Ένα λίγο ευαίσθητο θέμα...πώς θα τα καταφέρω; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 106
    Senior Member
    Έλα ρε κύκνε, ζεις τοσο άσχημα; και πάλι έχεις τόση ορμη να διορθώσεις πράγματα και να ζήσεις καλα; είναι αξιοθαύμαστο αυτό.
    Αν γνωρισεις αυτον που θα ειναι για σένα, θα το καταλάβεις, όπως κι εγώ. Εγώ απο ενστικτο εμεινα κοντά του ενω σου ειπα πιο πάνω πόσα νόμιζα.
    Και με κατέπληξε το οτι εκανε οσα ελεγε ή μπορεί να εκανε χωρις καν να λέει κατι που δεν ειχα ξαναδει στη ζωη μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Έλα ρε κύκνε, ζεις τοσο άσχημα; και πάλι έχεις τόση ορμη να διορθώσεις πράγματα και να ζήσεις καλα; είναι αξιοθαύμαστο αυτό.
    Αν γνωρισεις αυτον που θα ειναι για σένα, θα το καταλάβεις, όπως κι εγώ. Εγώ απο ενστικτο εμεινα κοντά του ενω σου ειπα πιο πάνω πόσα νόμιζα.
    Και με κατέπληξε το οτι εκανε οσα ελεγε ή μπορεί να εκανε χωρις καν να λέει κατι που δεν ειχα ξαναδει στη ζωη μου.
    Πλέον δεν έχουμε βιαιοπραγίες ευτυχώς γιατί πιστεύω πως ταρακουνήθηκαν με ότι έγινε την τελευταία φορά (δεν θέλω να το θυμηθώ τώρα) στην οποία μου ζήτησε συγγνώμη κι έκτοτε δεν επαναλήφθηκε...
    Σ' ευχαριστώ που μου λες ότι είναι αξιοθαύμαστο, δεν φαντάζεσαι πόσο καλό μου κάνει :)

Κι εγώ είχα εκπλαγεί με την συμπεριφορά του πρώην και την καλοσύνη του, αυτός ήταν για μένα, κρίμα που δεν μας ευνόησαν οι συνθήκες...

Αν θέλεις πες μου ένα παράδειγμα πράξης του άντρα σου, ίσως με βοηθήσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ε πολλά είναι. Εγω δεν ημουν ησυχο πνεύνα ποτε. Βεβαια η ενεργητικότητα μου μου εβγαινε σε αυτοκαταστροφη αλλου τύπου. Οχι αυτοτραυματισμοι,αλλα διατροφικές διαταραχές. Σε ενα χρονο εβαλα κι εχασα 30 κιλα. Δοκιμαζα ναρκωτικά για να δειξω πως δε φοβάμαι. Επινα. Διαφορα.
    Όταν γνωρισα τον αντρα μου τον θαυμαζα περνουσα καλα, αλλά του ειχα απιστευτο θυμο που τον αποδίδω πλέον στο σεξ. Δε μπορούσα να χονέψω ότι δε μπορουσα να του βρω ενα ψεγαδι στη συμπεριφορα και μου έκανε κάτι τιμωρητικό οπως το σεξ.
    Παραδειγματα πολλά. Στην αρχη απλά πράγματα. Θα σε παω στη σχολη με το αμαξι να μην παιδευεσαι με τα λεωφορεία,θα πάμε εκει που θες εσυ για να σε ευχαριστησω (χωρις να μου λέει οτι δεν του άρεσε κ πολύ) ή κουραστηκες με δουλεια και σχολη πάμε ενα σ/κ κάπου.
    Αν κάτι το έκανα στραβα μου το ελεγε. Δεν εκρυψε κατι για να μου χρυσωσει το χάπι. Αλλά δε το εκανε ουτε προσβλητικά ούτε για να με χειραγωγησει. Πολλά πραγματα. Το πιο γενναίο που εκανε ήταν όταν τον εγκατελειψα. Ενα χρονο εξαφανίστηκα απο προσωπου γης και εψαχνε να με βρει. Και οταν με βρηκε μου είπε τα πάντα. Οτι έίχε τρελαθει απο αγωνία, ότι δεν θα αλλάξει τίποτα στη συμπεριφορά του ο ιδιος γιατι δεν ςκανσ κάποιο λάθος και ότι αν οντως τον ηθελα στη ζωη μου θα επρεπε να το αποδείξω. Με συγχωρεσε και με δεχτηκε και μου δειξε τον τροπο να λυτρωθω. Εγω μεχρι τότε την αγαπη την είχα πολυ αφηρημενα στο μυαλό μου. Ήταν ενα εμφυτο ενστικτο που ηθελα να το νοιωσω αλλά δεν το είχα γνωρισει και ποτε στην πράξη και ουτε μπορουσα να την αναγνωρισω την αγαπη. Οι γονεις μου υποτιθεται με αγαπουσαν και με βασανιζαν απο τη μερα που γεννήθηκα. Για μενα νοιαζομαι και αγαπω σημαινε να προαεχω τα νοτα μου ακομα και οταν κοιμαμαι γιατι δεν ξερω απο που θα μου ερθει κ οταν μς καλόπιαναν ήταν για να με κλεισουνμέσα να μου ριξουν κανενα χερι ξυλο κ να μην ακουει η γειτονια.
    Οποτε αυτο πιστευω πως ηταν η κυριοτερη πράξη με οι συνεπάγεται. Υπομονη επιμονη εμπιστοσυνη που δεν την αξιζα αντικειμενικά γιατι τα ειχα ολα λάθος στο μυαλό μου. Μου εδειξε πως να διεκδικώ αυτο που θέλω,πως να το κάνω πραγματικότητα.

Senior Member
    Οσον αφορα τους δικούς σου δεν θα αλλάξουν κυκνε μου. Εμένα κοπέλα ολόκληρη, ειχα να τους δω παρα πολυ καιρο γιατι πήγα για σπουδες. Πήγα για σ/κ σπίτι γιατι ειχα ενοχές αλλά και την κρυφη ελπίδα οτι κερδισα τον σεβασμό που τα καταφερνα να σπουδασω χωρις βοηθεια, και εγινε καυγας και πέσιμο απο τον πατερα και ημουν με πετσετα μπανιου. Με χτυπησαν και με πέταξαν απο το σπίτι χωρις ρουχα νοεβρη μηνα και να βρεχει καταρακτωδώς. Ηταν κ το τελευταίο τους.
    Δεν μπορεις να περιμένεις απο κανένα να σου δωσει αυτο που σου αξίζει. Το ζητας, αν δεν ειναι ικανος καποιος να το δωσει τον εξαφανίζεις απο τη ζωή σου.

Senior Member
    Ε πολλά είναι. Εγω δεν ημουν ησυχο πνεύνα ποτε. Βεβαια η ενεργητικότητα μου μου εβγαινε σε αυτοκαταστροφη αλλου τύπου. Οχι αυτοτραυματισμοι,αλλα διατροφικές διαταραχές. Σε ενα χρονο εβαλα κι εχασα 30 κιλα. Δοκιμαζα ναρκωτικά για να δειξω πως δε φοβάμαι. Επινα. Διαφορα.
    Όταν γνωρισα τον αντρα μου τον θαυμαζα περνουσα καλα, αλλά του ειχα απιστευτο θυμο που τον αποδίδω πλέον στο σεξ. Δε μπορούσα να χονέψω ότι δε μπορουσα να του βρω ενα ψεγαδι στη συμπεριφορα και μου έκανε κάτι τιμωρητικό οπως το σεξ.
    Παραδειγματα πολλά. Στην αρχη απλά πράγματα. Θα σε παω στη σχολη με το αμαξι να μην παιδευεσαι με τα λεωφορεία,θα πάμε εκει που θες εσυ για να σε ευχαριστησω (χωρις να μου λέει οτι δεν του άρεσε κ πολύ) ή κουραστηκες με δουλεια και σχολη πάμε ενα σ/κ κάπου.
    Αν κάτι το έκανα στραβα μου το ελεγε. Δεν εκρυψε κατι για να μου χρυσωσει το χάπι. Αλλά δε το εκανε ουτε προσβλητικά ούτε για να με χειραγωγησει. Πολλά πραγματα. Το πιο γενναίο που εκανε ήταν όταν τον εγκατελειψα. Ενα χρονο εξαφανίστηκα απο προσωπου γης και εψαχνε να με βρει. Και οταν με βρηκε μου είπε τα πάντα. Οτι έίχε τρελαθει απο αγωνία, ότι δεν θα αλλάξει τίποτα στη συμπεριφορά του ο ιδιος γιατι δεν ςκανσ κάποιο λάθος και ότι αν οντως τον ηθελα στη ζωη μου θα επρεπε να το αποδείξω. Με συγχωρεσε και με δεχτηκε και μου δειξε τον τροπο να λυτρωθω. Εγω μεχρι τότε την αγαπη την είχα πολυ αφηρημενα στο μυαλό μου. Ήταν ενα εμφυτο ενστικτο που ηθελα να το νοιωσω αλλά δεν το είχα γνωρισει και ποτε στην πράξη και ουτε μπορουσα να την αναγνωρισω την αγαπη. Οι γονεις μου υποτιθεται με αγαπουσαν και με βασανιζαν απο τη μερα που γεννήθηκα. Για μενα νοιαζομαι και αγαπω σημαινε να προαεχω τα νοτα μου ακομα και οταν κοιμαμαι γιατι δεν ξερω απο που θα μου ερθει κ οταν μς καλόπιαναν ήταν για να με κλεισουνμέσα να μου ριξουν κανενα χερι ξυλο κ να μην ακουει η γειτονια.
    Οποτε αυτο πιστευω πως ηταν η κυριοτερη πράξη με οι συνεπάγεται. Υπομονη επιμονη εμπιστοσυνη που δεν την αξιζα αντικειμενικά γιατι τα ειχα ολα λάθος στο μυαλό μου. Μου εδειξε πως να διεκδικώ αυτο που θέλω,πως να το κάνω πραγματικότητα.
    Δηλαδή εσύ πείστηκες ότι σε αγαπάει όταν τελικά σε βρήκε και τότε μαλάκωσες; Πώς κατάφερες να πάψεις να βλέπεις το γεγονός ότι σου έκανε έρωτα σαν κάτι τιμωρητικό; Πώς κατάφερες να λυτρωθείς τελικά; (αν θέλεις απαντάς, δεν θέλω να σε κάνω να νιώσεις άβολα)
    Κι οι δικοί μου γονείς το έχουν αυτό με τη γειτονιά, ειδικά η μητέρα μου ακόμα και τώρα αλλά δεν με ενοχλεί τόσο αφού μένουμε πια μόνο στις φωνές όταν τσακωνόμαστε και δεν πέφτει πια ξύλο...την τελευταία φορά που συνέβη αυτό πριν κάποια χρόνια για πρώτη φορά φώναξα "θα ξεσηκώσω τη γειτονιά" κι όντως άρχισα να φωνάζω "βοήθεια" τόσο δυνατά που την άλλη μέρα που εγώ έφυγα όταν τελικά γύρισα απ' το νοσοκομείο μου είπε η μάνα μου ότι της χτυπούσαν την επόμενη κάποιοι γείτονες τα κουδούνια και ρωτούσαν τι έγινε, όντως τους ξεσήκωσα τελικά και το ευχαριστήθηκα να σου πω την αλήθεια...τέρμα πια το σιωπηλό θύμα κι η ανοχή σ' αυτή τη συμπεριφορά!
    Θέλω να πω και κάτι για τον πρώην μου όσον αφορά την τελευταία σου φράση, ότι κι εμένα με έμαθε να διεκδικώ...όταν τον πρωτογνώρισα ήμουν ένα πλάσμα τόσο φοβισμένο που όταν με πλησίαζε σφιγγόμουν για να μην κλάψω από φόβο μην μου θυμώσει που αντιδρώ (όπως ο άλλος) κι είναι χειρότερα τα πράγματα για μένα...μου μίλησε με τον καιρό και μου είπε ότι μπορώ να του μιλάω ελεύθερα και χωρίς να φοβάμαι κι ότι όποτε δεν ήθελα να συμβεί κάτι συγκεκριμένο να του το λέω και σιγά σιγά τα κατάφερα...αλλά δεν ξέρω αν σε άλλον θα μπορούσα εύκολα να το ξανακάνω, είμαι χρόνια εκτός παιχνιδιού κι έχω χάσει τη φόρμα μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αυτα με τις φωνες και τη γειτονια τα ειχα κι εγω μεχρι που εφυγα απο το σπιτι. Γενικως στις οικογενειες επικρατει ενα χαος και μετα λενε ειναι οτι πιο ιερο υπαρχει. Μ....κιες. Καθολου ιερο δεν ειναι, βαναυσοτητα και κακοποιηση. Εμενα μου ειχε πει η μανα μου μαγαρισες το σπιτι επειδη ειχα φερει εναν πρωην μου εκει, και δεν καναμε και τιποτα, απλα αυτηνης το μυαλο νομιζε, μου ειχε πει οτι ειμαι πουτ...... επειδη μου ειχε αφησει πιπιλιες ο τελευταιος πρωην και αλλα πολλα.

Senior Member
    Εγω σου λέω ήμουν άλλιως. Είσαι συγκρατημένη εγώ δςν ήμουν. Είχα σχέσεις και πριν απο τον αντρα μου με αλλους και οτι το θεωρουσα τιμωρία δεν το θεωρουσα μονο για εμενα απο τους αλλους αλλα και απο εμενα προς τους αλλους τιμωρία.
    Ο άντρας μου ποτε δε με πίεσε. Πέρασαν μηνες μέχρι να ολοκληρωθεί η σχέση και οταν συνεβει αρχισα να παρανοω κανονικά αλλά να μην το δειχνω καθόλου γιατί δεν είχα και στοιχεία χειροπιαστα οτι με εκμεταλλευεται με κάποιο τροπο. Επίσης απλώς με ςπιανε αυτο το συναίσθημα. Δεν το χα ξεκαθαρο στο μυαλό μου οτι φταιει η κακοποίησή μου οπως το λέω τώρα. Επίσης τον είχα αναγκη. Πραγματικα ξυπνουσα και κοιμομουν στη σκεψη του ακομα κι οταν εξαφανιστηκα. Τον ειχα αναγκη και τον εχω αναγκη για να ειμαι ολοκληρωμενος ανθρωπος. Δεν ηταν πως απλώς βγαιναμε περνουσαμε καλα ή μαφειρευαμε κ τρωγαμε ή διαβαζαμε. Ηταν και είναι αλλο πραγμα. Ξερω κ ξερει τι θελω πριν το πουμε επομενως αν κ εοχα στο μυαλό μου πως με κοροιδευει, θα εμενα γιατι περνουσα καλα κ θα τον τιμωρουσα εγω με το σεξ, οχι αυτός. Περνουσε ο καιρος ολα ηταν φυσιολογικα ε κ δεν το αντεξε το λογικο μ κ τον εγκατελειψα.
    Δεν το ξεπέρασα με τη μία, δεν απενοχοποίησα την επαφη με τη μία. Το οτι ασχολήθηκε να με βρει μου ηρθε πολυ αποτομο κ απιστευτο. Με αναγκασε να του πω τι συμβαίνει και του ειπα τα πάντα γι μένα. Για την κακοποίηση, για τις σκεψεις που έκανα. Όλα. Αντεκρουσε κάθε παράλογη σκέψη με επιχειρήματα, αλλά κυρίως, με εψαξε. Οι γονεις μου ειχαν να με δουν χρονια και δεν νοιαζονταν καν. Αυτος ηταν σε αλλη χωρα και με εψαχνε. Με αγκαλιασε κ δε μου ειπε κατι να με μαλωσει ή να μου ριχτει μου ειπε πως ηρεμησε που ειμαι καλα. Ηταν οι πραξεις του, ολα του. Δεν υπηρχε περιθωριο αμφισβητησης ουτε στο ελαχιστο. Επισης λογω σπουδών καταλαβε ή μαλλον ηξερε να με διαχειριστεί, να διαχειριστει και το σεξ κια όλα. Δεν τον ενοιωσα απο τότε εναν αλλο ανθρωπο τον αντρα μου αλλα ενα κομμάτι του εαυτου μου. Δεν ειχα λογο να κρυφτω καταλαβες; με καταλαβαίνει με δικαιολογει με μαλώνει με φροντιζει, και λαθος να κάνει το κανει για μένα. Ζει για μένα και το βλέπω. Πχ τωρα γυρισε κ του δειχνω την κουβεντα μας κ αν κ ξενυχτησμένος κοιμησε τα μωρα. Ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει τιποτα για να με τιμωρησει. Δεν το εκανε οταν τονε εγκατελειψα και δεν θα το κάνει ποτε. Ουτε για λαθη μου με τιμωρεί. Με βοηθα να τα ξεπερνω κ να γινομαι καλυτερος ανθρωπος. Ετσι καπως το ξεπερασα. Αλλάζοντας την αντίληψη μου για τον κοσμο.

Μπράβο του που σε στηριξε σε αυτό. Να μην φοβασαι να υπερασπιστείς τον εαυτο σου. Να λες ελευθερα οτι θέλεις και να μοιραζεσαι με αυτους που το αξιζουν.

Senior Member
    Απο τον φοβο που εγκαθειστουν στο λειτουργικό μας οι γονείς, σταματαμε να λεμε αυτα που θελουμε, σταματαμε να κάνουμε αυτα που θελουμε, σκεφτομαστε ποιο θα ηταμ το σωστο για εκείνους για να αποφυγουμε την κακοποιηση την αυναιαθηματικη. Χανουμε ομως τον εαυτο μας ετσι. Αν δεν ξερεις τι σου γινεται και δεν μπορεις να εισαι ευτυχισμένος ποιο το νόημα;τι θα πει η γειτονιά; λαθη αλλα τουλαχιστον μπορούμε να τα αναγνωρισουμε κ να προαπαθησουμε να τα αλλάξουμε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ετσι σου ειπε η μαμα σου; Πωπω.
    ok... εμενα μου ειχε πει κατι πολυ χειροτερο.... "που να παμε να κρυφτουμε τωρα?"
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ok... εμενα μου ειχε πει κατι πολυ χειροτερο.... "που να παμε να κρυφτουμε τωρα?"
    Το ιδιο ειναι πιστευω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Ηθελε να παιξει κρυφτό η μάνα σου Μάρα. Το τραγικό είναι πως σε κανουν να πιστευεις στο παραλογο κ να λες η λογική δεν υπάρχει

Senior Member
    Εγω σου λέω ήμουν άλλιως. Είσαι συγκρατημένη εγώ δςν ήμουν. Είχα σχέσεις και πριν απο τον αντρα μου με αλλους και οτι το θεωρουσα τιμωρία δεν το θεωρουσα μονο για εμενα απο τους αλλους αλλα και απο εμενα προς τους αλλους τιμωρία.
    Ο άντρας μου ποτε δε με πίεσε. Πέρασαν μηνες μέχρι να ολοκληρωθεί η σχέση και οταν συνεβει αρχισα να παρανοω κανονικά αλλά να μην το δειχνω καθόλου γιατί δεν είχα και στοιχεία χειροπιαστα οτι με εκμεταλλευεται με κάποιο τροπο. Επίσης απλώς με ςπιανε αυτο το συναίσθημα. Δεν το χα ξεκαθαρο στο μυαλό μου οτι φταιει η κακοποίησή μου οπως το λέω τώρα. Επίσης τον είχα αναγκη. Πραγματικα ξυπνουσα και κοιμομουν στη σκεψη του ακομα κι οταν εξαφανιστηκα. Τον ειχα αναγκη και τον εχω αναγκη για να ειμαι ολοκληρωμενος ανθρωπος. Δεν ηταν πως απλώς βγαιναμε περνουσαμε καλα ή μαφειρευαμε κ τρωγαμε ή διαβαζαμε. Ηταν και είναι αλλο πραγμα. Ξερω κ ξερει τι θελω πριν το πουμε επομενως αν κ εοχα στο μυαλό μου πως με κοροιδευει, θα εμενα γιατι περνουσα καλα κ θα τον τιμωρουσα εγω με το σεξ, οχι αυτός. Περνουσε ο καιρος ολα ηταν φυσιολογικα ε κ δεν το αντεξε το λογικο μ κ τον εγκατελειψα.
    Δεν το ξεπέρασα με τη μία, δεν απενοχοποίησα την επαφη με τη μία. Το οτι ασχολήθηκε να με βρει μου ηρθε πολυ αποτομο κ απιστευτο. Με αναγκασε να του πω τι συμβαίνει και του ειπα τα πάντα γι μένα. Για την κακοποίηση, για τις σκεψεις που έκανα. Όλα. Αντεκρουσε κάθε παράλογη σκέψη με επιχειρήματα, αλλά κυρίως, με εψαξε. Οι γονεις μου ειχαν να με δουν χρονια και δεν νοιαζονταν καν. Αυτος ηταν σε αλλη χωρα και με εψαχνε. Με αγκαλιασε κ δε μου ειπε κατι να με μαλωσει ή να μου ριχτει μου ειπε πως ηρεμησε που ειμαι καλα. Ηταν οι πραξεις του, ολα του. Δεν υπηρχε περιθωριο αμφισβητησης ουτε στο ελαχιστο. Επισης λογω σπουδών καταλαβε ή μαλλον ηξερε να με διαχειριστεί, να διαχειριστει και το σεξ κια όλα. Δεν τον ενοιωσα απο τότε εναν αλλο ανθρωπο τον αντρα μου αλλα ενα κομμάτι του εαυτου μου. Δεν ειχα λογο να κρυφτω καταλαβες; με καταλαβαίνει με δικαιολογει με μαλώνει με φροντιζει, και λαθος να κάνει το κανει για μένα. Ζει για μένα και το βλέπω. Πχ τωρα γυρισε κ του δειχνω την κουβεντα μας κ αν κ ξενυχτησμένος κοιμησε τα μωρα. Ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει τιποτα για να με τιμωρησει. Δεν το εκανε οταν τονε εγκατελειψα και δεν θα το κάνει ποτε. Ουτε για λαθη μου με τιμωρεί. Με βοηθα να τα ξεπερνω κ να γινομαι καλυτερος ανθρωπος. Ετσι καπως το ξεπερασα. Αλλάζοντας την αντίληψη μου για τον κοσμο.

Μπράβο του που σε στηριξε σε αυτό. Να μην φοβασαι να υπερασπιστείς τον εαυτο σου. Να λες ελευθερα οτι θέλεις και να μοιραζεσαι με αυτους που το αξιζουν.
    Πραγματικά ακούγεται σπάνιος άνθρωπος, είσαι πολύ τυχερή :) Χαίρομαι για σένα...
    Θα προσπαθήσω κι εγώ να δώσω ευκαιρία και σε άλλον άνθρωπο αν προκύψει απλά δεν νιώθω πως θα είμαι ποτέ ξανά έτοιμη για σεξ, μακάρι να κάνω λάθος...
    Γι' αυτό επέμενα ότι ο πρώην μου μου φέρθηκε πολύ καλά...οκ, δεν ήταν τέλειος αλλά τέλειος δεν είναι κανείς...αλλά έδειξε άπειρη κατανόηση και τρυφερότητα...ένα δάκρυ μου αρκούσε για να σταματήσει οτιδήποτε σεξουαλικό π.χ. χωρίς καν να μιλήσω κι εγώ όπως λες κι εσύ, καταλάβαινε τι θέλω χωρίς να του το πω...
    Οι σπουδές του δυστυχώς δεν έχουν καμία σχέση με την ψυχολογία ούτε από μακριά οπότε προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση όσο καλύτερα μπορούσε ως απλός άνθρωπος...

Senior Member
    Μπράβο του. Πάντως μην σκέφτεσαι την σχέση ως σεξ αναγκαστικά και κολλάς. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει με μια γνωριμια. Μπορει να υπαρξει σχεση μπορει και όχι. Απλώς προσπάθησε να βάλεις όρια,να το εκλογικεύσεις το πράγμα. Ο ανθρωπος που θελεις θα ειναι ο τάδε χαρακτηρας. Αν εχει καλά στοιχεία και σου αποδεικνυει οτι σε αγαπα και σε κνει καλύτερο άνθρωπο γιατι να θελει να σε τιμωρήσει ή να σου κάνει κακο μεσω του σεξ;

Και επίσης, πριν κάνεις ή πεις κάτι,σκέψου αν το κάνεις επειδη φοβάσαι,επειδή πρέπει ή επειδη πραγματικά το λαχταράς. Κάνε αυτο που θέλεις και εκφρασου οπως πραγματικά θελεις κοριτσι μου. Θα εισαι πιο ησυχη

Senior Member
    Μπράβο του. Πάντως μην σκέφτεσαι την σχέση ως σεξ αναγκαστικά και κολλάς. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει με μια γνωριμια. Μπορει να υπαρξει σχεση μπορει και όχι. Απλώς προσπάθησε να βάλεις όρια,να το εκλογικεύσεις το πράγμα. Ο ανθρωπος που θελεις θα ειναι ο τάδε χαρακτηρας. Αν εχει καλά στοιχεία και σου αποδεικνυει οτι σε αγαπα και σε κνει καλύτερο άνθρωπο γιατι να θελει να σε τιμωρήσει ή να σου κάνει κακο μεσω του σεξ;

Και επίσης, πριν κάνεις ή πεις κάτι,σκέψου αν το κάνεις επειδη φοβάσαι,επειδή πρέπει ή επειδη πραγματικά το λαχταράς. Κάνε αυτο που θέλεις και εκφρασου οπως πραγματικά θελεις κοριτσι μου. Θα εισαι πιο ησυχη
    Στο πρώτο σκέλος έχω μια απορία να σου εκφράσω: δηλαδή αν με αγαπάει δεν είναι δυνατό να παρασυρθεί από το πάθος κι η συμπεριφορά του να είναι πιο έντονη, πιο "άγρια" απ' όσο αντέχω; Βάζω το "άγρια" σε εισαγωγικά για να μην μπερδευτείς ότι το συγχέω με τη βία...
    Στο δεύτερο σκέλος εννοείς ότι όταν λέω κάτι σεξουαλικό να ξέρω αν όντως το θέλω ή αν το κάνω γι' άλλους λόγους; Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλά...

Senior Member
    Ειναι πολύ χοντρο αυτο που θέλω να πω. Θα προσπαθησω να το πω οσο πιο κοσμια γίνεται. Ρε παιδι μ οποιος αντρας σε αγαπά δεν μπορεί να σε αντιμετωπησει.σαν πορνοσταρ ας πουμε. Δε θα σου πει στησου στα 4 να τελειωνουμε σα να το κανει σε πλαστική κουκλα. Στους αντρες αρεσουν τα πιο εντονα πραγματα ας πουμε. Οκ; ο αντρας που σε αγαπάει ομως δε θα σου ζητα απο πισω θα σε γλυφει δε θα κάνει λες κ εχει ενα αντικειμενο. Καταλαβαίνεις; ο ανθρωπος που περιγραφεις πως θελεις ειναι ενας ανθρωπος που ενδιαφέρεται για σένα. Ε αυτό θα βγει και στο σεξ. Δε θα τον νοιαζει να ξεκαυλώσει κ οκ εκανες το χρέος σου ως ξεκαυλωτηρα της σχεσης. Καταλαβαινεις; μπορει εσυ να αισθανεσαι ανασφάλεια να ειναι απο πάνω σου γιατι νοιωθεις οτι δεν εχεις κανενα ελεγχο. Μπορεις να του ζητησεις να μην γινεται ετσι ας πουμε, αν νιωθεις ανασφαλεια και δε το απολαμβανεις γιατι να μην το πεις; με τον καιρο ερχονται τα πραγματα. Δλδ δς μπορει η 1η φορά να ειναι το ιδιο με μςτα απο 1 χρονο που ξερεις το σωμα του αλλου και τι τον ικανοποιεί. Αυτος που θα νοιαστει να μαθει τι σε ικανοποιεί ειναι αυτος που ενδιαφερεται να περνας καλά ενδιαφερεται για σένα. Δλδ τι θελω να σου πω. Βαλε τα όριά σου. Αν βρεθει ο καταλληλος τον οποιο θα χεις τσεκάρει, κατσε και σκέψου τι σε βολεύει. Τι σε κάνει να νοιωθεις ελεύθερία εκείνη την ώρα. Ξεκίνα με απλά πράγματα και εξερευνησε το τι θελεις με εναν ανθρωπο που θα σε αγαπα κ θα σε κατανοεί. Σα να το μαθαίνεις τωρα το πράγμα, γιατί αν αποφασίσεις να το αντιμετωπίσεις θα πρέπει να διαχωρίσεις στη λογική σου το να εισαι το θυμα μιας σεξουαλικής επιθεσης με το να είσαι η ερωμένη μιας σχέσης. Εκει υπηρξες θυμα. Σε μια σχέση είσαι απαραίητο συστατικο ας πουμε για να εκφρασεις την αγαπη αου στον καθε ανθρωπο.

Και να σου γινει συνηθεια σε ολα να λες τι ςιναι αυτο που θες πραγματικα. Και στο σεξ και στη ζωη και σε όλα. Το να αναγνωριζεις τι θελεις και να το κάνεις είναι νοοτροπια,δεν ςιναι κανόνας και ειναι κατι απολύτως υγειες και απαραίτητο για να είμαστς καλα. Και λάθη να κάνεις με τις επιλογες σου θα λες εκανα αυτο που ηθελα και εμαθα. Οταν δεν κανεις τπτ απο οσα θες δε γινονται λαθη αλλα δεν υπαρχει κ η ευχαριστηση

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast