Results 46 to 48 of 48
Thread: αναλυση η διαλυση
-
04-08-2017, 23:03 #46
Και οι περιγραφες μας για το πώς η παιδικη μας ηλικια ηταν η πηγη δυσλειτουργιωνπου βιωνουμε σαν ενηλικες, προσωπικες μαρτυριες ειναι βρε.
Δωσε και σε μας μια ευκαιρια που δεν παιρνουμε ναρκωτικα, αλλα ενα ρημαδι μυστηριο και μερικες αρρωστιες τις κουβαλαμε λολ :P
- 06-08-2017, 22:05 #47
Αλιμονο δεν θελω να σε προσβαλω η να πω πως δεν εχει μυστηριο
αλλα γενικα σχεδον παντα τα κοιταω ολα απο την δικη μου σκοπια.Δλδ οτι ειναι ποιο κοντα σε εμενα.Αυτο με τον προσωπικο κριτη νομιζω ειναι ακριβως διπλα μου και μου την δινει επι καθημερινης βασεως.Το θεμα ειναι ομως οτι και που καταλαβαινω τις λειτουργιες αυτες και που γεμιζω το κεφαλι μου με πληροφοριες ειναι καλο Οκ αλλα τι ωραια που θα ηταν να κυνηγαγα την λυση.2.5 χρονια μπενω βγενω εδω μεσα το εχω ξαναπει ποτε μα ποτε δεν ενεργοποιηθικα ουτε σκεφτηκα να το κανω ακομα και με τοση υλη και προσωπικες μαρτυριες.Αυτο εννουσα οταν ειπα τα εχω δει ολα οτι ειναι γενικα πληροφοριες οι οποιες μετα απο χρονια τι να πω ισως να μου φαινονται βαρετες.Σιγουρα ομως παντοτε οποτε τα διαβαζω με βαζουν σε σκεψεις και οταν λεω βαρετες εννοω πως καλο θα ηταν να τις χρησιμοποιησω καποια στιγμη και ισως τοτε πραγματικα να βοηθησουν τετοιου ειδους αρθρα.
Εσυ ξεκινησες ποτε να προσπαθεις να φτιαξεις τα πραγματα?Θελω να πω πως ερχετε απλα βαζεις τον εαυτο σου σε ενα προγραμμα?Τι βλεπεις μεσα απο ολα αυτα που γραφεις και βλεπεις εδω μεσα?
07-08-2017, 02:26 #48
Βλεπω καψιμο. Δεν εχεις αδικο, πιθανοτατα αυτο το φορουμ δε λειτουργει παρακινητικα για να γινουν αλλαγες. Καποιοι το χρησιμοποιουν εχοντας ηδη παραδοσει τα οπλα, αλλοι απο εκδικητικοτητα επειδη δε βγηκαν απο το προβλημα, αλλοι για να καλυπτουν την αναγκη τους να προσφερουν μια καποια βοηθεια,... Στο φιναλε, ομως, πιθανοτατα δεν ειναι παρακινητικο, μπορει ομως να προσφερει ανακουφιση, κατανοηση και παρεα για οσους δεν τη βρισκουν εκει εξω.
Ναι εγω ειχα ξεκινησει προ πολλου να προσπαθω να φτιαξω τα πραγματα. Πολυ πριν μπω εδω μεσα.