Μπέρδεμα ή όχι ; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 115
    Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ποσο με εχεις παρεξηγηση.μα το ποιο λογικο ειναι αυτο.ηθελε να το κανει και δεν την ενοιαξε.και τωρα μαλλον περιμενε κατανοηση και πιθανον λυσεις πως να το προσελκυση ξερω τι ναπω.
    Αφου ακομα και τωρα λεει οτι τον σκεφτετε ακομα..
    Ισως καποιες φορες και να το θελω...αλλα ξερω που θα καταληξει και παλι....! Δεν θελω να ξανα κανω τα ιδια λαθη.. με μια μου κινηση θα δωσω δικαιωματα και ο τροχος παλι θα γυρισει το ιδιο και ισως αυτη την φορα χειροτερα απο τις προηγουμενες....οποτε οχι ! Επισης ουτε κατανοηση ψαχνω ουτε τιποτα...απλα οπως ειπα και σε αλλα σχολια ηθελα απλα καπου να το μοιραστω.... να το πω..... σε καποιους που δεν με ξερουν και απλα μιλανε γενικα και αοριστα.. σε καποιους που ισως αν με πετυχουν εξω δεν θα με δειχνουν με το δαχτυλο και δεν θα ντρεπονται να μου πουν και ενα γεια..! Σε καποιους που καποιες φορες αν και αγνωστοι ειναι πιο καλοι και απο γνωστους...! Γι αυτο ειπα την ιστορια μου....και μονο γι αυτο !

Senior Member
    Κούκλα και μόνο αυτό που λες ότι το μέσα σου δε θα το μάθει κανείς αυτή είναι η αξία σου εγώ πρωσοπικα αν ήμουν παντρεμένος κι η γυναίκα μου δε με εκτιμούσε θα έβρισκα μια πιτσιρίκα κ θα της τα δινα όλα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νικολέττα_Α View Post
    Ισως καποιες φορες και να το θελω...αλλα ξερω που θα καταληξει και παλι....! Δεν θελω να ξανα κανω τα ιδια λαθη.. με μια μου κινηση θα δωσω δικαιωματα και ο τροχος παλι θα γυρισει το ιδιο και ισως αυτη την φορα χειροτερα απο τις προηγουμενες....οποτε οχι ! Επισης ουτε κατανοηση ψαχνω ουτε τιποτα...απλα οπως ειπα και σε αλλα σχολια ηθελα απλα καπου να το μοιραστω.... να το πω..... σε καποιους που δεν με ξερουν και απλα μιλανε γενικα και αοριστα.. σε καποιους που ισως αν με πετυχουν εξω δεν θα με δειχνουν με το δαχτυλο και δεν θα ντρεπονται να μου πουν και ενα γεια..! Σε καποιους που καποιες φορες αν και αγνωστοι ειναι πιο καλοι και απο γνωστους...! Γι αυτο ειπα την ιστορια μου....και μονο γι αυτο !
    Κοιτα αν σε ηξερα προσωπικα και σε εβλεπα στο δρομο με τιποτα δεν θα σε εδειχνα με το δαχτυλο.
    Αλλα σιγουρα θα σε πλησιαζα και θα σου ελεγα παλι τα ιδια.αλλα θα στα ελεγα κατ ιδιαν....
    Δεν ειμαι αυτος που δειχνει με το δαχτυλο τους αλλους στο δρομο.εδω αν το εκανα τωρα ειναι επειδει υπαρχει η ανωνυμοτυτα.εννοειτε οτι δεν σε ξερουμε ποσο μαλλον τα μεσα σου αλλα με βαση αυτα που μας λες κρινουμε και κρινουμε μονο αυτο το κομματι της ζωης σου.ΟΧΙ ολη τη ζωη σου...οσο για το Β φυσικα εσυ ξερεις ποιο καλα αλλα οπως σου εχω ξανα πει μαλλον ουτε αυτος ειναι ο καταλληλος.αν σε γεμιζε πραγματικα δεν θα σκεφτοσουνα τον Α...οποτε
    Τραβα ενα Χ στο παρελθον και στον Α και στον Β.μεινε για λιγο μονη να δεις τη πραγματικα θελεις.και μετα βρισκεις ανετα καποιον που θα σε αγαπαει και θα σε νοιαζετε πραγματικα.οπως και εσυ θα κανεις το ιδιο.τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους ναι αλλα ειναι για να τα αναγνωριζουμε και να γινομαστε καλυτεροι

Senior Member
    Εγώ αν σε ήξερα θα στην έπεφτα αφού είσαι αλανιάρα
    https://youtu.be/9TqUlGyWSEk

Junior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Κοιτα αν σε ηξερα προσωπικα και σε εβλεπα στο δρομο με τιποτα δεν θα σε εδειχνα με το δαχτυλο.
    Αλλα σιγουρα θα σε πλησιαζα και θα σου ελεγα παλι τα ιδια.αλλα θα στα ελεγα κατ ιδιαν....
    Δεν ειμαι αυτος που δειχνει με το δαχτυλο τους αλλους στο δρομο.εδω αν το εκανα τωρα ειναι επειδει υπαρχει η ανωνυμοτυτα.εννοειτε οτι δεν σε ξερουμε ποσο μαλλον τα μεσα σου αλλα με βαση αυτα που μας λες κρινουμε και κρινουμε μονο αυτο το κομματι της ζωης σου.ΟΧΙ ολη τη ζωη σου...οσο για το Β φυσικα εσυ ξερεις ποιο καλα αλλα οπως σου εχω ξανα πει μαλλον ουτε αυτος ειναι ο καταλληλος.αν σε γεμιζε πραγματικα δεν θα σκεφτοσουνα τον Α...οποτε
    Τραβα ενα Χ στο παρελθον και στον Α και στον Β.μεινε για λιγο μονη να δεις τη πραγματικα θελεις.και μετα βρισκεις ανετα καποιον που θα σε αγαπαει και θα σε νοιαζετε πραγματικα.οπως και εσυ θα κανεις το ιδιο.τα λαθη ειναι για τους ανθρωπους ναι αλλα ειναι για να τα αναγνωριζουμε και να γινομαστε καλυτεροι
    Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου :) Αλλα γιατι να φυγω και απο τον Β απο την στιγμη που μου σταθηκε τοσο ; Δεν ειναι οτι ειμαι αδιαφορη φυσικα και θελω να ειμαι και μαζι του ! Ισως να μην φταιει εκεινος αλλα ισως να φταιει ο χρονος που δεν εδωσα στον εαυτο μου...ισως...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νικολέττα_Α View Post
    Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου :) Αλλα γιατι να φυγω και απο τον Β απο την στιγμη που μου σταθηκε τοσο ; Δεν ειναι οτι ειμαι αδιαφορη φυσικα και θελω να ειμαι και μαζι του ! Ισως να μην φταιει εκεινος αλλα ισως να φταιει ο χρονος που δεν εδωσα στον εαυτο μου...ισως...!
    Κοιτα οπως ειπα εσυ ξερεις πιο καλα απο ολους μας.εγω το ειπα επειδη σκεφτεσε τον Α.αν νομιζςις οτι ο Β μπορει να καλυψει τα συναισθηματικα κενα μεσα σου μεινε με το Β.
    Ειπαμε εσυ ξερεις πιο καλα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ αν σε ήξερα θα στην έπεφτα αφού είσαι αλανιάρα
    https://youtu.be/9TqUlGyWSEk
    Ειδες νικολ.να ο πρωτος ενδιαφερομενος και μαλιστα πολυ καλο παιδι.οποτε εχε τον υποψη..

Senior Member
    Βασικά εγώ ξέρω πώς νιώθει ο παντρεμένος ξέρω πώς νιώθει η κοπέλα κ ξέρω πώς νιώθει κι ο ψυχολόγος ο β δεν την κρίνω γιατί θα το έκανα κι εγώ το ποσό κέρατο έχω φάει δε φαντάζεσαι οπότε δικαιολογείται όλες στην ηλικία της αυτά κάνουν κι ας μη το λένε

Senior Member
    Βασικά εγώ ξέρω πώς νιώθει ο παντρεμένος ξέρω πώς νιώθει η κοπέλα κ ξέρω πώς νιώθει κι ο ψυχολόγος ο β δεν την κρίνω γιατί θα το έκανα κι εγώ το ποσό κέρατο έχω φάει δε φαντάζεσαι οπότε δικαιολογείται όλες στην ηλικία της αυτά κάνουν κι ας μη το λένε
    Ελις δεν την κριναμε για να την πουμε πο...η.
    Τη κριναμε για να καταλαβη το λαθος της.ενα λαθος που πρωτα απο ολα κανη την ιδια δυστηχησμενη.μετα την γυναικα του Α ασχετα αν δεν το ξερει.επεισης και τον Β που της σταθηκε κι ολας.ο μονος που δεν ειναι δυστηχισμενος απο αυτο ειναι και παλι ο Α.
    Την κριναμε λοιπον για το δικο της το καλο.οχι το δικο μας.αλλιος τη μας νοιαζει.

Senior Member
    Παλιά άμα θυμάσαι οποίος παντρεμένος δεν είχε γκόμενα τον λέγανε μαλακά

Senior Member
    Παλιά άμα θυμάσαι οποίος παντρεμένος δεν είχε γκόμενα τον λέγανε μαλακά
    Συμφωνω απολυτα.ηταν της παλιας σχολης.και η γυναικα επρεπε να μεινει σε ενα τετοιο γαμο παση θυσια.αλλιος δεν την αποδεχοταν οι κοινωνια.
    Και ανδρας αν δεν ειχε γκομενα περα απτη γυναικα του δεν τον ηθελαν για παρεα οι αλλοι ανδρες.
    Τωρα δεν ειναι ετσι τωρα η γυναικα σε χωριζη για ψιλου πηδημα.

Senior Member
    Κι εμένα με βλέπουν που παίζω κ δε με διαλέγουν καν αλλάξανε οι εποχές δυστυχώς

Senior Member
    Κι εμένα με βλέπουν που παίζω κ δε με διαλέγουν καν αλλάξανε οι εποχές δυστυχώς
    Τωρα το δυστηχως τι το ηθελες προκαλεις με αυτο.θα σε δειρουν βρε.χαχαχα

Senior Member
    Μπροστά μου δε λένε κουβέντα πίσω μου μάλλον με βρίζουν

Senior Member
    Μπροστά μου δε λένε κουβέντα πίσω μου μάλλον με βρίζουν
    Παλι καλα σςε εμενα αν εχεις παρατηρησει κατευθειαν αντιδρανε.ξεσηκωνετε πλυθος

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast