Μπέρδεμα ή όχι ; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 115
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Κοιτα...εγω την αποψη που ειπα την σχηματισα και απο αλλα σχολια σου στο φορουμ, οχι μονο σε αυτο το θεμα, υπαρχουν πολλα σχολιακια που καρφωνουν καταπιεσμενες σου επιθυμιες αλλα απο εκει και περα οκ, μια αποψη ειναι και παρα το οτι δεν αλλαζει δεν με αφορα τι κανεις και τι δεν κανεις ουτε χρειαζεται να μου δωσεις εμενα καποια εξηγηση. Ισα ισα με συγχωρεις που εξεφρασα την αποψη μου/την εντυπωση που μου εχεις δωσει οσον αφορα τα προσωπικα σου χωρις να μου ζητηθει, το καταλαβα πριν καν πατησω δημοσιευση οτι οκ, δεν ειναι αυτο το θεμα μας και οτι ειναι λιγο σαν να σε βαζω στο "εδωλιο" χωρις λογο. Νταξ, αλλος στη θεση σου θα μου ελεγε σαλτα και γαμησου λολ :P
    Ξαναλεω η αποψη μου δεν αλλαζει αλλα σε ευχαριστω που το παιρνεις χαλαρα.
    Οχι βρε ναταλι.γιατι να σε βρισω??εγω ειμαι πολυ ανοιχτος χαρακτηρας.οσο αφορα τα παραπονα μου ναι τα εχω απτην ελευθερη μου ζωη απτο παρελθο ν μου..ναι σεξουαλικα αποθημενα καποια παραπονακια.ημουν καποτε ελευθερος ειχα της σχεσεις μου οκ.αλλα εγω ηθελα κατι παραπανο.
    Ηθελα μια πολυ εντονη σεξουλικη ζωη.(οχι ανωμαλιες και μαλακιες οχι αρρωστημενα πραγματα)αυτη η επιθυμια δεν ηρθε ποτε.μεχρι που παντρευτηκα.ξαφνικη αρχισαν ολες να με προσεχουν.αρχισα να αρεσω χωρις καν να το επιδιωκω.τοτες ηρθαν ολες.τι να το κανω αχρηστο δεν ειναι?αναφερα μονο της δυο τρεις διοτι αυτες ηταν αυτες που μου την επεσαν τελειος στη ψυχρα ανοιχτο πεσιμο.οι υπολοιπες απλα φροντιζαν να το δειχνουν και λιγο πιο διακριτικα.τελοσπαντων να μην σε κουραζω με αυτα.αυτο παλι οι γυναικες γιατι το κανετε δεν ξερω.οσο ειμαστε ελευθεροι δεν μας θελετε.αλλα ετσι και μας δειτε με γυναικα τοτες οι πιο πολλες κανουν μεχρι και καμακι

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ζητα συγνωμη γιωργο τωρα μαθαινεισ
    Αυτο με το μαθαινω πολλες φορες μου το λες.μηπως μπορεις να μου πεις τι εννοεις??αν μπορεις κανε μια εξηγα πανω σε αυτο γιατι πραγματικα το εχω απορια

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Οχι βρε ναταλι.γιατι να σε βρισω??εγω ειμαι πολυ ανοιχτος χαρακτηρας.οσο αφορα τα παραπονα μου ναι τα εχω απτην ελευθερη μου ζωη απτο παρελθο ν μου..ναι σεξουαλικα αποθημενα καποια παραπονακια.ημουν καποτε ελευθερος ειχα της σχεσεις μου οκ.αλλα εγω ηθελα κατι παραπανο.
    Ηθελα μια πολυ εντονη σεξουλικη ζωη.(οχι ανωμαλιες και μαλακιες οχι αρρωστημενα πραγματα)αυτη η επιθυμια δεν ηρθε ποτε.μεχρι που παντρευτηκα.ξαφνικη αρχισαν ολες να με προσεχουν.αρχισα να αρεσω χωρις καν να το επιδιωκω.τοτες ηρθαν ολες.τι να το κανω αχρηστο δεν ειναι?αναφερα μονο της δυο τρεις διοτι αυτες ηταν αυτες που μου την επεσαν τελειος στη ψυχρα ανοιχτο πεσιμο.οι υπολοιπες απλα φροντιζαν να το δειχνουν και λιγο πιο διακριτικα.τελοσπαντων να μην σε κουραζω με αυτα.αυτο παλι οι γυναικες γιατι το κανετε δεν ξερω.οσο ειμαστε ελευθεροι δεν μας θελετε.αλλα ετσι και μας δειτε με γυναικα τοτες οι πιο πολλες κανουν μεχρι και καμακι
    Συμβαινει αυτο ειναι η αληθεια...και εχει μια καποια λογικη (ηλιθια μεν, αλλα λογικη) :
    Οταν εισαι στο σουπερμαρκετ και βλεπεις δυο μαρκες απο το ιδιο προϊον, με μια που εχει σχεδον τελειωσει επειδη εχει αρπαξει σχεδον ολα τα κομματια ο κοσμος και μια αλλη μαρκα που δεν την αγγιζει κανεις ποια μαρκα θα τεινεις να αγορασεις κι εσυ; Σε ποια θα πεσει το ματι σου τουλαχιστον; Ποια θα εξετασεις αν σου κανει; Αυτη που ειναι επιθυμητη απο τους αλλους καταναλωτες που για καποιον λογο την προτιμουν η αυτη που δεν την θελει κανεις και πολυ; Αυτη που δνε την πολυαγοραζει ο κοσμος δεν θα την δεις λιγο πιο καχυποπτα; Δεν θα διστασεις να την επιλεξεις; Δεν θα την εξετασεις πολυ πιο αναλυτικα αν ειναι να την επιλεξεις τελικα;
    Και θελω να ελπιζω πως για την συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικων δεν γινεται συνειδητα. Το γυναικειο ενστικτο διαμορφωνεται απο παραγοντες που συνεισφερουν στην καλυτερη και υγιεστερη επιλογη πατερα για το παιδι τους...ε και σε ζωωδες ενστικτωδες επιπεδο αμα 29 κατασκευαστες πλυντηριων συνιστουν σκιπ για αυτο τον σκοπο μαλακας ειναι να θελει η αλλη αριελ; λολ...
    Γενικα κατα εναν διεστραμμενο τροπο αυτο το φενομενο εχει να κανει με το γυναικειο ενστικτο για αναζητηση αξιοπιστιας. Οτι κοιτα να δεις τι αντρας, πως στηριζει μια οικογενεια, μπορει να προσφερει, πως ειναι σε σχεση με μια γυναικα, ξερει τις αναγκες της, κοιτα να δεις εχει και παιδακια, δουλευει το πιστολι, λολ...και ουτω καθεξης. Αυτα δεν πιστευω πως ειναι ποτε συνειδητες σκεψεις αλλα ειναι η λογικη της φυσης που οδηγει τα γυναικεια ενστικτα. Γιατι αν το δουμε καθαρα αναπαρωγικα και σε ζωωδη/εξελικτικα πλαισια εκτος κοινωνιας χεστηκε η φυση αμα ειναι πιστος η καλος ξερω γω ο αλλος, κανει μια γυναικα απλα να αναζητα το καλυτερο πιστολι για να κανει παιδακια. Για αυτο και υποθετω για καποιες δεν ειναι ξενερωτικο που απαταει ο αλλος, γιατι σε καποιες η γυναικα των σπηλαιων ξερω γω μεσα της παρακαμπτει το συναισθηματικα και νοητικα εξελιγμενο κομματι της που λεει οτι αμα κανεις κατι μαζι του θα παψουν αυτοματως να ισχυουν ολα αυτα που σε ειχαν προσελκυσει σε εκεινον εξαρχης...ειναι οξυμωρο. Δεν μπορεις δηλαδη μανα μου να φτιαχνεσαι με το οτι εχει ο αλλος κατι σταθερο με αλλη και να το θελεις για εσενα γιατι με το που θα παρεις αυτο που θες αυτοματως αυτο που σε τραβηξε καταρριπτεται. Αλλα ειπαμε...τη φυση δε τη νοιαζει, τα ενστικτα δεν τα νοιαζει αυτο, για την φυση αμα γκαστρωθει αυτη που γουσταρησε δεσμευμενο θεωρειται επιτυχια, λολ.
    Καπως ετσι το ερμηνευω λοιπον αυτο το φενομενο...

Senior Member
    Ναι πλέον οι ανθρώπινες σχέσεις ειναι δύσκολες πλέον ,μας εχουν πνίξει τα ζωώδη ένστικτα, εχεις γεμίσει ο κόσμος τσουλια και καραγκιόζηδες, πραγματικά πιστεύω δεν υπαρχει σωτηρία για το ανθρώπινο γένος
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Και γενικα ο κοσμος εχει γίνει πιο κακός, δεν τον νοιάζει τιποτα πλέον παρά μόνο ο εαυτός του. Μπορεί να υπήρχε πάντα αυτό απλα τώρα τελευταία και γενικά λίγο η κρίση λίγο η άφραγκια, λιγο η πίεση και το άγχος, εχουν χαζέψει όλοι
    Last edited by Numenor; 09-08-2017 at 01:16.
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    μπα, δεν νομίζω να σχετίζεται με πρωτόγονα ένστικτα επιλογής συντρόφου.
    μάλλον με συγχρονες ανασφαλειες και αυταπαξιωση . (τυπου "δεν ειμαι αξια για τπτ καλυτερο απο το περιθωριο μιας σχεσης"ή "αν μπορεσω να προσελκυσω αυτον που εχει μια αξιολογη γυναικα, ισως αξιζω κι εγω και δεν το ξερω"), οπως και ανταγωνισμος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Δε θελω να στο χαλασω, αλλα εχω την εντυπωση οτι οταν η ρεμεντυ ειπε για χαζες..., δεν εννοουσε τη γυναικα του.
    Ας με διορθωσει αν καταλαβα λαθος.
    χαχαχαχαχαχα!
    ε, προφανώς και σωστά κατάλαβες:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αυτο με το μαθαινω πολλες φορες μου το λες.μηπως μπορεις να μου πεις τι εννοεις??αν μπορεις κανε μια εξηγα πανω σε αυτο γιατι πραγματικα το εχω απορια
    Τώρα μαθαίνεις πως φέρονται οι γυναίκες όταν πάρουν τα μυαλά τους αέρα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπα, δεν νομίζω να σχετίζεται με πρωτόγονα ένστικτα επιλογής συντρόφου.
    μάλλον με συγχρονες ανασφαλειες και αυταπαξιωση . (τυπου "δεν ειμαι αξια για τπτ καλυτερο απο το περιθωριο μιας σχεσης"ή "αν μπορεσω να προσελκυσω αυτον που εχει μια αξιολογη γυναικα, ισως αξιζω κι εγω και δεν το ξερω"), οπως και ανταγωνισμος.
    Ισχυουν και αυτα που λες σιγουρα, σε περιπτωση που η αλλη οντως παει και γινεται το τριτο προσωπο.
    Εγω μιλαω για το κομματι της ελξης, δεν χρειαζεται να δρα κανεις πανω στην ελξη που αισθανεται. Ειναι γνωστο ρε συ το οτι οι δεσμευμενοι ανθρωποι εκπεμπουν καμια φορα παραπανω γοητεια απο οτι οταν ειναι ελευθεροι. Συμβαινει και με γυναικες αυτο, λιγοτερο ισως αλλα συμβαινει.

Senior Member
    Ισως και το γεγονος οτι παυουν να εχουν στο βλεμμα, το υφος και τη γλωσσα του σωματος το "Θελω σχεση θελω σχεση θελω σχεση ΤΩΩΩΡΑΑΑΑ ειναι ζητημα ζωης και θανατου" να βοηθαει καπως να κερδισουν το ενδιαφερον με αλλους τροπους.
    Συμφωνω οτι παιζει και ο ανταγωνισμος. "Ειναι αντρας αλλης. Καποια τον εχει ηδη διαλεξει, ας αποδειξω οτι ειμαι καλυτερη."

Βασικα η Νικολετα ειναι καταλληλη να απαντησει. Γιατι με παντρεμενο λοιπον?

Senior Member
    Ήταν όντως ζήτημα ζωής κ θανάτου

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τώρα μαθαίνεις πως φέρονται οι γυναίκες όταν πάρουν τα μυαλά τους αέρα
    E ναι τωρα μιλας σωστα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ισχυουν και αυτα που λες σιγουρα, σε περιπτωση που η αλλη οντως παει και γινεται το τριτο προσωπο.
    Εγω μιλαω για το κομματι της ελξης, δεν χρειαζεται να δρα κανεις πανω στην ελξη που αισθανεται. Ειναι γνωστο ρε συ το οτι οι δεσμευμενοι ανθρωποι εκπεμπουν καμια φορα παραπανω γοητεια απο οτι οταν ειναι ελευθεροι. Συμβαινει και με γυναικες αυτο, λιγοτερο ισως αλλα συμβαινει.

Μπραβο ναταλι μαλλον αυτο πρεπει να ειναι.πιο λογικη εξηγηση ειναι αυτη.μαλλον οταν εχει γυναικα ο ανδρας αλλαζει η ψυχολογια του και αυτο ειναι μαλλον που ελκυει μαλλον δεν ειναι σιγουρος αλλα αυτο μου φενετε.

Senior Member
    [QUOTE=savatage;685365]Ισως και το γεγονος οτι παυουν να εχουν στο βλεμμα, το υφος και τη γλωσσα του σωματος το "Θελω σχεση θελω σχεση θελω σχεση ΤΩΩΩΡΑΑΑΑ ειναι ζητημα ζωης και θανατου" να βοηθαει καπως να κερδισουν το ενδιαφερον με αλλους τροπους.
    Συμφωνω οτι παιζει και ο ανταγωνισμος. "Ειναι αντρας αλλης. Καποια τον εχει ηδη διαλεξει, ας αποδειξω οτι ειμαι καλυτερη."

Βασικα η Νικολετα ειναι καταλληλη να απαντησει. Γιατι με παντρεμενο λοιπον?[/QUOTE]

Αυτη την ερωτηση την ειχα κανει και εγω στη θεμετοθετρια αλλα δεν απαντησε

Senior Member
    Τις λατρεύω αλλά δε μας αγαπάνε αυτό κατάλαβα εγώ τους βγάζουν όλους σκαρτουσ δεν είναι στην πραγματικότητα όταν κρίνουν ένα άνθρωπο δεν μπορώ να στο εξηγήσω αλλά το συγκρίνουν με το τέλειο εν τω μεταξύ είναι τόσο χαζές που αυτές είναι τέλειες κ δεν μπορούν να καταλάβουν γτ είμαστε καμενοι κ σκληροί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ανάλογα ποιος είσαι έχεις κάποια πλεονεκτήματα κ κάποια μειονεκτήματα αυτές τα θέλουν όλα ε δε γίνεται

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast