Ορεξη μεν μικρη διαρκεια δε - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω απαντησα με παραθεση στο ερωτημα σου "τι θα ελεγαν καποιες γυναικες", οχι ως παθων..
    για το ιδιο το προβλημα, δεν το ειχα ποτε σε καποια σχεση, μονο σε καποια γνωριμια πριν 100 χρονια, αλλα εκει μιλαμε για μεγαλο προβλημα.. και δεν την συνεχισα την γνωριμια.

ο γιατρος που σε παρακολουθει, συνεδεσε το προβλημα που μας λες με το ιατρικο θεμα που ειχες τοτε, η ειναι δικη σου σκεψη?
    Το συνεδεσε ναι οτι αυτο εφταιγε κ οτι ηταν μακροχρονιο.οποτε εκανα την αγωγη αυστηρα με την ελπιδα οτι θα φυγει.αλλα δυστηχως τιποτα.μετα αλλαξα γιατρο γιατι αρχισε να μου λεει κατι για ενεσεις κ δεν τον εμπιστευομουνα καθως θεωρησα οτι ηθελε πιο πολλα χρηματα.ο επομενος που πηγα.δεν μου εδωσε ξεκαθαρη απαντηση τι φταιει.το ερωτημα μου ειναι να παω σε τριτο γιατρο η σε ψυχολογο?
    Αν καταλαβα καλα κ εσενα θα σε πειραζε εντονα το θεμα αυτο αν υπηρχε.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using E-Psychology Forum mobile app

Senior Member
    Quote Originally Posted by simenon View Post
    Το συνεδεσε ναι οτι αυτο εφταιγε κ οτι ηταν μακροχρονιο.οποτε εκανα την αγωγη αυστηρα με την ελπιδα οτι θα φυγει.αλλα δυστηχως τιποτα.μετα αλλαξα γιατρο γιατι αρχισε να μου λεει κατι για ενεσεις κ δεν τον εμπιστευομουνα καθως θεωρησα οτι ηθελε πιο πολλα χρηματα.ο επομενος που πηγα.δεν μου εδωσε ξεκαθαρη απαντηση τι φταιει.το ερωτημα μου ειναι να παω σε τριτο γιατρο η σε ψυχολογο?
    Αν καταλαβα καλα κ εσενα θα σε πειραζε εντονα το θεμα αυτο αν υπηρχε.

εξαρταται ποσο μεγαλο ηταν το προβλημα κι απο το αν λυνεται κι απο το τι αλλο συμβαινει εμταξυ μας και συναισθηματικα και σεξουαλικα.
    αυτος που ειχα γνωρισει εγω στα 25 μου (εκεινος 45), μιλαμε για διαρκεια δευτερολεπτων, γιαυτο και εψαχνε μικρουλες, να μην ξερουν τι τους γινεται και να τις παραμυθιαζει οτι συμβαινει επειδη τις θελει παρα πολυ...

εγω θα ελεγα να πας και σε τριτο γιατρο, συστημενο, να αποκλεισεις εντελως το οργανικο μιας και υπηρχε τετοιο θεμα, και μετα σε ψυχ.

Junior Member
    εξαρταται ποσο μεγαλο ηταν το προβλημα κι απο το αν λυνεται κι απο το τι αλλο συμβαινει εμταξυ μας και συναισθηματικα και σεξουαλικα.
    αυτος που ειχα γνωρισει εγω στα 25 μου (εκεινος 45), μιλαμε για διαρκεια δευτερολεπτων, γιαυτο και εψαχνε μικρουλες, να μην ξερουν τι τους γινεται και να τις παραμυθιαζει οτι συμβαινει επειδη τις θελει παρα πολυ...

εγω θα ελεγα να πας και σε τριτο γιατρο, συστημενο, να αποκλεισεις εντελως το οργανικο μιας και υπηρχε τετοιο θεμα, και μετα σε ψυχ.
    Μαλλον προς τα εκει κλεινω κ εγω σε τριτο γιατρο αλλα πιο εξειδικευμενο ισως αθηνα που υπαρχει κ ενα ινστιτουτο.ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.
    Αν υπαρχει καποιος που εχει επισκεφτει το ανδρολογικο ινστιτουτο ας με διαφωτισει.
    Επισης εσενα ως γυναικα ποια ειναι η ιδανικη διαρκεια της πραξης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by simenon View Post
    Μαλλον προς τα εκει κλεινω κ εγω σε τριτο γιατρο αλλα πιο εξειδικευμενο ισως αθηνα που υπαρχει κ ενα ινστιτουτο.ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.
    Αν υπαρχει καποιος που εχει επισκεφτει το ανδρολογικο ινστιτουτο ας με διαφωτισει.
    Επισης εσενα ως γυναικα ποια ειναι η ιδανικη διαρκεια της πραξης.

δεν το εχω μετρημενο με ρολοι. η ιδανικη διαρκεια ειναι αυτη που αφηνει απολυτα ικανοποιημενους ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ειτε αυτο γινει σε δεκα λεπτα, ειτε σε δεκα ωρες.

Junior Member
    δεν το εχω μετρημενο με ρολοι. η ιδανικη διαρκεια ειναι αυτη που αφηνει απολυτα ικανοποιημενους ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ, ειτε αυτο γινει σε δεκα λεπτα, ειτε σε δεκα ωρες.
    Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Page 3 of 3 FirstFirst 123