Ένα λίγο ευαίσθητο θέμα...πώς θα τα καταφέρω; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 106
    Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Τι θα έλεγες να μοιραστείς αυτούς τους προβληματισμούς σου με το επόμενο ραντεβού σου;
    ΟΧΙ! θα φοβηθει ο αλλος και θα το βαλει στα ποδια....
    στο φλερτ, καλως ή κακως, πρεπει να χτιζεις εναν μυθο....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ΟΧΙ! θα φοβηθει ο αλλος και θα το βαλει στα ποδια....
    στο φλερτ, καλως ή κακως, πρεπει να χτιζεις εναν μυθο....
    Οντως εδω συμφωνω, αλλα μετα το φλερτ αν προχωρησει η φαση αυτα τα προβληματα τα οποια και θεωρω χοντρα βγαινουν στην επιφανεια και παλι ο αλλος θα το βαλει στα ποδια διοτι ο κυκνος πχ τρεμει στον φοβο της εγκαταληψης με αποτελεσμα να προκαλεσει την εγκαταληψη.
    Το εχω ζησει το σεναριο και πιστεψε με ειναι τρομερα δυσκολο να μεινεις, νοιωθεις οτι υποτιμαει τον αντρισμο σου, οτι σε εχει απλα να μην καθεται μονη, σου περνανε στο μυαλο οτι πηδιεται με αλλον λογω οτι αυτο το σεναριο παιζει συχνα εξω, ολα αυτα σου προκαλουν δυσφορια η οποια πολλαπλασιαζεται αν την γουσταρεις πολυ.

Senior Member
    Συμφωνώ να μην το μοιραστςί με φλέρτ η κοπέλα. Μπορεί να τυχει πολύ καλό ανθρωπο αλλά μπορεί να είναι και κανένας πονηρός και να εκμεταλλευτει αυτη της την αδυναμία. Χειριστικοί και καλοθελητές ουκ ολίγοι.

Το θέμα είναι να καταλάβειπως

Senior Member
    Το θεμα ειναι να κατανοήσει η ίδια πως οταν νοιωθει πιεση ή

Senior Member
    Οταν νοιωθει ενταση την ωρα της πραξης δεν ειναι επειδη καποιος θελει να παραβιασει την ςλςυθςρια της ή να την απειλήσει. Η 1η φορα ειναι καθοριστική. Κι εγω ειχα προβλήματα. Εντελως διαφορετικά αλλά το ιδιο βασανιστικά. Οταν η 1η εντυπωση εδραιωθει ως απειλη όπως στον κυκνο ως τιμωρία οπως σε μένα ή ως οτιδηποτε αλλο απο εκφραση αγαπης,ειναι δυσκολι να αλλάξει. Αλλα οχι ακατορθωτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Μην το λες αυτο βρε κύκνε. Τι θα πει με ανέχτηκε πολύ;; Αυτή είσαι. Στην τελική δεν είσαι σκεύος ηδονής, ανθρωπος είσαι και μάλιστα οχι απλώς πληγωμένος, μαρκαρισμένος. Αν είχε πρόβλημα αυτό θα ήταν να τον στεναχωρεί που ο ανθρωπος που αγαπούσε βαζανιζονταν με κάτι που θα επρεπε να απολαμβάνει και το λιγότερο που μπορούσε να κάνει ήταν να σε στηριξει, δεν λέω κάν να προσπαθήσει να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις. Συγγνώμη που θα εκφραστώ κάπως σκληρά, αλλά όταν κάτι που ειναι εφικτό δεν αυμβαίνει γιατί δεν θέλουμε να συμβεί, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Πχ εχεις ενα πρόβλημα και εστω κι εδω το προσπαθείς, το συζητάς οσο κι αν σε ποναει. Υπάρχει πιο δυσκολο πράγμα; στο τελος τελος θα σου το πω και απο την άλλη μεριά, εσύ ετρωγες τέτοιο πακέτο,ετρωγες χρονο και χρημα σε ταξίδια και το πρόβλημά του ήταν που δεν ησουν καμια σεξουαλα τρελή ας πουμε και δε χαλάρωνες; τεσπα αυτά για τον πρωην σου ειχα να σχολιάσω.

Απο κει και πέρα, ασχετα με το σεξουαλικό και πως θα εκφραστεις σε αυτό το κομμάτι, πρακτικά εκτός απο την εξωτερική εμφάνιση που θα σε ελκύει, ποιο είναι το προφίλ της συμπεριφοράς που σε ελκύει;τι ζητάς δηλαδή; πως θέλεις να σου φαίρεται ο άλλος;μπορείς ας πουμε να ανεχτείς συμπεριφορές και να είσαι ας πουμε το στηριγμα κ η υπο της σχεσης ή θες πιο ισοτιμα πράγματα;
    Όχι, δεν μπορώ ν' ανεχτώ άσχημες συμπεριφορές αν είναι να κάνω κάποια σχέση θα είναι για να είμαι ευτυχισμένη αλλιώς προτιμώ να είμαι μόνη μου, δεν θέλω κι άλλα προβλήματα κι άλλη δυστυχία...στήριγμα δεν με πειράζει να είμαι, εννοείται ότι όπως θα με στηρίζει ο σύντροφος μου το ίδιο θα κάνω κι εγώ...
    Τώρα όσον αφορά το τι ζητάω είναι τα εξής: τρυφερότητα κι ειλικρίνεια, να μην μου βάζει τις φωνές όταν θυμώνει και να μην με πιέζει να κάνω πράγματα που δεν θέλω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Γεια σου κυκνε! Ασχετως με το σεξουαλικο κομματι, το φλερτ σου αρεσει? Ερωτευεσαι καποιον που θα σου κανει κλικ? Αν γινει κατι τετοιο δηλαδη και τον γουσταρεις πολυ τον αλλον, παλι δεν θα μπορεις να κανεις σεξ με ευχαριστηση μαζι του?
    Το φλερτ μου αρέσει αν δεν είναι επίμονο και πιεστικό αν δει ο άλλος ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση (μου έχει τύχει αυτό κι είναι ασφυκτικό και ξενέρα) κι αν είναι ευγενικό και διακριτικό χωρίς χυδαιότητες...δεν ερωτεύομαι έτσι εύκολα αν πρώτα δεν καταλάβω τι καπνό φουμάρει ο άλλος, δηλαδή κάποια βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του κι αυτό μετράει για μένα και στο θέμα του σεξ, δηλαδή δεν αρκεί μόνο να τον γουστάρω πρέπει και να τον εμπιστεύομαι πάνω απ' όλα...γενικά μιλώντας δεν τρελαίνομαι για το σεξ και πολλές φορές θέλω να το αποφύγω αλλά αν νιώθω αγάπη για τον άλλον τότε μπορώ κάποιες στιγμές να αφεθώ με λίγη προσπάθεια τουλάχιστον ως ένα βαθμό...αλλά το κάνω καθαρά από αγάπη, την σωματική ανάγκη χωρίς να υπάρχει η αγάπη δεν την νιώθω έτσι από μόνη της...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Γεια σου Κυκνε!!!

Προσπαθησε να μην πλαθεις με τη φαντασια σου σεναρια που σε αγχωνουν και σε στενοχωρουν.
    Αν με καποιον νιωθεις ανετα και εμπιστοσυνη, περνατε ομορφα, κλικαρετε ο ενας τον αλλο, το σεξ ειναι ο κρικος που ενωνει ολα τα κομματια της αλυσιδας.

Παντως παιδια αυτο το θεμα με τα μπλοκαρισματα στο ερωτικοσεξουαλικο κομματι, ειναι προβλημα.... εχω μια γνωστη που υπεστη αγριοτατη κακοποιηση απο τους γονεις της, ξυλο, της ειχαν καψει τα μαλλια σε γκαζι, η μανα της εβαφε τα μαλλια απο 4-5 χρονων ξανθα για να μην μοιαζει στον πατερα, την ειχαν απομονωσει κοινωνικα χωρις παρεες ενω οι γονεις επαιζαν τους κοινωνικους...οι γονεις τσακωνονταν μια ζωη γιατι δεν ταιριαζαν και μονιμως χωριζαν αλλα και δεν χωριζαν, κλπ κλπ κλπ
    ιστορια δηλαδη που και ο φωσκολος θα ζηλευε....

ε και η κοπελα αυτη τωρα πλησιαζει τα 40 και ειναι παρθενα... και εμφανισιακα μια κουκλαα!! αλλα χωρις δουλεια γιατι εγκλωβιστηκε με τη μανα, και χωρις κοινωνικη ζωη γιατι δεν εχει δουλεια....
    Γεια σου Μάρα μου! :)

Τι εννοείς ότι το σεξ είναι ο κρίκος που ενώνει όλα τα κομμάτια της αλυσίδας; Δεν το κατάλαβα...

Senior Member
    Οταν νοιωθει ενταση την ωρα της πραξης δεν ειναι επειδη καποιος θελει να παραβιασει την ςλςυθςρια της ή να την απειλήσει. Η 1η φορα ειναι καθοριστική. Κι εγω ειχα προβλήματα. Εντελως διαφορετικά αλλά το ιδιο βασανιστικά. Οταν η 1η εντυπωση εδραιωθει ως απειλη όπως στον κυκνο ως τιμωρία οπως σε μένα ή ως οτιδηποτε αλλο απο εκφραση αγαπης,ειναι δυσκολι να αλλάξει. Αλλα οχι ακατορθωτο.
    Με ενθαρρύνει που λες πως δεν είναι ακατόρθωτο :)
    Απλά δεν ξέρω πως να μην θυμάμαι τον άλλον όταν είναι να γίνει κάτι, η ανάμνηση μου έρχεται αυτόματα στο μυαλό, δεν το θέλω να το θυμάμαι αλλά όμως μου έρχεται!
    Δεν ξέρω πως να το χειριστώ, μια σκέψη που έχω κάνει είναι αν ξανακάνω σχέση κι έχει αναπτυχθεί πια εμπιστοσύνη κι αγάπη μεταξύ μας να πω στον άλλον να μην το σταματήσει ότι κι αν κάνω ή πω εφόσον θα είμαι σίγουρη ότι δεν θέλει να με βλάψει...

Senior Member
    Άρα ξέρεις τι θέλεις. Πως ειναι δυνατον ενας ανθρωπος οπως τον περιγράφεις να έχει τέτοια ένστικτα άσχημα, ώστε να θέλει να ασκήσει βία εκείνη την ώρα;
    Είναι άλλο το αρρωστημένο, δλδ αλλο ο βιαστής που κάνει κάτι βίαιο, κι άλλο ο άνθρωπος με τον οποίο έχεις σχέση. Μπορεί να γινει πιο έντονος ας πουμε ενας άντρας αλλα απο την ενταση της στιγμής μέχρι τον βιασμό υπάρχει διαφορά μεγάλη κύκνε μου.
    Ξέρεις τι νομίζω; ότι κατάπιες συναισθήματα εκείνη τη στιγμή που εγινε το κακό για να μην καταρεύσεις και τώρα τα βρίσκεις μπροστά σου.
    Πιστεύω πως θα βοηθούσε το ψυχόδραμα να δεις την διαφορά αλλα κ να ξεσπάσεις με ασφάλεια ολα σου τα συναισθήματα τα ασχημα, να βγουν απο μέσα σου να μην σε τρωνε. Ή επίσης να δεις τις δυο ιστορίες απεναντι την μία απο την άλλη, για να το ξεκαθαρισεις μέσα σου το πότε οι συνθηκες ειναι ασφαλείς και πότε όχι.

Προσωπικά πιστεύω πως σε ολα τα πραγματα υπάρχει μία λογική. Το οτι βρέθηκες ατυχώς μπροστα σε τόσο μεγάλο όπως η αποπειρα βιασμού, είναι λογικό να συγχυσε το κριτηριο σου για το τι ειναι ασφαλές και το τι όχι. Βάλε όμως τους κανόνες σου σε αυτό κυκνε. Εισαι συνειδητοποιημενη ή τουλαχιστον ετσι δείχνεις. Αν βρεις το κουραγιο να το "ξαναβιωσεις" ας πουμε καν το για να βγαλεις τα συμπεράσματα σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Οντως εδω συμφωνω, αλλα μετα το φλερτ αν προχωρησει η φαση αυτα τα προβληματα τα οποια και θεωρω χοντρα βγαινουν στην επιφανεια και παλι ο αλλος θα το βαλει στα ποδια διοτι ο κυκνος πχ τρεμει στον φοβο της εγκαταληψης με αποτελεσμα να προκαλεσει την εγκαταληψη.
    Το εχω ζησει το σεναριο και πιστεψε με ειναι τρομερα δυσκολο να μεινεις, νοιωθεις οτι υποτιμαει τον αντρισμο σου, οτι σε εχει απλα να μην καθεται μονη, σου περνανε στο μυαλο οτι πηδιεται με αλλον λογω οτι αυτο το σεναριο παιζει συχνα εξω, ολα αυτα σου προκαλουν δυσφορια η οποια πολλαπλασιαζεται αν την γουσταρεις πολυ.
    Κακώς το νιώθετε έτσι, δεν έχει καμία σχέση αυτό με υποτίμηση του ανδρισμού, ούτε ότι σας κρατάμε απλά για να μην είμαστε μόνοι και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι πάμε με άλλον, για όνομα του Θεού! Ειδικά σε περίπτωση σαν τη δικιά μου πώς θα ήταν δυνατόν να πάω με άλλον όταν φοβάμαι τον ίδιο τον σύντροφο μου;

Senior Member
    Σου ερχεται γιατο δεν το ξεπέρασες κύκνε μου. Κι εγώ πριν καταφέρω να καταλάβω οτι το σςξ δεν ειναι τιμωρία μου ερχοταν ο πατερας μου στο μυαλό μου και μισουσα αυτοματα κάθε εναν με τον οποίο εκανα σεξ. Ακόμα και τον αντρα μου μισούσα γιατί υποσυνειδητα ειχα συνδέσει το σεξ με την τιμωρία και μπλόκαρα επειδη ηταν πολύ συνεπης οταν μ ελεγε πως με αγαπα κ το κανε πραξη.

Senior Member
    Άρα ξέρεις τι θέλεις. Πως ειναι δυνατον ενας ανθρωπος οπως τον περιγράφεις να έχει τέτοια ένστικτα άσχημα, ώστε να θέλει να ασκήσει βία εκείνη την ώρα;
    Είναι άλλο το αρρωστημένο, δλδ αλλο ο βιαστής που κάνει κάτι βίαιο, κι άλλο ο άνθρωπος με τον οποίο έχεις σχέση. Μπορεί να γινει πιο έντονος ας πουμε ενας άντρας αλλα απο την ενταση της στιγμής μέχρι τον βιασμό υπάρχει διαφορά μεγάλη κύκνε μου.
    Ξέρεις τι νομίζω; ότι κατάπιες συναισθήματα εκείνη τη στιγμή που εγινε το κακό για να μην καταρεύσεις και τώρα τα βρίσκεις μπροστά σου.
    Πιστεύω πως θα βοηθούσε το ψυχόδραμα να δεις την διαφορά αλλα κ να ξεσπάσεις με ασφάλεια ολα σου τα συναισθήματα τα ασχημα, να βγουν απο μέσα σου να μην σε τρωνε. Ή επίσης να δεις τις δυο ιστορίες απεναντι την μία απο την άλλη, για να το ξεκαθαρισεις μέσα σου το πότε οι συνθηκες ειναι ασφαλείς και πότε όχι.

Προσωπικά πιστεύω πως σε ολα τα πραγματα υπάρχει μία λογική. Το οτι βρέθηκες ατυχώς μπροστα σε τόσο μεγάλο όπως η αποπειρα βιασμού, είναι λογικό να συγχυσε το κριτηριο σου για το τι ειναι ασφαλές και το τι όχι. Βάλε όμως τους κανόνες σου σε αυτό κυκνε. Εισαι συνειδητοποιημενη ή τουλαχιστον ετσι δείχνεις. Αν βρεις το κουραγιο να το "ξαναβιωσεις" ας πουμε καν το για να βγαλεις τα συμπεράσματα σου.
    Μμμ, έχεις δίκιο στην πρώτη πρόταση...όντως κάτι τέτοιο θα ήταν περίεργο να συμβεί...
    Τι είναι το ψυχόδραμα; Πρώτη φορά το ακούω αυτό...

Senior Member
    Γραφω χαλια γιατι ειμαι απο κινητό. Συγγνώμη.

Senior Member
    Σου ερχεται γιατο δεν το ξεπέρασες κύκνε μου. Κι εγώ πριν καταφέρω να καταλάβω οτι το σςξ δεν ειναι τιμωρία και δεν μου ερχοταν ο πατερας μου στο μυαλό μου, μισουσα αυτοματα κάθε εναν με τον οποίο εκανα σεξ.
    Κατάλαβα...
    Τι γνώμη έχεις για την λύση που σκέφτηκα κι έγραψα παραπάνω;

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast