Results 16 to 30 of 36
Thread: Αδιέξοδη σχέση, αγάπη ή εμμονή;
-
01-08-2017, 11:10 #16
Για να καταλαβεισ γτ ειμαι τοσο αρνητικοσ ειμαι εδω για ενα προβλημα υγιειασ π εχω κ δε με ενδιαφερουν τα προσωπικα κανενοσ ουτε τα δικα μου γ αυτο ειμαι αρνητικοσ δικαιωμα σου να κανεισ οτι θελεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 01-08-2017, 15:52 #17
Μια σχεση χωρίς "δραμα" δεν θα εχει πάθος. Το ανεκπλήρωτο νομίζω πως σας κεντρίζει. Εαν αυτός ο ανθρωπος εμενε κανενα μηνα σπιτι σας του πλένατε του σιδερωνατε κτλ θα τον στελνατε την ιδια στιγμη κ δε θα τον σκεφτοσασταν ξανά.
01-08-2017, 18:10 #18
Good point...το λέω κ γω :) όσοι έχουν εμπλακεί σε παράνομη σχέση ξέρουν ότι δε φθείρονται σε ότι αφορά το πάθος τουλάχιστον. Κ αν είναι και οι δύο δεσμευμένοι έχει καλώς. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν ο ένας από τους δύο είναι ελεύθερος όπως στη δική μου περίπτωση κ κάποια στιγμή σε πνίγει το ανεκπλήρωτο
02-08-2017, 00:54 #19
μπαααα μπορει και τον παντρεμενο να τον φθειρει οτι εισαι ελευθερος μην νομιζεις
02-08-2017, 02:20 #20
Η σύζυγος το γνωρίζει; αν ναι, τι λέει γι' αυτό;
02-08-2017, 08:15 #21
η σύζυγος όχι βέβαια! Ήταν πάντα πολύ προσεχτικός. Υποθέτω πως αν μάθαινε κάτι θα ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση από εμένα
02-08-2017, 08:37 #22
02-08-2017, 08:40 #23
ναι, αλλα εχουν περασει ΤΟΣΑ χρονια!
δεν εφτασε η στιγμη να το παρεις αποφαση οτι αυτη η σχεση δεν σε βγαζει πουθενα και να φυγεις συνειδητα?
και το παθος φθειρεται , γιατι κουραζουν τα τοσα χρονια κρυφτου, μοναχικων γιορτων, διακοπων, βραδιων, ΜΟΝΑΞΙΑΣ οταν ξερεις οτι ο αλλος χαιρεται την σχεση του και τον χρονο του, εχει και την πιτα και τον σκυλο, κιε συ εισαι στο περιμενε.
αν μη τι αλλο, δεν αισθανεσαι κοροιδο???
02-08-2017, 08:41 #24
σοβαρά το λες τώρα αυτό; εγώ δεν έζησα μέσα στην πλάνη. Μπορεί να έκανα λάθος επιλογή αλλά ήξερα τι παιζόταν. Σκέψου μια γυναίκα να έχει ζήσει χρόνια μέσα σε μια ψευδαίσθηση ότι ο άντρας της είναι πιστός κ ξαφνικά να μάθει ότι για τόσα χρόνια υπήρχε άλλη γυναίκα και μάλιστα είχε έντονη συναισθηματική σχέση μαζί της;; Καταρρέει ο κόσμος γύρω σου...
02-08-2017, 08:44 #25
έχω φύγει ήδη....στα πλαίσια του γενικότερου απολογισμού αποφάσισα να γράψω δημόσια και δεν διαφωνώ με τίποτα από όσα λέτε
02-08-2017, 08:45 #26
Η πλανη ειναι το μονο προβλημα που βλεπεις?
εχεις σκεφτει τι ποιοτητα ζωης ζει μια γυναικα με τετοια επιλογη (τριτο προσωπο, επι τοσα χρονια, επαναλαμβανω, δεν ειναι ενα λαθος που μετανιωνεις και το κοβεις, αλλα καταστρεφεις μια ζωη)?
δεν χρειαζεται να το σκεφτεις, το εχεις ζησει...
οσο για τα συναισθηματα του, ασε να τα ξερει ο ιδιος.
εσυ ξερεις για τα δικα σου.
αν ειχε σοβαρα συναισθηματα για σενα, θα ηταν μαζι σου δεν θα καθοταν να σε βλεπει να αυτοκαταστρεφεσαι και να καμαρωνει.
σορι κιολας, αλλα σε εχει γραμμενη...
02-08-2017, 09:12 #27
εάν διάβασες προσεχτικά τα προηγούμενα θα καταλάβαινες πως δεν ασχολούμαι με το τι νιώθει αυτός και τι όχι. Με τη δική μου κατάσταση ασχολούμαι και προφανώς πέρα από τις πίκρες, τις αναμονές και όλα τα εύλογα επίσης έχω πάρει κ πολλές όμορφες στιγμές. Δεν είμαι ο τύπος της γυναίκας που κάθεται σπίτι της κ μοιρολογεί, έχω ζωή, ενδιαφέροντα, φίλους καλούς και δεν περιμένω κανείς να μου προσφέρει αυτό που μπορώ να προσφέρω εγώ στον εαυτό μου. Αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι πως όποτε έχω επιχειρήσει να ξεκινήσω κάτι με κάποιον άλλον αδέσμευτο κ διαθέσιμο και ενώ έχω όλη την καλή διάθεση να απεμπλακώ από το παρελθόν και να προχωρήσω πάντα συμβαίνει κάτι άλλο κ σταματάει πριν προλάβει να δέσει. Είτε κακό timing, ή κακή χημεία και δε βλέπω φως! Ατυχία να το πω;; Προσπαθώ να παραμείνω αισιόδοξη πάντως...
02-08-2017, 09:19 #28
αν δεν ειχες την εντυπωση η την ψευδαισθηση οτι εχει αισθηματα για σενα, δεν θα εμενες ουτε επι πληρωμη σε τετοια κατασταση.
αυτο σε κρατουσε. φυσικα και ασχολεισαι με το τι νοιωθει και τι οχι...
δεν εχεις ποτε απεμπλακει απο τα θελω σου και τα συναισθηματα σου γι αυτον τον τυπο, αυτο φταιει.
ησουν παντα με ενα ποδι ποδι μεσα, ποιος να ξερει περιμενοντας τι..
εσυ πρεπει να το ψαξεις αυτο.
πιθανα να το βλεπεις ανταγωνιστικα με την αλλη γυναικα και να ηταν η διεκδικηση και μονο το κινητρο σου που σε εκανε να μενεις. πρεπει να το ψαξεις.
η ακομα να ησουν ερωτευμενη και να ειχες κρυφες ελπιδες οτι καποτε θα ειστε μαζι, κι ας ελεγες το αντιθετο.
παντως για το οτι δεν ευοδωθηκε ποτε καμια σχεση σου, ειμαι βεβαιη οτι αυτο που φταιει ειναι οτι δεν το τελειωσες ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ. γι αυτο και σε γυριζε πισω με τετοια ευκολια.
απο την ηλικια των παιδιων του, να υποθεσω οτι οταν γνωριστηκατε δεν ειχε καν παιδια και τα εκανε μετα?
02-08-2017, 09:46 #29
Προφανώς και υπήρχαν συναισθήματα είναι πολλά χρόνια, άλλωστε ήξερα και ήξερε οτιδήποτε μας συνέβαινε σοβαρό και μη. Και για μένα αρχικά ήταν διαφορετικές οι συνθήκες διότι κάποια χρόνια συγκατοικούσα ακόμα με τον πρώην σύζυγο κ αργότερα που χώρισα είχα ακόμα πολλές υποχρεώσεις με τα δικά μου παιδιά που ήταν ανήλικα ακόμα τότε. Αυτός ναι έκανε τα παιδιά του στην πορεία (τα πρώτα χρόνια της δικής μας σχέσης). Διαφωνώ με αυτό που αναφέρεις ότι δεν πέτυχε άλλη σχέση εξαιτίας μου. Ναι σε κάποιες περιπτώσεις αδυνατούσα να νιώσω αυτό που έπρεπε αλλά έκανα μέχρι 1 χρόνο σχέση σε κάποιο από τα μεγάλα μας διαλείμματα και τελικά ο καινούργιος σύντροφος μου ζήτησε να διακόψουμε γιατί δεν είχε ξεπεράσει την πρωην του και ήθελε να τα ξαναβρεί! Βλέπεις λοιπόν δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο....
02-08-2017, 10:05 #30
υπερισχυσαν αυτα για την γυναικα του. αλλιως θα χωριζε για να ειστε μαζι. οταν ο αλλος δεν εχει κανει παιδια, φευγει οποτε θελει.το χαρτι θα τον κρατησει?
(το να ξερετε πληροφοριες ο ενας για τον αλλο, δεν αποδεικνυει βαθος η υπαρξη συναισθηματων...)
απλα ειχε την ζωη που ηθελε με την γυναικα που ηθελε, κι εσυ αν ηθελες να εισαι στο περιθωριο της ζωης του, καλως. αν δεν ηθελες,παλι καλως, γιατι οπως ειδες, ουτε οταν εφυγες για 2 χρονια,θα χωριζε για να γυρισεις.
οταν σε γνωρισε ειχε ηδη τελειωσει ο γαμος σου οπως ειπες . τυπικο ηταν το θεμα που ειχε μεινει και λυθηκε. αν σε ηθελε πραγματικα θα διεκδικουσε να ειστε μαζι.
ΔΕΝ θα εκανε σεξ και παιδια με αλλη.
επισης, αυτο που δεν ξερεις, ειναι αν ειχε/εχει κι αλλες σαν εσενα. για σεξουαλικες επαφες.
δεν μιλαω για τις σχεσεις που σου "ετυχαν". σου λεω γιατι δεν σου "ετυχε" μια πραγματικα ταιριαστη σχεση.
επειδη δεν ησουν ελευθερη. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ εισαι δεσμευμενη στην διεκδικηση αυτου του ανδρα.
οι καλες σχεσεις δεν "τυχαινουν". προκυπτουν οταν ειμαστε ετοιμοι να τις ζησουμε.