Results 241 to 255 of 267
Thread: ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
-
19-04-2008, 10:33 #241
Αν και δεν υποστηρίζω την πρόταση του Manthes για υποχρεωτική εγγραφή , εχω να κάνω μια παρατήρηση :
Εκτός απo τα προσωπικά στοιχεία : όνομα , τηλ. , διεύθυνση κ.λ.π. , ο καθένας μας φωτογραφίζει τον εαυτό του εδώ μέσα , έχοντας ξεδιπλώσει συναισθήματα , βιώματα , εμπειρίες , προσωπικές καταστάσεις ......... ακόμα και ο τρόπος που εκφράζονται κάποιοι είναι χαρακτηριστικός .
Αν λοιπόν γνωστοί μου διαβάσουνε τα post μου , πιστεύω οτι θα με αναγνωρίσουν .
(τουλάχιστον εμένα που είμαι και posting freak :P)
Και το site εχει μεγάλη επισκεψιμότητα ............. οπότε είναι ενα πιθανό σενάριο .
Θα μου πεις τι έχεις να κρύψεις ? Τίποτα ! Αλλα απο την άλλη , κάποια πράγματα είναι τόσο προσωπικά που ......... δεν θέλεις να τα διαβάζει ο κάθε γνωστός !!!
Δεν πιστεύω λοιπον στην απόλυτη ανωνυμία μας στο φόρουμ . Είναι όμως ενα ρίσκο , που εμείς διαλέγουμε αν θα το πάρουμε . Προφανώς εγώ έχω πάρει την απόφαση μου (που μπορεί και να αλλάξει στο μέλλον) ............
- 19-04-2008, 11:00 #242
Originally posted by Kleiw
Δεν πιστεύω λοιπον στην απόλυτη ανωνυμία μας στο φόρουμ . Είναι όμως ενα ρίσκο , που εμείς διαλέγουμε αν θα το πάρουμε . Προφανώς εγώ έχω πάρει την απόφαση μου (που μπορεί και να αλλάξει στο μέλλον) ............
προφανως και δεν υπαρχει απολυτη ανωνυμια στο ιντερνετ.
Αυτο ηταν και θα ειναι ενα γεγονος.
Νομιζω οτι για αυτο το λογο, υπαρχει κοσμος που δεν γραφει εδω (παρολο που θα ηθελε) και πολυ πιθανον να πηγαινει απευθειας σε γιατρο κυριως για να εχει την εχεμυθεια που επιζητει σε ενα τοσο σοβαρο του ζητημα.
Αλλα θα ελεγα να μην μπερδευουμε καποια πραγματα.
Τα φορουμ ειναι ζωντανοι ζωροι, ευκολα προσβασιμοι σε ολο τον πλανητη.
Το να ζητας την πληρη ανωνυμια σου (οπως αναφερει ο μανθες) απλα εισαι σε λαθος τοπο-χωρο.
Παρολα αυτα, πιστευω οτι αν θελει καποιος μπορει να προστατεψει τον εαυτο του εφοσον το επιθυμει.
Πχ δεν διαρρεει προσωπικα στοιχεια σε κανενα με κανενα τροπο η δεν εμφανιζεται σε μητινκς κλπ κλπ.
Προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει η ανωνυμια.
Εχω εμφανιστει σε μητινκς, εχω δωσει το κινητο μου σε κοσμο, (και δεν εχω προβλημα να το δωσω και δημοσια) μιλαω με μυνηματα με κοσμο απο εδω μεσα και με καποιους εχουμε γινει και καλα φιλαρακια....
Αυτες ειναι οι δικες μου επιλογες.
Αλλος αν θελει να μεινει πιο ανωνυμος μπορει να μην κανει τιποτα απο τα παραπανω, περαν του να πει εχω ενα προβλημα ταδε και ταδε και τελος.
Αν ακομα και με αυτες τις προφυλαξεις θεωρει οτι εκτιθεται, τοτε νομιζω οτι θα πρεπει να απευθυνθει σε ενα επαγγελματια ο οποιος εκτος των αλλων δεσμευεται να κρατησει την υποθεση του ασθενη του εντελως απορρητη.
Εγω που εχω γραψει πανω απο χιλια μυνηματα, εχω αρκετους γνωστους που αμα πεφτανε πανω σε αυτα (με οσες πληροφοριες εχω γραψει, ηλικια, σχολια κλπ κλπ) σιγουρα θα με αναγνωριζαν.
Προφανως εαν δεν ηθελα να γινει αυτο, θα επαιρνα καποια μετρα, οπως να μην δημοσιευα κανενα απολυτως τετοιο στοιχειο.
Πολυ απλα μου ειναι αδιαφορο για αυτο γραφω οτι μου κατεβει και οποτε.
Τελος εχω την αποψη οτι ενα ανοικτο φορουμ δινει μια αλλη διασταση στα προβληματα μας και σε αυτο θα επιμεινω.
Καιρος ειναι καποιος που εχει ενα προβλημα να το εκθεσει παρα να το κραταει σαν επτασφραγιστο μυστικο λες και τον κυνηγαει καποιος.
Εχουμε την ταση να νιωθουμε οτι ολοι ψαχνονται με την παρτη μας, οτι ολοι προσπαθουν να μας βλαψουν και να μας μειωσουν.
Λιγοτερο σταρ τρεκ (και κατα το δοκουν ανοικτα φορουμς) θα μειωνε αυτη την αισθηση.....
Καλημερα,
19-04-2008, 11:30 #243
OTAN KAΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ;
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΛΩΣ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 140 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 10 ΜΕΛΗ ONLINEΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
19-04-2008, 12:20 #244
συμφωνω με τον κρινο με καλυψε
μανθες αν και δεν ειμαι απο θεσνικη αλλα αθηνα-για να μην νομιζεις οτι σε ξερω η οτιδηποτε αλλο- ειδα κατι που εγραψες και με στεναχωρησε πολυ
δεν ειμαστε σε θεση ουτε εσυ ουτε εγω ουτε κανεις να κρινουμε ποιος δικαιουται να ειναι υγιης η οχι ....Dum spiro spero (?)
19-04-2008, 12:26 #245
ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝΙΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΣΕΝΑΡΙΑ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ 3 ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΔΥΑΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
19-04-2008, 12:31 #246
Μανθές, και κάθε μανθές θηλυκός κι αρσενικός, η εμπόλεμη κατάσταση σε τι σε ωφελεί?
19-04-2008, 12:48 #247
Originally posted by MANTHES
OTAN KAΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ;
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΛΩΣ ΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 140 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 10 ΜΕΛΗ ONLINE
manthes,
η απαντηση μου ειτε αφορα εσενα ειτε τα υπολοιπα χιλια μελη του φορουμ ειναι η εξης:
Αν θες κατι να μεινει μυστικο, μην το πεις πουθενα.
Τα υπολοιπα ειναι συζητηση μεταξυ τυρου και αχλαδιου.
19-04-2008, 13:16 #248
Originally posted by Kleiw
Εκτός απo τα προσωπικά στοιχεία : όνομα , τηλ. , διεύθυνση κ.λ.π. , ο καθένας μας φωτογραφίζει τον εαυτό του εδώ μέσα , έχοντας ξεδιπλώσει συναισθήματα , βιώματα , εμπειρίες , προσωπικές καταστάσεις ......... ακόμα και ο τρόπος που εκφράζονται κάποιοι είναι χαρακτηριστικός .
Αν λοιπόν γνωστοί μου διαβάσουνε τα post μου , πιστεύω οτι θα με αναγνωρίσουν .
(τουλάχιστον εμένα που είμαι και posting freak :P)
Και το site εχει μεγάλη επισκεψιμότητα ............. οπότε είναι ενα πιθανό σενάριο .
Θα μου πεις τι έχεις να κρύψεις ? Τίποτα ! Αλλα απο την άλλη , κάποια πράγματα είναι τόσο προσωπικά που ......... δεν θέλεις να τα διαβάζει ο κάθε γνωστός !!!
Δεν πιστεύω λοιπον στην απόλυτη ανωνυμία μας στο φόρουμ . Είναι όμως ενα ρίσκο , που εμείς διαλέγουμε αν θα το πάρουμε . ............
Kleiw...
Ακριβώς έτσι σκέφτομαι και γω. Εκτός του ότι οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν ότι μπαίνω εδώ, όλα αυτά που έχω γράψει είναι φως φανάρι για το ποια είμαι σε αυτούς που με γνωρίζουν.
Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ πραγματικά ούτε ντρέπομαι γι αυτά που νιώθω, ούτε βγάζω κάτι που δεν είμαι ώστε να εκτεθώ.
19-04-2008, 13:33 #249
Originally posted by krino
Εγω που εχω γραψει πανω απο χιλια μυνηματα, εχω αρκετους γνωστους που αμα πεφτανε πανω σε αυτα (με οσες πληροφοριες εχω γραψει, ηλικια, σχολια κλπ κλπ) σιγουρα θα με αναγνωριζαν.
Προφανως εαν δεν ηθελα να γινει αυτο, θα επαιρνα καποια μετρα, οπως να μην δημοσιευα κανενα απολυτως τετοιο στοιχειο.
Πολυ απλα μου ειναι αδιαφορο για αυτο γραφω οτι μου κατεβει και οποτε.
19-04-2008, 13:43 #250
ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
19-04-2008, 13:46 #251
Ναι, αλλά και τι να τα κάνει?
Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που ξέρουν προσωπικά μας στοιχεία...
anyway...καλημέρα MANTHOY-ΛΗ
Σήμερα είναι μια καλύτερη μέρα...
19-04-2008, 13:47 #252
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ
ΤΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΛΕΣ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
19-04-2008, 13:51 #253
Originally posted by Θεοφανία
Ναι, αλλά και τι να τα κάνει?
Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που ξέρουν προσωπικά μας στοιχεία...
anyway...καλημέρα MANTHOY-ΛΗ
Σήμερα είναι μια καλύτερη μέρα...
Και γαλανομάτης ... και σχιστομάτης.... (δύο σε ένα σε τιμή ευκαιρίας)been good, been bad. WILL GO ON
19-04-2008, 13:51 #254
Και πήγαινε πιο πέρα γιατί μου πιάνεις όλο τον καναπέ!!!!
19-04-2008, 13:53 #255
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια