chatrooms - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 84 of 84

Thread: chatrooms

Senior Member
    5 σελιδες και ουτε ενα μελος δεν βρεθηκε να ρωτηση γιατι κοιτουσε το προφιλ του πρωην αφου ηταν τοσο ευχαριστημενη με το νυν.αλλα δεν πειραζη αυτη εχει το δικαιωμα να το κανει.αν το ιδιο ακριβως πραγμα εκανε το αγορι κοιτουσε το προφιλ της πρωην.ολες θα τον θαβατε τωρα.γιατι δεν ρωτησατε τη θεματοθετρια γιατι κοιτουσε φωτο πρωην??το περασατε στο ντουκου

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    5 σελιδες και ουτε ενα μελος δεν βρεθηκε να ρωτηση γιατι κοιτουσε το προφιλ του πρωην αφου ηταν τοσο ευχαριστημενη με το νυν.αλλα δεν πειραζη αυτη εχει το δικαιωμα να το κανει.αν το ιδιο ακριβως πραγμα εκανε το αγορι κοιτουσε το προφιλ της πρωην.ολες θα τον θαβατε τωρα.γιατι δεν ρωτησατε τη θεματοθετρια γιατι κοιτουσε φωτο πρωην??το περασατε στο ντουκου
    μπορει ναμην το παρατηρησαν Γιωργο. Εμενα μου εσκασε βαρυ γι'αυτο σταθηκα εκει

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    μπορει ναμην το παρατηρησαν Γιωργο. Εμενα μου εσκασε βαρυ γι'αυτο σταθηκα εκει
    Ε ναι ρε συ ειναι βαρυ.εγω τωρα ειδα το θεμα ειπα να διαβασω και ττης πεντε σελιδες...
    Για το αγορι δεν ξερω μπορρει να ψαχνετε μπορει οχι.μπορει να μπηκε και μονο τη πλακα του.ωστοσο δικαιολογο την ανυσηχια της(αν και κατι μου λεει οτι μπηκε σε στυλ σαν να βλεπει τσοντσ και τιποτα παραπανω αλλα κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος).αλλα απτην αλλη ομως και αυτη δεν αθωα περιστερα γιατι να κοιταει φωτο πρωην της?και αυτη μπορει να μπηκε για πλακα.αλλα οπως αυτη δεν ειναι σιγουρη για το αγορι τηςετσι και το αγορι της δεν μπορει να ειναι σιγουρος γιαυτην

Senior Member
    Καλα συγκρινεις να κοιταξε το προφιλ του πρωην μια δυο τρεις φορες με το να μιλαει σεξ τσατ με αλλες το αγορι; Το ιδιο ειναι;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Καλα συγκρινεις να κοιταξε το προφιλ του πρωην μια δυο τρεις φορες με το να μιλαει σεξ τσατ με αλλες το αγορι; Το ιδιο ειναι;;;
    Ακριβως το ιδιο ειναι.και που ξερεις οτι δεν εστειλε μυνημα?(μιλαω εκ μερους του αγοριου προφανως μπορει να το σκεφτηκε)
    Η που ξερεις οτι δεν θα εστελνε την επο.ενη φορα??το αγορι πως μπορει να ειναι σιγουρος γιαυτο?

Senior Member
    Ακριβως το ιδιο ειναι.και που ξερεις οτι δεν εστειλε μυνημα?(μιλαω εκ μερους του αγοριου προφανως μπορει να το σκεφτηκε)
    Η που ξερεις οτι δεν θα εστελνε την επο.ενη φορα??το αγορι πως μπορει να ειναι σιγουρος γιαυτο?
    Δεν ειναι το ιδιο! Αν εστελνε μηνυμα θα ηταν το ιδιο. Δεν ειπε η κοπελα οτι εστειλε μηνυμα, οτι κοιταγε το προφιλ του ειπε νομιζω. Κανω λαθος;

Senior Member
    δεν ξέρω από chat rooms, φοβάμαι να μπω μη μείνω έγκυος

Senior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    Δεν ειναι το ιδιο! Αν εστελνε μηνυμα θα ηταν το ιδιο. Δεν ειπε η κοπελα οτι εστειλε μηνυμα, οτι κοιταγε το προφιλ του ειπε νομιζω. Κανω λαθος;
    Οκ εστω οτι κοιτουσε απλα..και παλι φταιει γιατι να κοιταξει.

Member
    Αν θέλεις τη γνώμη μου προσπάθησε να του δείξεις ότι είσαι οκ με αυτό και ότι δε θα γίνει χαμός με το να το κάνει έτσι ώστε να νιώσει άνετα να σου το πει. Να είσαι έτοιμη για κάθε απάντηση όμως. Επίσης, είναι αλήθεια ότι οι άντρες είμαστε λίγο ψυχροί με αυτά τα πράγματα. Δε μας δικαιολογώ αλλά τί θέλω να πω: Μπορεί να του αρέσει να κάνει μπανιστίρι. Αυτό δε σημαίνει ότι δε σε γουστάρει αλλά δε τον χαλάει να παίρνει και το μάτι του. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι είναι σωστό. Μεταξύ σας είστε καλά σε όλα τα επίπεδα; Μαλώνετε; Συνεννοείστε γενικά; Έχετε κοινά ενδιαφέροντα;
    Τέλος, μη σου φαίνεται παράξενο που δε νιώθει ότι έκανε κάτι κακό. Η τσόντα και το μπανιστίρι έχουν γίνει η δεύτερη φύση πολλών αντρών και δε το βρίσκουν τόσο μεμπτό.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456