Results 46 to 50 of 50
-
30-07-2017, 20:48 #46
;683632]θεωρω οτι ο τροπος που προσεγγιζεις το σεξ δεν ειναι αυτος που μου αρμοζει..βαριεμαι τις φαντασιωσεις..δεν γινεται να θελω καποιον επειδη ειναι αυτος που ειναι??γιατι να κανω προστυχο σεξ?και γιατι νομιζεις οτι δεν το χω κανει ηδη?και γιατι αυτο να παει εκει που θελω?μηπως το προστυχο σεξ ειναι απλα η αντιληψη του δυτικου ανθρωπου πανω στην ερωτικη πραξη?ο,τι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα δεν μ εκανε να φτασω στον οργασμο...οταν ημουν 20 αυτα ηταν ενδιαφεροντα αλλα μετα τα 22 σταματησαν να ειναι... :([/QUOTE]
Συγγνωμη αλλα δεν εχεις βρει τιποτα που νασε αναβη πραγματικα??π.χ μια σκεψη εκεινη την ωρα
Η μια σταση.δεν υπαρχει μια σταση που να σε αναβη πολυ???η κατι το οποιο δεν το εχεις κανει αλλα θελεις πολυ να το κανεις.
Μηπως οι συντροφοι ηταν βαρετοι στο κρεβατι.
Εκαναν μονο της κλασικες στασεις??παλιοτερα ειχες οργασμο στο σεξ??
Παντως οπως και να εχει πρεπει να απευθυνθης σε καποιο ειδικο
- 30-07-2017, 21:16 #47
30-07-2017, 21:21 #48
Συγγνωμη αλλα δεν εχεις βρει τιποτα που νασε αναβη πραγματικα??π.χ μια σκεψη εκεινη την ωρα
Η μια σταση.δεν υπαρχει μια σταση που να σε αναβη πολυ???η κατι το οποιο δεν το εχεις κανει αλλα θελεις πολυ να το κανεις.
Μηπως οι συντροφοι ηταν βαρετοι στο κρεβατι.
Εκαναν μονο της κλασικες στασεις??παλιοτερα ειχες οργασμο στο σεξ??
Παντως οπως και να εχει πρεπει να απευθυνθης σε καποιο ειδικο[/QUOTE]
υπαρχουν πραγματα που με αναβουν ναι..και τα κανω αλλα δν φτανω σε οργασμο...με αντρα δεν ειχα ποτε οργασμο..ουτε κλειτοριδικο οσο κ αν προσπαθουσαν...οπως ειπα και πριν εχω παει σε σεξολογο αλλα μου να ξαναπαω οταν θα εχω σχεση..περασαν χρονια...εγω δεν πηγα..αλλα εχω κανει ψυχοθεραπεια ενα χρονο και το ειχα συζητησει και μου ειχε πει το ιδιο πραγμα..να πειραματιστω..το θεμα ειναι οτι δεν μου βγαινει πειραματισμος...
30-07-2017, 21:54 #49
Δε πιστεύω ότι η ελευθερία των εποχών να ισοπεδώσε το συναίσθημα & να μη νιώθουμε. Μια χαρά νιώθω ακόμα. Δε με φτιάχνουν τα ίδια πριν από 10 χρόνια. Ούτε καν του προηγούμενου 6μηνου. Κάθε φορά ότι μου έρθει. Μήπως το σκέφτεσαι πολύ παραπάνω από ότι πρέπει; ενοχές γιατί; γιατί να ξεκινάς & να έχεις κολλημένη την ιδέα ότι έχεις πρόβλημα; πως θα μπορούσες να χαλαρώσεις; το συναίσθημα σε επηρεάζει; αν πχ νιώθεις ερωτευμένη περνάς καλύτερα σε αυτό; ή δεν ερωτεύεσαι επειδή δεν έχεις περάσει τόσο έντονα το σεξουαλικο με τη κάθε σχέση πχ; για πες 2 παράδειγματα. Κάνε λίγο Μις σύγκριση πότε ήταν καλύτερα από τις άλλες φορές. Σε σχέση; τυχαία; με συναίσθημα; με φαντασιώσεις; ηλικία; ένιωσες καλύτερα γενικά, μικρή ή στη πορεία πέρασες καλύτερη περίοδο; δώσε δεδομένα να το περιορίσουμε. Αν & το παλικάρι έχει δίκιο στο να δεις έναν ειδικό. Μπορεί να σε παραπέμψει σε ψυχολόγο(λόγο ενοχών). Δε πρέπει να νιώθεις έτσι, είναι το μόνο σίγουρο. Θυμάσαι πότε ξεκίνησε; να σε απασχολεί τόσο;
30-07-2017, 23:18 #50
μεχρι τα 21 περνουσα καλυτερα και ειχα πολλη λιμπιντο..μετα ειχα μια τραυματικη εμπειρια που εκανα χρονια να ξεπερασω...ναι σε σχεση ειμαι πολυ καλυτερα γενικα...αλλα μου χει τυχει και να μν ειναι καθολου καλο το σεξ αλλα να μενω στην σχεση..αυτη ηταν και η τελευταια..οσον αφορα τις ενοχες εχω μια θεωρια αλλα η ψυχολογος μου μου ειχε πει να μν συνδεω γεγονοτα με σημερινες συμπεριφορες..το γεγονος αυτο ηταν οτι οταν μου ηρθε πρωτη φορα περιοδος εφαγα χαστουκι απο την μητερα μου..αυτο νομιζω συνηθιζεται σαν εθιμο στην βορεια Ελλαδα..σχεδον απο τα 20 μου με απασχολουσε γιατι ενω το απολαμβανα το σεξ θυμαμαι πολλες φορες να κλαιω μετα...σημερα δεν κλαιω αλλα δν το απολαμβανω και τοσο...