεφωνο της για να της πεις στα ισια οτι την γουσταρεις. Δεν ξερω, κανε οτι θες. Δικη σου αποφαση.

Senior Member
    Όχι δεν είπα να είμαι σε διπλό ταμπλό δεν μου αρέσει να το κάνω ούτε να μου συμβεί

θα με πλακώσει το σοι της στο ξύλο αν την περνω τηλέφωνο και τις στέλνω λουλούδια

Senior Member
    Καλά τα λες εσύ αντε εγώ να ξεκολλήσω
    καλά λενε οι γυναίκες φτιάχνουν τον άνδρα και αυτές τον χαλάνε

εσείς πως θα την πέφταντε σε κάποια που σας άρεσε?τι θα τις λέγατε?

και αυτό που σας είπα να στείλω μήνυμα σε μια συμμαθήτρια μου και να τις πω μήπως γνωρίζει αυτή την κοπέλα που ήταν στο γυμνάσιο και το λύκειο πως να τις το φέρω να τις στείλω αίτημα και να τις πω φάτσα φορά?
    όχι να μην βάλεις ενδιάμεσους, είναι κίνηση ανωριμότητας που θα έκανε αγοράκι, όχι άνδρας. άσε που οι φίλες της μπορεί να σε πάρουν στο ψιλό, κι αντί να σε βοηθήσουν να σε κοροιδεύουν όλες μαζι και να σε κακολογήσουν σε εκείνην...
    όποια θέλεις, να την βρεις και να της μιλήσεις Ο ΙΔΙΟΣ.

εγω είμαι γυναίκα , αλλά δεν μου αρέσει να την πέφτω, προτιμούσα να μου την πέφτουν όσο ήμουν ελεύθερη.
    αλλά αν ήμουν ανδρας και ήθελα να πλησιάσω μια κοπέλα, θα της μιλούσα κανονικά σαν άνθρωπος. φιλικά, πως το λενε.. να δουμε αν σκεφτομαστε με τον ιδιο τροπο, αν εχουμε κοιινα ενδιαφεροντα, προτιμήσεις κλπ.
    απο εκει ξεκιναει μια γνωριμια.

Senior Member
    γιατί παλιά και σήμερα δεν κάνουν προξενια?
    έχω και κάτι ταχυκαρδιες λέτε να είναι από αυτά από αγάπη αλλά πέρασαν χρόνια και δεν είχαμε κάτι
    άλλα είχα εγώ πλατωνικο στο μυαλό μου
    ανησυχώ μην πάθω κάτι ακούς ακούς να τους στρίβει το μυαλό

Senior Member
    γιατί παλιά και σήμερα δεν κάνουν προξενια?
    έχω και κάτι ταχυκαρδιες λέτε να είναι από αυτά από αγάπη αλλά πέρασαν χρόνια και δεν είχαμε κάτι
    άλλα είχα εγώ πλατωνικο στο μυαλό μου
    ανησυχώ μην πάθω κάτι ακούς ακούς να τους στρίβει το μυαλό
    αυτο με την καρδια πολλες φορες το λες.δεν πας να το τσεκαρης να εισαι σιγουρος.το θεωρω λιγο απιθανο αλλα για παν ενδεχομενο πανε τσεκαρε το.
    γιατι εχεις κολληση τοσο πολυ με καποια που την ηξερες πριν χρονια??και χθες ηθεα να σε ρωτησω.καλυτερα ξεκολλα απο αυτην και ριξτα σε καμια αλλη και χθες σου το ειπα,κανε φεις-μπουκ.ετσι θα αυξησεις της πιθανοτητες να κανης φιλους φιλες.

Senior Member

αφου δεν στο λεγανε αυτοι να τους το ελεγες εσυ.οχι δεν χρειαζετε να παρακαλας κανεναν,απλα
    να τους το προτεινες εσυ.μου φενετε οτι και εσυ δεν εισαι τυπος που κανη κινησεις.τα περιμενεις ετοιμα στο πιατο.
    κοιτα φιλε το να πιανουμε φιλους φιλες προυποθετει κατι αυτο το κατι λεγετε διαλογος κουβεντα συζητηση μουχαμπετη.αν γινετε μπλα μπλα και δεν συζητας (οπως εδω καλη ωρα)σκυβεις το κεφααλι μονο ακους τραβιεσε με το τροπο σου στην ακρη δεν προκειτε να κανις ουτε φιλους ουτε φιλες.καλα για γκομενα δεν το συζηταμε καν.απιαστο ονειρο θα ειναι.
    οπως λεει η ρεμεντυ αντε και δεν εχεις κανεναν φιλο οκ.ξαδερφια δεν εχεις??ξαδερφες??συγγενεις?? παρε τηλ.κανενα ξαδερφο προτεινε να πατε για κανενα καφε δεν ειναι ντροπη δεν πεφτης χαμηλα.οι ξαδερφες θα εχουν φιλες φιλους κατι θα γνωρισεις απο κει.τι στο διαολο δεν εισαι μονος σε αυτη τη γη

Senior Member
    είναι μεγάλα τα ξαδέρφια μου και αυτά έχουν τις δικές τους παρέες και μάλλον δεν θα θέλουν να μπλέκω στα πόδια τους

όπως και με τα παιδιά στο σχολείο που ξέρεις μπορεί να μην με συμπαθουσαν η επειδή δεν ήμουν καλός μαθητής δεν με έκαναν για να μην παρασύρονται
    ώρες ώρες νομίζω ότι έχω τον άνθρωπο διώχτει πανο μου

Senior Member
    είναι μεγάλα τα ξαδέρφια μου και αυτά έχουν τις δικές τους παρέες και μάλλον δεν θα θέλουν να μπλέκω στα πόδια τους

όπως και με τα παιδιά στο σχολείο που ξέρεις μπορεί να μην με συμπαθουσαν η επειδή δεν ήμουν καλός μαθητής δεν με έκαναν για να μην παρασύρονται
    ώρες ώρες νομίζω ότι έχω τον άνθρωπο διώχτει πανο μου
    οχι βρε κανενας ανθρωπος δεν εχει ανθρωπο διωχτει πανω του.τωρα που αντιλαμβανεσε το προβλημα θα βελτιωθεις πιστευω.α οριστε ηδη εχεις κανει εμας φιλους.εστω και δυαδικτιακους ..
    θα μιλαμε για διαφορα θεματα θα βοηθαμε και θα βοηθηθουμε.κανε και ενα φεισμπουκ αυτο δεν θα φερει αμεσα φιλους αλλα σιγα σιγα ομως θα φερει.και που ξερεις μπορει να φερει και αμεσα.
    ποτε περιπου φευγης φανταρος??αν μπορεις κανε φεις μπουκ και στειλε αιτημα φιλιας σε παλιες συμμαθητριες γυμνασιο λυκειο.και προσπαθησε να κανεις συζητηση.αν γουσταρουνε θα το καταλαβεις θα στο δειξουν.και προχορας μετα βλεποντας και κανοντας

Senior Member
    με με περάσουν και για λιγουρη δεν ξέρεις πως το περνει ο καθένας
    αυτό με την καρδιά που λες έχω ένα φύσημα στην καρδιά και πήγα το χειμώνα στον γιατρό και δεν μου είπε κάτι το ανησυχητικό
    καλά οι περισσότεροι σπουδάζουν αντε κανα καλοκαίρι αν τους πετύχεις

φαντάρος δεν ξέρω πότε πάω αλλά ελπίζω να βρω παιδιά

για το fb ντρέπομαι να ανεβάσω την φωτογραφία μου

Senior Member
    Φιλε Πανο απο αυτα που μας λες, το πας αναποδα. Εχεις σοβαροτερα θεματα να λυσεις η να βελτιωσεις. Επικεντρωσου σε αυτα και θα ερθει και η γκομενα.

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast