Ένα λίγο ευαίσθητο θέμα...πώς θα τα καταφέρω; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 106
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γεια σου Μάρα μου! :)

Τι εννοείς ότι το σεξ είναι ο κρίκος που ενώνει όλα τα κομμάτια της αλυσίδας; Δεν το κατάλαβα...
    oταν συνεννοεισαι με τον αλλο, περνας ομορφα μαζι του,γελατε, δεν βαριεστε, υπαρχει σεβασμος, αλληλονοιαζεστε, συζητατε και βρισκετε ακρη, και πολλα αλλα....ολα αυτα ειναι κομματια της αλυσιδας ΣΧΕΣΗ και το σεξ ειναι ο κρικος που τα ενωνει...
    καταλαβες?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Κατάλαβα...
    Τι γνώμη έχεις για την λύση που σκέφτηκα κι έγραψα παραπάνω;
    Κυκνε θα στο πω χοντρα.... ειναι βλακεια.
    Ειναι σαν του λες, βαρα με κι ας κλαιω....
    το σεξ ειναι παιχνιδι για 2! τι σημαινει δηλαδη να προχωρησει οσο και να αντιδρας εσυ? δεν το καταλαβαινεις οτι επιζητεις ενα ατυπο βιασμο??
    Αν δεν το θελεις, δεν εισαι υποχρεωμενη να το κανεις. Δεν σε πιεζει κανεις. Ξεκολλα!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Αυτο που λες να μην σταματησει ο άλλος; δεν ξςρω αν θα λσιτουργουσε βρε κύκνε. Πολυ καταναγκαστικό είναι ασε που αν αξιζει το παλικάρι και είναι καπως τραυματικό γιατί να το θυμασαι ως ασχημο γεγονός. Εκτός αυτου, αν δεν κλεισεις το θεμα βιασμός παντα θα σε κυνηγά. Το προβλημα είναι το ιδιο το τραυμα, όχι οι συνθηκες που το ξυπνουν. Τωρα ψυχολογος δεν ειμαι, αυτο που λέω ειναι απλώς η άποψή μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Κυκνε θα στο πω χοντρα.... ειναι βλακεια.
    Ειναι σαν του λες, βαρα με κι ας κλαιω....
    το σεξ ειναι παιχνιδι για 2! τι σημαινει δηλαδη να προχωρησει οσο και να αντιδρας εσυ? δεν το καταλαβαινεις οτι επιζητεις ενα ατυπο βιασμο??
    Αν δεν το θελεις, δεν εισαι υποχρεωμενη να το κανεις. Δεν σε πιεζει κανεις. Ξεκολλα!
    Μίλα ελεύθερα εφόσον ξέρω πως είσαι καλοπροέραιτη :)
    Αυτό το σκέφτηκα σαν έναν τρόπο για να πάψω να φοβάμαι τόσο πολύ πια το σεξ δηλαδή θέλω να πω αν συμβεί μια φορά με καινούριο σύντροφο και δω ότι δεν μου φέρθηκε με βία στον τρόπο που συμπεριφέρεται κατά τη διάρκεια της επαφής ίσως να πάψω να το βλέπω σαν κάτι τόσο τρομαχτικό πια...δεν ξέρω τι άλλη λύση να βρω, αν δεν τα καταφέρω δεν πρόκειται να ξανακάνω ποτέ μου σεξ πράγμα που συνεπάγεται μοναξιά για την υπόλοιπη ζωή μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Το ψυχοδραμα ειναι ομαδική ψυχοθεραπεία. Συζητατε διαφορα θεματα και οταν κάποιος νοιωσει ανετα κάνει το εξής. Λέει με οσο περισσοτερες λεπτομέριες μπορεί το συμβάν που τον τραυματησε. Καποιοι απο τους αλλους που κανουν θεραπεια αναλαμβάνουν να το αναπραγουν σαν σκετσακι.
    Θυμασαι το ορισμό της τραγωδίας;ε αυτο γινεται μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας, ...... δρώντων και ου δι’ απαγγελίας, δι’ ελέου και φόβου περαίνουσα την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν.
    Ακριβώς αυτό γινεται. Βλέπεις την ιστορία, το σκετσακθ,ταυτίζεσαι και εχεις την ασφαλεια να εκραγείς και να ξεσπάσεις κι εται να κάνεις εναν λογικό απολογισμό και να το ξεπεράσεις.

Senior Member
    oταν συνεννοεισαι με τον αλλο, περνας ομορφα μαζι του,γελατε, δεν βαριεστε, υπαρχει σεβασμος, αλληλονοιαζεστε, συζητατε και βρισκετε ακρη, και πολλα αλλα....ολα αυτα ειναι κομματια της αλυσιδας ΣΧΕΣΗ και το σεξ ειναι ο κρικος που τα ενωνει...
    καταλαβες?
    Ναι, νομίζω πως κατάλαβα αρκετά καλά τι θες να πεις, σ' ευχαριστώ! Απλά θα ήθελα να μην είναι τόσο σημαντικό το σεξ, ουφ!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Οντως αποζητα εναν βιασμό,εχεις πολύ δίκιο μαρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Αυτο που λες να μην σταματησει ο άλλος; δεν ξςρω αν θα λσιτουργουσε βρε κύκνε. Πολυ καταναγκαστικό είναι ασε που αν αξιζει το παλικάρι και είναι καπως τραυματικό γιατί να το θυμασαι ως ασχημο γεγονός. Εκτός αυτου, αν δεν κλεισεις το θεμα βιασμός παντα θα σε κυνηγά. Το προβλημα είναι το ιδιο το τραυμα, όχι οι συνθηκες που το ξυπνουν. Τωρα ψυχολογος δεν ειμαι, αυτο που λέω ειναι απλώς η άποψή μου.
    Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα καλά τη φράση "άσε που αν αξίζει το παλικάρι κι είναι κάπως τραυματικό γιατί να το θυμάσαι ως άσχημο γεγονός", μπορείς να μου το εξηγήσεις;
    Το θέμα βιασμός δεν έχω ιδέα πως αλλιώς να το κλείσω πέρα από το να μιλάω εδώ και στην ψυχολόγο μου, αυτά μπορώ να κάνω...

Senior Member
    Το ψυχοδραμα ειναι ομαδική ψυχοθεραπεία. Συζητατε διαφορα θεματα και οταν κάποιος νοιωσει ανετα κάνει το εξής. Λέει με οσο περισσοτερες λεπτομέριες μπορεί το συμβάν που τον τραυματησε. Καποιοι απο τους αλλους που κανουν θεραπεια αναλαμβάνουν να το αναπραγουν σαν σκετσακι.
    Θυμασαι το ορισμό της τραγωδίας;ε αυτο γινεται μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας, ...... δρώντων και ου δι’ απαγγελίας, δι’ ελέου και φόβου περαίνουσα την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν.
    Ακριβώς αυτό γινεται. Βλέπεις την ιστορία, το σκετσακθ,ταυτίζεσαι και εχεις την ασφαλεια να εκραγείς και να ξεσπάσεις κι εται να κάνεις εναν λογικό απολογισμό και να το ξεπεράσεις.
    Μάλιστα...σ' ευχαριστώ για την πρόταση, θα την σκεφτώ... :)

Senior Member
    Οντως αποζητα εναν βιασμό,εχεις πολύ δίκιο μαρα.
    Τι λέτε βρε κορίτσια; Αν είναι δυνατόν...δεν το σκέφτηκα καθόλου έτσι, έναν τρόπο να το ξεπεράσω ψάχνω τώρα μέσα στον πανικό μου μπορεί να είναι και λάθος αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποζητώ την επανάληψη μιας τραυματικής εμπειρίας, απλά το σκέφτηκα γιατί σκέφτηκα ότι ίσως αν δω ότι δεν συμβαίνει κάτι κακό την επόμενη φορά να μην χρειαστεί να αντιδράσω καν, να μην φοβάμαι τόσο πια...

Senior Member
    :) και μην το βάζεις κάτω βρε. Σου εκανε κακό αυτος ο ανθρωπος αλλά σταμάτησε το εδω, μην σου καταστρεψει τη ζωη περισσοτερο, δεν αου αξιζει να μην χαίρεσαι

Senior Member
    ΟΧΙ! θα φοβηθει ο αλλος και θα το βαλει στα ποδια....
    στο φλερτ, καλως ή κακως, πρεπει να χτιζεις εναν μυθο....
    Το να φοβηθεί είναι ένα ενδεχόμενο, αλλά επειδή το να ειπωθεί κάτι τέτοιο απαιτεί εξαιρετικό θάρρος κουράγιο και αλήθεια, αυτά μπορούν να γοητεύσουν τον άλλον.
    Εγώ προσωπικά, και μόνο που θα μου έκανε τη τιμή να μοιραστεί ένα τόσο σημαντικό μυστικό της μαζί μου, θα με έκανε να της δώσω ευκαιρία να τη γνωρίσω καλύτερα.
    Ειδικά αν με έκανε να νιώθω άνετα μαζί της.

Όχι, δεν μπορώ ν' ανεχτώ άσχημες συμπεριφορές αν είναι να κάνω κάποια σχέση θα είναι για να είμαι ευτυχισμένη αλλιώς προτιμώ να είμαι μόνη μου, δεν θέλω κι άλλα προβλήματα κι άλλη δυστυχία...στήριγμα δεν με πειράζει να είμαι, εννοείται ότι όπως θα με στηρίζει ο σύντροφος μου το ίδιο θα κάνω κι εγώ...
    Τώρα όσον αφορά το τι ζητάω είναι τα εξής: τρυφερότητα κι ειλικρίνεια, να μην μου βάζει τις φωνές όταν θυμώνει και να μην με πιέζει να κάνω πράγματα που δεν θέλω...
    Η ανοχή, έστω σε κάποιο μικρό βαθμό, είναι μια απαραίτητη αρετή και από τα δύο μέρη σε μια ρεαλιστική σχέση.
    Όλα τα άλλα που ζητάς μου φαίνονται απολύτως λογικά.

Senior Member
    Λέω, αν ειναι καλό παιδί και τα πάτς καλά,αν εσυ νοιωθςις σαν να σε βιάζουν ας πουμε,ε όσο καλή κι αν ειναι η πρόθεση του,μετα θα μπορείς να ζησεις με αυτό; και να σου πω και κάτι άλλο που μου χει πει ο ψυχολόγος μου πολυ παλιά. Ο σεβασμός που υπάρχει σε μια σχέση αντικατοπτριζεται στην σεξουαλική επαφή και το ανάποδο. Δγλαδή εσυ μπορεί να θες να το δοκιμάσεις ως θεραπεία αλλά σιγουρα αυτο θα επιρεασει τη σχέση μετά.

Senior Member
    :) και μην το βάζεις κάτω βρε. Σου εκανε κακό αυτος ο ανθρωπος αλλά σταμάτησε το εδω, μην σου καταστρεψει τη ζωη περισσοτερο, δεν αου αξιζει να μην χαίρεσαι
    Δεν το βάζω κάτω, αν το είχα κάνει δεν θα άνοιγα καν το θέμα και θα καθόμουν στη φωλιά μου αγκαλιά με το λούτρινο σκυλάκι μου :) (ναι, κοιμάμαι ακόμα με κουκλάκι lol!)

Senior Member
    Δεν ειναι μόνο ο μύθος αλλά και το οτι ιαως το εκμεταλλευτεί κάποιος. Η κυκνος μας φαινεται σχετικά αβγαλτο παιδί. Αν της λάχει κανένα λουλούδι περίεργο κάηκε αν του πει τέτοιο πράγμα. Λιγοι κυκλοφορούν;

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast