chatrooms - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 84

Thread: chatrooms

Senior Member
    Quote Originally Posted by απογοητευμένη View Post
    PositiveWave στο ευχομαι και εγω! Εσυ θεωρεις απατη το να βλεπει καποιος πορνο και να αυνανιζεται και να το ξερει ο συντροφος του; Η πχ το να ρωτησει καποιος την πρωην του αν θα θελε να ειναι μαζι του και χωριζει για παρτη της αλλα να μην το εννοει και να το κανει μονο για επιβεβαιωση; Σιγουρα να μην το εννοει εννοω.
    Σχετικά με το δεύτερο. Είναι μεγάλη καφρίλα να παίζεις με τα αισθήματα των άλλων. Να δουλεύεις ψιλό γαζί δυο κοπέλες, για να ικανοποιήσεις εσύ τον εγωισμό σου.

Όσο για τον αυνανισμό και το πορνό. Είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τη μια, εκτονώνει τις ορέξεις του και τις φαντασιώσεις του, χωρίς να σε απατά με άλλη.

Από την άλλη όμως, γιατί να μη διοχετεύσει όλη αυτή την ενέργεια (το λέω κομψά, για να μην πω καύλα) στη σύντροφό του; Γιατί να μην ικανοποιηθούν δυο;

Σκοτώνεται σιγά-σιγά ο ρομαντισμός, αν μέρα νύχτα σκέφτεσαι το σεξ και την ώρα που θα εκτονωθεί μόνος σου...
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Σχετικά με το δεύτερο. Είναι μεγάλη καφρίλα να παίζεις με τα αισθήματα των άλλων. Να δουλεύεις ψιλό γαζί δυο κοπέλες, για να ικανοποιήσεις εσύ τον εγωισμό σου.

Όσο για τον αυνανισμό και το πορνό. Είναι δίκοπο μαχαίρι. Από τη μια, εκτονώνει τις ορέξεις του και τις φαντασιώσεις του, χωρίς να σε απατά με άλλη.

Από την άλλη όμως, γιατί να μη διοχετεύσει όλη αυτή την ενέργεια (το λέω κομψά, για να μην πω καύλα) στη σύντροφό του; Γιατί να μην ικανοποιηθούν δυο;

Σκοτώνεται σιγά-σιγά ο ρομαντισμός, αν μέρα νύχτα σκέφτεσαι το σεξ και την ώρα που θα εκτονωθεί μόνος σου...
    PositiveWave εγω τα εχω κανει αυτα........ανοιξα και θεμα........ :( :( :( Δεν εχω καυλες, απλα ενιωθα οτι ηθελα να νιωσω μια απολαυση και επειδη με τον συντροφο μου δεν μπορω να νιωσω γιατι ντρεπομαι και φοβαμαι μην μεινω εγκυος, εβλεπα πορνο......

Senior Member
    PositiveWave εγω τα εχω κανει αυτα........ανοιξα και θεμα........ :( :( :( Δεν εχω καυλες, απλα ενιωθα οτι ηθελα να νιωσω μια απολαυση και επειδη με τον συντροφο μου δεν μπορω να νιωσω γιατι ντρεπομαι και φοβαμαι μην μεινω εγκυος, εβλεπα πορνο......
    Σαν γυναίκα, έχεις άλλη οπτική στο πράγμα. Δεν την είχα σκεφτεί, γιατί συνήθως εμείς οι άντρες μπαίνουμε σε αυτά τα site.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Σαν γυναίκα, έχεις άλλη οπτική στο πράγμα. Δεν την είχα σκεφτεί, γιατί συνήθως εμείς οι άντρες μπαίνουμε σε αυτά τα site.
    Μπαινουν και οι γυναικες. Σου απαντησα διπλα, παλι λαθος καταλαβες και δεν το λεω για να σε κατηγορησω με την καμια, απλα γιατι δεν πηρα την απαντηση που ηθελα 100%.

Senior Member
    Μπαινουν και οι γυναικες. Σου απαντησα διπλα, παλι λαθος καταλαβες και δεν το λεω για να σε κατηγορησω με την καμια, απλα γιατι δεν πηρα την απαντηση που ηθελα 100%.
    Αν η σύντροφος-κοπέλα μου έβλεπε πορνό, χωρίς να το ξέρω και για να αυτοϊκανοποιηθεί, ενώ μου αρνούνταν για καιρό το σεξ...

Ταύρος εν υαλοπωλείω! Για να μη πω περισσότερα και με βγάλετε σατράπη!

Senior Member
    Αν ρωταει μονο για επιβεβαιωση θεωρειται απατη;
    εγω δεν θα το θεωρουσα απατη, αλλα πως μπορεις να εισαι σιγουρη? επειδη στο ειπε? μπορει να το ειπε για να δικαιολογηθει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω δεν θα το θεωρουσα απατη, αλλα πως μπορεις να εισαι σιγουρη? επειδη στο ειπε? μπορει να το ειπε για να δικαιολογηθει.
    Εγω το εκανα Ρεμεντυ, μονο για επιβεβαιωση, ανοιξα και θεμα! :( Σ'ευχαριστω παντως γιατι με εκανες να νιωσω καλυτερα.

Senior Member
    Εγω το εκανα Ρεμεντυ, μονο για επιβεβαιωση, ανοιξα και θεμα! :( Σ'ευχαριστω παντως γιατι με εκανες να νιωσω καλυτερα.
    α, ωραια :)
    χαιρομαι γι αυτο. δεν ειδα το θεμα.
    του το ειπες μονη σου, η το ανακαλυψε? η τπτ απο τα δυο?

Senior Member
    α, ωραια :)
    χαιρομαι γι αυτο. δεν ειδα το θεμα.
    του το ειπες μονη σου, η το ανακαλυψε? η τπτ απο τα δυο?
    Τιποτα απο τα δυο, δεν το ξερει, ανοιξα και θεμα, το μονο που ξερει απο ολα αυτα που εχω κανει ειναι οτι εβλεπα πορνο και αυνανιζομουν σορυ κιολας. Επειδη παιρνω τα φαρμακα και επειδη εχω αγχος, στο σεξ δεν ενιωθα τιποτα και γι'αυτο το εκανα αυτο. Αν θες ελα διπλα να συνεχισουμε την κουβεντα, μην χαλαμε το θεμα της κοπελας!

Senior Member
    Τιποτα απο τα δυο, δεν το ξερει, ανοιξα και θεμα, το μονο που ξερει απο ολα αυτα που εχω κανει ειναι οτι εβλεπα πορνο και αυνανιζομουν σορυ κιολας. Επειδη παιρνω τα φαρμακα και επειδη εχω αγχος, στο σεξ δεν ενιωθα τιποτα και γι'αυτο το εκανα αυτο. Αν θες ελα διπλα να συνεχισουμε την κουβεντα, μην χαλαμε το θεμα της κοπελας!
    α οκ. μολις διαβασα και το αλλο θεμα, γιατι ανεβηκε.
    ουτε και χρειαζεται να του πεις κατι, εφοσον δεν υπαρχει κατι αλλο απο πισω. ολα καλα.

Senior Member
    α οκ. μολις διαβασα και το αλλο θεμα, γιατι ανεβηκε.
    ουτε και χρειαζεται να του πεις κατι, εφοσον δεν υπαρχει κατι αλλο απο πισω. ολα καλα.
    Σε ευχαριστω πολυ Ρεμεντυ! Α, του 'χα πει και το τελευταιο. Οτι μολις μου ειπε οτι μπορει να μην τα ξαναβρουμε, εψαξα για αλλους, επειδη ετσι το θεωρησα, οτι επρεπε να του το πω.

Senior Member
    Σε ευχαριστω πολυ Ρεμεντυ! Α, του 'χα πει και το τελευταιο. Οτι μολις μου ειπε οτι μπορει να μην τα ξαναβρουμε, εψαξα για αλλους, επειδη ετσι το θεωρησα, οτι επρεπε να του το πω.
    δεν του ειχες καμια υποχρεωση πιστης, αφου σου ειπε να χωρισετε.
    καλα εκανες, αν θελησες να του το πεις.

Senior Member
    δεν του ειχες καμια υποχρεωση πιστης, αφου σου ειπε να χωρισετε.
    καλα εκανες, αν θελησες να του το πεις.
    Ναι γι'αυτο του το ειπα και πληγωθηκε αλλα μετα το ξεπερασε. Δεν θελω να του πω για ολα τα αλλα επειδη μπορει να μου πει να χωρισουμε επειδη αυτος ηταν απολυτα σωστος!

Senior Member
    στην ηλικια που ειναι, να σου πω το γιατι:
    1. απο περιεργεια
    2. για επιβεβαιωση. να δει αν μπορει να εχει επιτυχια με καποια που θα μιλησει.
    3. ψαχνεται και ηθελε να δει μηπως μπορει να βγει γνωριμια απο εκει.
    οχι απαραιτητα, ολα μαζι...

ειπαμε. εσυ θα αποφασισεις αν μπορεις να του εχεις εμπιστοσυνη.
    4. Επειδη εσυ κοιτας το προφιλ του πρωην σου, για αντιποινα ή επειδη ξενερωσε.

Βασικα πώς το ξερει οτι κοιτας το προφιλ του πρωην σου? Ψαχνει κι αυτος το ιστορικο απο τις κινησεις σου στο ιντερνετ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Και αν φύγει θα βρει τον επόμενο που είναι πιστός;
    Πρέπει να πούμε κάποια πράγματα που είναι σοκαριστικές αλήθειες, αλλά και αποτελέσματα της "εξέλιξής" μας σαν είδος:
    Διαχρονικά οι άπιστοι άνδρες άφηναν το σπέρμα τους σε περισσότερα σημεία, και έτσι το είδος τους δυστυχώς επικράτησε επί της γης. Αντίστοιχα οι γυναίκες που γινόντουσαν καλές μητέρες, και πρόσεχαν το παιδί τους, τα γονίδιά τους φυσικά είχαν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.
    Έτσι, σήμερα σχεδόν όλοι είναι άπιστοι, και σχεδόν όλες καλές μητέρες.
    Προσωπικά ΟΛΟΙ οι φίλοι μου έχουν κάνει απιστίες, και έχω φίλους διαμάντια και φίλους αλήτες. Απλά οι δεύτεροι το ξεσκίζουν μέχρι εκεί που δεν παίρνει! Αν υπάρχει κάποιος που δεν το έχει κάνει ακόμα, δεν σημαίνει ότι δεν το έχει στο μυαλό του.
    Το να θέλεις να διατηρήσεις πιστό τον άνδρα είναι σαν να προσπαθείς να μάθεις το μπαρμπούνι να πετάει.
    Αν αναρωτιέσαι τι να κάνεις, το τελευταίο είναι να φύγεις.
    Αυτό που θα τον κάνει να σε πάρει στα σοβαρά, είναι να του δημιουργήσεις την εντύπωση πως είσαι έτοιμη να δεχτείς μια ελεύθερη σχέση. Αυτό που δεν αντέχει κανένας άνδρας είναι τη πιθανότητα να μπει άλλος "κόκορας στο κοτέτσι τους".
    Και κλείνοντας θα πως άλλες δυο αλήθειες:
    α) Ένας άνδρας που πάει με μια άλλη γυναίκα, δεν σημαίνει πως δεν αγαπάει τη δική του. Απλά ψάχνει τη περιπέτεια.
    β) Μια γυναίκα που πάει με έναν δεσμευμένο άνδρα είναι ηλίθια!
    Αααα εσυ βρε αγγελε εχεις εξελιχθει επληκτικα μεσα σε 2 μηνες!
    Πραγματικα αλλος ανθρωπος!
    Πώς τα καταφερες?? Να δωσεις οδηγιες και στα παιδια του φορουμ που ακομα τυραννιουνται, πρεπει να εκανες κατι πολυ δραστικο μεσα σε 2 μηνες..............
    07-06-2017, 19:59 #1
    aggelosstr
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Το πρόβλημά μου είναι αυτό ακριβώς που αναφέρεται στον τίτλο.
    Προσπαθώ όσο μπορώ περισσότερο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
    Αυτό που για άλλους είναι παιχνιδάκι, για μένα είναι ακατόρθωτο.
    Περνώ πολύ δύσκολα, και βάζω τα κλάματα μόνος στο σπίτι μου.
    Παρακολουθώ αισθηματικές ταινίες, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να βιώσω τον έρωτα μέσα από τις φανταστικές ζωές των άλλων.
    Έχω επισκεφτεί ψυχολόγο, και εκτιμώ το ότι μου έδωσε άμεσες συμβουλές για να λύσω το πρόβλημά μου. Αρχικά τσεκάρισε αν είμαι επαρκής σαν προσωπικότητα, και ικανός για να γνωρίσω άλλους ανθρώπους. Μου πρότεινε να γραφτώ σε σχολή χορού και διάφορες άλλες ομάδες, που δίνει την ευκαιρία ανθρώπων να γνωρίζονται μεταξύ τους. Επιπλέον γράφτηκα σε site γνωριμιών, και συμμετείχα σε όποια σχετική εκδήλωση έβρισκα. Τα αποτελέσματα ήταν πρακτικώς μηδενικά.
    Από φίλους, οι λιγοστές απόπειρες γνωριμίας ήταν τραγικές. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, και δεν νιώθω κανέναν ρατσισμό για τους αναπήρους ανθρώπους, αλλά... καταλαβαίνετε.
    Θέλω να γνωρίσω κάποια που να αγαπώ και να μ'αγαπά, και αν αυτό κάποια στιγμή μπορεί να οδηγήσει και σε οικογένεια. Είναι τόσο ακραίο αυτό που ζητώ;
    Ο λόγος που γράφω όλα τα παραπάνω δεν είναι σε καμιά περίπτωση για να κλαφτώ, αλλά πραγματικά για να βρω λύση στο πρόβλημά μου.
    Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Οτιδήποτε.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast