Τρόποι θεραπείας της κατάθλιψης - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 247
    Banned
    Quote Originally Posted by NeMeCiS View Post
    Savatage συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και έχω να προσθέσω πως για να πας μπροστά πρέπει να πας πίσω. πίσω από το εγώ σου, να παραδεχτείς πως είσαι αδύναμος να αντιμετωπίσεις μονος το πρόβλημα σου, να συμβιβαστεις πως δεν τα ξέρεις όλα και δεν είσαι ικανός να τα φτιάξεις όλα μονος σου. Το να πάει κάποιος σε ειδικό ψυχικής υγείας δεν είναι αδυναμια. Ούτε το να πάρει φάρμακα. Θέλει δύναμη μέσα στην αδυναμία σου να κάνεις το βήμα να πας. Θέλει δύναμη να εμπιστευτεις τον ψυχίατρο σου όταν σου δώσει την αγωγή. Κανένας δεν απολαμβάνει να παίρνει ψυχοφαρμακα, που δεν ξέρει αν θα τον βοηθήσουν τα συγκεκριμένα η θα πρέπει να δοκιμάσει κάτι άλλο μιας και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, να ανεχεται τις παρενεργειες ελπιζοντας να νιώσει καλύτερα. Εγώ φίλε Jim ξέρω πως πριν το Πάσχα ήμουν με κρίσεις πανικού και αυτοκτονικες τασεις και η ψυχολογος, ο ψυχίατρος αλλά και η δική μου υποταγή σε αυτούς και προσπάθεια με έχουν κάνει πιο λειτουργικη, μπορώ να δουλέψω κάτω απο δύσκολες συνθήκες και να νιώσω ξανά να ζω και να μην υπάρχω απλά.
    Σου συμπαρισταμαι. Δεν είμαι αυτός που λένε. Ξέρω οτι οσοι εχουν τέτοια βαριά συμπτώματα σνσγκσστικα θα μπλέξουν με φάρμακα. Εγώ απογοητευομαι εύκολα. Δεν είμαι σαν αυτον που τους έχει καρφωθει. Φαντασου οτι στα 18 θεωρούσε οτι ημουν τελειωμενος.

Quote Originally Posted by NeMeCiS View Post
    Savatage συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και έχω να προσθέσω πως για να πας μπροστά πρέπει να πας πίσω. πίσω από το εγώ σου, να παραδεχτείς πως είσαι αδύναμος να αντιμετωπίσεις μονος το πρόβλημα σου, να συμβιβαστεις πως δεν τα ξέρεις όλα και δεν είσαι ικανός να τα φτιάξεις όλα μονος σου. Το να πάει κάποιος σε ειδικό ψυχικής υγείας δεν είναι αδυναμια. Ούτε το να πάρει φάρμακα. Θέλει δύναμη μέσα στην αδυναμία σου να κάνεις το βήμα να πας. Θέλει δύναμη να εμπιστευτεις τον ψυχίατρο σου όταν σου δώσει την αγωγή. Κανένας δεν απολαμβάνει να παίρνει ψυχοφαρμακα, που δεν ξέρει αν θα τον βοηθήσουν τα συγκεκριμένα η θα πρέπει να δοκιμάσει κάτι άλλο μιας και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, να ανεχεται τις παρενεργειες ελπιζοντας να νιώσει καλύτερα. Εγώ φίλε Jim ξέρω πως πριν το Πάσχα ήμουν με κρίσεις πανικού και αυτοκτονικες τασεις και η ψυχολογος, ο ψυχίατρος αλλά και η δική μου υποταγή σε αυτούς και προσπάθεια με έχουν κάνει πιο λειτουργικη, μπορώ να δουλέψω κάτω απο δύσκολες συνθήκες και να νιώσω ξανά να ζω και να μην υπάρχω απλά.
    Συμφωνώ. Το να αναγνωρίσεις και να παραδεχτείς εμμέσως την αδυναμία σου απευθυνόμενος δηλαδή σε ειδικούς ψυχικής υγείας πρέπει να οδηγεί σε εφαλτήριο, σε ξεκίνημα δηλαδη για να πας μπροστά. Δεν πρέπει όμως η προσφυγή σε ειδικούς να σου ρίχνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση. Αν συμβεί μέσα σου αυτό τότε δυσκολεύεις τη θεραπεία σου ή/ και χειροτερεύεις την κατάσταση σου.

Αυτό που σκέφτομαι είναι πως μια θεραπεία δεν μπορεί να συνεχίζει επ αόριστον. Δεν μπορείς να παίρνεις φάρμακα ή να πηγαινεις σε ψυχολόγο για 5 συν χρόνια και να συνεχίζεις. Πάει να πει πως δεν το προσπάθησες με τις δικές σου δυνάμεις, αρκεστηκες στη χαλάρωση που προσφέρουν τα φαρμακα και μετετρεψες τον ψυχολογο ως το άτομο για να λες τον πόνο σου.
    γιάννης

Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Σου συμπαρισταμαι. Δεν είμαι αυτός που λένε. Ξέρω οτι οσοι εχουν τέτοια βαριά συμπτώματα σνσγκσστικα θα μπλέξουν με φάρμακα. Εγώ απογοητευομαι εύκολα. Δεν είμαι σαν αυτον που τους έχει καρφωθει. Φαντασου οτι στα 18 θεωρούσε οτι ημουν τελειωμενος.
    Και στα πόσα ξεκίνησες επαφη με ειδικούς ψυχικής υγείας?
    Τώρα πόσων χρονών είσαι?
    Εχεις δει κάποια βελτιωση από τα 18 σου?
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Και στα πόσα ξεκίνησες επαφη με ειδικούς ψυχικής υγείας?
    Τώρα πόσων χρονών είσαι?
    Εχεις δει κάποια βελτιωση από τα 18 σου?
    Το πολεμαω όπως μπορω, θεωρώ λάθος που δεν συνέχισα την θεραπεία. Αλλά τα πραγματα αρχισαν να γίνονται παράλογα.
    Όμως αντί να σκευτω λογικά,βρίσκοντας άλλο θεραπευτή, κυριεύτηκε απο αρνητικά συναισθήματα. Εγκατέλειψα τη μαχη.
    Άσχετο.
    Γιατί νομίζεις η ψυχανάλυση δεν έχει ενταχθεί στο συστημα υγειας;

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ. Το να αναγνωρίσεις και να παραδεχτείς εμμέσως την αδυναμία σου απευθυνόμενος δηλαδή σε ειδικούς ψυχικής υγείας πρέπει να οδηγεί σε εφαλτήριο, σε ξεκίνημα δηλαδη για να πας μπροστά. Δεν πρέπει όμως η προσφυγή σε ειδικούς να σου ρίχνει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση. Αν συμβεί μέσα σου αυτό τότε δυσκολεύεις τη θεραπεία σου ή/ και χειροτερεύεις την κατάσταση σου.

Αυτό που σκέφτομαι είναι πως μια θεραπεία δεν μπορεί να συνεχίζει επ αόριστον. Δεν μπορείς να παίρνεις φάρμακα ή να πηγαινεις σε ψυχολόγο για 5 συν χρόνια και να συνεχίζεις. Πάει να πει πως δεν το προσπάθησες με τις δικές σου δυνάμεις, αρκεστηκες στη χαλάρωση που προσφέρουν τα φαρμακα και μετετρεψες τον ψυχολογο ως το άτομο για να λες τον πόνο σου.
    Και εγώ Συμφωνώ σε γενικές γραμμές. Πολλές φορες ΚΟΛλΑΕΙ η θεραπεία,τοτε τι γίνεται; αλλαζεις ειδικό, η εγκαταλείψεις;

Senior Member
    Τι γνώμη εχεις για την 'κλασσική' ψυχαναλυση;
    Ειναι μια θεραπευτικη μεθοδος αλλα θελει πολυ χρονο. Επισης τη θεωρω απο τους καλυτερους τροπους να ανακαλυψεις πολλα πραγματα για τον εαυτο σου.

Banned
    Και εγώ αυτό πιστεύω.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Νόμιζα είναι ο μ 87
    Σας δουλευει ψιλο γαζι.

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Μελιτζανες τηγανητες με σως πασιφλωρα
    Οι nemesis, savatage kai whyallwaysme, λειτουργουν όπως τα ταγματα εφοδου, κανοντας μπαχαλο μια συζητηση με επιχειρηματα (απ την μερια μου τουλάχιστον) προσεξτε γιατι όπως με στοχοποισετε το ιδιο κανω κι εγω. Προοιδοποιω λοιπον ότι σε κάθε επιθεση με σκοπο το μπαχαλεμα της κουβέντας θα απαντω εφεξης με επιχειρηματα και στοιχεια...
    Είναι πολύ ευκολο γιατι δεν εχω αντιπαλο στα επιστημονικα στοιχεια.

Senior Member
    Οι nemesis, savatage kai whyallwaysme, λειτουργουν όπως τα ταγματα εφοδου, κανοντας μπαχαλο μια συζητηση με επιχειρηματα (απ την μερια μου τουλάχιστον) προσεξτε γιατι όπως με στοχοποισετε το ιδιο κανω κι εγω. Προοιδοποιω λοιπον ότι σε κάθε επιθεση με σκοπο το μπαχαλεμα της κουβέντας θα απαντω εφεξης με επιχειρηματα και στοιχεια...
    Παλικαρι πηγαινε να παρεις λιγο αερα γιατι το παραληρημα χρειαζεται ξεκουραση και πολλα υγρα.

Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μ@λ%κί* που σε δέρνει...

Banned
    Aεις στον ανεμο

Banned
    Quote Originally Posted by KaterinaP View Post
    Παλικαρι πηγαινε να παρεις λιγο αερα γιατι το παραληρημα χρειαζεται ξεκουραση και πολλα υγρα.

Εστάλη από GT-S7580 στο E-Psychology.gr Mobile App
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 21-08-2017 at 11:13.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
    Το χοντραίνεις λιγάκι?
    Κάπου πήρε το μάτι μου τον Μ87.Πιάστε μια κουβέντα τα 2 σας.
    Last edited by Aeon; 21-08-2017 at 11:13.

Banned
    Κάπου πήρε το μάτι μου τον Μ87
    Mανια καταδίωξης;

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast