Results 1 to 15 of 48
Thread: αναλυση η διαλυση
-
28-07-2017, 19:04 #1
αναλυση η διαλυση
Εχει φτασει κανεις στο σημειο να λεει δεν γαμιεται?Να νιωθει πως ερχονται μια μια η ασχημες σκεψεις και να τις σταματας λεγοντας παλι δεν γαμιεται?Χωρις ομως να προσπαθεις να δωσει εξηγηση για καμια απο αυτες.Σε σημειο να σου ερχονται συχνα πυκνα για χρονια ομως ειναι καλο να λες δεν γαμιεται?Καταβαθος φευγει ενα βαρος.Και δεν μιλαω για πραγματα οπως πχ θα παω δουλεια οχι δεν θα παω δεν γαμιεται...Μιλαω για τις σκεψεις που μπορει να βασανιζουν τον οποιον δηποτε...Τον τελευταιο εναν χρονο λειτουργω καπως ετσι και ειναι περιεργο γιατι μεσα απο την απαθεια μερικες φορες αποκτουσα ανοχη και πλεον δεν με ταρακουνανε καταστασεις που με τρομαζανε παλιοτερα.Και επιπλεον δεν ενθουσιαζομαι την ημερα που θα ειμαι πολυ καλα οπως εκανα παλια που ημουν ας το πουμε ποιο ανωριμος σε αυτο το τροπο σκεψεις και με θυμαμαι να λεω βρε λες?βρε λες να ειμαι καλα...ΟΧι οχι πανε αυτα...Την αντιμετωπιζω σαν τις υπολοιπες χωρις καποιον ενθουσιασμο και με τα πολλα εχω αρχισει να μην σκεφτομαι τοσο πολυ.Επισης εχω παρατηρησει τρελες εναλλαγες που παλιοτερα την μυριζομουνα την δουλεια το ενιωθα με το που σκεφτομουν την πρωτη μαλακια και μου επεφτε βαρια ταυτιζομουν σε σημειο που το ξεχναγα μετα απο μερες.Τωρα τελευταια παει να με πιει και ξαφνικα βαζω στοπ και επανερχομαι στο φυσιολογικο.Ειναι για καλο το δεν γαμιεται?Η σε κραταει πισω στο να ''λυσεις''τον οποιον προβληματισμο?Να πω πως εχω φαει τοση πιεση εχω δοση τοσο μα τοσο φαρμακι εγω ο ιδιος στον εαυτο μου που αυτη η συνταγη μοιαζει σωτηρια για το ειδος μου.
- 28-07-2017, 19:11 #2
Το δε γαμιεται πρέπει να είναι το γιολο σε αντιστοιχία
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
29-07-2017, 02:02 #3
Η "συνταγη" μοιαζει σωτηρια για να νιωθεις καλυτερα, πιο χαλαρος και να επικοινωνεις καλυτερα στον εξω κοσμο? Ή μοιαζει σωτηρια επειδη ετσι αποφευγεις τις επιπονες σκεψεις, αρα και το ενδεχομενο να κοπιασεις για να βελτιωθεις?
Εσυ θα δωσεις την απαντηση αν βρηκες τροπο να εισαι καλυτερα ή χειροτερα ή στασιμος.
Κατα ταλλα πώς εισαι?
Ειχα δει προσφατα ενα αλλο μελος που εγραφε οτι τα παει περιφημα με τη διακοπη του σουμπο, το ειδες? Πρεπει να σου δωσει κουραγιο ενα τετοιο success story!
29-07-2017, 12:04 #4
Μοιαζει σωτηρια ΝΑΙ!!!!Οχι για την εικονα μου ποιος την χεζη αυτην.Χεστηκα ειλικρινα τι λενε ρε.
Μοιαζει σωτηρια ΝΑΙ!!!!Για εμενα.Για την ψυχουλα μου.Για το μελλον μου.
Νομιζω ολα ηρθαν αυτοματα.Μετα απο 4 χρονια υπεραναλυσης με βαση οτι ποιο σιχαμενο εχω σκεφτει για εμενα νομιζω ηρθε η ωρα
τουλαχιστον σε μερικες σκεψεις να μπορω να ΠΑΤΑΩ και να μην υποτασομαι.Δεν λεω πως τα καταφερα σε κατι.προσπαθω να τα καταφερνω ισως να ειναι το οτι συνηθησα και πλεον δεν μου κανει ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ το ιδιο και το ιδιο βιολι.Ειναι πρωτογνωρα αυτα που σου λεω για εμενα.
Ποτε στην ζωη μου δεν ειπα ΟΧΙ στο αρνητικο κυμα που ερχοταν να με πνιξει.Ποτε δεν ειχα πει ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ.
Παντα βασιζομουνα στα ματια τους.Αλλα καταλαβα πως ειναι πολλα τα ματια που δεν θελουν το καλο σου.
Παντα βασιζομουνα στο μυαλο μου.Και στο συναισθημα μου να χεσω για συναισθημα.Για να το σκεφτομαι αυτο κατι τρεχει κατι θελει αν μου πει.Ελα ομως που ετσι τρελενεσε αν δεν εχεις εναν ψυχολογο να σε κανει κουμαντο.Ε στην περιπτωση μου δεν ειχα ψυχολογο μα ευχαριστω τον παντοδυναμο superman που μου εδωσε λιγη λογικη και να που εφτασε η στιγμη να την χρησημοποιησω και εγω και να σκεφτω οπως πρεπει σε μερικα πραγματα ριχνοντας ολο το βαρος μου με χαμογελο στην ατμοσφαιρα σαν τα μπαλονια που αφηνουν στο μεξικο για να παρουν μαζι τους οτι κακο εμεινε κατω.
Δλδ πρεπει να δωσω βαση στις ηλιθιες σκεψεις που μπορει να ερχονται απο το πουθενα???Δδλ ειναι καλυτερα να μεγενθυνω τις σκεψεις μου απο το να τις ξεχναω μιας και οπως ειπα ειναι σκεψεις.4 γαμημενα χρονια ΥΠΕΡ/ΣΗΣ και κακου.Κοιτα τωρα μονος μου το μονο που μου εχει μεινει να κανω ειναι να ΜΗΝ τα σκεφτομαι δεν ξερω καμια αλλη λυση γνωσιακη η οποια θα με βελτιωνε.Να κοπιασω να βελτιωθω με βαση την ηλιθια φαντασια μου που σημερα σκεφτεται αρρωστα και αυριο φυσιολογικα?Ο πιο υγυης ανθρωπος μπορει να κανει τις χειροτερες σκεψεις.Αυτο δεν λεει κατι.Γιατι πιστευω οτι οσο εγω θα την ψαχνω με τις σκεψεις μου θα με ψαχνουν και αυτες..Θυμαμαι οταν ξεκινησε ολο αυτο γυρο στα 16 ηταν θυμαμαι που λες να προσπαθω να βγαλω σκεψεις μεσα απο σκεψεις και συμπερασματα μεσα απο το χαος που ειχα δημιουργησει ΕΓΩ.Μπορω να σου πω πως οπως ξαναειπα τον τελευαιο χρονο ζω με αναλαμπες.Τι ακριβως να αντιμετωπισω ρε γαμωτο?Τιιι??Αξιζει τον κοπο αφου ΝΑΑ κανω delete και υσηχαζω.Και στο κατω κατω οταν πας στο ψυχολογο πας για να πραγματοποιησεις τον τελικο σου σκοπο.Να μην σκεφτεσε με αυτον τον αρρωστο τροπο.Οκ πρωτα σε ξεκιναει με αναλυση και επειτα με την σωστη διαχειριση γνωσιακη + την εκθεση στο προβλημα. και ετσι φτανεις στον τελικο σκοπο που περιγραφω εγω τωρα.Θα σου εξηγησω με ποια σειρα συμβαινει στο μυαλο μου.
1σκεψη.Τα βαζω με εμενα χρεωνω εμενα για πραγματα τα οποια δεν υπαρχει λογικη απλα επειδη συνηθησα χρονια να με βαραω αλογιστα χωρις αποδιξεις.Ενω παντα ειχα στην πισω μερια πως μηπως ρε μαλακα δεν ειναι τοσο οσο τα λες?Αλλα ποτε μου δεν το πιστεψα.
2σκεψη.Αφου ταχω δει και τα βλεπω απο τα 16μου βαρεθηκα να σου πω την αληθεια να με μαστιγωνω εγω ο ιδιος οποτε περναμε στο σταδιο της παρατηρησης και στο συμπερασμα.
3σκεψη.Συμπερασμα:Ξυπνα μαλακα λεγεται η μεθοδος αυτη.Ειναι το δακρυ που κυλησε οταν με αφησα να νιωσω θετικα και να δωσω κουτουλια στο φανταστικο μου προβλημα.
Λοιπον οσο για το σουμπο δεν περιμενα μετα απο 1 χρονο χρησης να ειμαι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ καλα την ωρα της χαρμανας.Και εδω ερχεται να δωσει εξηγηση ενας νευροδιαβιβαστης ξεχασμενος.Με μαζεψε η αστυνομια για κατι χαζομαρες και με ειχαν αυτοφορο κτλπ.Ειχα να πιω παραπανω απο 30ωρες και ημουνα μια χαρα ακομα και χαβαλε εκανα και δεν ειχα ριγος.Ενω παλιοτερα δεν ειχα πιει για 4 ωρες και με επιασε τρελα.Γιατι με επιασε τρελα?Γιατι ειμαι καλομαθημενος γιαυτο με επιασε η τρελα.Ακομα θυμαμαι να λεω μα ειμαι αδυναμος ρε μαλακα δεν μπορω χωρις αυτο.Ε οσο με τραβαγανε χαρμανη σε δικαστηρια ειχα ξεχασει οτι πινω σουμπο απο ολο αυτο το τραβιγμα και με ταω πολλα οταν με λυσανε και μου λενε ελευθερος στο ΛΟΓΟ μου ημουνα σε φαση ΤΙΙ τωρα πρεπει να παω να πιω και καλα?Αφου δεν εχω τπτ μια χαρα ειμαι.Εκει ειναι που ερχονται ολα και γκρεμιζουν τον φοβο της στερισης.Αχ δεν ξερω σιγουρα δεν γεννηθηκα για να πινω μαλακιες σιγουρα.Αλλα ειμαι ιδιοτροπος ανθρωπος.Θελω Ανθρωπο διπλα μου να με κανει να τον αγαπησω να με κανει να νιωσω ανετα να με κανει να ενδιαφερθω για κατι.Να ελπιζω τουλαχιστον σε 2 ματια ανθρωπινα και οχι για την κοινωνικη μου επιτυχια.Και εδω ερχετε και το αλλο.Απο τι ακριβως να καθαρισω?Απο κατι που αμα τοκοψω δεν θα παθω και κατι το ιδιαιτερο απο κατι το οποιο το πινω και ουτε παραφερομαι ουτε τιποτα απλα και μονο γιατι νιωθω μια γλυκα στο αιμα μου οταν την πινω.
29-07-2017, 12:16 #5
Παιδια μου ειλικρινα σας μιλαω εξω ειναι ενας διαρκεις πολεμος.Η θα σε εχουνε υποταγμενο και υσηχο η εξαγιωμενο χωρις προφανης αιτια.Οποτε προσπαθω αυτες τις κουφαλες που ερχονται να μου διαταραξουν την ηρεμια ΠΡΟΣΠΑΘΩ πλεον να τους την δινω στα ματια με τον τορπο μου.Οχι παει ουτε αγαθουλης ουτε καλα με ολους οΧΙ ΟΧΙ φτανει πια αυτο το καλα με ολους.Με εφαγε ΜΕ ΕΦΑΓΕ!!!!Πλεον οποιον δεν γουσταρω η τον γραφω η του το λεω και λυγει εκει.Παλια φοβομουνα ρε μαλακα χαχαχ φοβουμουνα να δειξω οτι δεν μου αρεσει καποιος για να μην χαλασω την γλυκα μου.Πλεον τους κατουραω αιιντε βαρεθηκα.Θα προσπαθω να δινω αγωνα απο εδω και περα για τα πιστευω μου χωρις να τα καλυπτο για το καλο της ζωης.Το καλο ειναι στους δικους μας ανθρωπους.Εξω αν ψαχνεις για καλο ρισκαρεις να εκτεθεις...
Σε θελουν πονηρο ΠΟΝΗΡΟ και πουστη για να σε εμπειστευτουν μερικοι μερικοι.Ειναι σαν τις κωλο παρεες που για να σε σεβονται κατα καποιον τορπο πρεπει να εχεις και λιγο χεσμενη την φωλιτσα.Και το λερωμενο μητρωο λειτουργει ως προτυπο ανδρειας.
29-07-2017, 14:18 #6
Εγώ από όλα αυτά που ειπεσ κράτησα ότι είχες να πιεις τριάντα ώρες κ δεν το είχες ανάγκη αυτό που ξέρω κι εγώ για σένα δηλαδή
29-07-2017, 18:42 #7
Φαντασου πινω δεν πινω το ιδιο ειναι πανω κατω.Με την μονη διαφορα πως εαν σταματησω σιγουρα κατι θα αρχησω παλι.Τωρα το γιατι και το πως ουτε σε αυτο μπορω να απαντησω με σιγουρια.
29-07-2017, 20:27 #8
Δεν τα χρειάζεσαι πάρτο χαμπάρι το απεδειξεσ
29-07-2017, 20:41 #9
Για να καταλάβεις εγώ είμαι παιδί της πιάτσας έχω ένσημα από τα δεκαοχτώ είμαι τριάντα πέντε δεν έχω πρόβλημα που περνεισ ουσίες δεν είσαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος αλλά εφόσον δουλευεισ το αποδυκνυεισ ότι δεν τα χρειάζεσαι και άσε που σε βλέπω ότι δεν τα χρειάζεσαι
29-07-2017, 21:51 #10
Συμφωνω με τον ελις. Δεν τα εχεις αναγκη, αλλα δεν το εχεις συνειδητοποιησει.
Το προβλημα σου δεν ειναι οτι δεν εχεις κοπελα να στηριχτεις. Το προβλημα ειναι οτι τοσο πολυ σε εχεις στο φτυσιμο που νομιζεις οτι χρειαζεσαι τις ουσιες και οτι εισαι μονο για να κανεις παρεα με εξαρτημενους.
Προσωπικα παρα πολλες φορες εχω δει στα κειμενα σου ποσο ευφυης και αστειος εισαι και ειμαι σιγουρη οτι αν δεν ειχες το προβλημα αυτοεκτιμησης και αυτοεποιθησης θα ησουν η ψυχη της παρεας εκει εξω. Χαραμιζεσαι. Και δεν μπορει να σε σωσει μια γυναικα απο αυτο. Πρωτα πρεπει να σωσεις εσυ τον εαυτο σου και μετα θα ερθουν ολα τα αλλα.
Χαραμιζεσαι.
29-07-2017, 22:32 #11
Πρωσοπικα φίλε κι εγώ έχω δει πολλές φορές στα κείμενά σου ποιότητα κ όσο κ να θεσ να μου αλλάξεις γνώμη δεν την αλλάζω δεν τα χρειάζεσαι τέλος δε το συζητάμε αυτό εγώ είμαι αυτός που σου έλεγα μαλακιεσ νόμιζα τα κορίτσια σε δουλεύουν τώρα το είδα κι εγώ
29-07-2017, 22:40 #12
Κοινώς μέχρι να σε καταλάβω λέω χαζά μόλις σε καταλάβω σου φέρομαι καλά είναι κόλπα του βορρά τοπικά
30-07-2017, 12:43 #13
Δεν ξερω ποιος ειμαι.
Δεν εχω μια συγκεκριμενη γλωσσα συμπεριφορας.
Επισης κατι πολυ περιεργο το οποιο δεν εχω πει ποτε εδω μεσα.
Απο τα 16 μου εως και σημερα παντα στην φαντασια μου ΠΑΝΤΑ ομως ΠΑΝΤΑ οτι και να σκεφτω οτι σεναριο και να σκεφτω για το οτιδηποτε οπως σκεφτομαστε ολοι μας του τυπου ποτε ποτε σκεφτομαι εμενα κανω εικονα καποιες κινησεις μου δεν νιωθω πως ειμαι εγω.Αλλα παντα ΠΑΝΤΑ θα το ξαναπω γτ ειναι τρελο ΠΑΝΤΑ βλεπω αλλα προσωπα να παιζουν στην φαντασια στην θεση μου.Αυθορμιτα εντελως οποτε σκεφτομαι πχ πως θα πω κατι η πως θα το κανω ποτε εικονικα δεν ειμαι εγω.ΠΟΤΕ!!!Και ειναι περιεργο που δεν μπορω να φανταστω εμενα.Δεν εχω βασικα εικονα για τον εαυτο μου για εναν περιεργο λογο...Δεν εχω γνωρισει ακομα και σημερα εμενα.Η γλωσσα συμπεριφορας μου ειναι ιδια με του πατερα μου.Αυθορμιτα ρε παιδια δεν επιδιωκω τιποτα απολυτος.Ειναι σαν να εχω τσιμπισει λιγο απο εδω λιγο απο εκει και εχω φτιαξει εμενα.Χωρις να ξερω εαν υπαρχει κατι δικο μου σε αυτην την συμπεριφορα και χωρις να ξερω πιο ειναι το πραγματικο μου παρουσιαστικο.Δεν ξερω αν με πιανει κανεις.Εχθες βγηκα με καινουργια παρεουλα φυσιολογικη παρεα.Μιλαγα συζηταγα γελαγα αλλα παντα με επιανε μπουκομα με εμενα και παντα εκανα μερικα βηματα να ξεθολωσω και ξαναγυρναγα.Δεν μπορω επισης να κρυφτω με τιποτα.Εαν δεν σε παω και δεν συμφωνω με αυτα που λες το λεω δυνατα αλλα συνηθος αυτο δημιουργει εντασεις στην ατμοσφαιρα.
30-07-2017, 12:48 #14
Βρεθηκα αληθια.Δεν μπορω να χαρω την γυναικια υπαρξη δεν μπορω δεν μπορω δεν μπορω.Και ξερω γιατι ξερω γιατι.Βγαζω τοξινη μπολικη τοξινη βλεπω να καθεσε διπλα μου και να πνιγεσε να σηκωνεσε και να αναστεναζεις και εγω να μην ξερω τι κανω λαθος.Γερναω γρηγορα.Βαρεθηκα να γερναω.Πο πο τι παθαμε.
30-07-2017, 13:00 #15
Μία χαρά είσαι στο είπα κ άλλη φορά στα τριάντα θα καταλάβεις