Μπέρδεμα ή όχι ; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 115
    Senior Member
    Quote Originally Posted by NeMeCiS View Post
    Ο τύπος παίζει να είναι τόσο θρασύς που τις γκόμενές του να τις κάνει και παρέα μαζί με την γυναίκα του
    αυτο παιζει, ανετα. το εχω δει σε συνεργατη. αλλα δεν λεει αυτο. λεει οτι δεν τρεχει τπτ. αν ειναι να γραψουμε εμεις το σεναριο, εχω πολλες αλλες ωραιες ιδεες . μη νομιζεις ;p

Senior Member
    Συνήθως τα λέω στα μούτρα, είπα μια φορά να μην το κάνω! :P
    αυτα πρεπει να τα σκοτωνεις μικρα. μετα αποθρασυνονται ;p

Senior Member
    Ο τύπος παίζει να είναι τόσο θρασύς που τις γκόμενές του να τις κάνει και παρέα μαζί με την γυναίκα του
    Το θεμα ειναι το πως τα καταφερνη,αν εκανα κατι τετοιο η δικια μου παγκοσμιο πολεμο θα εκανε

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Το θεμα ειναι το πως τα καταφερνη,αν εκανα κατι τετοιο η δικια μου παγκοσμιο πολεμο θα εκανε
    με τον γνωστο τροπο τα καταφερνει. λεει ψεματα .
    λες να τα ξερει και να τον καμαρωνει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτα πρεπει να τα σκοτωνεις μικρα. μετα αποθρασυνονται ;p
    και ο Ηρώδης πήγε κι έφαγε τα αγοράκια

Senior Member
    μπορεί να έχει κι αυτή τις περιπέτειές της και να την βολεύει να γκομενίζει και ο καλός της...

Senior Member
    με τον γνωστο τροπο τα καταφερνει. λεει ψεματα .
    λες να τα ξερει και να τον καμαρωνει?
    Υπαρχουν γυναικεςπουτα ξερουν και απλα αδιαφορουν.αλλες παλι το θεωρουνκαι φυσιολογικο λεγονταςε αντρας θα εχεικαι της περιπετειες του αλλα συνηθως τα λενε οι γυναικες λιγο πανω απο 50.οχι νεα κοριτσια αλλα λεω μηπως ειναι απο εκεινα τα μυαλα

Senior Member
    Δηλαδη ρε Γιωργο μονο για να μη σου κανει παγκοσμιο πολεμο δεν τα κανεις; Κι επειδη δεν τα καταφερνεις; Αν τα καταφερνες θα επαιρνες παραδειγμα; :P Γιατι αυτη την αισθηση μου δινεις.
    λολ.
    Οταν τα λεω εγω, μου λετε μα μου δεν ειναι ολοι ετσι.
    Αντε γεια.
    Ναι μυγιαστηκα. Ναι εχω δικιο. Ναι καληνυχτα :P

Senior Member
    Γιώργο εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δηλαδη ρε Γιωργο μονο για να μη σου κανει παγκοσμιο πολεμο δεν τα κανεις; Κι επειδη δεν τα καταφερνεις; Αν τα καταφερνες θα επαιρνες παραδειγμα; :P Γιατι αυτη την αισθηση μου δινεις.
    λολ.
    Αντε γεια.
    Οχι ρε συ.δεν θελω ναπω αυτο.θελω να πω πως καταφερνη και της πειθει οντας παντρεμενος.να
    το λεει ανοιχτα οτι ειναι παντρεμενος και αυτες να το δεχοντε.τοσο ωραιος ειναι πια?ο μπραντ πιτ ειναι?η γυναικα του παλι??δεν τα βλεπει δεν τα καταλαβενη αφου της βαζει και στο φεις.και η πιο χαζη γυναικα στο κοσμο να ητανε θα το καταλαβεν
    ε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    λολ.
    Αντε γεια.
    Φυσικα δεν ειναι ολοι ετσι.οντας οχτω 8 χρονια παντρεμενος με τη γυναικα μου δεν την εχω απατηση ποτε.οχι γιατι δεν μου δωθηκαν ευκαιριες μου δοθηκαν δυο τρεις ευκαριες.με μεγαλο αγωνα ψυχης καταφερα και ειπα το οχι..
    Δεν ηθελα να ρισκαρω να χασω τη γυναικα μου.
    Για μια ξεπετα γιωργο λεω δεν αξιζει.

Senior Member
    Φυσικα δεν ειναι ολοι ετσι.οντας οχτω 8 χρονια παντρεμενος με τη γυναικα μου δεν την εχω απατηση ποτε.οχι γιατι δεν μου δωθηκαν ευκαιριες μου δοθηκαν δυο τρεις ευκαριες.με μεγαλο αγωνα ψυχης καταφερα και ειπα το οχι..
    Δεν ηθελα να ρισκαρω να χασω τη γυναικα μου.
    Για μια ξεπετα γιωργο λεω δεν αξιζει.
    σε αυτο που λεει η νατ, καταληγεις.
    δεν ειναι οτι δεν το θελεις, ειναι οτι δεν ρισκαρεις να χασεις την γυναικα που αγαπας.

Senior Member
    Οχι ρε συ.δεν θελω ναπω αυτο.θελω να πω πως καταφερνη και της πειθει οντας παντρεμενος.να
    το λεει ανοιχτα οτι ειναι παντρεμενος και αυτες να το δεχοντε.τοσο ωραιος ειναι πια?ο μπραντ πιτ ειναι?η γυναικα του παλι??δεν τα βλεπει δεν τα καταλαβενη αφου της βαζει και στο φεις.και η πιο χαζη γυναικα στο κοσμο να ητανε θα το καταλαβεν
    ε.
    το λεει γιατι δεν μπορει να το κρυψει.
    πως θα κινηθει σαν ελευθερος ενας παντρεμενος? πως θα δικαιολογησει οτι θα χανεται με τις μερες και τις ωρες? πως θα πεισθει η αλλη να ειναι διακριτικη, για να μην χασει την γυναικα του?
    αφου βρισκουν χαζες και τα κανουν, δικαιωμα τους.

Junior Member
    κι αν δεν παιζει τπτ μαζι τους κι ειναι απλα παρεα κοινη με την γυνκα του, ποιο ειναι το προβλημα??
    πριν ελεγες οτι τον βλεπεις με αλλες και σκας και τωρα ειναι μια απλη οικογενειακη παρεα οι "αλλες" ? μας δουλευεις?
    Αρχικα δεν σου ειπα οτι σκαω...ανεφερα οτι δεν με ενοχλει...απλα αναρωτιεμαι πως αφου οταν ηταν μαζι μου δεν ηθελε να μιλαει καμια και δεν ειχε παρε δωσε με καμια και ξαφνικα εχει αποκτησει τετοιες παρεες....ηταν δηλαδη σαν να τον εμποδιζα εγω...! Αυτο αναρωτηθηκα..............και ειπα..!

Junior Member
    Βρε παιδια....οντως κανετε σεναρια διαφορα!!
    Λοιπον...και για να συνεχισω λιγο την ιστορια......! Στην γυναικα του και προφανως ελεγε ψεμματα...γενικα μια ζωη ηταν φευγατος απο το σπιτι για αρκετες ωρες αλλα παντα σηκωνε τηλεφωνα κλπ και το δικαιολογουσε οποτε δεν ηταν και μια ακραια αλλαγη..να το πω ετσι. Επισης... μιλησε στην γυναικα του γιατι αφοτου σταματησαμε εμεις ηταν καπως χαλια απ οτι μου εχει πει και αναγκαστηκε να της μιλησει....χαζη δεν ειναι..αντιθετως ! Με καποιες μικρες παραλλαγες βεβαια γιατι δεν θα ειχε πως να το δικαιολογησει παλι.. ειπε οτι τα ειχε με μια κοπελα απλα την αφησε και καλα καταλαθος εγκυο ή δεν ηταν σιγουρο..κατι τετοιο με εγκυμοσυνη τελος παντων και οτι αυτη εφυγε..δηλαδη εγω..μονο και μονο για να της βγαλει απο το μυαλο οτι αυτη η κοπελα ημουν εγω..! Διοτι της ειχαν αναφερει παλαιοτερα οτι μας ειχαν δει παρεα με αλλα 2 ατομα εξω..και ετσι για να μην λεμε και χαζα ειχε καταλαβει πως ημουν εγω..!! Αυτα της ειπε..λιγο διαφορετικα απο την αληθεια αλλα για να "προστατεψει" εμενα..ας πουμε. Επισης απο ηλικιες ειναι νεοι...ουτε 50 ουτε 60..αυτη ειναι 34 και αυτος 39...αν και εμαθε την μιση αληθεια συνεχιζει και ειναι μαζι του.......! Κατι που δεν καταλαβα ποτε...η τον αγαπαει τρελα ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.. ! Οσο για τον αν αυτη εχει λερωμενη την φωλια της οχι....ο πρωτος της ηταν και απο 16 χρονων ειναι μαζι του..ειναι γυρω στα 18 χρονια παντρεμενοι....

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast