Results 16 to 30 of 106
-
03-08-2017, 12:23 #16
- 03-08-2017, 12:49 #17
Οντως εδω συμφωνω, αλλα μετα το φλερτ αν προχωρησει η φαση αυτα τα προβληματα τα οποια και θεωρω χοντρα βγαινουν στην επιφανεια και παλι ο αλλος θα το βαλει στα ποδια διοτι ο κυκνος πχ τρεμει στον φοβο της εγκαταληψης με αποτελεσμα να προκαλεσει την εγκαταληψη.
Το εχω ζησει το σεναριο και πιστεψε με ειναι τρομερα δυσκολο να μεινεις, νοιωθεις οτι υποτιμαει τον αντρισμο σου, οτι σε εχει απλα να μην καθεται μονη, σου περνανε στο μυαλο οτι πηδιεται με αλλον λογω οτι αυτο το σεναριο παιζει συχνα εξω, ολα αυτα σου προκαλουν δυσφορια η οποια πολλαπλασιαζεται αν την γουσταρεις πολυ.
03-08-2017, 15:25 #18
Συμφωνώ να μην το μοιραστςί με φλέρτ η κοπέλα. Μπορεί να τυχει πολύ καλό ανθρωπο αλλά μπορεί να είναι και κανένας πονηρός και να εκμεταλλευτει αυτη της την αδυναμία. Χειριστικοί και καλοθελητές ουκ ολίγοι.
Το θέμα είναι να καταλάβειπως
03-08-2017, 15:27 #19
Το θεμα ειναι να κατανοήσει η ίδια πως οταν νοιωθει πιεση ή
03-08-2017, 15:30 #20
Οταν νοιωθει ενταση την ωρα της πραξης δεν ειναι επειδη καποιος θελει να παραβιασει την ςλςυθςρια της ή να την απειλήσει. Η 1η φορα ειναι καθοριστική. Κι εγω ειχα προβλήματα. Εντελως διαφορετικά αλλά το ιδιο βασανιστικά. Οταν η 1η εντυπωση εδραιωθει ως απειλη όπως στον κυκνο ως τιμωρία οπως σε μένα ή ως οτιδηποτε αλλο απο εκφραση αγαπης,ειναι δυσκολι να αλλάξει. Αλλα οχι ακατορθωτο.
03-08-2017, 22:39 #21
Όχι, δεν μπορώ ν' ανεχτώ άσχημες συμπεριφορές αν είναι να κάνω κάποια σχέση θα είναι για να είμαι ευτυχισμένη αλλιώς προτιμώ να είμαι μόνη μου, δεν θέλω κι άλλα προβλήματα κι άλλη δυστυχία...στήριγμα δεν με πειράζει να είμαι, εννοείται ότι όπως θα με στηρίζει ο σύντροφος μου το ίδιο θα κάνω κι εγώ...
Τώρα όσον αφορά το τι ζητάω είναι τα εξής: τρυφερότητα κι ειλικρίνεια, να μην μου βάζει τις φωνές όταν θυμώνει και να μην με πιέζει να κάνω πράγματα που δεν θέλω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-08-2017, 22:45 #22
Το φλερτ μου αρέσει αν δεν είναι επίμονο και πιεστικό αν δει ο άλλος ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση (μου έχει τύχει αυτό κι είναι ασφυκτικό και ξενέρα) κι αν είναι ευγενικό και διακριτικό χωρίς χυδαιότητες...δεν ερωτεύομαι έτσι εύκολα αν πρώτα δεν καταλάβω τι καπνό φουμάρει ο άλλος, δηλαδή κάποια βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του κι αυτό μετράει για μένα και στο θέμα του σεξ, δηλαδή δεν αρκεί μόνο να τον γουστάρω πρέπει και να τον εμπιστεύομαι πάνω απ' όλα...γενικά μιλώντας δεν τρελαίνομαι για το σεξ και πολλές φορές θέλω να το αποφύγω αλλά αν νιώθω αγάπη για τον άλλον τότε μπορώ κάποιες στιγμές να αφεθώ με λίγη προσπάθεια τουλάχιστον ως ένα βαθμό...αλλά το κάνω καθαρά από αγάπη, την σωματική ανάγκη χωρίς να υπάρχει η αγάπη δεν την νιώθω έτσι από μόνη της...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-08-2017, 22:48 #23
03-08-2017, 22:52 #24
Με ενθαρρύνει που λες πως δεν είναι ακατόρθωτο :)
Απλά δεν ξέρω πως να μην θυμάμαι τον άλλον όταν είναι να γίνει κάτι, η ανάμνηση μου έρχεται αυτόματα στο μυαλό, δεν το θέλω να το θυμάμαι αλλά όμως μου έρχεται!
Δεν ξέρω πως να το χειριστώ, μια σκέψη που έχω κάνει είναι αν ξανακάνω σχέση κι έχει αναπτυχθεί πια εμπιστοσύνη κι αγάπη μεταξύ μας να πω στον άλλον να μην το σταματήσει ότι κι αν κάνω ή πω εφόσον θα είμαι σίγουρη ότι δεν θέλει να με βλάψει...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-08-2017, 22:54 #25
Άρα ξέρεις τι θέλεις. Πως ειναι δυνατον ενας ανθρωπος οπως τον περιγράφεις να έχει τέτοια ένστικτα άσχημα, ώστε να θέλει να ασκήσει βία εκείνη την ώρα;
Είναι άλλο το αρρωστημένο, δλδ αλλο ο βιαστής που κάνει κάτι βίαιο, κι άλλο ο άνθρωπος με τον οποίο έχεις σχέση. Μπορεί να γινει πιο έντονος ας πουμε ενας άντρας αλλα απο την ενταση της στιγμής μέχρι τον βιασμό υπάρχει διαφορά μεγάλη κύκνε μου.
Ξέρεις τι νομίζω; ότι κατάπιες συναισθήματα εκείνη τη στιγμή που εγινε το κακό για να μην καταρεύσεις και τώρα τα βρίσκεις μπροστά σου.
Πιστεύω πως θα βοηθούσε το ψυχόδραμα να δεις την διαφορά αλλα κ να ξεσπάσεις με ασφάλεια ολα σου τα συναισθήματα τα ασχημα, να βγουν απο μέσα σου να μην σε τρωνε. Ή επίσης να δεις τις δυο ιστορίες απεναντι την μία απο την άλλη, για να το ξεκαθαρισεις μέσα σου το πότε οι συνθηκες ειναι ασφαλείς και πότε όχι.
Προσωπικά πιστεύω πως σε ολα τα πραγματα υπάρχει μία λογική. Το οτι βρέθηκες ατυχώς μπροστα σε τόσο μεγάλο όπως η αποπειρα βιασμού, είναι λογικό να συγχυσε το κριτηριο σου για το τι ειναι ασφαλές και το τι όχι. Βάλε όμως τους κανόνες σου σε αυτό κυκνε. Εισαι συνειδητοποιημενη ή τουλαχιστον ετσι δείχνεις. Αν βρεις το κουραγιο να το "ξαναβιωσεις" ας πουμε καν το για να βγαλεις τα συμπεράσματα σου.
03-08-2017, 22:55 #26
Κακώς το νιώθετε έτσι, δεν έχει καμία σχέση αυτό με υποτίμηση του ανδρισμού, ούτε ότι σας κρατάμε απλά για να μην είμαστε μόνοι και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πάμε με άλλον, για όνομα του Θεού! Ειδικά σε περίπτωση σαν τη δικιά μου πώς θα ήταν δυνατόν να πάω με άλλον όταν φοβάμαι τον ίδιο τον σύντροφο μου;
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
03-08-2017, 22:56 #27
Σου ερχεται γιατο δεν το ξεπέρασες κύκνε μου. Κι εγώ πριν καταφέρω να καταλάβω οτι το σςξ δεν ειναι τιμωρία μου ερχοταν ο πατερας μου στο μυαλό μου και μισουσα αυτοματα κάθε εναν με τον οποίο εκανα σεξ. Ακόμα και τον αντρα μου μισούσα γιατί υποσυνειδητα ειχα συνδέσει το σεξ με την τιμωρία και μπλόκαρα επειδη ηταν πολύ συνεπης οταν μ ελεγε πως με αγαπα κ το κανε πραξη.
03-08-2017, 22:59 #28
03-08-2017, 23:00 #29
Γραφω χαλια γιατι ειμαι απο κινητό. Συγγνώμη.
03-08-2017, 23:01 #30