Results 16 to 19 of 19
-
02-12-2009, 00:38 #16
Δρακουμελ εχεις αγχος οταν ειναι η κρισιμη στιγμη? Αν ναι ισως το βιαγκρα σε βοηθουσε το ξερω απο ατομο που αντιμετωπιζε παρομοιο προβλημα λογω αγχους δεν του σηκωνοταν. Αλλα προσεχε μην παρεις υπερβολικη δοση μπορει να παθεις κακο. Ρωτα ενα γιατρο για σιγουρα 100%
- 02-12-2009, 06:48 #17
Δεκαέξι χρονών και να πάρει βιάγκρα;Πάμε καλά;
dracoumel,είναι φυσιολογικό μετά από μία ή περισσότερες αποτυχημένες αρχικές προσπάθειες να υπάρχει μία συστολή.Ο λεγόμενος φόβος απόδοσης.Μην κάνεις κάτι γι αυτό προς το παρόν,φέρσου εντελώς φυσιολογικά,είσαι μικρός ακόμη και εσύ και η κοπέλα σου είστε άπειροι,οπότε τέτοια προβληματάκια θεωρούνται στην αρχή αναμενόμενα.
Μόνο εάν το πρόβλημα παραμείνει για ένα διάστημα θα χρειαστεί να ανησυχήσετε.Προς το παρόν να γνωρίζεις πως αυτό που σου συμβαίνει συμβαίνει και στην ενήλικη ζωή κάποιες φορές και συνήθως είναι ψυχολογικό καθαρά,οπότε πρέπει να μάθεις να χαλαρώνεις και να είσαι ήρεμος,χωρίς να σκέφτεσαι το \"αν δε μου σηκωθεί\".Κι έτσι θα σου σηκωθεί και θα κρατήσει η στύση.Χαλάρωσε και διασκέδασέ το(και με προφυλακτικό πάντα):)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
03-12-2009, 19:41 #18
Originally posted by RainAndWind
Δεκαέξι χρονών και να πάρει βιάγκρα;Πάμε καλά;
31-03-2010, 15:16 #19
και εγω κατι παρομοιο. Ειχα σχεση 4 χρονια, και 50% δεν ειχα ορεξη να κανω σεξ, 25% ηθελα αλλα καθε τρεις και λιγο μου επεφτε, και 25% γινοταν κανονικα. Η κοπελα αυτη ηταν πραγματικα μια θεα (εμφανισιακα και σαν ατομο) που ολοι οι φιλοι μου την γουσταραν. Παρολαυτα παντα ειχα το ανχος να την ικανοποιησω και γιαυτο δεν χαλαρωνα.
Το περιεργο με μενα ειναι οτι σε μερικες στασεις ειμαι ντουρος και σε αλλες τελειως χαλαρος. Π.Χ Οταν ειμαι ορθιος δεν μου σηκωνεται ουτε με αυνανισμο αλλα οταν ειμαι καθιστος σηκωνεται απο μονη της!!!!!!! Τωρα χωρισαμε και παιζουν διαφορες κοπελες και ενω τωρα σκεφτομαι οτι θα γ....ω και θα ειναι τελεια φοβαμαι μην εχω το ιδιο προβλημα (ειναι και αγνωστες).
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....