chatrooms - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 84

Thread: chatrooms

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Είναι λίγο αλλοπρόσαλλο να έχεις κοπέλα και να ικανοποιείσαι τόσο περίεργα σε αυτά τα διεστραμμένα sites.

Δεν ξέρω πόσο το sexting με άγνωστες, το sex-cam ή το να βλέπεις πορνό και να αυνανίζεσαι, είναι προδοσία στη σχέση.

Είναι ένα θέμα όμως.

Γιατί να μη κάνει με εσένα sexting ή να μην περάσετε μαζί τρυφερές στιγμές, αντί να κάθεται να μαλακίζεται (σόρρυ για την έκφραση) με άγνωστες; Και μάλιστα άγνωστες που σήμερα θα τις δει και αύριο θα τις ξεχάσει...

Να τον έχεις για ένα μήνα σε κατάσταση στενής επιτήρησης και αν δεις ότι αντιδρά και ότι τον ενοχλεί, παράτα τον και ασ' τον να κάνει σχέση με το PC και το κινητό...
    φυσικα και ειναι προδοσια. αλλιως γιατι να το κρυβει?
    αλλα το πηγες πολυ μακρια. δεν ξερουμε αν προχωρησε τοσο ο τυπος. μπορει να σαχλαμαριζε μζι τους, οχι να αυνανιζοταν. ελεος..

Senior Member
    Quote Originally Posted by marinaki92 View Post
    μου την σπάει που το εβλεπε σαν κάτι Όχι κακο !!!!! Κ λέει ότι υπερβαλω ... κ ότι Επειδη Εγώ ειχα μπει Πριν 10 μήνες στ Προφίλ του πρώην μου είναι το ίδιο πληγωμένος Όσο Εγώ!!!!!
    το οτι απαντησε ετσι, δεν σημαινει κι οτι το εβλεπε ετσι.
    τι περιμενες να απαντησει, οτι ψαχνοταν?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το οτι απαντησε ετσι, δεν σημαινει κι οτι το εβλεπε ετσι.
    τι περιμενες να απαντησει, οτι ψαχνοταν?
    να το παραδεχτεί!! αυτό θελω ... Αυτό με φοβίζει που δεν κάνει πως δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα .. η Μήπως Εγώ όντως υπερβάλλω; ;;;

Senior Member
    φυσικα και ειναι προδοσια. αλλιως γιατι να το κρυβει?
    αλλα το πηγες πολυ μακρια. δεν ξερουμε αν προχωρησε τοσο ο τυπος. μπορει να σαχλαμαριζε μζι τους, οχι να αυνανιζοταν. ελεος..
    Σύμφωνοι Ρέμεντυ. Είναι προδοσία και δεν ξέρω αν το διάβασες, το θεώρησα αλλοπρόσαλο. Η αμφιβολία και ο δισταγμός μου ήταν στο εξής. Δεν είναι το ίδιο βαρύ να κάνεις φλέρτ με μια άγνωστη για μια ώρα και το να έχεις παράλληλη σχέση με μια κοπέλα που έχει σάρκα και οστά. Άρα, η οργή και οι υποψίες, πρέπει να μετριαστούν. Παράλληλα, όπως είπα και πιο πάνω, η κοπέλα να τον έχει για ένα μήνα σε στενή επιτήρηση.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Τελικά εγώ δεν κατάλαβα αυτά είναι σαιτ γνωριμιών; Αν ναι, τότε προφανώς ψαχνόταν ο τύπος και φυσικά δεν θα το παραδεχτεί ποτέ. Επίσης πώς ξέρεις ότι δεν συναντήθηκε με κάποια από τις κοπέλες εκεί και δεν προχώρησε; ¨Εβγαλες κανένα συμπέρασμα από τα μνμ που είδες εκεί άσχετα από αυτά που σου είπε αυτός στην συνέχεια;

Το θέμα για μένα είναι αν μπορείς να βγάλεις το οποιοδήποτε συμπέρασμα από αυτά που βρήκες και μόνο χωρίς να λάβεις υπόψιν σου τις εξηγήσεις του. Αν όχι, τότε άδικα επιμένεις να τον ρωτάς και να το ζαλίζεις το θέμα.
    Δύο επιλογές έχεις :
    1. Δέχεσαι οτι δεν μπορείς να αντέξεις την φθορά του να μην τον εμπιστεύεσαι και φευγεις με συνοπτικές διαδικασίες.
    2. Δεν του το αναφέρεις ξανά σταματάς να ψάχνεις και συνεχίζεις την σχέση σου.

Μπορείς να κάνεις το 2; Αν μπορείς, καλώς, δεν είσαι χαζή φαντάζομαι αν ψάχνεται ή αν όντως κάτι έκανε θα φανεί στην πορεία και αργά ή γρήγορα θα το καταλάβεις, οπότε γιατί να σκας μέχρι τότε; Δεν λέω να κλείνεις τα μάτια και να ξεχάσεις ο, τι έγινε, λέω να έχεις το νου σου αλλά σιωπηρά. Χωρίς να τον ζαλίζεις, χωρίς να φθείρεις την σχέση. Αν λέει αλήθεια και όντως μπήκε από περιέργεια ή για πλάκα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις κακό στη σχέση σου με το να το λες συνέχεια. Σου έδωσε τις εξηγήσεις του, αλήθεια ή ψέματα αυτά είχε να πει. Ή τα δέχεσαι ή φεύγεις δεν υπάρχει ενδιάμεσο.

Senior Member
    να το παραδεχτεί!! αυτό θελω ... Αυτό με φοβίζει που δεν κάνει πως δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα .. η Μήπως Εγώ όντως υπερβάλλω; ;;;
    οχι, δεν υπερβαλεις. σε σαιτ γνωριμιων σαχλαμαριζε. ποτε δεν ξερεις ποσο μπορει να προχωρησει αυτο, μια επομενη φορα.
    συμφωνω με ελισαβετ, απολυτα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by marilena4 View Post
    Η δική σας σχέση πως είναι; Νιώθεις ότι έχει κενά; συναισθηματικά ή σεξουαλικά; Η ακόμα κ επικοινωνιακά. Δεν είναι απαραίτητα κακό να κουβεντιάζει κάποιες ώρες που δεν έχει τι να κάνει και μην ξεχνάς πως σ αυτή την ηλικία είναι γοητευτικό να ακούς και τις εμπειρίες αλλωνών....γνώμη μου είναι να μην τρελαίνεσαι απλά συζήτα λίγο χαλαρά να σου πει τι του άρεσε εκεί κ αν το βρήκε ενδιαφέρον τελικά ή σαχλό...
    Δεν το βρήκε Καλό!! Μια μαλάκια μ λεει είναι... κ Γ αυτο το έκοψα είπε . . απλά ήθελε συμφωνα με τα λεγόμενα του να δει πως είναι.. η σχέση μας είναι καλη τλχ ήταν ... κ σεξουαλικά Κ επικοινωνίάκα

Junior Member
    Είναι λίγο αλλοπρόσαλλο να έχεις κοπέλα και να ικανοποιείσαι τόσο περίεργα σε αυτά τα διεστραμμένα sites.

Δεν ξέρω πόσο το sexting με άγνωστες, το sex-cam ή το να βλέπεις πορνό και να αυνανίζεσαι, είναι προδοσία στη σχέση.

Είναι ένα θέμα όμως.

Γιατί να μη κάνει με εσένα sexting ή να μην περάσετε μαζί τρυφερές στιγμές, αντί να κάθεται να μαλακίζεται (σόρρυ για την έκφραση) με άγνωστες; Και μάλιστα άγνωστες που σήμερα θα τις δει και αύριο θα τις ξεχάσει...

Να τον έχεις για ένα μήνα σε κατάσταση στενής επιτήρησης και αν δεις ότι αντιδρά και ότι τον ενοχλεί, παράτα τον και ασ' τον να κάνει σχέση με το PC και το κινητό...
    το θέμα είναι ότι το έκανε από κινητό το οποίο ξέρει πως τσεκαρα .. οπότε θα προσέχει αν το ξανά κάνει... Όλα ήταν τέλεια.. Μέχρι πρότινος...

Senior Member
    οχι, δεν υπερβαλεις. σε σαιτ γνωριμιων σαχλαμαριζε. ποτε δεν ξερεις ποσο μπορει να προχωρησει αυτο, μια επομενη φορα.
    συμφωνω με ελισαβετ, απολυτα.
    Στο Omegle και στο Chatroulette είναι πολύ απίθανο να υπάρξει διάρκεια στις σχέσεις δυο άτομων. Απλά το σύστημα διαλέγει τυχαία δυο άτομα, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και τα βγάζει τετ-α-τετ. Κάθε μέρα και κάθε φορά αλλάζει το άτομο που έχεις απέναντι.

Τώρα, αν προλάβανε στο τσακ μπαμ να ενθουσιαστούνε τόσο και να εμπιστευτούνε τόσο ο ένας τον αλλον ώστε να ανταλλάξουν και skype, facebook ή κινητό, είναι κάπως αφελές. Εδώ μπορεί να ξέρεις τον άλλον για μήνες και να μην έχεις το κινητό του.

Senior Member
    Στο Omegle και στο Chatroulette είναι πολύ απίθανο να υπάρξει διάρκεια στις σχέσεις δυο άτομων. Απλά το σύστημα διαλέγει τυχαία δυο άτομα, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους και τα βγάζει τετ-α-τετ. Κάθε μέρα και κάθε φορά αλλάζει το άτομο που έχεις απέναντι.

Τώρα, αν προλάβανε στο τσακ μπαμ να ενθουσιαστούνε τόσο και να εμπιστευτούνε τόσο ο ένας τον αλλον ώστε να ανταλλάξουν και skype, facebook ή κινητό, είναι κάπως αφελές. Εδώ μπορεί να ξέρεις τον άλλον για μήνες και να μην έχεις το κινητό του.
    δεν τα ξερω τα σαιτ, αλλα τοση εμπιστοσυνη χρειαζται για να δωσεις ενα μειλ? σιγα το πραμα..

Junior Member

Ότι κ να έκανε . . το γτ με τρώει..

Senior Member
    δεν τα ξερω τα σαιτ, αλλα τοση εμπιστοσυνη χρειαζται για να δωσεις ενα μειλ? σιγα το πραμα..
    Παίζει δυνατά αυτό που λες, αλλά δεν ξέρω αν πράγματι έχει ανταλλάξει mail με το φλερτ του. Ενημερωτικό mail από τον πάροχο της υπηρεσίας είχε λάβει σίγουρα όμως.

Senior Member
    Ότι κ να έκανε . . το γτ με τρώει..
    Υπήρχαν συνομιλίες στο mail με κάποια άγνωστη;

Senior Member
    Και αν φύγει θα βρει τον επόμενο που είναι πιστός;
    Πρέπει να πούμε κάποια πράγματα που είναι σοκαριστικές αλήθειες, αλλά και αποτελέσματα της "εξέλιξής" μας σαν είδος:
    Διαχρονικά οι άπιστοι άνδρες άφηναν το σπέρμα τους σε περισσότερα σημεία, και έτσι το είδος τους δυστυχώς επικράτησε επί της γης. Αντίστοιχα οι γυναίκες που γινόντουσαν καλές μητέρες, και πρόσεχαν το παιδί τους, τα γονίδιά τους φυσικά είχαν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.
    Έτσι, σήμερα σχεδόν όλοι είναι άπιστοι, και σχεδόν όλες καλές μητέρες.
    Προσωπικά ΟΛΟΙ οι φίλοι μου έχουν κάνει απιστίες, και έχω φίλους διαμάντια και φίλους αλήτες. Απλά οι δεύτεροι το ξεσκίζουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει! Αν υπάρχει κάποιος που δεν το έχει κάνει ακόμα, δεν σημαίνει ότι δεν το έχει στο μυαλό του.
    Το να θέλεις να διατηρήσεις πιστό τον άνδρα είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις το μπαρμπούνι να πετάει.
    Αν αναρωτιέσαι τι να κάνεις, το τελευταίο είναι να φύγεις.
    Αυτό που θα τον κάνει να σε πάρει στα σοβαρά, είναι να του δημιουργήσεις την εντύπωση πως είσαι έτοιμη να δεχτείς μια ελεύθερη σχέση. Αυτό που δεν αντέχει κανένας άνδρας είναι τη πιθανότητα να μπει άλλος "κόκορας στο κοτέτσι τους".
    Και κλείνοντας θα πως άλλες δυο αλήθειες:
    α) Ένας άνδρας που πάει με μια άλλη γυναίκα, δεν σημαίνει πως δεν αγαπάει τη δική του. Απλά ψάχνει τη περιπέτεια.
    β) Μια γυναίκα που πάει με έναν δεσμευμένο άνδρα είναι ηλίθια!

Senior Member
    Παίζει δυνατά αυτό που λες, αλλά δεν ξέρω αν πράγματι έχει ανταλλάξει mail με το φλερτ του. Ενημερωτικό mail από τον πάροχο της υπηρεσίας είχε λάβει σίγουρα όμως.
    ε που να το ξερεις? μονο αυτοι το ξερουν..

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast