ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast
Results 226 to 240 of 267
    Senior Member
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΜΙΛΑΩ ΚΑΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    Η πρώτη παράγραφος τώρα.
    Με αυτό που έγραψες (δηλαδή οι επισκέπτες να μη μπορούν να δουν τα γραφόμενα στα φόρα) πως κάποιος θα δει αν αυτός ο χώρος έχει ενδιαφέρον?
    Μόνο από τα θέματα?
    Δε νομίζω.

Και ακόμα ακόμα αν θές το λες και μόνο σου. Όποις (διαβάζοντάς τα γραφόμενα) δείξει ενδιαφέρον θα κάνει λογαριασμό και θα γράψει και εκείνος. Όποιος τα δει και έχει όρεξη για χαβαλέ δεν θα μπει στην διαδικασία της εγγραφής και του χαβαλέ.
    been good, been bad. WILL GO ON

Senior Member
    Ok..δηλαδή θέλεις να πεις ότι έχει συμβεί για μένα αυτό που λες?Αυτό εννοείς?
    Ή το λες κι αυτό έτσι για να έχουμε κάτι να συζητάμε???

Senior Member
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ. ΠΧ ΤΑ 3-4 ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΤ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΝΩ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΕΣΣΕΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    Originally posted by justme
    Μίλα με όποιον θές. Σε εμένα mail είναι αδύνατο να στείλεις. Δεν το ξέρει κανένας (άκυρο μόνο ένα μέλος). Και ότι και αν πεις για μένα θα πείς για τον justme. Την πραγματική μου ταυτότητα πάλι με όποιον και αν μιλήσεις δεν θα τη μάθεις. Δεν την έχω δώσει σε κανένα. Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΩ κάποιος να μάθει προσωπικά μου στοιχεία. Είναι πολύ απλό και πραγματικό.
    Εν εσύ τα έδωσες και το μετάνιωσες άλλο θέμα.
    Πάντως και να κλειδωθεί το φόρουμ είτε στους θεατές είτε κάτι να γίνει με την διαδικασία νέων μελών παλι αυτά που λεω θα ισχύουν.

Σωστά?
    Originally posted by MANTHES
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΜΙΛΑΩ ΚΑΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ. ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
    Με τα παραπάνω λέω πως είτε οι επισκέπτες βλεπουν τα γραφομενα είτε όχι αν κάποιος θέλει χαβαλέ , όταν θα γίνει μέλος θα μπορεί να το κάνει.

Επίσης λέω πως μόνο όταν κάποιο μέλος δίνει προσωπικά του στοιχεία μπορεί κάποιο άλλο μέλος να τα μάθει (είτε άμεσα είτε από τρίτους). Αν δε τα δώσει πουθενά τότε κανένας δεν μπορεί να τον ενοχλήσει.

Δηλαδή το πιθανό αρνητικό της \"διάχυσης\" προσωπικών στοιχείων διορθώνεται με το να μη δίνει κάποιος αυτά τ απροσωπικά στοιχεία, ΟΧΙ με το να κλειδωθούν τα γραφόμενα από τους επισκέπτες.

Senior Member
    ΝΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ. ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΣ. ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ

Senior Member
    ΒΡΕ JUSTME ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ

Senior Member
    .
    .
    .

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΜΕΣΣΕΝΤΖΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση να ενδιαφερόταν για σένα !!!!!! τότε ότι και να του είπες εσύ μπορούσε και να το διαπιστώσει από τα γραφούμενα. Και πάλι όμως αφορούσαν nicknames και όχι πραγματικά πρόσωπα.

Senior Member
    ΞΕΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ 6 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ; ΜΕ ΕΣΚΑΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Senior Member
    ΒΡΕ JUSTME ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ
    Το έχω πιάσει τι λές. Αλλά στην πιθανοτητα αυτή (του ότι δύσκολα θα μπεί κάποιος για χαβαλέ) θυσιάζεις όλα τα θετικά που έγραψα στην αρχική (ο θεός να την κάνει αρχική μετά 9 σελίδες) απάντηση μου???

Όσο για το β, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον ευατό του. (γιαυτό σου έγραψα εγώ ότι για μένα είναι αδύνατο να ξέρεις οτιδήποτε πραγματικό. Δεν εννοούσα τίποτα άλλο)

ΥΓ (δεν έχω σκοπό να πείσω κανένα. Ηταν μία πρότασή σου και είπα να γράψω την άποψή μου και εγώ και την επεξηγώ περισσότερο)

just me δεν πιάνετε καμιά πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση γιατί κοντεύω να κοιμηθώ?

Senior Member
    ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΣΚΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΩΝ. ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 5 ΣΕΛΙΔΕΣ. ΧΟΧΟΧΟ

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    just me δεν πιάνετε καμιά πιο ενδιαφέρουσα συζήτηση γιατί κοντεύω να κοιμηθώ?
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΑ ΜΟΥ

Τέτοια μου λες....και μετά?

Senior Member
    ΜΕΤΑ...;

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast